Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 11 éve
a Polákok csúnyán lecidáztatják a Svédeket, nem hiszem ha nem látompeteySvéd D# 0, kb ziccereket lőttek a lengyelek minden támadásban, szélről a kapus semmit nem véd, így nehéz.
több mint 11 éve
a Polákok csúnyán lecidáztatják a Svédeket, nem hiszem ha nem látom
több mint 11 éve
Tisztes helytállás volt, bár a dánok se szakadtak meg, jobb csapat, több klasszissal, mondjuk a sógorok 1 gólos veresége a spanyolok ellen kissé meglepett, bár nem láttam a meccsüket.Hazai pályán saját közönségük előtt nem hinném, hogy ne vennék komolyan az izlandiak ellen, de mi a számolgatás helyett, mindenképp nyerjünk a sógorok ellen amennyivel csak tudunk a többi majd úgyis kiderül.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Holnap valószínűleg a Spanyol meccs után, hátrébb már nem eshetünk. Szóval egy tökös nekirohanás kell Ausztriának, ha úgy játszunk mint Macedónok ellen akkor simán meglehet az a 6-8 gól is ami kell.Izland-Dán meccsel meg foglalkozzanak a skandinávok.
több mint 11 éve
Nagy szó igen, látatlanban alá is ìrtam volna, csak ìgy marad majd hiányérzet szvsz...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Naív vagyok: a dánok otthon nem akarnak saját közönségük előtt égni ezért 3-4 góllal leverik Izlandot, ami által nekünk is "csak" 5-tel kéne verni sógorékatValóság: a dán B csapat kiáll Izland ellen és szépen vagy leikszelnek vagy még ki is kapnak
Azért tényleg mekkora béndzsák vagyunk, szombaton ha 10-zel nyerünk és ma is csak 2-vel kapunk ki, csak 2 gól lett volna a különbség. Mondjuk ha már 8-ak leszünk az is nagy szó!
több mint 11 éve
Nemtom h izland h áll, nekünk -5 a gólkülönbségünk ha jól számolom....peach+3,
Ha 8-cal nyerünk akkor már a Dánokon múlik csak, hogy ne adják le.
Mocsai bebizonyította hogy továbbra is használhatatlan.
több mint 11 éve
Nemtom h izland h áll, nekünk -5 a gólkülönbségünk ha jól számolom....Szerk. Izland +3 szóval erről ennyit... és több gólt is dobtak kb 8al...
több mint 11 éve
Mi lett volna ha Iváncsik benyesi a 7-est és nem kapunk gólt??? -2 egész baráti lehetett volnaRemélem a dánok nem adják le a meccset Izlandnak és akkor lehet esélyünk az 5-6 helyre!
több mint 11 éve
Gergő 10-est lőtt Landin mellén hétméteresből. Ezt magyarázza meg valaki...
több mint 11 éve
Tamás fiamat ma még csak negyvenszer blokkolták.James007De néha lő gólt úgyhogy marad válogatott.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Tamás fiamat ma még csak negyvenszer blokkolták.
több mint 11 éve
Nah az még kéne h ancsin kiessen végleg...
több mint 11 éve
Sajnos ilyen chockerkedéssel esélyünk nem lesz...
több mint 11 éve
"Mi még nem lőttünk gólt emberelőnyből... Csak Szalafai azt az egyet" Jenő baszki 😀Az lehet hogy a dánok lenéznek minket de mi meg tele gatyával mentünk pályára.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Meg kéne érezni, hogy a dánok mocskosul lenéznek minket...mindjuk putics továbbra is nettó emberhátrány...
több mint 11 éve
Nekem is tetszett a meccs, nagyszerűen játszottunk, így Knézyre se kellett figyelnem 😛Az nem túl jó hír, hogy az utolsó meccs a csoportban a dán-izland lesz, ahol a dánoknak ha nyernek ellenünk esélyesként, meg lehet a csoportgyőzelem és ez az izlandiaknak jól jöhet egy esetleges csoport 3. hely miatt.
Nekünk a dánok ellen kevés sanszunk van, viszont a sógorok ellen győzni kell és bízni abban, hogy jobb gólkülönbségünk dönteni fog a javunkra, különben nem játszunk az 5. helyért.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Szerencsére Izland is elszórakozta és "csak" 6-tal nyert.
több mint 11 éve
Jenő végig csapatta a "milyen jók vagyunk belefér mindent"... Azért ha odaképzeljük Lazarov hiányzó minimum 6 gólját....HanniEz meg már a másik véglet, mért képzeljük oda, nekünk nem azért kellett volna menni, mert mivan ha Lazarov godmodeban tolja és vág még 6-ot, hanem azért mert Izland ellen könnyen gólkülönbségen múlhat és sima 10 körül hozhattuk volna ha kicsit jobban koncentrálunk.
több mint 11 éve
Jenő végig csapatta a "milyen jók vagyunk belefér mindent"... Azért ha odaképzeljük Lazarov hiányzó minimum 6 gólját....
több mint 11 éve
Bizony, nagyon jó, hogy simán nyertünk, nem gondoltam volna előtte, de itt ma 10+ góllal lehetett volna nyerni, ami sokat jelentett volna a csoport harmadik helye szempontjából.gabokockaMeg kell csapni a dánokat aztán menni a 2.helyért 😀
több mint 11 éve
Bizony, nagyon jó, hogy simán nyertünk, nem gondoltam volna előtte, de itt ma 10+ góllal lehetett volna nyerni, ami sokat jelentett volna a csoport harmadik helye szempontjából.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Kár a végéért, kellett volna szerintem a 8-9 gólos különbség. Jenő persze nem számol ennyire jól, halálra dicsérte a fiukat. Persze gratula nekik, mert nehezebbnek hittem, de...
több mint 11 éve
Jenő el tudja venni ennek a meccsnek is az élvezeti értékét. Az kemény.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.