Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Az látszik, hogy mindenki hullafáradt. Van ilyen, még bele is férne, ha a norvégok nem szívtak volna a svédektől...De most a szar nap miatt vagyunk ilyen retek lassúak lábon? Szerintem ennél nagyobb gondok vannak itt.F.SchleckAzt tudom, hogy ki szoktak jutni, de hogy középdöntő és hogy 10 góllal verjenek minket, erre nem igazán emlékszem...somoskovigNem igen játszottunk velük... mondjuk jah, most van egy rakat 20 évesük aki egész ügyes, de nekik nagyon jó napjuk van nekünk meg szar (+ugye három kulcssérült). Női csapatsport... mondjuk ez csak akkor idegesítő igazán ha a franciák nyernek a svédek ellen, mert akkor ezen bukjuk el az elődöntőt. Az 5. helynek nincs jelentősége mert csak három csapat jut ki a vb-re + Oroszország.Rajna
több mint 13 éve
De most a szar nap miatt vagyunk ilyen retek lassúak lábon? Szerintem ennél nagyobb gondok vannak itt.Nem igen játszottunk velük... mondjuk jah, most van egy rakat 20 évesük aki egész ügyes, de nekik nagyon jó napjuk van nekünk meg szar (+ugye három kulcssérült). Női csapatsport... mondjuk ez csak akkor idegesítő igazán ha a franciák nyernek a svédek ellen, mert akkor ezen bukjuk el az elődöntőt. Az 5. helynek nincs jelentősége mert csak három csapat jut ki a vb-re + Oroszország.RajnaTizenkét éve? Sosem voltak nagyon jók de az a kategória amelyik hol kijut egy világeseményre-hol nem. Visser a dán bajnokságban sem kis év már évek óta, és úgy néz ki, előjött egy új generáció mellé.RajnaAzt tudom, hogy ki szoktak jutni, de hogy középdöntő és hogy 10 góllal verjenek minket, erre nem igazán emlékszem...somoskovig
több mint 13 éve
Nem igen játszottunk velük... mondjuk jah, most van egy rakat 20 évesük aki egész ügyes, de nekik nagyon jó napjuk van nekünk meg szar (+ugye három kulcssérült). Női csapatsport... mondjuk ez csak akkor idegesítő igazán ha a franciák nyernek a svédek ellen, mert akkor ezen bukjuk el az elődöntőt. Az 5. helynek nincs jelentősége mert csak három csapat jut ki a vb-re + Oroszország.Azt tudom, hogy ki szoktak jutni, de hogy középdöntő és hogy 10 góllal verjenek minket, erre nem igazán emlékszem...somoskovigEgyébként a hollandok mióta tudnak kézilabdázni?somoskovigTizenkét éve? Sosem voltak nagyon jók de az a kategória amelyik hol kijut egy világeseményre-hol nem. Visser a dán bajnokságban sem kis év már évek óta, és úgy néz ki, előjött egy új generáció mellé.Rajna
több mint 13 éve
Azt tudom, hogy ki szoktak jutni, de hogy középdöntő és hogy 10 góllal verjenek minket, erre nem igazán emlékszem...Egyébként a hollandok mióta tudnak kézilabdázni?somoskovigTizenkét éve? Sosem voltak nagyon jók de az a kategória amelyik hol kijut egy világeseményre-hol nem. Visser a dán bajnokságban sem kis év már évek óta, és úgy néz ki, előjött egy új generáció mellé.Rajna
több mint 13 éve
Egyébként a hollandok mióta tudnak kézilabdázni?somoskovigTizenkét éve? Sosem voltak nagyon jók de az a kategória amelyik hol kijut egy világeseményre-hol nem. Visser a dán bajnokságban sem kis év már évek óta, és úgy néz ki, előjött egy új generáció mellé.
több mint 13 éve
Egyébként a hollandok mióta tudnak kézilabdázni?somoskovigHát én nem tudom, de nekem nagyon tetszik a játékuk. Kb. olyan a meccs, mintha ügyes kislányok játszanának behemót, béna nagyobbakkal.
több mint 13 éve
Egyetemi könyvtári gép rendeltetésszerű használata=stream nézése az EB-ről 😊Elképesztően lassúak vagyunk amúgy. Még beleférne az, hogy impotensen támadunk (Sopronyit!), de az, hogy állandóan leindulnak az már kevésbé.
több mint 13 éve
Pálinger hülyére védi magát de támadásban nagyon gyökérül játszunk...
több mint 13 éve
Van egy olyan sanda gyanú hogy megint hülyére leszünk verve...HanniHát én még tegnap egy kötésben megtettem a hollandokat. De az már elment egy meccsen, szóval most már muszáj nyernünk. 😊
több mint 13 éve
Van egy olyan sanda gyanú hogy megint hülyére leszünk verve...
több mint 13 éve
Enyhén tahó volt a ruszki kapus...Gyerünk dánok! Kell a tippmix miatt is. 😊
szerk: Végül sima lett. Nem is értettem a dánok 1.9 fölötti szorzóját, de bejött.
több mint 13 éve
Hát szerintem is kicsit félvállról vették a norvégok a meccset! A svédeknek meg fontos volt nagyon + minden bejött mind támadásban, mind védekezésben!Nekünk meg kell csapni a svédeket kb 20 góllal, aztán akkor bejutunk 😀
több mint 13 éve
Erről eszembejutott asszem jakehomer aranyköpése az előző fórumról:Aki látta annak nem kell magyarázni ...sima skandináv bunda....pffújjjKeanoMiért szeretnének a norvégok csoportmásodikok lenni? Vagy gondolod fixre veszik a svéd buktát ellenünk? Én azért nem hiszem, inkább a sportág megnevezésében látom a dolog nyitját: NŐI kézilabda.Rajna
Ez a szép a női sportokban. Akármennyit szerencsétlenkedsz, biztos lehetsz benne, hogy az ellenfeled is legalább annyit fog 😂
több mint 13 éve
A norvégok oly mindegy hogy csoport elsők vagy másodikok...magasan jobbak mindenkinél főleg hazai pályán..azért ne felejtsük el hogy egy skandináv rendezésű EB-n mennyit ér hogy 4 között a svéd-dán-norvég csapat...+ nem ez lenne a világtörténelemben az első, hogy a vikingek összefognak / foci EB svéd-dán X olaszok off /A svéd-dán más szitu volt, lerendezték, hogy mindkettő továbbjusson. De azért a norvégoknak nem mindegy ám az a csoportelsőség... idegenben a dánok nem annyira egyszerűek mondjuk. Drukkolni kell a franciáknak és kész 😊
Ja és hirtelen az norvég kezdőcsapat felét elvitte az ebola...ne vicceljünk, ezt okosba lejátszották...
Én így látom.. :cool:Keano
több mint 13 éve
A norvégok oly mindegy hogy csoport elsők vagy másodikok...magasan jobbak mindenkinél főleg hazai pályán..azért ne felejtsük el hogy egy skandináv rendezésű EB-n mennyit ér hogy 4 között a svéd-dán-norvég csapat...+ nem ez lenne a világtörténelemben az első, hogy a vikingek összefognak / foci EB svéd-dán X olaszok off /Ja és hirtelen az norvég kezdőcsapat felét elvitte az ebola...ne vicceljünk, ezt okosba lejátszották...
Én így látom.. :cool:
több mint 13 éve
Aki látta annak nem kell magyarázni ...sima skandináv bunda....pffújjjKeanoMiért szeretnének a norvégok csoportmásodikok lenni? Vagy gondolod fixre veszik a svéd buktát ellenünk? Én azért nem hiszem, inkább a sportág megnevezésében látom a dolog nyitját: NŐI kézilabda.
több mint 13 éve
Aki látta annak nem kell magyarázni ...sima skandináv bunda....pffújjj
több mint 13 éve
Basszus, megnyerik a svédek... A skandinávok jól megszopatnak minket.F.SchleckHolnapután kell a francia W különben nincs elődöntő... elég vicces, ezt a norvég válogatottat talán mi is vertük volna.
több mint 13 éve
Basszus, megnyerik a svédek... A skandinávok jól megszopatnak minket.
több mint 13 éve
Értem. Ezt viszont nem hinném, hogy végig bírnák tüdővel. Remélem nem is fogják. 😉Utóbbi. Nem volt még lerohanás kb. norvég részről, felállt védelem ellen pedig azért nem akkora királyok.RajnaAzért remélem a norvégok lassan elkezdenek játszani támadásban (illetve futni leginkább), mert ha itt a svédek nyernek akkor szinte fixen harmadikok leszünk...RajnaCsak némán megy a tv, de svédek mit csinálnak, hogy 17 perc alatt csak 3-at kaptak? Szétcsapják a norvégokat, vagy vissza tudnak szaladni?F.Schleck
több mint 13 éve
Utóbbi. Nem volt még lerohanás kb. norvég részről, felállt védelem ellen pedig azért nem akkora királyok.Azért remélem a norvégok lassan elkezdenek játszani támadásban (illetve futni leginkább), mert ha itt a svédek nyernek akkor szinte fixen harmadikok leszünk...RajnaCsak némán megy a tv, de svédek mit csinálnak, hogy 17 perc alatt csak 3-at kaptak? Szétcsapják a norvégokat, vagy vissza tudnak szaladni?F.Schleck
több mint 13 éve
Azért remélem a norvégok lassan elkezdenek játszani támadásban (illetve futni leginkább), mert ha itt a svédek nyernek akkor szinte fixen harmadikok leszünk...RajnaCsak némán megy a tv, de svédek mit csinálnak, hogy 17 perc alatt csak 3-at kaptak? Szétcsapják a norvégokat, vagy vissza tudnak szaladni?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bunda...
több mint 13 éve
Azért remélem a norvégok lassan elkezdenek játszani támadásban (illetve futni leginkább), mert ha itt a svédek nyernek akkor szinte fixen harmadikok leszünk...