Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez mostanában az egész kézivilágban így megy, félévre előre tudni a jövő évi kereteket... nem értem ez kinek jó, de az fix, hogy a játékosoknak nem.Amorimnak annyi agya van mint egy jól érlelt babos-káposztás fingnak.zinedine5v Audiéknál lehet ráértek volna szezon végén közölni, h ki megy-ki marad-ki jön, és akkor talán nem esett volna szét a csapat Larvik meccs után, hanem egy BL döntőig egyben marad...viszont spanyolokra rendesen oda kell figyelni, rem Alicante nem tartogat hasonlókat.Divat
több mint 13 éve
Amorimnak annyi agya van mint egy jól érlelt babos-káposztás fingnak.zinedine5v Audiéknál lehet ráértek volna szezon végén közölni, h ki megy-ki marad-ki jön, és akkor talán nem esett volna szét a csapat Larvik meccs után, hanem egy BL döntőig egyben marad...viszont spanyolokra rendesen oda kell figyelni, rem Alicante nem tartogat hasonlókat.
|
több mint 13 éve
Amorimnak annyi agya van mint egy jól érlelt babos-káposztás fingnak.
több mint 13 éve
KEK döntő :cool:Jocijeeeeeeeeeeeeeeeeee...SZÉP VOLT CSAJOK!!! HÓDOLJON BE EURÓPA!!!
|
több mint 13 éve
KEK döntő :cool:
több mint 13 éve
így alakultnagyon jól szól a Tábor,csak a győzelem,HAJRÁ FRADI!Jociés te miért nem vagy ott buza??Divat
öröm nézni a francia "szurkolókat" 😀
több mint 13 éve
nagyon jól szól a Tábor,csak a győzelem,HAJRÁ FRADI!Jociés te miért nem vagy ott buza??
|
több mint 13 éve
nagyon jól szól a Tábor,csak a győzelem,HAJRÁ FRADI!
több mint 13 éve
Lol. Nem, szar az Itxako, viccből rakták őket elődöntőbe (Krim, Valcea előtt simán). Különösen védekezni nem tudnak. A Győr pedig lelketlen idióták gyülekezet 😂 baz a Veszprémben kétszer ennyi a légiós. A Győrben van Haraldsen, Spiridon, Mraviková, Bradeanu, Gros és Amorim. Ebből utóbbi kettő alig játszott, Haraldsen sem volt kifejezetten jó, a másik három meg őshonos már Magyarországon, szinte már nem is légiósok. Ez női sport, itt bármi lehet, kikaphat idegenben tízzel a Győr, és nyerhet otthon tizenöttel, és senki meg sem szólalhat... nem mellesleg a hiperlégióscsapatból elmegy három légiós (Bradeanu, Spiridon, Mraviková), és jön helyettük kettő (Löke nem is biztos, Radicsevics már igen valószínű). Nem tudom miért kell folyamatosan túlzásokba esni... ha valaki élcsapatot akar itthon abba kell legalább 4-5 légiós, szerintem a Győrnél szimpibb csapatot nem lehetne összerakni BL-re. Sok fiatal magyarral (Kovacsics, Mayer, stb.), francért kell utálkozni. Más kérdés, hogy szerintem Konkoly szar edző, alkalmatlan ilyen szinten, ma is olyan taktikai baromságoakt csinált a Győr hogy iszonyat, kilencről nem is emlékszem, hogy lőtt volna az Itxako. Lényegtelen, ez egy fordítható párharc, emg is kell fordítani, pláne ha Amorim (aki szvsz a világ legjobbja, a női Karabatic) egészséges lesz.RajnaLöke, Lekics, Radicsevics jön.
több mint 13 éve
A Győrben Spiridon, Mraviková és Bradeanu elég rég megvannak. Amorim, Haraldsen és Gros az, akik az újonnan jött pénz termékei, ez van, ha nyerni akarsz. A Veszprém nyilvánvalóan nincs játékerőben Európa top6 csapatában, ha BL-t akarnának nyerni nekik is kéne három ilyen ember (mellesleg Gros iszonyat fos idén, alig játszik). Nagyképű játékot meg nem tudhatod. Ez női kézi 😊 mindig lehet ezer faktor ami miatt szar egy csapat.
több mint 13 éve
Hát mivel szar a jelenlegi magyar válogatott, lehet harcolni az EHF-kupáért magyar csapattal, vagy igazolni 4-5 minőségi légióst és élcsapatot kreálni. Én utóbbit preferálom 😊 de leginkább az zavar, hogy a Veszprém közben senkinek sem szúrja a szemét, holott ott még a kispad is külföldiekkel van tömve... számomra egyáltalán nem gáz a Győr kerete. Örülnék, ha vb-ket nyerne a válogatott és lenne két BL-esélyes csapatunk de ez jelenleg nem így van. A Fradi is tök szimpatikus emg minden csak a BL-ben hasonló sorsra jutnának, mint a Debrecen, a magyar válogatottból kb. egy Lipcse-szintű bandát lehetne összetákolni.RajnaNekem nem az a gáz a Győrben, hogy szám szerint hány külföldi van benne, hanem ahogy ők hozzáállnak. Egyszer sem láttam a Veszprémtől ilyen szánalmas, nagyképű játékot, mint amit a Győr tolt most a spanyolok ellen. És a Győrben elvileg jóval nagyobb nevű légiósok vannak, mint a Veszprémben, nem ilyen Balkánról összeszedett, majd az első adandó alkalommal a Bundesligába igazoló tehetségek.
több mint 13 éve
hát azért ha megnézzük, ma a győrben az alapemberek közül Görbicz és Pálinger a saját nevelésű játékos, plusz még Vérten az, aki magyar (érdemi cserék: Kovacsicz, Hornyák - ebből ugye előbbi a saját nevelés). a csapat 3 legjobb átlövője, egyik kezdő szélsője, kezdő beállósa és ugye a másik kapus mind külföldiek. abból a szempontból ez nem gond, hogy komoly nemzetközi sikerhez elengedhetetlen a világklasszis légiósok játéka, de megfigyelhető az is, hogy az utóbbi években szinte teljesen kicserélődött a győri szurkolótábor (még a hardcore B-közép is). anno azért mentek ki az emberek, hogy a "mi" lányainknak szurkoljanak (Nagy Anikó, Mátéfi, Pigniczki, fiatal Pálinger stb., vagy később a Bódi-Temes-Szamoránszkyék-Herrék féle korosztály - persze ekkor is volt egy-egy légiós, de csak mutatóban). a győr akkoriban a dobogóért harcolt kb. azonos erősségű csapatokkal. aztán beszállt az audi, dőlt a pénz, és teljesen más lett a meccsek hangulata. természetesen most is tele van a csarnok, mert 1 elpártolt szurkoló helyére van minimum 2 új divatdrukker, szóval Vanyus Attila elégedett lehet.Hát mivel szar a jelenlegi magyar válogatott, lehet harcolni az EHF-kupáért magyar csapattal, vagy igazolni 4-5 minőségi légióst és élcsapatot kreálni. Én utóbbit preferálom 😊 de leginkább az zavar, hogy a Veszprém közben senkinek sem szúrja a szemét, holott ott még a kispad is külföldiekkel van tömve... számomra egyáltalán nem gáz a Győr kerete. Örülnék, ha vb-ket nyerne a válogatott és lenne két BL-esélyes csapatunk de ez jelenleg nem így van. A Fradi is tök szimpatikus emg minden csak a BL-ben hasonló sorsra jutnának, mint a Debrecen, a magyar válogatottból kb. egy Lipcse-szintű bandát lehetne összetákolni.
triangle
több mint 13 éve
Metz - FTC 27-31!!!Bravó lányok! Hatalmas bravúr, cserepad nélkül! Volt közte 10 is, de a végére nagyon elfáradtak Szucsánszkiék.
több mint 13 éve
a végére kiengedtünk de így is megvan a W,31-27,szép volt csajok!!Hajrá Fradi!
itthon megint pokol lesz 😊
több mint 13 éve
triangle
1 283
hát azért ha megnézzük, ma a győrben az alapemberek közül Görbicz és Pálinger a saját nevelésű játékos, plusz még Vérten az, aki magyar (érdemi cserék: Kovacsicz, Hornyák - ebből ugye előbbi a saját nevelés). a csapat 3 legjobb átlövője, egyik kezdő szélsője, kezdő beállósa és ugye a másik kapus mind külföldiek. abból a szempontból ez nem gond, hogy komoly nemzetközi sikerhez elengedhetetlen a világklasszis légiósok játéka, de megfigyelhető az is, hogy az utóbbi években szinte teljesen kicserélődött a győri szurkolótábor (még a hardcore B-közép is). anno azért mentek ki az emberek, hogy a "mi" lányainknak szurkoljanak (Nagy Anikó, Mátéfi, Pigniczki, fiatal Pálinger stb., vagy később a Bódi-Temes-Szamoránszkyék-Herrék féle korosztály - persze ekkor is volt egy-egy légiós, de csak mutatóban). a győr akkoriban a dobogóért harcolt kb. azonos erősségű csapatokkal. aztán beszállt az audi, dőlt a pénz, és teljesen más lett a meccsek hangulata. természetesen most is tele van a csarnok, mert 1 elpártolt szurkoló helyére van minimum 2 új divatdrukker, szóval Vanyus Attila elégedett lehet.nekem alapvetően egyébként nincs gondom a légiósokkal vagy külföldiekkel, de tény, hogy sok ember szemében nagyon antipatikus csapat lett ez az "összevásárolt" eto.
a Löke-ügyhöz még annyit, hogy Mayer már biztosan eligazol az idény végén, szóval jövőre gyakorlatilag csak Löke van igazolva beállós poszton, és állítólag szó van róla, hogy Spiridon mégis marad. szerintem ha idén sem nyer BL-t az eto, ennek nőni is fog a valószínűsége.
több mint 13 éve
Lol. Nem, szar az Itxako, viccből rakták őket elődöntőbe (Krim, Valcea előtt simán). Különösen védekezni nem tudnak. A Győr pedig lelketlen idióták gyülekezet 😂 baz a Veszprémben kétszer ennyi a légiós. A Győrben van Haraldsen, Spiridon, Mraviková, Bradeanu, Gros és Amorim. Ebből utóbbi kettő alig játszott, Haraldsen sem volt kifejezetten jó, a másik három meg őshonos már Magyarországon, szinte már nem is légiósok. Ez női sport, itt bármi lehet, kikaphat idegenben tízzel a Győr, és nyerhet otthon tizenöttel, és senki meg sem szólalhat... nem mellesleg a hiperlégióscsapatból elmegy három légiós (Bradeanu, Spiridon, Mraviková), és jön helyettük kettő (Löke nem is biztos, Radicsevics már igen valószínű). Nem tudom miért kell folyamatosan túlzásokba esni... ha valaki élcsapatot akar itthon abba kell legalább 4-5 légiós, szerintem a Győrnél szimpibb csapatot nem lehetne összerakni BL-re. Sok fiatal magyarral (Kovacsics, Mayer, stb.), francért kell utálkozni. Más kérdés, hogy szerintem Konkoly szar edző, alkalmatlan ilyen szinten, ma is olyan taktikai baromságoakt csinált a Győr hogy iszonyat, kilencről nem is emlékszem, hogy lőtt volna az Itxako. Lényegtelen, ez egy fordítható párharc, emg is kell fordítani, pláne ha Amorim (aki szvsz a világ legjobbja, a női Karabatic) egészséges lesz.RajnaÁmen. Amúgy Löke érkezése már 100%(ezért is kell mennie Spiridonnak) másokkal még csak tárgyalnak.
több mint 13 éve
Lol. Nem, szar az Itxako, viccből rakták őket elődöntőbe (Krim, Valcea előtt simán). Különösen védekezni nem tudnak. A Győr pedig lelketlen idióták gyülekezet 😂 baz a Veszprémben kétszer ennyi a légiós. A Győrben van Haraldsen, Spiridon, Mraviková, Bradeanu, Gros és Amorim. Ebből utóbbi kettő alig játszott, Haraldsen sem volt kifejezetten jó, a másik három meg őshonos már Magyarországon, szinte már nem is légiósok. Ez női sport, itt bármi lehet, kikaphat idegenben tízzel a Győr, és nyerhet otthon tizenöttel, és senki meg sem szólalhat... nem mellesleg a hiperlégióscsapatból elmegy három légiós (Bradeanu, Spiridon, Mraviková), és jön helyettük kettő (Löke nem is biztos, Radicsevics már igen valószínű). Nem tudom miért kell folyamatosan túlzásokba esni... ha valaki élcsapatot akar itthon abba kell legalább 4-5 légiós, szerintem a Győrnél szimpibb csapatot nem lehetne összerakni BL-re. Sok fiatal magyarral (Kovacsics, Mayer, stb.), francért kell utálkozni. Más kérdés, hogy szerintem Konkoly szar edző, alkalmatlan ilyen szinten, ma is olyan taktikai baromságoakt csinált a Győr hogy iszonyat, kilencről nem is emlékszem, hogy lőtt volna az Itxako. Lényegtelen, ez egy fordítható párharc, emg is kell fordítani, pláne ha Amorim (aki szvsz a világ legjobbja, a női Karabatic) egészséges lesz.
több mint 13 éve
olyan igazi összevásárolt csapatnak tűnnek.Schleckáhh ők nem olyanok, és jövőre még inkább nem lesznek azok...
|
több mint 13 éve
A második félidőt láttam, bár ne tettem volna. 15 perc alatt 2 dobott gól?... Tényleg szerencsénk, hogy ez a spanyol csapat nem érezte meg a vérszagot, simán eldönnthették volna a továbbjutást. Nem mintha nem lennének iígy is már ők az esélyesek. Mindenestre most már majdhogynem bravúr lesz bejutni a döntőbe...Ez a spanyol csapat amúgy jó? Mellesleg nekem nagyon nem szimpatikus ez a Győr sajnos. Nagyképű, küzdés nélküli, olyan igazi összevásárolt csapatnak tűnnek.Schleckigen, jó. de ha a győr fele ekkora mellénnyel meg kétszer ennyi akarással lépett volna pályára, akkor nem 5-tel kap ki, hanem kb. ennyivel nyer.triangle
több mint 13 éve
triangle
1 283
Ez a spanyol csapat amúgy jó? Mellesleg nekem nagyon nem szimpatikus ez a Győr sajnos. Nagyképű, küzdés nélküli, olyan igazi összevásárolt csapatnak tűnnek.Schleckigen, jó. de ha a győr fele ekkora mellénnyel meg kétszer ennyi akarással lépett volna pályára, akkor nem 5-tel kap ki, hanem kb. ennyivel nyer.
több mint 13 éve
Ez a spanyol csapat amúgy jó? Mellesleg nekem nagyon nem szimpatikus ez a Győr sajnos. Nagyképű, küzdés nélküli, olyan igazi összevásárolt csapatnak tűnnek.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezilabda-eb-t-rendezunk-2014-ben-2072270/Fasza :cool:
több mint 13 éve
Mondjuk Vujin nyilatkozata érdekes volt. Kíváncsi vagyok, hogy kire gondolhatott ezzel.
több mint 13 éve
Ez a csata, a kinti meccs utolsó negyedórájában eldölt. Ott 15 perc alatt löttünk kb egy gólt.Sajnos ott, akkor fejben elbuktunk.
több mint 13 éve
egál, úgy látszik szétesünk, de ne legyen igazam.shawnkaNem nagyon értek hozzá, de szerintem az azért várható volt, hogy Perics sem fog ilyen jól, meg Sjöstrand sem ilyen rosszul védeni. És gyenge kapusteljesítménnyel a hátuk mögött a védelem sem olyan jó, főleg ha ilyen idétlen szabálytalanságokat csinálnak, mint mostanában...