Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Az a jó a Mocsaiban, hogy semmiféle szégyenérzettel nem rendelkezik. Miután zsinórban elrontott 6 dolgot 7szerre is előkészítés nélkül ellő 9 méterről, rossz szögből a 1 méterre a kapu mellé. Volt kitől örökölni, mivel még mindig a pályán volt, szerintem Mocsai anyuka érzi a legrosszabbul ilyenkor magát.Escalade
Valakinek meg kéne dumálni a Lajos fejét, hogy a Tomi elfárad ha minden meccsen háromenyged órát játszik és lehetne csökkenteni a játékidejét.

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Az a jó a Mocsaiban, hogy semmiféle szégyenérzettel nem rendelkezik. Miután zsinórban elrontott 6 dolgot 7szerre is előkészítés nélkül ellő 9 méterről, rossz szögből a 1 méterre a kapu mellé. Volt kitől örökölni, mivel még mindig a pályán volt, szerintem Mocsai anyuka érzi a legrosszabbul ilyenkor magát.

több mint 13 éve
Tót vereség remek hír. Az is, hogy a norvégok nyertek. Jó nap volt ez nagyon, még a románok is kikaptak 😀

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
fenébe... spanyol W
rogg is csak 1-szer kapott 2 percet 😕briareos
baze, utóbb még nem lesz meg a kétszámjegy? 😮Hurka
így nem lesz championship

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
fenébe... spanyol W
rogg is csak 1-szer kapott 2 percet 😕briareos
baze, utóbb még nem lesz meg a kétszámjegy? 😮
több mint 13 éve
fenébe... spanyol W
rogg is csak 1-szer kapott 2 percet 😕

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Igen mivel több szlovák válogatottal nagyon jó személyes kapcsolatot ápolunk (pl Kopcot mi neveltük ki.) Úgyhogy elnézést hogy a barátainknak is szorítok 😕
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Viszont a szlovákok nagyon nem találják magukat ezen a VBn. 😐Hanni
és ez téged zavar? 😊

|
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Viszont a szlovákok nagyon nem találják magukat ezen a VBn. 😐
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hátha végre egy nyugodt meccsünk lesz. 😊
Eddig jól alakul.

több mint 13 éve
én nagyon örülnénk ha nyernénk svédországban.
azt a svédország elleni döntőt az utolsó itteni tornán sosem fogom elfelejteni, mekkora meccs volt atyaég

több mint 13 éve
Algéria-Horvátország 11-11, Románia-Dánia 15-15 a félidőben. A tegnapi polák-argentin és a mai Tunézia-spanyol után ez már tendenciúzusan szoros, pedig ez tényleg a világelit (már csak Izland és Franciaország igazán magabiztos, meg a németek).Rajna
Durva meglepetések lehetnek még itt. A spanyol-tunéziai meccsen mondott egy olyat a szakkom, hogy Tunéziának csak a németek ellen lehet esélye. Tényleg ennyire gyengék lennének, vagy én hallottam félre valamit?F.Schleck
A németek annyira nem jók most mint mondjuk a franciák de nyilván akár végigmehetnek. Az mindenesetre biztos, hogy ha mi nyolcba akarnk jutni akkor a legjobb esély a németek ellen kínálkozik (mellesleg hatba kéne kerülni mert az elég közel repítene minket az olimpiához. két éve sikerült...)Rajna
Köszi! Mondjuk nyertek már így, kicsit underdogként a németek ha jól emlékszem. Remélem most nem fog előfordulni. 😉

több mint 13 éve
sztem félrehallottál valamit 😊briareos
Azt mondták ugye hogy a vereség miatt az egyetlen esély a németek verése maradt elvégre a franciáktól már kikaptak.Rajna
na így már logikus.
de leverjük őket

több mint 13 éve
sztem félrehallottál valamit 😊briareos
Azt mondták ugye hogy a vereség miatt az egyetlen esély a németek verése maradt elvégre a franciáktól már kikaptak.

több mint 13 éve
Algéria-Horvátország 11-11, Románia-Dánia 15-15 a félidőben. A tegnapi polák-argentin és a mai Tunézia-spanyol után ez már tendenciúzusan szoros, pedig ez tényleg a világelit (már csak Izland és Franciaország igazán magabiztos, meg a németek).Rajna
Durva meglepetések lehetnek még itt. A spanyol-tunéziai meccsen mondott egy olyat a szakkom, hogy Tunéziának csak a németek ellen lehet esélye. Tényleg ennyire gyengék lennének, vagy én hallottam félre valamit?F.Schleck
A németek annyira nem jók most mint mondjuk a franciák de nyilván akár végigmehetnek. Az mindenesetre biztos, hogy ha mi nyolcba akarnk jutni akkor a legjobb esély a németek ellen kínálkozik (mellesleg hatba kéne kerülni mert az elég közel repítene minket az olimpiához. két éve sikerült...)

több mint 13 éve
sztem félrehallottál valamit 😊

több mint 13 éve
Durva meglepetések lehetnek még itt. A spanyol-tunéziai meccsen mondott egy olyat a szakkom, hogy Tunéziának csak a németek ellen lehet esélye. Tényleg ennyire gyengék lennének, vagy én hallottam félre valamit?

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
jól van, azért Rogg Bahrein ellen már összegyűjtött 2-őt, nyugi 😀
több mint 13 éve
Algéria-Horvátország 11-11, Románia-Dánia 15-15 a félidőben. A tegnapi polák-argentin és a mai Tunézia-spanyol után ez már tendenciúzusan szoros, pedig ez tényleg a világelit (már csak Izland és Franciaország igazán magabiztos, meg a németek).

több mint 13 éve
A spanyolok ilyen gyengék vagy Tunéziából lett hirtelen erős csapat?F.Schleck
Nem rosszak ezek a tunéziaiak amúgy, a kapusuk viszont valamiért god mode-ba kapcsolt. Kb. emiatt nincs a két csapat között legalább öt, de azért így is nyertek.

több mint 13 éve
A spanyolok ilyen gyengék vagy Tunéziából lett hirtelen erős csapat?

több mint 13 éve
Nyilván messze van a régi önmagától, de Mocsai szitnjén csak van. Legalább az Újévi Kupán ránézhettünk volna, vesztenivaló nem volt vele.Rajna
Ezért is kéne most egy nagyon jó eredmény. Mert én még bízom Nagy Laci visszatérésében, és ha egy jobb eredményt elérnénk, hátha látná ő is a reményt a 2012-es olimpiára. Nagyot dobna a játékunkon, ha az egyik leggyengébb posztunkra jönne egy kvázi világsztár.F.Schleck
Nehogy már ettől függjön, játszik-e. Ha igen, akkor köszi, inkább Mocsai hősies küzdelme a trollok ellen 24/7.Escalade
Őszintén, én leszarom mi motiválja. Ha jó formában játszik akkor felőlem fizessünk is neki zsebre. Nagyon sokat számítana ő itt.

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Mert egy öreg puhos szar 😂Hanni
Nyilván messze van a régi önmagától, de Mocsai szitnjén csak van. Legalább az Újévi Kupán ránézhettünk volna, vesztenivaló nem volt vele.Rajna
Ezért is kéne most egy nagyon jó eredmény. Mert én még bízom Nagy Laci visszatérésében, és ha egy jobb eredményt elérnénk, hátha látná ő is a reményt a 2012-es olimpiára. Nagyot dobna a játékunkon, ha az egyik leggyengébb posztunkra jönne egy kvázi világsztár.F.Schleck
Nehogy már ettől függjön, játszik-e. Ha igen, akkor köszi, inkább Mocsai hősies küzdelme a trollok ellen 24/7.

több mint 13 éve
Egyébként közvetítés alatt szóbajött Krivo. Ő tényleg miért nem volt még bő keretben sem? Átálltunk hazafi-módba vagy mi? 😀Rajna
Ezért is kéne most egy nagyon jó eredmény. Mert én még bízom Nagy Laci visszatérésében, és ha egy jobb eredményt elérnénk, hátha látná ő is a reményt a 2012-es olimpiára. Nagyot dobna a játékunkon, ha az egyik leggyengébb posztunkra jönne egy kvázi világsztár.

több mint 13 éve
Egyébként közvetítés alatt szóbajött Krivo. Ő tényleg miért nem volt még bő keretben sem? Átálltunk hazafi-módba vagy mi? 😀Rajna
Nyilván messze van a régi önmagától, de Mocsai szitnjén csak van. Legalább az Újévi Kupán ránézhettünk volna, vesztenivaló nem volt vele.