NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
ha a padlón vagy vegyél fel onnan valamit - de ne a Mátéfit...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Szerintem kifejezetten jót tehet a sportnak ez a kudarc. Egy új korszak kezdete lehet, amiben talán nem leadunk 9 gólos előnyt 5 perc alatt, hanem behozunk... Hiába alkotnak jó játékosok egy csapatot, ha nem sikerül a pályán kamatoztatni. Valamikor valahol valami nagyon rossz irányba ment ebben a sportban, most helyre kell tenni. Ha szükséges, hulljanak a fejek, vagy ha az kell szálljanak kicsit magukba, vagy... Nem látom mivel van a gond, de egy ideje már a lejtőn vagyunk. Most h az aljára értünk talán végre tehetünk ellene valamitBlack_AdderGyakorlatilag szó szerint ez jutott az eszembe nekem is, amikor láttam, hogy mi volt. Egyébként is benne volt, egy borzasztó nagy égés, ha kijutottunk volna, már csak a folyamatos elvárások miatt is. Így most nulláról lehet építkezni, új kapitánnyal feltétlenül, és alapjaiban kell átgondolni az egész magyar kézilabdát.
több mint 13 éve
Szerintem kifejezetten jót tehet a sportnak ez a kudarc. Egy új korszak kezdete lehet, amiben talán nem leadunk 9 gólos előnyt 5 perc alatt, hanem behozunk... Hiába alkotnak jó játékosok egy csapatot, ha nem sikerül a pályán kamatoztatni. Valamikor valahol valami nagyon rossz irányba ment ebben a sportban, most helyre kell tenni. Ha szükséges, hulljanak a fejek, vagy ha az kell szálljanak kicsit magukba, vagy... Nem látom mivel van a gond, de egy ideje már a lejtőn vagyunk. Most h az aljára értünk talán végre tehetünk ellene valamit
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Ezért volt baromság a mai nemzeti sportban a "jóslat". Esély a továbbjutásra 90%...na ezt a nagyképű hozzáállást sem kellett volna erőltetni, végülis nem Mongólia volt az ellenfél és hátrányból indultunk.De azért bye-bye Mátéfi, nem sírok utánad.
több mint 13 éve
Hát eljött az idő, hogy visszasírjuk az elbukott vb-és olimpiai döntőket... 😕KeanoÉn azt sírom vissza hogy normális kapitányunk legyen. Eljött az idő hogy az egyik leggyengébb kapitány tlejesítmény után amit valaha láttam eltakaritsák Mátéfit.
1.meccsen bírálatokra azt mnodta hogy mindenki legyen csöndben azért rotált hogy embereinkben plusz maradjon és ne mutassunk meg mindent akkor a németeknek. Erre most is berakja a kurva rotációját ami sose működött, nem azokat játszatja aki talán 1-1 klasszis mozdulattal segíteni tudnák a csapatot. Botrány ami a pálya szélén a 2 meccs alatt művelt...
több mint 13 éve
Az egy dolog, de most az eddiginél is SOKKAL kevesebb pénz fog jutni a sportágra itthon. És az már nem mindegy...Kiváncsi vagyok mikor fog felállni a ma kapott hatalmas pofonból a női kézilabda.iktriadVan ilyen, a németek alig rosszabbak nálunk játékerőben ha egyáltalán, nem volt szerencsénk a sorsolásnál. Ne legyen kétség senkiben, ez a csapat kinn kéne legyen a vébén, tán még az olimpián is, ez van.Rajna
több mint 13 éve
Hát eljött az idő, hogy visszasírjuk az elbukott vb-és olimpiai döntőket... 😕KeanoÉn azt már abban a pillanatban is "visszasírtam", nyilvánvaló, hogy nem vagyunk konstans top csapat, ezt el kell fogadni, lehet gyúrni tovább, lehet ennél jobb, de olyan jó nem lesz egyhamar.
több mint 13 éve
Én innentől már örülök, mert ennek már edzőbuktató szaga van 😊Önmagát buktatta meg. Megmagyarázhatatlan döntések sora.. Mi a faszomnak kezdeti a nulla tapasztalattal rendelkező Zácsikot, az extraklasszis Görbicz rovására amikor nyilvánvaló volt, h a kezdés a legfontosabb egy ilyen meccsen???? Bulath-tal mi a faszt akart?? És ami a lényeg: mi volt ez a kibaszott nulla védekezés?? felpörgésnek nyoma sem volt, még emberelőnyben sem tudtunk semmit levédekezni. Ahh, nincs miről beszélni, ez tényleg szégyen volt!
(csak a kézire vett olimpiai jegyeimet leszek kénytelen elsózni.....)Igor
több mint 13 éve
Hát eljött az idő, hogy visszasírjuk az elbukott vb-és olimpiai döntőket... 😕
több mint 13 éve
Kiváncsi vagyok mikor fog felállni a ma kapott hatalmas pofonból a női kézilabda.iktriadVan ilyen, a németek alig rosszabbak nálunk játékerőben ha egyáltalán, nem volt szerencsénk a sorsolásnál. Ne legyen kétség senkiben, ez a csapat kinn kéne legyen a vébén, tán még az olimpián is, ez van.
több mint 13 éve
Kiváncsi vagyok mikor fog felállni a ma kapott hatalmas pofonból a női kézilabda.
több mint 13 éve
Ezt a kibaszott fost. Tünjön a picsába Mátéfi is és az is akinek bármi köze volt az ő kinevezéséhez. Teljesen alkalmatlan erre a posztra. Szégyen!!!
több mint 13 éve
Csak ennyit szeretnék hozzáfűzni:MÁTÉFI TAKARODJ!!! SZÉGYEN GYALÁZAT!!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
A szurkolókat sajnálom legjobban, akik még mindig buzdítják ezt a szerencsétlen csapatot. Lehet fasz leszek, de szerintem ők nem érdemelnek ilyen szurkolótábort.
több mint 13 éve
Inkább a holnapi fiú meccset nézzétek majd, mert ez a mostani több mint szánalmas...
több mint 13 éve
Én innentől már örülök, mert ennek már edzőbuktató szaga van 😊 (csak a kézire vett olimpiai jegyeimet leszek kénytelen elsózni.....)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Viszlát VB (és olimpia). 😕
több mint 13 éve
Bulathtal irányítani, leszedte a két legjobb embert Mátéfi, uramisten... másodszorra próbálta meg fejbelőni a kapust.Múltkor is ezt csinálta a Mester. Mint egy barátságos meccsen, sort cserélt félidőben. Már csak nevetek rajta.
8-10 góllal fogunk kiszopni.Igor
(Minden mondatot m-mel kezdtem amúgy véletlenül. 😀 )
több mint 13 éve
Bulathtal irányítani, leszedte a két legjobb embert Mátéfi, uramisten... másodszorra próbálta meg fejbelőni a kapust.8-10 góllal fogunk kiszopni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Átlövésnél felugrani/kezet feltenni, emberelőnyben esetleg kimenni a lövőkre? A taktika az vajon mi?Szerintem mindenidők leggyengébb szövetségi kapitányával ez nem meglepő sajnos. És persze erre még rájönnek a tipikus női sportra jellemző dolgok és ez a végeredmény.
Tipikus, leírhatatlanul ostoba magyar női kézilabda eddig.. pedig Görbe kifejezetten jól játszik (mostanában ennek is örülni kell), nélküle kb. -5 lenne.Igor
több mint 13 éve
Átlövésnél felugrani/kezet feltenni, emberelőnyben esetleg kimenni a lövőkre? A taktika az vajon mi?Hát -4et visszahozni 30 perc alatt szép emberes feladat. Mondanám, hogy ez női sport így benne van simán, de a németek az ellenfeleink, akik professzionális mentalitása gondolom a női kézilabda válogatottukra is igaz..
Tipikus, leírhatatlanul ostoba magyar női kézilabda eddig.. pedig Görbe kifejezetten jól játszik (mostanában ennek is örülni kell), nélküle kb. -5 lenne.Igor
több mint 13 éve
Átlövésnél felugrani/kezet feltenni, emberelőnyben esetleg kimenni a lövőkre? A taktika az vajon mi?Tipikus, leírhatatlanul ostoba magyar női kézilabda eddig.. pedig Görbe kifejezetten jól játszik (mostanában ennek is örülni kell), nélküle kb. -5 lenne.
több mint 13 éve
Szerintem itthon meg lehet a továbbjutás, más kérdés, hogy a Vb-n mire lesz esélyünk, mert ez a válogatott bár a korábbiak erősebbek voltak, egy motivált és erős edzővel simán kettős győzelemmel jutott volna tovább.De tényleg elég gyengus Mátéfi, bár játékosként kiváló volt, edzőnek nem annyira. Változtatni kellene.
Tomorinak élete meccse lehetett volna, ha nem felejtik a padon a 2. félidőben...
A visszavágón ki kell izzadni a győzelmet!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
-2 a németek ellen...első félidőbe pedig jól ment a Fradi tengellyel, de aztán jöttek Bulathék Ferling-el az élen...vki megmondhatná utólag Mátéfinak, h ez nem edzőmeccs volt....necces lesz itthon...nagyon necces 😕
|
több mint 13 éve
Egy csomószor megígértem már magamnak, hogy nem nézek női kézilabdát, de sajnos ismét megszegtem.Mindig meg kell, hogy állapítsam, hogy a magyar női kézilabdáscsajok 90-95 % fogyatékos. A taktikai érzékük konkrétan nulla, amiben nem marad le a kapitány sem. A helyzetfelismerésük is egy autistához hasonló. (Elnézést az autistáktól.)
Ja és valaki szóljona Mátéfinak, hogy ha egy kapus a hajrá 10-15 percében nem lát labdát, azt le kell cserélni. Akkor is, ha az történetesen a világ egyik legjobbja.