Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Mai Magyar Nemzet: "HUN-GER, éhség magyarul is"A büntető szóvicceket kiagyaló sportfirkászokat pályaelhagyással büntetném.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Egy élmény nézni a horvát válogatottat. Majdnem annyi technikai hibával játszanak mint mi szoktunk. 😀Gabesz922,8as szorzóért kötelező volt emgrakni a svédeket 😊
több mint 13 éve
Ég és Föld volt a különbség tegnapi francia meccs már amennyit láttam belőle a kocsmában, persze hangot nem halottam, de talán jobb feltéve ha ilyen szakértők voltak, mint múltkor is pl. Borsos...Nem számolgatni kell, hanem kimenni és harcolva, küzdve győzni a németek ellen.
Sajnos az izlandi vereség nekünk baromi rosszul jött...
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Egy élmény nézni a horvát válogatottat. Majdnem annyi technikai hibával játszanak mint mi szoktunk. 😀
több mint 13 éve
Kit érdekel mit hisznek? Hinni a templomban kell. Azt mondom, h gyenge csapattól ne várjanak már csodát... Az első idézetben elhangzott skaliczki mondat meg vérlázító... Adott meccsen az adott meccsre koncentrálj 60 percig, és játssz teljes erődből, vagy amíg bírod. De ez, hogy a németek elleni meccsre koncentrálnak már a 40. percben... ez mi ez?? Úgyis esélytelenek... utálom ezt a szánalmas magyar hozzáállást. Közhely, de szakadjanak csak meg a címeres mezért. Akkor a siker sem marad el....JC6Én még mindig ellentmondónak látom ezt. Minek kocncentráljanak, ha gyengébb csapatként nincs esélyünk? Mellesleg a németek nem franciák. Abszolút verhetőek attól, hogy jobbak. Szerintem igenis úgy kell belemenni minden meccsbe, hogy nyerni akarunk, maximum az értékelésnél kell a realitások talaján maradni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kit érdekel mit hisznek? Hinni a templomban kell. Azt mondom, h gyenge csapattól ne várjanak már csodát... Az első idézetben elhangzott skaliczki mondat meg vérlázító... Adott meccsen az adott meccsre koncentrálj 60 percig, és játssz teljes erődből, vagy amíg bírod. De ez, hogy a németek elleni meccsre koncentrálnak már a 40. percben... ez mi ez?? Úgyis esélytelenek... utálom ezt a szánalmas magyar hozzáállást. Közhely, de szakadjanak csak meg a címeres mezért. Akkor a siker sem marad el....
több mint 13 éve
Olvastam, hogy számolgatnak a magyarok, meg hogy le akarják verni a németeket.
Nos. Számolgatni fölös, és a németek ellen sincs sok esély... nem érettem soha, hogy miért ámítják nem csak egymást, de a szurkolókat is.JC6
Ki a szakkomentátor? Eszem megáll b+! Ilyet mondani, hogy "páran már a következő meccsre gondoltak"....ez mi a rák? JC6Te most akkor azt szeretéd ha hinnének a nehéz (akár lehetetlennek tűnő) dolgokban vagy azt ha nem?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Olvastam, hogy számolgatnak a magyarok, meg hogy le akarják verni a németeket.Nos. Számolgatni fölös, és a németek ellen sincs sok esély... nem érettem soha, hogy miért ámítják nem csak egymást, de a szurkolókat is.
több mint 13 éve
azért ennyi nincsen a 2 csapat között , ilyen szarul még egyszer nem tudunk védekezni..peachVan köztünk 5-6 gól. Ekkora különbség még mindig reállisabb mint mondjuk egy pontszerzés.
Iváncsik pedig nem szá százalékos ezen a vb-n. És azért oly keveset nem játszik.
több mint 13 éve
Tokione
12
Látva a tegnapi Spanyol - Norvég és Német - Izlandi meccset úgy gondolom nincs reális esélyünk a 8-ba jutni. Bár az is igaz hogy mindenki foghat ki gyenge napot így így spanyolok és a németek is, és hát azért Charlie is bemutatkozik a válogatottban a világbajnokságon.
több mint 13 éve
azért ennyi nincsen a 2 csapat között , ilyen szarul még egyszer nem tudunk védekezni..
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
de akkor Iváncsik miért játszik ilyen keveset?
több mint 13 éve
Skaliczki volt. Ezek szerint nincs ott a témában... full magyar mentalitás, ami egyenlő a nullával. Bukott szövkap...JC6Hát azért olimpiai negyedik, vb-6. volt a cspattal, és az egy nagyon szerethető válogatott volt 😊
Gál sajna kiégett, de azért messze a legjobb beállónk. Katzirz pedig a válogatottban mindig szar, de nézzétek meg a Szegedben milyen hasznos, főleg védekezésben. Ettől még ez a csapat bitang gyenge. Mint már mondtam a korábban, a norvég győzelemmel és a gyengébb csapatok leverésével többet hoztunk, mint ami elvárható. Nem érdemes sírni, ha tönkrevernek minket a világ legjobbjai, a franciákhoz az egész csapatból max Iváncsik Gergő kerülhetne be. A keretbe. Esetleg Ilyés percembernek.
Sajna a német győzelemmel nekünk kampec. Ha kettőből kettőt nyerünk akkor azért néznék egyet, de nem fogunk sajna. Na mindegy, az Eb-n is kiadó két hely a kvalitornákra.
több mint 13 éve
Skaliczki volt. Ezek szerint nincs ott a témában... full magyar mentalitás, ami egyenlő a nullával. Bukott szövkap...JC6Hát akkor nem tudom mi lelte, én egész jó szakembernek tartom,(ez a "válogatott" pedig mennyi és mennyi szövetségi kapitányt bedarált már...) lehet szarik már ő is az egészre. Igazából tök mind1, egy ilyen macskajancsi csapat mellett nekem sem lenne kedvem kiállni, mert azt azért mégsem mondhatja élő adásban hogy "látszik rajtuk hogy szarnak az egészre" ennél azért az ő verziója némiképp diplomatikusabban hangzik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Skaliczki volt. Ezek szerint nincs ott a témában... full magyar mentalitás, ami egyenlő a nullával. Bukott szövkap...
több mint 13 éve
Ki a szakkomentátor? Eszem megáll b+! Ilyet mondani, hogy "páran már a következő meccsre gondoltak"....ez mi a rák? Én nem gondolok a következő meccsre, amikor ki vagyunk kapva bazzeg... eszem megáll, komolyan mondom. Ennyi hülye, buta, ingyenélő OKOSKODÓ embert... beszarás..JC6Szakkometátor vagy a stúdióban ülő szaGértő? Mert nem mindegy, ugyanis a szakkommentátor Skaliczki volt aki azért eléggé otthon van a témában, ellenben a stúdióban ülő 200x válogatott félhülyével aki szerint a mezőkövesd NB1/b.s csapat(bár ez más téma hogy odavalók lennének 😛 )
több mint 13 éve
ez a realitás... fényévekre vagyunk a világelittől... lehet itt hitegetni magunkat, hogy még mindig meghatározók vagyunk, de ez van, utánpótlás nincs, olyan lesz mint a foci...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ki a szakkomentátor? Eszem megáll b+! Ilyet mondani, hogy "páran már a következő meccsre gondoltak"....ez mi a rák? Én nem gondolok a következő meccsre, amikor ki vagyunk kapva bazzeg... eszem megáll, komolyan mondom. Ennyi hülye, buta, ingyenélő OKOSKODÓ embert... beszarás..
több mint 13 éve
sikerült ezen a meccsen is felbasznom magamat...
több mint 13 éve
Láttam már jónéhány meccset, de Mocsait még nem láttam jól játszani. Ma jól megy neki, erre ül a padon.SancoSzar volt a keze. De nagyon rossz nézni, hogy hány tehetségtelen játékosunk van. Katzirz ugyanez a kategória nálam.
több mint 13 éve
Láttam már jónéhány meccset, de Mocsait még nem láttam jól játszani. Ma jól megy neki, erre ül a padon.
több mint 13 éve
Vajon tudnánk Gálnál rosszabb játékost találni??Egyébként támadásban egész tűrhetően játszunk, később egy normális védekezéssel ez még jól jöhet.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na akkor ez a német győzelem jó nekünk? mert így kérdésessé vált a csoport 4. helye is...Hurkasztem eddig is ugy volt h nekunk a spanyolok es nemetek kozul az egyiket mindenkepp megkell csapni
most sztem mar mindkettot esetleg meg vmi troger korbeveressel kijohet nekunk
h az eleg lehet ha "csak" a germanokat verjuk es a spanyolok levernek mindenkit velunk egyutt
ha jol gondolom
több mint 13 éve
na akkor ez a német győzelem jó nekünk? mert így kérdésessé vált a csoport 4. helye is...Hurkanémet win mindig jó 😊
több mint 13 éve
na akkor ez a német győzelem jó nekünk? mert így kérdésessé vált a csoport 4. helye is...