Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Eldőlt a Szabella-kupára érkező csapatok listája. Ugye a torna augusztus végén lesz Győrben, két napig fog tartani, állítólag lesz majd TV-s közvetítés is. A csapatok a következőek:Lavrik (Bajnokok Ligája győztese), Midtjylland (EHF győztes), Ferencváros (KEK győztes), Győri ETO.
több mint 13 éve
Hát ebből látszik, hogy mennyire nem volt gáz a Veszprém kiesése. A hamburg pl. bement a Final Fourba, holtot a csoportban simán jobb volt a Veszprém és az egyenes kiesés során is gyenge csapatokat vertek (Valladolid, Csehov). Sokat számít a sorsolás.
több mint 13 éve
Egyelőre ez a BL-döntő is a Barcának áll, 14-10-re mennek a félidőben.Szerk.: be is húzták. Saric a meccs embere, még gólt is szerzett.
több mint 13 éve
Buday is hazatér...fasza h Kelecevic és Matic után ő is elmegy, pedig milyen jó kis csapatunk volt. 😕
|
több mint 13 éve
Peric jövőre a Celje kapusa lesz. Hazatér 😕
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Gratula, csajok!Sansza nem volt az Alicanténak, megérdemelten miénk a kupa 😊
több mint 13 éve
Mennyire szánalmasak voltak a végén a spanyolok, omg... A Fradinak grat a KEK-hez!
több mint 13 éve
megvan a kupa!!szép volt csajok!
több mint 13 éve
Ez már régi.RajnaSorry. Akkor átsiklottam felette, vagy elfelejtettem. De legalább interjút olvastam vele 😀
több mint 13 éve
Újabb sztár érkezik Győrbe, Jovanka Radicevis személyében! 2 évre írt alá, és ki is jelenti, egyértelműen BL-t nyerni jött. http://www.infogyor.hu/hirek/helyi_hirek/ujabb_sztar_a_gyori_audi_eto-nal_ket_evre_szerzodott_jovanka_rad/
több mint 13 éve
Truffán szépen meglepett mkit(még Elek Gabit is), nem gondoltam volna, h a spanyolok jobban elfáradnak mint, mi...tomorizsoltika meg egy vicc...............összességében szerintem jó ez, lehetett volna több is kevesebb is, így legalább biztos, h kint is küzdeni fogunk, de szép is lenne kettős győzelemmel KEK-et nyerni. HAJRÁ CSAJOK! TÁBOR megint nagyon odatette magát!
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na, mondom belenézek ebbe a KEK-döntőbe.Egyszer csak azt veszem észre - az izgalmas meccs ellenére - hogy csukódik le a szemem. Nem tudtam rájönni, miért.
Aztán a végén leesett, hogy a kommentátor csaj úgy nyomta, mint aki mesét olvas...juj...
Grat a Fradinak, kár az utolsó 5 percért...remélem nem üt vissza.
több mint 13 éve
Köszi.Létetzik,h egyik tv se adja a KEK döntőt??Szeszedigi
itt van stream:
http://tv.stream.com.ru/Joci
több mint 13 éve
Létetzik,h egyik tv se adja a KEK döntőt??Szeszedigi
itt van stream:
http://tv.stream.com.ru/
több mint 13 éve
Létetzik,h egyik tv se adja a KEK döntőt??
több mint 13 éve
Teljesen felesleges Mo.-on kézilabda döntőt rendezni (férfi és női).Előre oda kell adni az aranyat a Veszprémnek és a Győrnek.
A második helyért lehetne egy paprikás csata.
több mint 13 éve
persze, mert mellé ostoba isEz a Léderer mindennek a legalja, úgy sugárzik belőle h Veszprém szurker, h az már botrányos.empty taxiennek ellenére Iváncsik Tomit simán le Gergőzi... 😀Divat
több mint 13 éve
Ez a Léderer mindennek a legalja, úgy sugárzik belőle h Veszprém szurker, h az már botrányos.empty taxiennek ellenére Iváncsik Tomit simán le Gergőzi... 😀
|
több mint 13 éve
Ez a Léderer mindennek a legalja, úgy sugárzik belőle h Veszprém szurker, h az már botrányos.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Ez igazából egyértelmű, csak ezt így nem mondta ki 😀Na, aki eddig se szerette az ETO igazolásos taktikáját, az ezután se fogja, ma bejelentették, hogy Andrea Lekic 2 évre aláírt, nyáron érkezik meg. Nyilatkozatának lényege, hogy nagyon erős csapatnak tartja a Győrt, várja Görbével a találkozást és Löke érkezésének is örül.Denyés BL-t nyerni jön!Divat
több mint 13 éve
Na, aki eddig se szerette az ETO igazolásos taktikáját, az ezután se fogja, ma bejelentették, hogy Andrea Lekic 2 évre aláírt, nyáron érkezik meg. Nyilatkozatának lényege, hogy nagyon erős csapatnak tartja a Győrt, várja Görbével a találkozást és Löke érkezésének is örül.Denyés BL-t nyerni jön!
|
több mint 13 éve
Na, aki eddig se szerette az ETO igazolásos taktikáját, az ezután se fogja, ma bejelentették, hogy Andrea Lekic 2 évre aláírt, nyáron érkezik meg. Nyilatkozatának lényege, hogy nagyon erős csapatnak tartja a Győrt, várja Görbével a találkozást és Löke érkezésének is örül.
több mint 13 éve
elég gáz, bár én örültem, mikor tavaly évközbe bejelentették, h Szani jön vissza...de ETO-nál rendesen felforgatta a kedélyeket. rem marad az állapot és bajnoki döntőre is kihat. 😊Ez mostanában az egész kézivilágban így megy, félévre előre tudni a jövő évi kereteket... nem értem ez kinek jó, de az fix, hogy a játékosoknak nem.RajnaAmorimnak annyi agya van mint egy jól érlelt babos-káposztás fingnak.zinedine5v Audiéknál lehet ráértek volna szezon végén közölni, h ki megy-ki marad-ki jön, és akkor talán nem esett volna szét a csapat Larvik meccs után, hanem egy BL döntőig egyben marad...viszont spanyolokra rendesen oda kell figyelni, rem Alicante nem tartogat hasonlókat.Divat
|