Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"
tarthatott volna még pár percig ez a félidő ha így jövünk ki belőle... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Lékai nem rossz, de egyrészt ugye védekezni nem tud, másrészt nem olyan jó irányító (nem passzol jól), harmadrészt pedig egyelőre nem egy nemzetközi szinten félórát tudó játékos... de jobb híján megfelel.

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Nem tud lőni? 😊 meglövi még a maga 4-5 gólját meccsenként, azt elfogadnám bárkitől, nagy meccsei meg akadnak egyébként is, nyert ő tavaly meccset csak a góljaival. Nem sok irányító tud így lőni a világon. Emellett tényleg tud irányítani, és a válogatottban védekezik is (annyira nem rosszul, de a Veszprémbe ez valóban kevés). Most az idei szezonja nem mérvadó lévén sérült de nagyon, de szerintem nagyon jó ő még. Nehéz lesz pótolni.Rajna
Szerintem egyáltalán nem lesz nehéz, ha sérült az is egy hiba sajnos egy játékosnál! És ő inkább fineszes irányító, ami néhány évvel ezelőtt még jó volt, meg a magyar bajnokságban még elmegy, de nemzetközi porondon már kevés!
De ezen nem veszünk össze 😊Bruce
Mondj egy neked tetsző irányítót, aki elsősorban átlő, de mellé még remekül irányít is. Balics pl. nem ilyen, mégsem hagynám ki a világklasszisok sorából 😊 namindegy. Lényeg, hogy én azért aggódom a szitu miatt, Császár nagyon kevéske.Rajna
http://hatosfal.blog.nepsport.hu/archives/2011/01/26/jr_All_Star_2011/
de szép is lenne innen vkit elhozni
mondjuk Lékai tényleg jó lenne, de egy páran elférnének ebből a jr All starból Veszprémben.
mondjuk az kémény, hogy állítólag az AG Koppenhagen csapatának jövő évi költségvetése 14 millió euró lesz. Olafur Steffanson is odamegy.
Lauge v Lékai lenne a legjobb.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Nem tud lőni? 😊 meglövi még a maga 4-5 gólját meccsenként, azt elfogadnám bárkitől, nagy meccsei meg akadnak egyébként is, nyert ő tavaly meccset csak a góljaival. Nem sok irányító tud így lőni a világon. Emellett tényleg tud irányítani, és a válogatottban védekezik is (annyira nem rosszul, de a Veszprémbe ez valóban kevés). Most az idei szezonja nem mérvadó lévén sérült de nagyon, de szerintem nagyon jó ő még. Nehéz lesz pótolni.Rajna
Szerintem egyáltalán nem lesz nehéz, ha sérült az is egy hiba sajnos egy játékosnál! És ő inkább fineszes irányító, ami néhány évvel ezelőtt még jó volt, meg a magyar bajnokságban még elmegy, de nemzetközi porondon már kevés!
De ezen nem veszünk össze 😊Bruce
Mondj egy neked tetsző irányítót, aki elsősorban átlő, de mellé még remekül irányít is. Balics pl. nem ilyen, mégsem hagynám ki a világklasszisok sorából 😊 namindegy. Lényeg, hogy én azért aggódom a szitu miatt, Császár nagyon kevéske.

több mint 13 éve
Lengyelek eléggé arcosan nyilatkoznak. Jó lenne elkenni azt a nagy pofájukat.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
De ezen nem veszünk össze 😊
több mint 13 éve
Ez így vb előtt elsikkadt: http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/eklemovics-nyartol-a-wisla-plockban-folytatja-2059782/

Nagy kár. Az új horvát srác és Császár nemzetközi porondon kevésnek ígérkezik.Rajna
a napokban beszéltem egy veszprém drukkerrel, aki mondta, hogy a Horvát srác nem írt alá. Egyszer edzett a csapattal, másnap már vissza sem tért, orvosokhoz ment mert megsérült. Azóta pedig nem nagyon volt arról hir, hogy Vedran aláírt volna, szóval eddig csak Csaszi van.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Idióta szerbek csak elszórakozták az előnyüket a végére, csak, hogy bukjam a fogadásomat, pedig valami érthetetlen oknál fogva 2,9es szorzó volt rájuk.

több mint 13 éve
Nem tud lőni? 😊 meglövi még a maga 4-5 gólját meccsenként, azt elfogadnám bárkitől, nagy meccsei meg akadnak egyébként is, nyert ő tavaly meccset csak a góljaival. Nem sok irányító tud így lőni a világon. Emellett tényleg tud irányítani, és a válogatottban védekezik is (annyira nem rosszul, de a Veszprémbe ez valóban kevés). Most az idei szezonja nem mérvadó lévén sérült de nagyon, de szerintem nagyon jó ő még. Nehéz lesz pótolni.

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Ez így vb előtt elsikkadt: http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/eklemovics-nyartol-a-wisla-plockban-folytatja-2059782/

Nagy kár. Az új horvát srác és Császár nemzetközi porondon kevésnek ígérkezik.Rajna
Eklemovics szerintem mostanában már nem volt egyáltalán jó! Mindig mint a messiást úgy várták hogy visszatérjen a sérüléséből, de sztem semmit nem tudott csinálni. Max a lába jó és tud passzolni, de átlövései nincsenek, így a passzait annyira már nem eszik be! Sztem egy jó irányítónak tudnia kell lőni is, anélkül már nem megy!
több mint 13 éve
Meg hát a győzelem feltehetően a kettes tornára visz minket, ami a vib-bornzérmes otthonában van, és az EB második legjobb csapata a nagy ellenfél (mármint a vb legjobb nyolcat leszámítva), ami feltehetően a németek elkerülését jelentheti, igaz, az afrikai második erősebbnek tűnik, mint a pánamerikai második. De mindegy, lényeg a lényeg, hogy a ekttes torna meg a biztos hely jobban hangzik.

A dánok viszont beszarás mit csinálnak. 100%-ot hozni eddig, úgy, hogy se Hvidt, se Mogensen se Knudsen nincs...

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Akkor ahogy látom szoktatok játszani az MKB 2. csapatával, ami nekünk nb1 serdülő-ifi ellenfél.SIpetya
Így van, eddig 2-ből 1-szer megvertük őket, 1-szer pedig döntetlent értünk el ellenük. Más kérdés, hogy a győzelmet elvették szabálytalan igazolás miatt 😀Gabesz92
Az mit takar?😊SIpetya
Ifi játékos ült le a kispadra úgy, hogy nem volt igazolása felnőtt csapatba.

Úgy vélem, hogy a lengyel csapattal lehet egy szoros meccset játszani és jól is kijöhetünk belőle. Azért mégis csak jobban hangzik, hogy megvertük őket, még akkor is ha nem számít sokat. Várom már a meccset. 😊

több mint 13 éve

Nagy kár. Az új horvát srác és Császár nemzetközi porondon kevésnek ígérkezik.

több mint 13 éve
Romero most durcában lehet hogy nem játszott, amúgy azért alapember támadásban.

Nagyon szép ez az eredmény így a végén. Lengyelekkel küldjök hetedik helyért, kemény lesz, nem mi vagyunk az esélyesek. Igazából feltehetően a két pozíció között nincs eltérés, egyik sem könnyű, bár a győzelemmel elkerülhetnénk a németeket a selejtezőn.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
.
Azt nem értem, hogy ebbe a spanyol válogatottba hova kellene Nagy Laci. Látva Romero-t is aki alig kap perceket mégis kurva jó volt, meg a többiek is klasszisok kezdve a beállóstól-kapusig.

Hajrá Magyarok!!Bruschi85
Megoldás: Balkezes, jobbátlövőjük nincs igazán jó a Gurbindo Maqueda párosnál azért jobb játékos Laci szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Akkor ahogy látom szoktatok játszani az MKB 2. csapatával, ami nekünk nb1 serdülő-ifi ellenfél.SIpetya
Így van, eddig 2-ből 1-szer megvertük őket, 1-szer pedig döntetlent értünk el ellenük. Más kérdés, hogy a győzelmet elvették szabálytalan igazolás miatt 😀Gabesz92
Az mit takar?😊
több mint 13 éve
Így van, eddig 2-ből 1-szer megvertük őket, 1-szer pedig döntetlent értünk el ellenük. Más kérdés, hogy a győzelmet elvették szabálytalan igazolás miatt 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Akkor ahogy látom szoktatok játszani az MKB 2. csapatával, ami nekünk nb1 serdülő-ifi ellenfél.
több mint 13 éve
Gabesz92 te hol kézizel?SIpetya
Keszthelyen, NbII ifi és felnőtt csapatban egyaránt. 😊

Nem véletlenül mondtam a szélsőkkel szembeni aljasságot. Mivel én is ezen a poszton játszom, tudom milyen rossz. Persze tény és való, hogy visszakapják, de nem hiszem el, hogy ezzel nem lehet kezdeni valamit...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gabesz92 te hol kézizel?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Legalább próbálkozol 😊 Sose lehet tudni miből lesz szabály. Például pár éve vezették be csak azt, hogy a kapusnak nem kell 6-os vonalára rálépve kipasszolnia a labdát, ha a támadó belépett, hanem a 6-oson belülről bárhonnan elvégezheti a szabadot.
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
de én vetettem fel most az ötletet (mármint biztos mondta már más is nyílván, de csak most jutott eszembe), bár ha ti mondjátok, akik tényleg kézilabdáztok is, akkor elhiszem
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem így is elég gyors a játék. Átlagban a támadó csapatnál a labda maximum 30 másodpercet van. Ha annyi idő alatt nem jutnak semmire akkor jön a passzív, onnantól meg max 2 passz és lövés. Hogy után kihez pattan a labda már más kérdés. Ha már minden áron változtatni kéne akkor sokkal inkább a durvaságot és az alattomosságot szabályoznám, például a szélsők levegőben való meglökését.Gabesz92
Gabesz92 jól mondja, gyakorlatilag 10-ből 7-szer úgy ugrik be egy szélső, hogy vagy a derekát nyomják, vagy a bokájánál húzzák le. De ezt vissza is kapják a másik oldalon.
több mint 13 éve
Szerintem így is elég gyors a játék. Átlagban a támadó csapatnál a labda maximum 30 másodpercet van. Ha annyi idő alatt nem jutnak semmire akkor jön a passzív, onnantól meg max 2 passz és lövés. Hogy után kihez pattan a labda már más kérdés. Ha már minden áron változtatni kéne akkor sokkal inkább a durvaságot és az alattomosságot szabályoznám, például a szélsők levegőben való meglökését.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem hogy beválna. Először is nem lehet húzni az időt😊 Nem lenne olyan, hogy a kapus véd és a hosszabb úton kerüli meg a kaput a labdáért😊SIpetya
ha ez lenne a legnagyobb ellenérv a támadóidő bevezetése mellett, akkor sztem már holnap lenne 😀Hurka
Szerintem jó ez így, ahogy van. Gondolom nem Te vetetted fel először ezt az ötletet, szóval ha nagy szükség lenne rá akkor már lenne támadóidő. Én lassan 10 éve kézizek és még egyik csapattársam, vagy edzőm fejében sem fordult meg, hogy jó lenne támadóidő😊