Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Már másfél éve tudom, hogy lemondja, nem nagy kunszt most megtenni. De az a 2 mondatos üzenet, meg az a sok kifogás...Kár, hogy soha az életben nem tudom meg a valós okát. Kíváncsivá tett.
Viszont ne jöjjön se az FCB-vel se a válogatottal majd MO-ra 😀 Olvastam pár fórumot... 😀 😀
több mint 13 éve
Sajnálom, hogy ilyen gyáván húzta ezt az ügyet Laci, az elején látszott, hogy kifogásokat keres. Inkább mondta volna le és megkímél mindenkit a sárdobálástól."Albert és a címeres mez" témában könyvek születtek...
Az egyébként mítosz, hogy a Címeres Mez™ mostanában lett értéktelen, már Puskásék korában (és nyilván azelőtt is) is volt vita a pénzekről, legyen az szövetség-játékos, játékos-játékos szinten.marci
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
marci
1 023
Sajnálom, hogy ilyen gyáván húzta ezt az ügyet Laci, az elején látszott, hogy kifogásokat keres. Inkább mondta volna le és megkímél mindenkit a sárdobálástól.Az egyébként mítosz, hogy a Címeres Mez™ mostanában lett értéktelen, már Puskásék korában (és nyilván azelőtt is) is volt vita a pénzekről, legyen az szövetség-játékos, játékos-játékos szinten.
több mint 13 éve
Én annyira nem ítélem el! Sajnos olyan korban élünk, ahol már a címeres mez nem úgy és nem annyit ér mint korábban! Most is már a pénz beszél, mint mindenben! Ha egy játékosnak van egy minimális elvárása, akkor azt szeretné megkapni, úgy látszik, hogy a szövetség nem hajlandó többet áldozni érte, ami érthető is! De így érthető Nagy döntése is!
több mint 13 éve
EZ alap, ha akarna játszani, sem hívnám be a válogatottba. De akkor is, nagy mocsadék.http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20110210-nagy-laszlo-dontott-nem-akar-valogatott-lenni.htmlne is legyen már soha válogatott,nem érdemli meg a címeres mezt
Egyértelmű volt eddig is, de rohadt majom, bekaphatja.Stez
legyen spanyol aztán szórakozzon velükJoci
több mint 13 éve
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20110210-nagy-laszlo-dontott-nem-akar-valogatott-lenni.htmlNo comment...
több mint 13 éve
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20110210-nagy-laszlo-dontott-nem-akar-valogatott-lenni.htmlne is legyen már soha válogatott,nem érdemli meg a címeres mezt
legyen spanyol aztán szórakozzon velük
több mint 13 éve
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20110210-nagy-laszlo-dontott-nem-akar-valogatott-lenni.htmlEgyértelmű volt eddig is, de rohadt majom, bekaphatja.
több mint 13 éve
BL-ben kellene igazán alkotni. Pár nap múlva már lehet bizonyítani is, bár tény, ott jobb játék kell, mind Fradi ellen.Jah, hát korábban a csabai zsoldosokkal is meggyűlt a baj 😛 azért a Győr a bajnokságot kb. külföldiek nélkül is nyerné.RajnaAzt hittem végre izgi női kézi magyar meccs lesz, de ez a Fradi-ETO is csak felééig volt az max. De nem baj, csak az ETO 😀deny79sajnos nem bírtunk a zsoldosokkalJoci
több mint 13 éve
Jah, hát korábban a csabai zsoldosokkal is meggyűlt a baj 😛 azért a Győr a bajnokságot kb. külföldiek nélkül is nyerné.Azt hittem végre izgi női kézi magyar meccs lesz, de ez a Fradi-ETO is csak felééig volt az max. De nem baj, csak az ETO 😀deny79sajnos nem bírtunk a zsoldosokkalJoci
több mint 13 éve
Azt hittem végre izgi női kézi magyar meccs lesz, de ez a Fradi-ETO is csak felééig volt az max. De nem baj, csak az ETO 😀deny79sajnos nem bírtunk a zsoldosokkal
több mint 13 éve
szerk: Ugye azért Abalot nem tették be a legjobb csapatba?F.SchleckNem hál istennek. 55%-os teljesítménnyel csúnya lett volna...
több mint 13 éve
Azt hittem végre izgi női kézi magyar meccs lesz, de ez a Fradi-ETO is csak felééig volt az max. De nem baj, csak az ETO 😀
több mint 13 éve
Méltó helyen a kupa 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Mindkét meccs fantasztikus volt. Magas színvonalú, izgalmas meccsek. Jók voltak a franciák, megérdemeltek nyerték összességében a tornát, de a dánok is minden tiszteletet megérdemelnek. 😊
több mint 13 éve
Mondjuk azért a jobb csapat nyert. A franciáknál majdnem mindenki szarabb volt az átlagosnál (a két szélső meg Karabatic nem), a dánoknál pedig több extra teljesítmény is volt. Plusz ugye ahogy bejutottak a döntőbe... lehet, hogy mindenképp verték volna a spanyolokat, de a bírók nem hagyták kiderülni.
több mint 13 éve
Mondjuk Omeyer az egész tornán alulteljesített, nem értem, hogy lehetett legjobb kapus... Landind vagy Sjöstrand jobban megérdemelte volna.RajnaŐ lett a legjobb kapus? Pff. Pro-bowl effektus...
szerk: Ugye azért Abalot nem tették be a legjobb csapatba?
több mint 13 éve
Életem egyik legnagyobb, legszínvonalasabb kézimeccse volt, ez csoda!! Mindkettő aranyat érdemelt volna!
több mint 13 éve
Mondjuk Omeyer az egész tornán alulteljesített, nem értem, hogy lehetett legjobb kapus... Landind vagy Sjöstrand jobban megérdemelte volna.
több mint 13 éve
Azért csodák nincsenek. A végén szerintem rajta ment el a meccs. Nagyon sajnáltam a dánokat a végén, és nem igazságos a sors, hogy Omeyer ünnepelhetett a végén. 😐Spellerberg 😊HurkaÉs ez az ember milyen rohadt béna a Koldingban... a Veszprém ellen olyan volt, mint a rossz formában lévő Mocsai, csak a szar lövések helyett szar passzokat adott.Rajna
több mint 13 éve
Spellerberg 😊HurkaÉs ez az ember milyen rohadt béna a Koldingban... a Veszprém ellen olyan volt, mint a rossz formában lévő Mocsai, csak a szar lövések helyett szar passzokat adott.
több mint 13 éve
Beszarás mekkora meccs :o
több mint 13 éve
Spellerberg 😊
több mint 13 éve
bria: The Rogg mindössze 9 kétperceset kapott... 😕
több mint 13 éve
Tegnapi HE-DO kupa döntő:Gyöngyösi KK – Pick Szeged
39:31 (21:16)
Gyöngyös, sportcsarnok, 1000 néző. V.: Dobrovitcs Cs., dr. Tájok P.
GYÖNGYÖS: Kenyeres - Benis 6, Kiss I. 4, Sándor Á. 5, Bognár R., Kaplonyi 8, Grandjean 3. Cs.: Sándor R. 7, Juhász K. 2, Kotormán, Tatai 2 (1), Gúnya P. 2, Tóth E. Edző: Nagy Károly.
SZEGED: Miklós - T. Stranovsky, Butenko 5, Vadkerti A. 2, Grünfelder 6, F. Sulc 5 (2), László I. 4 Cs.: Tatai (kapus), Bajorhegyi 1, Baláz 7 (4), Nagy N., Kupcsik 1, Molnár B.