Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Fradi - Metz a KEK-elődöntőben. Lehetett volna könnyebb is. És akkor a napi közhely: aki kupát akar nyerni, annak mindenkit meg kell vernie, akit az útjába sodor a sors(olás). 😀
Szerk: az mindenképp előny, hogy itthon lesz a visszavágó.
több mint 13 éve
Az tényleg szép, ilyen győzelmekkel a radi akár a BL négybe is beférhetne 😀
több mint 13 éve
Fradi-Toulon 37-26 :cool:megmondtam hogy sima lesz a meccs 😛
Szép volt csajok!!! hamár aranylábú focistáink lószart nem csináltak...Divat
szép volt csajok,Hajrá Fradi!
több mint 13 éve
Fradi-Toulon 37-26 :cool: Szép volt csajok!!! hamár aranylábú focistáink lószart nem csináltak...
|
több mint 13 éve
Most olvasom, hogy Lekic és Jovanka Radicevic aláírt a Győrhöz. Szerződéshosszról nem írnak:http://www.handball-planet.com/2011/03/andrea-lekic-in-gyor/ Lekic
http://www.handball-planet.com/2011/03/jovanka-radicevic-in-gyor/ Radicevic
Tényleg Dream Team. Bár én sajnálom, hogy Spiridon és Bradeanu elmegy középről 😕
JT Daniels fan
több mint 13 éve
5/5, jó lenne a 100%-os mérleg erődemonstráció révén (ahogy asszem Rajna írta fentebb) utolsó héten Lavrik ellen. Másik csoportban pedig megvan a két továbbjutó, Valcea kiesett, Podgorica és Ilxako maradt csak, a sorrend jövőhéten dől el ott is.DenyHát igazság szerint az Itxako jobb lenne de valsz Buducsnoszt lesz ebből az meg nehéz, nagyon. De hát mindenkit le kell egyszer verni.
Közben kijutottunk az Eb-re, lényegében tisztázódott a emzőny, kivéve az osztrák-német meccset,a z komolnyak ígérkezik, ha nyernek Szilágyiék akkor megkönnyebbülhetünk mert a fritzek nem elsznek EB-n és ezzel olimpiai selejtezőn se. Más értelmesebb rivális sajna nem hullott el.
több mint 13 éve
5/5, jó lenne a 100%-os mérleg erődemonstráció révén (ahogy asszem Rajna írta fentebb) utolsó héten Lavrik ellen. Másik csoportban pedig megvan a két továbbjutó, Valcea kiesett, Podgorica és Ilxako maradt csak, a sorrend jövőhéten dől el ott is.
több mint 13 éve
Toulon-FTC 24-23itthon alázunk
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Igen sajnos. Itt lehet olvasni egy kis infót, de nem valami sokatmondó. Ám ha valakit mégis érdekelne: http://handball.hu/2011/03/10/uj_adora_kerulnek_a_bl-kozvetitesek/
több mint 13 éve
azt tudjátok amúgy, hogy a mai győr bl meccs lesz az utolsó amit a viasat3 ad?a digi vmi új szarja megvette a sugárzást már idén tavasztól
szóval marad itt is a stream majd, dejóóóó :/
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Én valahogy úgy érzem, ha nem lesz sérüléshullám (és formaingadozs) idén összejöhet valami nagyon nagy eredmény. A két itthoni hátralévő csoportmeccs érdekes lesz. Pl. ha a Larvikot kvázi tét nélküli is sikerülne legyőzni, az bizakodásra adhat okot.Na, végre sikerült megnéznem ETO lipcsei játékát. Hát nem volt a legtökéletesebb, de a lényeg: elődöntő megvan!deny79Jó hát az már le volt zsírozva akkor amikor a Viborg kiesett. A hat kiemelkedő csapatból még négy van versenyben, a Larvik, a Valcea és a Buducsnoszt, sajna teljesen mindegy most a csoportgyőzelem.Rajna
több mint 13 éve
Na, végre sikerült megnéznem ETO lipcsei játékát. Hát nem volt a legtökéletesebb, de a lényeg: elődöntő megvan!deny79Jó hát az már le volt zsírozva akkor amikor a Viborg kiesett. A hat kiemelkedő csapatból még négy van versenyben, a Larvik, a Valcea és a Buducsnoszt, sajna teljesen mindegy most a csoportgyőzelem.
több mint 13 éve
Magyar kupában is nagyon "igazságos" volt a 4. fordulóban a sorsolás. Ezek a sorsolós dolgok már csak ilyenek...(Elődöntőről meg nem is beszélve ahol ilyen Vác összekerült a Dunaferrel... mi meg Bányával, haggggyuk mááá 😀 )
Jah és kikaptunk Törökszentmiklóson, szal nem lesz meg a bajnokság pontveszteség nélkül :mad: 😐
több mint 13 éve
Na, végre sikerült megnéznem ETO lipcsei játékát. Hát nem volt a legtökéletesebb, de a lényeg: elődöntő megvan!
több mint 13 éve
Megint Barca, qrva jó...ráadásul már a 16 között. Ez nem hiányzott. A Pick is belenyúlt szépen.BáleszPick álomellenfelet kapott, a Löwen sokkal jobb mint a Fensburg, a Veszprém is. Veszprém meg... röhej, hogy van Flensburg-Pick párharc meg Veszprém-Barca... ja meg Csehov-Bosna. Hát a ruszkik valakit nagyon lepénzeltek szvsz mert botrány hogy milyen sorsolást kaptak már az elején is, MINDEN kalapból a legkönnyebb ellenfél az alapcsoportban, majd miután nagy nehezen megnyerik (bármelyik másik 1. kalapos csapat 100%-osan nyert volna, max egy vagy két pont veszteséggel), most még a Szarajevót is akiknek semmi keresnivalójuk itt. Továbbjutnak és megkapják a Flensburgot, vicc.
több mint 13 éve
Megint Barca, qrva jó...ráadásul már a 16 között. Ez nem hiányzott. A Pick is belenyúlt szépen.
több mint 13 éve
Ismét a Barcát kapta a Veszprém. Mit fog itt kapni Nagylaci 😊http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-bl-megint-veszprem-barca-a-szeged-a-flensburgot-kapta-2067658?nocache
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Sola-t én csak a haja miatt csíptem, ő overrated volt sztem isPerics meg azért már idős, jó lett volna megtartani kapusedzőnek, de sajnos elmegy.
Alilovics sztem is még over, de van benne annyi potenciál, hogy extraklasszis legyen. 25csak azért ez nagy előny
kíváncsi leszek, hogy ki jön még. mert fejlődni kell, ha komolyan gondolják a bl-t
és a bajnokságban is azért javul majd a szeged
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Pesics simán jó, a Croatiaban kb. elsőszámú, de legalább splitben védenek Segoval, mióta Skof elment. Alilovicsot mondjuk sose bírtam... overrated sztem mint Sola volt, Pericset jobban komálom.
több mint 13 éve
nagyon valószínű, hogy Alilovic Veszprémbe igazol 4 évre. 25 éves, lesz ideje arra, hogy megtanuljon konzisztensen jól védeni.
Fazekas+Alilovic meg jó páros lesz. Remélem, Pesic is fejlődni fog sokat, aztán visszatér majd, mert hát a vb-n amit láttam tőle, az édes kevés.
Irányító+jobblövő kellene még
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Nagyon jó interjú Mocsai Lajossal.Nagyon jó lett, mint ahogyan ez is.
http://www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=23106xrace77
http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/02/17/05/Zarora_2011_februar_16__Vendeg_Mocsai_Lajos.aspx
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
A győzelemmel azt hiszem be lett mutatva egyértelműen, a cél a BL döntő és annak megnyerése!!!Mivel jelenleg hat csapat kiemelkedik a női mezőnyből, abból pedig a Zvenyigorod és a Viborg már nincs versenyben, az elődöntő szinte fix, így ez a Larvik elleni siker csak szépen mutat, de sokat nem érünk vele. A Valcea-Buducsnoszt duó az még simán elverheti a Győrt, szóval a cél nyilván a győzelem, de erre 30% esély van kb.
Azt a negyedórát nem számolva, végig fantasztikusan játszott az egész CSAPAT, főleg az első félidő első feli védekezését kell kiemelnideny79
több mint 13 éve
A győzelemmel azt hiszem be lett mutatva egyértelműen, a cél a BL döntő és annak megnyerése!!!Azt a negyedórát nem számolva, végig fantasztikusan játszott az egész CSAPAT, főleg az első félidő első feli védekezését kell kiemelni
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Nagyon jó interjú Mocsai Lajossal.http://www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=23106
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Na saját meccsünk után bekapcsolódtam a Veszprém meccsbe is. Jók a fiúk, magabiztos győzelem ígérkezik. 😊 Nándi meg valóban, mint a festék. 😉