Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Az a baj, hogy amit előzetesen vártam, hogy majd harcosan, küzdve megdöglünk a pályán azt se láttam. A -6 gól a 2. félidő alapján ránk nézve hízelgő. Ezzel a mutatott játékkal a norvégok ellen se lesz esélyünk és ha nem lesz bravúr akkor az olimpiára való kijutás is ködbe vész...
Az osztrákokkal megküzdhetünk a 3. helyért, de kérdés mi lesz a brazilok ellen.
Az a baj, akiktől vártuk, hogy teljesítsenek azok leszerepeltek ma.
Az pedig, hogy Mocsai nyilatkozata a meccs után vicc volt hogy nem voltunk frissek mert tegnap érkeztünk, konkrétan..Mi lesz a 3. meccs után, hogy mindenki holt fáradt???
Holnap jobb és eredményesebb folytatást!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Pech hogy az egyetlen balkezesünk (ennél bármelyik jobbkezes lövőnk is jobb ott), nehéz lenne Mocsainál rosszabb játékost megemlíteni. Ilyenkor rebeghet el egy imát, hogy Katzirz még mindig valahogy felhúzhatja a válogatott mezt. Nem tud támadni, védekezni, cserébe roppant szerény sportintelligenciával rendelkezik. Jó neki.
több mint 13 éve
sztem olyan 15-16.szted hány 2 percese lesz a VB-n? én 13-at mondokHurkaKubában nincs balkezes. Roggisch sem az. Tovább 😛RajnaThe Rogg bármilyen poszton eljátszik, méghozzá világszínvonalon. 😛briareos
több mint 13 éve
szted hány 2 percese lesz a VB-n? én 13-at mondokKubában nincs balkezes. Roggisch sem az. Tovább 😛RajnaThe Rogg bármilyen poszton eljátszik, méghozzá világszínvonalon. 😛briareos
több mint 13 éve
Kubában nincs balkezes. Roggisch sem az. Tovább 😛RajnaThe Rogg bármilyen poszton eljátszik, méghozzá világszínvonalon. 😛
több mint 13 éve
Én nem tudom, de nekem sok bajom nincs Mocsaival. A heteseit felhozni pedig végképp értelmetlen. Évek óra nem tudunk hetest lőni, ehhez képest most nem is volt rossz. Tény, hogy nem egy világklasszis, de az is, hogy nincs jobb.
több mint 13 éve
vagy Roggischt 😀 😀vmi random kubait 😛briareosMondj alternatívát.RajnaakárkiHurka
több mint 13 éve
vmi random kubait 😛akárkiHurkaMocsaiTompit nem akarom a válogatottnál látni! Látta valaha, valaki jól játszani címeres mezben? Miért ő lövi a hetest? Miért nem más? Mindegy, nem vagyunk egy szinten Izlanddal, ez eddig is tény volt, de legalább ha valami fogalma lett volna a csapatnak, mit kellett volna csinálni, annak azért tudnék örülni. Izland évek óta ugyanezt a játékot játsza, nem volt titok, minket mégis meglepetésként ért...GeronimoMondj alternatívát.Rajna
több mint 13 éve
akárkiMocsaiTompit nem akarom a válogatottnál látni! Látta valaha, valaki jól játszani címeres mezben? Miért ő lövi a hetest? Miért nem más? Mindegy, nem vagyunk egy szinten Izlanddal, ez eddig is tény volt, de legalább ha valami fogalma lett volna a csapatnak, mit kellett volna csinálni, annak azért tudnék örülni. Izland évek óta ugyanezt a játékot játsza, nem volt titok, minket mégis meglepetésként ért...GeronimoMondj alternatívát.Rajna
több mint 13 éve
MocsaiTompit nem akarom a válogatottnál látni! Látta valaha, valaki jól játszani címeres mezben? Miért ő lövi a hetest? Miért nem más? Mindegy, nem vagyunk egy szinten Izlanddal, ez eddig is tény volt, de legalább ha valami fogalma lett volna a csapatnak, mit kellett volna csinálni, annak azért tudnék örülni. Izland évek óta ugyanezt a játékot játsza, nem volt titok, minket mégis meglepetésként ért...GeronimoMondj alternatívát.
több mint 13 éve
MocsaiTompit nem akarom a válogatottnál látni! Látta valaha, valaki jól játszani címeres mezben? Miért ő lövi a hetest? Miért nem más? Mindegy, nem vagyunk egy szinten Izlanddal, ez eddig is tény volt, de legalább ha valami fogalma lett volna a csapatnak, mit kellett volna csinálni, annak azért tudnék örülni. Izland évek óta ugyanezt a játékot játsza, nem volt titok, minket mégis meglepetésként ért...
több mint 13 éve
Azért oda nem, legalábbis egy ideig biztosan nem, kijutni illene a legtöbb világversenyre, csak ott minden győzelem ajándék.Tökmindegy. Az osztrákok, brazilok, japánok ellen kell produkálni. Se Izlanddal, se Norvégiával nem vagyunk egy szinten ezzel a csapattal, Eklemovics, Perez (és Laci) nélkül. Lassan hozzászokhatunk a durva underdog szerephez, ha nem jön pár igen jó fiatal gyorsan a semmiből, akkor most ez jön évekig.RajnaVagyis a magyar kézilabda is a magyar foci szintjére fog süllyedni...JC6
több mint 13 éve
Tökmindegy. Az osztrákok, brazilok, japánok ellen kell produkálni. Se Izlanddal, se Norvégiával nem vagyunk egy szinten ezzel a csapattal, Eklemovics, Perez (és Laci) nélkül. Lassan hozzászokhatunk a durva underdog szerephez, ha nem jön pár igen jó fiatal gyorsan a semmiből, akkor most ez jön évekig.RajnaNyugi 5 év múlva jönnek az ex csapattársaim :cool: 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tökmindegy. Az osztrákok, brazilok, japánok ellen kell produkálni. Se Izlanddal, se Norvégiával nem vagyunk egy szinten ezzel a csapattal, Eklemovics, Perez (és Laci) nélkül. Lassan hozzászokhatunk a durva underdog szerephez, ha nem jön pár igen jó fiatal gyorsan a semmiből, akkor most ez jön évekig.RajnaVagyis a magyar kézilabda is a magyar foci szintjére fog süllyedni...
több mint 13 éve
Tökmindegy. Az osztrákok, brazilok, japánok ellen kell produkálni. Se Izlanddal, se Norvégiával nem vagyunk egy szinten ezzel a csapattal, Eklemovics, Perez (és Laci) nélkül. Lassan hozzászokhatunk a durva underdog szerephez, ha nem jön pár igen jó fiatal gyorsan a semmiből, akkor most ez jön évekig.Mocsai még nagyobb szar de balkezes szar 😀RajnaAzé maradjunk már 10 alatt 😐Hanni
több mint 13 éve
Mocsai még nagyobb szar de balkezes szar 😀RajnaAzé maradjunk már 10 alatt 😐
több mint 13 éve
Akkor junior Mocsai egy híg széklet 😀Nagy Kornélt miért nem tudjuk pályára küldeni????Putics egy szar. Nagy Kornél is. Röviden és tömören ennyi 😀Rajna
A másik Ti biztos jobban tudjátok, de mi van Putics Barnával sérült??, mert ő nem volt rossz amikor láttam játszani. Mert a Mocsait én a padra ültetném.
Hajrá Magyarok!!!Bruschi85
De köszi a választ bár lehetett volna picit hosszabb 😛
Egyébként látva a félelmetes átlövőjátékunkat és beállósainkat, plusz, hogy a szélsőink csak lerohanásból tudnak gólt dobni kicsit a Mátéfi féle női válogatott jut eszembe..Remélem ez a VB nem lesz akkora kínszenvedés mint amikor őket láttam..
Lékai jól nyomja!
több mint 13 éve
Putics egy szar. Nagy Kornél is. Röviden és tömören ennyi 😀RajnaCserébe viszont még a válla is szar 😀
több mint 13 éve
Nagy Kornélt miért nem tudjuk pályára küldeni????Putics egy szar. Nagy Kornél is. Röviden és tömören ennyi 😀
A másik Ti biztos jobban tudjátok, de mi van Putics Barnával sérült??, mert ő nem volt rossz amikor láttam játszani. Mert a Mocsait én a padra ültetném.
Hajrá Magyarok!!!Bruschi85
több mint 13 éve
Roli meddig bírja ezt vajon? :rolleyes:szerk: Lékai :cool:
több mint 13 éve
Nagy Kornélt miért nem tudjuk pályára küldeni????A másik Ti biztos jobban tudjátok, de mi van Putics Barnával sérült??, mert ő nem volt rossz amikor láttam játszani. Mert a Mocsait én a padra ültetném.
Hajrá Magyarok!!!
több mint 13 éve
a félidő első felében az izlandiak más sebességen pörögtek , szerencsére lelassultak kicsit mi meg gyorsultunk... kb 4 gólt adtunk nekik ajándékba labdaeladásból ami nagyon nem fér bele...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...