Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Mátéfi mondjon le a picsába, milyen példastatuálás ez, hogy Tomorit majdnem egész meccsen játszatja, valakit meg egész meccsen be se állít? már hogy a faszba ne érezhetné például Sopronyi, hogy akkor itt mindent lehet valakinek? SzánalomHurkaVedelemkent azt ondta, hogy egyreszt a hollandok ellen bizonyithattak volna a csereemberek, hogy lehet rajuk szamitani, lattuk mennyit ertek.... masreszt meg allitolag ez a Sopronyi bunlassu, es azt mondta nem erte volna meg a lassusaga miatt ki-be cserelni. Motivacios gondok is vannak, ami nagy gaz, meghat ennyi kb. a keret. Beallo nincs, szelsojatek pocsek volt, par serult is akadt.
több mint 13 éve
Mátéfi mondjon le a picsába, milyen példastatuálás ez, hogy Tomorit majdnem egész meccsen játszatja, valakit meg egész meccsen be se állít? már hogy a faszba ne érezhetné például Sopronyi, hogy akkor itt mindent lehet valakinek? Szánalom
több mint 13 éve
jan 13-30.Hát egy negyedórás homályt nem bírunk el. Pedig nem volt messze ez. A férfi vb-től sokat várok 😊 sokkal élvezetesebb azt nézni, mint ezt a szánalmat. És jah, 2003-as vb az epic, minden egyes meccse kincs volt...RajnaMikor lesz a férfi vb?davemayer
|
több mint 13 éve
Hát egy negyedórás homályt nem bírunk el. Pedig nem volt messze ez. A férfi vb-től sokat várok 😊 sokkal élvezetesebb azt nézni, mint ezt a szánalmat. És jah, 2003-as vb az epic, minden egyes meccse kincs volt...RajnaMikor lesz a férfi vb?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Hát egy negyedórás homályt nem bírunk el. Pedig nem volt messze ez. A férfi vb-től sokat várok 😊 sokkal élvezetesebb azt nézni, mint ezt a szánalmat. És jah, 2003-as vb az epic, minden egyes meccse kincs volt...
több mint 13 éve
Ennyi sérülést mint ami az EB előtt ért minket sajnos nem bír el a magyar női kézilabda. Látszott h működik ez a Zizi-Kovacsics-Bulath tengely csak ugye emberből vannak és elfáradtak. Sopronyi mondjuk francért nem játszott? Ha a Görbe-Zácsik-Sopán hármas egészséges realitás lett volna a legjobb 4.Vérten Orsi mióta ilyen gyalázatos?
Mátéfi javára annyit azért írnék h ilyen jól magyar válogatott már nagyon rég védekezett mint ezen az EB-n, h támadáshoz nem volt meg az emberanyaga az meg sajnálatos, adjunk neki időt ha a köv. világversenyre komoly hiányzó nélkül utazhatunk akk szerintem komoly eredményt is kihozhat ebből a garnitúrából.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Nem szabad elfelejteni, hogy ez női kézilabda. Olyan, mint a kézilabda, de nők játszák. Ez 5-8 gól plusz/minusz a valós tudásukhoz képest a mentális káosz miatt, minden női csapatnál.
több mint 13 éve
Nem értem, miért játszotta végig a meccset a Tomori, addig Sopronyi egy percet nem töltött pályán. A 2. félidőben meg a Zita jobbátlövőt játszott, ahonnan lövési helyzete se volt nagyon. 😕
több mint 13 éve
Tudom. Csak bíztam, mint mindig. 😊 7-3-nál nem úgy tűnt, bár persze örökre ott motoszkál az ember fejében, hogy mikor jön a szokásos mentális összeomlás, meg dekoncentráltság...Vége. 😕VrijbloedCsere nélkül nehéz játszani ezt a játékot. De ez a vereség teljesen tisztességes volt, erre lehetett számítani.F.Schleck
több mint 13 éve
de ha befújja a lépést akkor nincs kiállításAz lehet, a kiállításra mondtam azt, hogy jogos.F.SchleckErre a torstensonra rá kéne ereszteni Temest. Hasba vágná, vagy leszúrná, vagy valamit legalább csinálna vele. Hihetetlen, hogy nem tudjuk megfogni.eléggé lépéshibának tűnt a dolog
Ez teljesen jogos volt most.F.Schleck
Joci
pedig nem így kezdődött a meccs 😕
több mint 13 éve
Az lehet, a kiállításra mondtam azt, hogy jogos.Erre a torstensonra rá kéne ereszteni Temest. Hasba vágná, vagy leszúrná, vagy valamit legalább csinálna vele. Hihetetlen, hogy nem tudjuk megfogni.eléggé lépéshibának tűnt a dolog
tetű román bíróEz teljesen jogos volt most.F.Schleck
anyádat állítsd kiJoci
Joci
több mint 13 éve
hát ez elment...nem baj, nagy csoda hogy még mindig meg volt az esély!
Majd a férfiak! Reméljük...
több mint 13 éve
Vége. 😕VrijbloedCsere nélkül nehéz játszani ezt a játékot. De ez a vereség teljesen tisztességes volt, erre lehetett számítani.
több mint 13 éve
Erre a torstensonra rá kéne ereszteni Temest. Hasba vágná, vagy leszúrná, vagy valamit legalább csinálna vele. Hihetetlen, hogy nem tudjuk megfogni.eléggé lépéshibának tűnt a dolog
tetű román bíróEz teljesen jogos volt most.F.Schleck
anyádat állítsd kiJoci
több mint 13 éve
Vége. 😕
több mint 13 éve
Erre a torstensonra rá kéne ereszteni Temest. Hasba vágná, vagy leszúrná, vagy valamit legalább csinálna vele. Hihetetlen, hogy nem tudjuk megfogni.tetű román bíróEz teljesen jogos volt most.
anyádat állítsd kiJoci
több mint 13 éve
Ezt hogy a fenébe engedtük, hogy belője? 😕 😕 😕 Nem igaz, csetlett-botlott, és belőtte, eszem megáll.
több mint 13 éve
tetű román bíróanyádat állítsd ki
több mint 13 éve
12 perc gólcsend?? :o
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Bulath egészen elképesztő, hogy mekkorát harcol. Kár, hogy kevesen vagyunk.
több mint 13 éve
dobott gól nélkül nehéz a dolog
több mint 13 éve
Bazdmeg...Jókor jön a hullámvölgy, ebből már nemigen jövünk ki, -3... 😕
több mint 13 éve
P.icsába, ettől féltem.Innentől már megtartják ezt a 2 gól előnyt, félek, hogy ennél már nem leszünk beljebb... :/ 😕