Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Már másfél éve tudom, hogy lemondja, nem nagy kunszt most megtenni. De az a 2 mondatos üzenet, meg az a sok kifogás...
Kár, hogy soha az életben nem tudom meg a valós okát. Kíváncsivá tett.

Viszont ne jöjjön se az FCB-vel se a válogatottal majd MO-ra 😀 Olvastam pár fórumot... 😀 😀
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
Sajnálom, hogy ilyen gyáván húzta ezt az ügyet Laci, az elején látszott, hogy kifogásokat keres. Inkább mondta volna le és megkímél mindenkit a sárdobálástól.

Az egyébként mítosz, hogy a Címeres Mez™ mostanában lett értéktelen, már Puskásék korában (és nyilván azelőtt is) is volt vita a pénzekről, legyen az szövetség-játékos, játékos-játékos szinten.marci
"Albert és a címeres mez" témában könyvek születtek...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Sajnálom, hogy ilyen gyáván húzta ezt az ügyet Laci, az elején látszott, hogy kifogásokat keres. Inkább mondta volna le és megkímél mindenkit a sárdobálástól.

Az egyébként mítosz, hogy a Címeres Mez™ mostanában lett értéktelen, már Puskásék korában (és nyilván azelőtt is) is volt vita a pénzekről, legyen az szövetség-játékos, játékos-játékos szinten.
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Én annyira nem ítélem el! Sajnos olyan korban élünk, ahol már a címeres mez nem úgy és nem annyit ér mint korábban! Most is már a pénz beszél, mint mindenben! Ha egy játékosnak van egy minimális elvárása, akkor azt szeretné megkapni, úgy látszik, hogy a szövetség nem hajlandó többet áldozni érte, ami érthető is! De így érthető Nagy döntése is!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20110210-nagy-laszlo-dontott-nem-akar-valogatott-lenni.html

Egyértelmű volt eddig is, de rohadt majom, bekaphatja.Stez
ne is legyen már soha válogatott,nem érdemli meg a címeres mezt
legyen spanyol aztán szórakozzon velükJoci
EZ alap, ha akarna játszani, sem hívnám be a válogatottba. De akkor is, nagy mocsadék.

több mint 13 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20110210-nagy-laszlo-dontott-nem-akar-valogatott-lenni.html

No comment...

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach

ne is legyen már soha válogatott,nem érdemli meg a címeres mezt
legyen spanyol aztán szórakozzon velük

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.

Egyértelmű volt eddig is, de rohadt majom, bekaphatja.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Azt hittem végre izgi női kézi magyar meccs lesz, de ez a Fradi-ETO is csak felééig volt az max. De nem baj, csak az ETO 😀deny79
sajnos nem bírtunk a zsoldosokkalJoci
Jah, hát korábban a csabai zsoldosokkal is meggyűlt a baj 😛 azért a Győr a bajnokságot kb. külföldiek nélkül is nyerné.Rajna
BL-ben kellene igazán alkotni. Pár nap múlva már lehet bizonyítani is, bár tény, ott jobb játék kell, mind Fradi ellen.
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Azt hittem végre izgi női kézi magyar meccs lesz, de ez a Fradi-ETO is csak felééig volt az max. De nem baj, csak az ETO 😀deny79
sajnos nem bírtunk a zsoldosokkalJoci
Jah, hát korábban a csabai zsoldosokkal is meggyűlt a baj 😛 azért a Győr a bajnokságot kb. külföldiek nélkül is nyerné.

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
sajnos nem bírtunk a zsoldosokkal

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
szerk: Ugye azért Abalot nem tették be a legjobb csapatba?F.Schleck
Nem hál istennek. 55%-os teljesítménnyel csúnya lett volna...
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Azt hittem végre izgi női kézi magyar meccs lesz, de ez a Fradi-ETO is csak felééig volt az max. De nem baj, csak az ETO 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Méltó helyen a kupa 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Mindkét meccs fantasztikus volt. Magas színvonalú, izgalmas meccsek. Jók voltak a franciák, megérdemeltek nyerték összességében a tornát, de a dánok is minden tiszteletet megérdemelnek. 😊

több mint 13 éve
Mondjuk azért a jobb csapat nyert. A franciáknál majdnem mindenki szarabb volt az átlagosnál (a két szélső meg Karabatic nem), a dánoknál pedig több extra teljesítmény is volt. Plusz ugye ahogy bejutottak a döntőbe... lehet, hogy mindenképp verték volna a spanyolokat, de a bírók nem hagyták kiderülni.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mondjuk Omeyer az egész tornán alulteljesített, nem értem, hogy lehetett legjobb kapus... Landind vagy Sjöstrand jobban megérdemelte volna.Rajna
Ő lett a legjobb kapus? Pff. Pro-bowl effektus...

szerk: Ugye azért Abalot nem tették be a legjobb csapatba?

több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Életem egyik legnagyobb, legszínvonalasabb kézimeccse volt, ez csoda!! Mindkettő aranyat érdemelt volna!
több mint 13 éve
Mondjuk Omeyer az egész tornán alulteljesített, nem értem, hogy lehetett legjobb kapus... Landind vagy Sjöstrand jobban megérdemelte volna.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Spellerberg 😊Hurka
És ez az ember milyen rohadt béna a Koldingban... a Veszprém ellen olyan volt, mint a rossz formában lévő Mocsai, csak a szar lövések helyett szar passzokat adott.Rajna
Azért csodák nincsenek. A végén szerintem rajta ment el a meccs. Nagyon sajnáltam a dánokat a végén, és nem igazságos a sors, hogy Omeyer ünnepelhetett a végén. 😐

több mint 13 éve
Spellerberg 😊Hurka
És ez az ember milyen rohadt béna a Koldingban... a Veszprém ellen olyan volt, mint a rossz formában lévő Mocsai, csak a szar lövések helyett szar passzokat adott.

több mint 13 éve
Beszarás mekkora meccs :o
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Spellerberg 😊
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
bria: The Rogg mindössze 9 kétperceset kapott... 😕
több mint 13 éve
Tegnapi HE-DO kupa döntő:

Gyöngyösi KK – Pick Szeged
39:31 (21:16)

Gyöngyös, sportcsarnok, 1000 néző. V.: Dobrovitcs Cs., dr. Tájok P.

GYÖNGYÖS: Kenyeres - Benis 6, Kiss I. 4, Sándor Á. 5, Bognár R., Kaplonyi 8, Grandjean 3. Cs.: Sándor R. 7, Juhász K. 2, Kotormán, Tatai 2 (1), Gúnya P. 2, Tóth E. Edző: Nagy Károly.

SZEGED: Miklós - T. Stranovsky, Butenko 5, Vadkerti A. 2, Grünfelder 6, F. Sulc 5 (2), László I. 4 Cs.: Tatai (kapus), Bajorhegyi 1, Baláz 7 (4), Nagy N., Kupcsik 1, Molnár B.