Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Jééézusom mekkora homály.... 😂
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
Infarktus közeli állapotok a magyar meccsen.
Mondjuk én szeretem a norvégokat, de most nem.
Gyerünk gyerekek.

Stat gondolom a vb hivatalos honlapján v. a nemzetközi kézilabda honlapján lehet. Csak egy tipp.danyly
még jó h teljesen új vagyok a neten és még nem kerestem ott.briareos
akkor csak szimplán béna vagy, mert itt van 😛
http://www.handball2011.com/scheduleHurka
STATOK
nem SCHEDULE

kösz a semmit 😛

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
valaki tud vmi oldalt, ahol a vb statjai láthatóak?
ki honnan mennyit mikor ilyenekbriareos
Én nem láttam még sehol, nagyon béna a hivatalos site.

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Gyerünk gyerekek.

Stat gondolom a vb hivatalos honlapján v. a nemzetközi kézilabda honlapján lehet. Csak egy tipp.danyly
akkor csak szimplán béna vagy, mert itt van 😛
http://www.handball2011.com/schedule
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"
18-21-ről 25-22 OMG ez igen, nincs itt semmiféle facepalm 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Mikler az isten

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Gyerünk gyerekek.

Írtam csak egy tipp én sem tudhatok mindent. Bocsánat, hogy segíteni próbáltam.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"
Gyerünk gyerekek.

😂 😂 😂 😊 😐 😕 😛

ilyen fordításnál mindig eszembe jut a magyar női kézilabda válogatott... :mad:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gyerünk gyerekek.

még jó h teljesen új vagyok a neten és még nem kerestem ott.

több mint 13 éve
Visszakapcsolok erre mi vezetünk? Úristen 😂
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy melyik csapat érdemel nagyobb facepalm-ot..

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Gyerünk gyerekek.

Stat gondolom a vb hivatalos honlapján v. a nemzetközi kézilabda honlapján lehet. Csak egy tipp.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
valaki tud vmi oldalt, ahol a vb statjai láthatóak?
ki honnan mennyit mikor ilyenek

több mint 13 éve
Valaki magyarázza már meg nekem hogy kettős emberelőnyben hogy tudunk labdát eladni...

Ááááhhh egyék meg a lovat... inkább teremtornát nézek..
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Megeshet, hogy kicsit túlzás, de Iváncsik Tomiról és a játékstílusáról mindig Dombi Tibi jut eszembe.

több mint 13 éve
Csak most tudok bekapcsolódni mi a helyzet?
több mint 13 éve
Áh, idegesítően játszunk. Jó szarok eddig a norvégok is, csak mi alulmúljuk őket.

több mint 13 éve
Geronimo 151 — Kickoff
MocsaiTompit nem akarom a válogatottnál látni! Látta valaha, valaki jól játszani címeres mezben? Miért ő lövi a hetest? Miért nem más? Mindegy, nem vagyunk egy szinten Izlanddal, ez eddig is tény volt, de legalább ha valami fogalma lett volna a csapatnak, mit kellett volna csinálni, annak azért tudnék örülni. Izland évek óta ugyanezt a játékot játsza, nem volt titok, minket mégis meglepetésként ért...Geronimo
Mondj alternatívát.Rajna
Ancsin, Balogh Zsolti, Németh Gábor - ha felépül - bármelyik jobbat nyújtana ennél az alibinél, ez a keresztbe-futkosás egy nyitott, gyors védelem ellen... vicc

Lékai amint beállt, elindult a kapu felé, gyorsan mozogva szét is szedte sokszor ezt a védelmet. Lajos is elnézte, nem Gállal, és ezzel a statikus játékkal kellett volna kezdeni... szerintem ma is megcsinálnak minket.

Roggisch meg egy állat, imádom, hogy minden versenyen, ahol elindul megkaphatná az aranybalta díjat 😛

több mint 13 éve
az a jó a tegnapi meccsben , hogy innen már csak javulni lehet... (legalábbis nagyon remélem)
gondoltam h 0 lesz az átlövő játékunk , de hogy legaláb 6-7 tetves gólt ne tudjunk lőni onnan az már vicc... ha ez nem javul , tuti elszállunk.
lékai , gulyás (omg :o ) és mikler jók voltak , meg zubai is próbálkozott legalább amíg pályán volt..peach
Zubai mindig vicces csak éppenséggel semmi zárást nem ad. Futkározik a kilences és a ahtos között meg vannak jó meglátásai, csak éppen arra nem jó, amit egy beállónak csinálni kell... a realitás az az, hogy ma is kikapunk. Ezután pedig szar lesz győzelmi kényszer alatt végügtolni az alapcsoportot a tizenkettőbe (!) kerüléshez...

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 853 — a new hope (again)
az a jó a tegnapi meccsben , hogy innen már csak javulni lehet... (legalábbis nagyon remélem)
gondoltam h 0 lesz az átlövő játékunk , de hogy legaláb 6-7 tetves gólt ne tudjunk lőni onnan az már vicc... ha ez nem javul , tuti elszállunk.
lékai , gulyás (omg :o ) és mikler jók voltak , meg zubai is próbálkozott legalább amíg pályán volt..

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
most már hivatalos:
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ilyes-a-nyaron-visszater-veszprembe-hivatalos-2059963/
azért még kell majd játékost hozni. Pl nekem Lékai nagyon szimpatikus játékos, jó boltot csinált vele a Pick. A cikk megemlíti, Hud Veran-t is, aki az u21es horvát válogatott sztárja, ifi vb-n legértékesebb játékos lett. Irányító-átlövő és most Veszprémben edz. Örülnék neki. Lazarov-Vujin-Veran....bár Veran már most wonderkidnek van kikiáltva 😀
ha meg már Vujin elmegy, jó lenne valahogy elérni, hogy Palmarsson eljöjjön Kielből 😀 (jó maradjunk a realitások talaján...)

Válogatott:
igazából azt nem értem, hogy a védekezni nem nagyon tudó Törő mit keresett a kezdőben. Lékai kezd remélem Csaszi helyén a következő meccsen. Viszont ha már Mocsai kivitte Ancsit, akkor talán berakhatta volna a keretbe. Nagyon hiányzott a balkezes lövő, mert hát Mocsai Tamás zéró kreativitással játszott (már megint)Habi
Ilyésnek sokkal jobb, ha itthon van, a Lemgoban le se szarják pedig azért ANNYIRA nem rossz. Lékaival ugye az a baj, hogy nem tud védekezni, meg néha egyszerűen eltűnik a fenébe. Törő azért játszott sokat mert Iváncsik Gergő még emssze van az egészségestől sajna.

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
The Rogg bármilyen poszton eljátszik, méghozzá világszínvonalon. 😛briareos
szted hány 2 percese lesz a VB-n? én 13-at mondokHurka
sztem olyan 15-16.briareos
Egyiptom ellen 1-et se kapott... egyáltalán játszott? 😮
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
most már hivatalos:
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ilyes-a-nyaron-visszater-veszprembe-hivatalos-2059963/
azért még kell majd játékost hozni. Pl nekem Lékai nagyon szimpatikus játékos, jó boltot csinált vele a Pick. A cikk megemlíti, Hud Veran-t is, aki az u21es horvát válogatott sztárja, ifi vb-n legértékesebb játékos lett. Irányító-átlövő és most Veszprémben edz. Örülnék neki. Lazarov-Vujin-Veran....bár Veran már most wonderkidnek van kikiáltva 😀
ha meg már Vujin elmegy, jó lenne valahogy elérni, hogy Palmarsson eljöjjön Kielből 😀 (jó maradjunk a realitások talaján...)

Válogatott:
igazából azt nem értem, hogy a védekezni nem nagyon tudó Törő mit keresett a kezdőben. Lékai kezd remélem Csaszi helyén a következő meccsen. Viszont ha már Mocsai kivitte Ancsit, akkor talán berakhatta volna a keretbe. Nagyon hiányzott a balkezes lövő, mert hát Mocsai Tamás zéró kreativitással játszott (már megint)

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Az a baj, hogy amit előzetesen vártam, hogy majd harcosan, küzdve megdöglünk a pályán azt se láttam. A -6 gól a 2. félidő alapján ránk nézve hízelgő.
Ezzel a mutatott játékkal a norvégok ellen se lesz esélyünk és ha nem lesz bravúr akkor az olimpiára való kijutás is ködbe vész...
Az osztrákokkal megküzdhetünk a 3. helyért, de kérdés mi lesz a brazilok ellen.
Az a baj, akiktől vártuk, hogy teljesítsenek azok leszerepeltek ma.
Az pedig, hogy Mocsai nyilatkozata a meccs után vicc volt hogy nem voltunk frissek mert tegnap érkeztünk, konkrétan..Mi lesz a 3. meccs után, hogy mindenki holt fáradt???

Holnap jobb és eredményesebb folytatást!Bruschi85
Majd jön Perez és felfrissíti a csapatot az ifjonci lendületével 😀

több mint 13 éve
Pech hogy az egyetlen balkezesünk (ennél bármelyik jobbkezes lövőnk is jobb ott), nehéz lenne Mocsainál rosszabb játékost megemlíteni. Ilyenkor rebeghet el egy imát, hogy Katzirz még mindig valahogy felhúzhatja a válogatott mezt. Nem tud támadni, védekezni, cserébe roppant szerény sportintelligenciával rendelkezik. Jó neki.Escalade
Katzirz a válogatottban tényleg értékelhetetlen, de a Szegedben elég nagyot küzd, főleg védekezésben. nem igen értem, ilyenkor miért vált át puhapöccsé.