Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Németek nagyon jók Izland ellen, bár szerintem a második félidőre el fognak fáradni. Attól függetlenül izgalmas meccs. 😊

több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
spanyolok 32-27-re verték a norvégokatHurka
Jólvan, tippmixmeccs volt😊 Ahogy este a dán-lengyel is az lesz. 😊
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
spanyolok 32-27-re verték a norvégokat
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
A helyosztó mindegy. Kivéve persze ha az ötödik helyért játszunk de az elég valószínűtlen. A lényeg a nyolcbakerülés lenne.Rajna
csak az első 7 hely ad olimpiai kvalifikációra jogot , a 8. ugyanolyan szopó mint a 15. pl...peach
Persze, csak ugye ehhez azis kell, hogy ne az első hétből kerüljön ki az Európa-bajnok. Mert az ugye egyenes ágon kijut és a helyére beugrik a kvalitornára a vb-8.

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 853 — a new hope (again)
A helyosztó mindegy. Kivéve persze ha az ötödik helyért játszunk de az elég valószínűtlen. A lényeg a nyolcbakerülés lenne.Rajna
csak az első 7 hely ad olimpiai kvalifikációra jogot , a 8. ugyanolyan szopó mint a 15. pl...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Ha már volt, bocs: norvég-izlandin szakkomm: "amerikai fociból az ék alakzatot juttatja eszembe, amit Myrhol csinál néha" 😂

több mint 13 éve
A helyosztó mindegy. Kivéve persze ha az ötödik helyért játszunk de az elég valószínűtlen. A lényeg a nyolcbakerülés lenne.

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 742 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ha komolyabban vettük volna az első félidőben simábban nyertünk volna.
Szilágyi játéka tetszett a túloldalról, kár, hogy a szomszédokat választotta...

Viszont remélem a stúdióban ülő Borsos Attila szavait nem veszi komolyan senki aki nyíltan kijelentette, hogy a franciák ellen akár fel is adhatjuk, mert mi lesz később a németek ellen...
Ez aztán a mentalitás a "szakértő" úrtól...

Remélem Csárlinak 3+1 meccse lesz mert akkor a helyosztón is játszhat 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Ebből a meccsből kiindulva Mocsai Tamás igenis fontos játékosa a csapatnak.F.Schleck
Nem tudtam eldönteni amúgy hogy mennyire komoly ez a meccs, az emberfogás volt talán a "fordulópont" de ettől függetlenül ez még mindig édeskevés lesz a többiek ellen... pláne ez az X is a franciknál hogy nekünk direkt ne legyne jó 😐
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ebből a meccsből kiindulva Mocsai Tamás igenis fontos játékosa a csapatnak.

több mint 13 éve
úgy látom Rogg megint nem játszott tegnap...
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Hajrá Fradi,nyerni kell!

áá,így elbaszni,a rohadt életbe már

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Ki az a Roggisch? http://sportgeza.hu/kezilabda/2011/01/19/tenyleg_ennyire_brutalis_lenne_ilyes/ 😀F.Schleck
ezek csak statok, The Rogg majd egyszer mészárol olyat, hogy azt senki sem fogja elfelejteni
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ki az a Roggisch? http://sportgeza.hu/kezilabda/2011/01/19/tenyleg_ennyire_brutalis_lenne_ilyes/ 😀

több mint 13 éve
most sikerült kicsit belekavarodnom: ha kikapunk az osztrákok ellen, és a norvégok mondjuk nyernének az izlandiak ellen, akkor is továbbviszünk 2 pontot nem?Hurka
Persze. Ha most kikapnak az osztrákok, amgúy meg kiesünk a viharba (hálisten a végére összekapták magukat az izlandiak így már azért valószínűlen ez az eset).

több mint 13 éve
most sikerült kicsit belekavarodnom: ha kikapunk az osztrákok ellen, és a norvégok mondjuk nyernének az izlandiak ellen, akkor is továbbviszünk 2 pontot nem?
több mint 13 éve
Yeah, az argentinok verték a svédeket, így van esélyük a nyolcba jutni. Nem lenne rossz.

több mint 13 éve
A norvégok megszenvedtek a brazilokkal, de azért nyertek a végén. Lengyelek sajna ugyanez Korea ellen. Az argentinok most épp vezetnek a svédek ellen, de ez nem jelent sokat, pedig kéne egy argentin W. De a legjobban most Izland kell nekünk.

több mint 13 éve
Minden tiszteletem Méhes Gáboré...
A japán játékosok nevének kimondása felér egy nyelvtörővel. 😀 😀 😀
Szép volt fiúk!Sonics
Azt én is megfigyeltem, hogy mindenféle nyelvbotlás nélkül mondta ki a neveket. 😀 Meg is lepődtem rajta. 😊

több mint 13 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Minden tiszteletem Méhes Gáboré...
A japán játékosok nevének kimondása felér egy nyelvtörővel. 😀 😀 😀
Szép volt fiúk!

több mint 13 éve
Azért Pereztől ne várjunk már megváltást. Nyilván ő jobb, mint ez a felhozatal, de a német-francia-spanyol trió ellen rohadt kevés, pláne egyedül. Ilyésnek kell összeszednie magát meg valahogy meg kéne játszani a beállóst párszor. Mondjuk ebből a meccsből nem indulnék ki, mert 21-10 után láthatóan mindenki elhitte, hogy most már kocogni is felesleges. Végülis az erős trióból csak egyet kell fogni (ezek nem a franciák lesznek ahogy elnézem), és már meg is van a legjobb nyolc, amivel már ott vagyunk a kvalifikációs tornán. Már így is többet hozott a csapat, mint ami ezzel a kerettel elvárható.

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 742 — Patriots és Kaposvári KK fan
Gratulálok győzelemhez, nem volt egyszerű. Nagyon magunkra engedtük őket a végén.
Szerencsére a győzelem nem volt kérdéses.
Remélem Izland legyőzi az Osztrákokat és akkor már be van biztosítva a középdöntőbe jutás.
Azért a következő körben jó lenne Mocsainak kevesebb lehetőséget adni kissé hanyagolni, mert az ellenfélnek nagy előnyt adunk...
Csárli pedig talán új színt hoz a játékunkba!

Hajrá Magyarok!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Végére szépen elfogyott az előny, de azért megnyertük szerencsére. Miután a múltkor meg lettem szólva, hogy a magyarok ellen tettem, így ma hazánk fiaira tettem és persze hozták is... 😛

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Aki a magyar válogatott ellen nem 6-os falat védekezik, az elmebeteg. Konkrétan szégyen, amit átlövés címén művelünk, és még a japánok is hatékonyan védekeztek. Reméljük a legjobbakat, és Perezt, de a legnagyobb szükség így is egy válogatott szintet megütő balkezes lövőre van.

Ettől még jól vettük az első kört, most kezdődik az igazi VB.

több mint 13 éve
Hülye chileiek elrontották a végét, az 40 másodperccel a vége előtt még két góllal mentek, de aztán gólt kaptak, majd az időkérés után hét másodperc alatt eladták, így egál lett a szlovák-chilei. Viszont így Szlovákia kiesett, így biztosan lesz nemeurópai csapat a tizenkettőben. Mondjuk ebből csak akkor tudunk profitálni, ha az argentinok/koreaiak még két győzelmet szereznek a svéd/lengyel-román/szerb-dán-horvát kvartett ellen, ami valószínűtlen sajna.