Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
lehet kivívom a köcsög titulust újfent, de szerintem le kéne köpni ezt az embert... ez az egész cirkusz ezzel a befejezéssel nagyon átlátszó lett.(tudjátok jól, hogy nem vagyok nagy magyar patrióta)
több mint 13 éve
Én is örülök, de igazán akkor fogok örülni, ha a játékával is rászolgál a dologra! Attól az egytől azért félek, hogy nem az az "összetöröm magam a meccsen" fajta játékos. Remélem rámcáfol és az olimpián egy szép eredményt szállít nekünk a Magyar válogatott! 😊
több mint 13 éve
Én sajnálom, hogy ezzel valszeg Ancsin nem megy az olimpiára. Megérdemelte volna 😕
több mint 13 éve
Szépen kivártak az utolsó pillanatig !Gondolom a spanyol bajnokság miatt.Ezek után az lenne logikus ha a Veszprémbe is idén jönne!
Örülök a hazatérésnek (mind2 fronton) , de Pick mezben azért még jobb lett volna látni!
több mint 13 éve
Lenézhettek, de én ennek iszonyúan örülök most! 😊SchleckAbszolút egyetértek,világklasszis játékos.
Nem a mi dolgunk ,szurkolóknak megsértődni .
Nagyon rosszul esett,amikor lemondta,most örülök,hogy visszatért.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Az biztos, hogy a "tehetség alárendelése"-bullshitnek nem ő lesz a tananyaga. Most éppen a spanyolok fújnak rá, hogy bukták a honosítást, de ez legyen az ő bajuk! 😊Nagy Laci a nemzeti összetartozás napján, parlamenti látogatás után érkezik az edzőtáborba. Ez az előhype mondjuk sok a jóból...
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Szerintem rohadt nagy erosites ez a vallogatotnak, vedelemben, tamadasban egyarant. Raadasul sok parharcot megelt mar.
több mint 13 éve
NL magyar válogatott lesz:http://szegedma.hu/hir/szeged/2012/06/kezilabda-nagy-laszlo-megis-magyar-valogatott-lesz.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
sztem továbbmegyünk... :cool:
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Vicces, hogy még el sem dőlt, Nagy Laci visszatér-e avagy sem, máris erkölcsi kérdést próbálnak az ügyből csinálni. Szerencsére a kapitány és a játékosok józanul állnak a kérdéshez.http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20120531-nagy-laszlo-fantomjat-tavol-tartjak-a-kezisek.html
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Várható volt, hogy a britek kapják a könnyű ellenfeleket.. evvan, négybe kell menni aztán reménykedni, hátha a franciák/svédek elcseszik valahol.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Hihetetlen ez a csoportbeosztás, menjen a fenébe az IHF...A mi csoportunkban van konkrétan a mostani eb összes elődöntőse.
több mint 13 éve
MAGYARORSZÁG, Dél-Korea, Dánia, Horvátország, Spanyolország, Szerbianem örülök én sem , de amilyen kiegyenlített meccsek vannak manapság ebben a sportban
Ennél jobb csoportot el sem tudnék képzelni... :/Gabesz92
néhány gólon , percen , momentumon múlhat hogy mondjuk 3. vagy 6. lesz a csapat a csoportban!
pl. simán el tudom képzelni hogy verjük mondjuk a horvátokat aztán zakó Dél-Koreától
egyszerűen nem lehet biztosra menni , de ettől lesz kurva jó is egyben és számomra messze a legvonzóbb
része az egész olimpiának!
(+ rohadtul nem lesz mindegy játszik-e a tékozló fiú vagy sem...)
több mint 13 éve
MAGYARORSZÁG, Dél-Korea, Dánia, Horvátország, Spanyolország, Szerbia Ennél jobb csoportot el sem tudnék képzelni... :/
több mint 13 éve
ok, félreértés, nem írtad sehol h biztos, úgy értettem h nekem nem az, ezzel nem célozva arra h neked az lenne... de m1 is 😊
több mint 13 éve
én is csak találgatni próbálok , nem emlékszem hogy írtam volna ilyet hogyReggel Csaszi nyilatkozott a tv2.-n hogymiért, robbantson ki nyílvános balhét mint annó a huszti levél? szvsz egyértelmű h nem mondd ilyet senki a médiában, akármi is a véleménye... ettől még lehet h így gondolja, meg az is lehet h az egész csapat, de nekem akkor se atom meggyőző...peach
ő speciel örülne ha Nagy Laci újra válogatott lenne...
ez azért jelez valamit arról hogy a játékosok mit is gondolnak ,
valszeg ha ez nem egy csapat akarat lenne inkább nem mondott volna semmit!yooker
atom meggyőző volt számomra...
láttam ahogyan mondta + ha nem akarná simán kitérhetett volna a kérdés elől
de ezekből csak próbáltam következtetni !
több mint 13 éve
Reggel Csaszi nyilatkozott a tv2.-n hogymiért, robbantson ki nyílvános balhét mint annó a huszti levél? szvsz egyértelmű h nem mondd ilyet senki a médiában, akármi is a véleménye... ettől még lehet h így gondolja, meg az is lehet h az egész csapat, de nekem akkor se atom meggyőző...
ő speciel örülne ha Nagy Laci újra válogatott lenne...
valszeg ha ez nem egy csapat akarat lenne inkább nem mondott volna semmit!yooker
több mint 13 éve
Reggel Csaszi nyilatkozott a tv2.-n hogy ő speciel örülne ha Nagy Laci újra válogatott lenne...
valszeg ha ez nem egy csapat akarat lenne inkább nem mondott volna semmit!
több mint 13 éve
+10nél úgy üvöltött egy Fazekas védésnél mintha urológus is vizsgálná közben.Léderer még mindig tragédia egyszerűen nem bírtam végignézni a meccset annyira felhúzott a hülyesége.empty taxiTuti, hogy vkinek a vkije, különben nem lehetne ezt engedni.szaba
Sajnálatos, hogy ebben a szakmában sem a tehetség számít.
több mint 13 éve
Léderer még mindig tragédia egyszerűen nem bírtam végignézni a meccset annyira felhúzott a hülyesége.empty taxiTuti, hogy vkinek a vkije, különben nem lehetne ezt engedni.
több mint 13 éve
Léderer még mindig tragédia egyszerűen nem bírtam végignézni a meccset annyira felhúzott a hülyesége.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Még az a szerencse, hogy Léderer bejelentette a meccs 18. percében, hogy ez az összecsapás jóval szorosabb lesz mint az előző veszprémi. Végül igaza volt, mert csak 8 lett közte a végén. 😀