Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Nem hiszem hogy beválna. Először is nem lehet húzni az időt😊 Nem lenne olyan, hogy a kapus véd és a hosszabb úton kerüli meg a kaput a labdáért😊SIpetya
ha ez lenne a legnagyobb ellenérv a támadóidő bevezetése mellett, akkor sztem már holnap lenne 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem hogy beválna. Először is nem lehet húzni az időt😊 Nem lenne olyan, hogy a kapus véd és a hosszabb úton kerüli meg a kaput a labdáért😊
több mint 13 éve
én akkor is tennék egy próbát egy meccsen, hogyan működne, természetesen úgy, hogy ha a kapusról kipattan, és visszakerül, akkor újraindulna a támadóidő. Ha a kosárban ezt meg lehet csinálni, akkor itt próbaként miért nem lehetne? 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meg a legegyszerűbb az lenne, ha gyorsindításokból szereznénk a gólokat, amikor a fal még nem állt fel. Az már rég rossz ha passzív van. A másik meg, hogy úgy kell játszani, hogy a bíróknak esélyt sem szabad adni.
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Valóban szubjektív tud lenni, de az is igaz, hogy ezzel nem nagyon szoktak csalni. Faultokkal, lépésekkel sokkal inkább. (tapasztalat :/ ) Nagyon látszik egy csapat játékán ha passzív és általában fel is teszik a kezüket a játékvezetők.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de pont ez az, annyira könnyű így elcsalni meccseket, hogy az hihetetlenHurka
Ez az utolsó dolog, amivel a bírók csalni szoktak, ha nagyon akarnak...SIpetya
passzív? miért, ez nagyon szubjektív tud lenni, hogy mi fér még bele... van, amikor egy csapatnál már kb. 1 perce ott a labda, és még akkor sincs passzív..Hurka
Mert próbálnak kapura törni. Sokkal durvább lenne az, ha lépéshibát, kétszerindulást stb.-t nem fújnának be. Nem úgy, mint Nyíregyházán, ahol a hazaiaknak 5-öt lehet lépni labdával...
több mint 13 éve
Jók voltak a srácok, egyetértek azzal, hogy lehetett volna hozni a meccset nem csak x-re, csak nagyon sok volt a technikai hiba és a lerohanások sem jöttek össze úgy ahogy kéne. Ettől függetlenül nagyot küzdöttünk és pénteken verni kell a Lengyeleket.

A támadóidőhöz hozzászólván, én aki szinte minden nap űzöm ezt a sportot, nem igazán tudnék még figyelni a támadóidőre is. Persze lehet, hogy egy idő után bele lehetne tanulni és meg lehetne szokni, de én nem támogatnám. Igazából le van írva a szabálykönyvbe, hogy mikor teszik fel a bírok a kezüket és miután feltették hány passz engedélyezett. Tehát elméletileg így kéne eljárniuk. Aztán, ki hogy fújja a meccseket...Gabesz92
Ez az utolsó dolog, amivel a bírók csalni szoktak, ha nagyon akarnak...SIpetya
passzív? miért, ez nagyon szubjektív tud lenni, hogy mi fér még bele... van, amikor egy csapatnál már kb. 1 perce ott a labda, és még akkor sincs passzív..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jók voltak a srácok, egyetértek azzal, hogy lehetett volna hozni a meccset nem csak x-re, csak nagyon sok volt a technikai hiba és a lerohanások sem jöttek össze úgy ahogy kéne. Ettől függetlenül nagyot küzdöttünk és pénteken verni kell a Lengyeleket.

A támadóidőhöz hozzászólván, én aki szinte minden nap űzöm ezt a sportot, nem igazán tudnék még figyelni a támadóidőre is. Persze lehet, hogy egy idő után bele lehetne tanulni és meg lehetne szokni, de én nem támogatnám. Igazából le van írva a szabálykönyvbe, hogy mikor teszik fel a bírok a kezüket és miután feltették hány passz engedélyezett. Tehát elméletileg így kéne eljárniuk. Aztán, ki hogy fújja a meccseket...Gabesz92
Ez az utolsó dolog, amivel a bírók csalni szoktak, ha nagyon akarnak...
több mint 13 éve

de pont ez az, annyira könnyű így elcsalni meccseket, hogy az hihetetlen
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453

A támadóidőhöz hozzászólván, én aki szinte minden nap űzöm ezt a sportot, nem igazán tudnék még figyelni a támadóidőre is. Persze lehet, hogy egy idő után bele lehetne tanulni és meg lehetne szokni, de én nem támogatnám. Igazából le van írva a szabálykönyvbe, hogy mikor teszik fel a bírok a kezüket és miután feltették hány passz engedélyezett. Tehát elméletileg így kéne eljárniuk. Aztán, ki hogy fújja a meccseket...

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
mikor felteszik a kezüket a bírók, még passzolhatnak a spanyolok 2-őt...
szerintetek nem kéne bevezetni a támadóidőt itt is ugyanúgy, mint a kosárban? mert sztem egyértelműen be kéneHurka
Magyar NB1ben van hogy még 8-at passzolhatnak...
több mint 13 éve
ezt a meccset simán ki lehetett volna hozni x-re, mert semmivel sem voltak jobbak a spanyolok
Lékai nagyon jó, viszont amit Gulyás csinált a 2. félidőben.. ennyi technikai hibával mondjuk nem is lehet pontot szerezni..
az is vicces, hogy 25-23-nál, mikor felteszik a kezüket a bírók, még passzolhatnak a spanyolok 2-őt...

szerintetek nem kéne bevezetni a támadóidőt itt is ugyanúgy, mint a kosárban? mert sztem egyértelműen be kéne
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 742 — Patriots és Kaposvári KK fan
Így van megköszönhetjük a Norvégoknak az biztos. Nem volt igazán tétje a meccsnek, de azért küzdöttek, hajtottak a srácok.
A félidő még rendben volt, de a 2. félidőben bedaráltak minket a spanyolok.
Azt nem értem, hogy ebbe a spanyol válogatottba hova kellene Nagy Laci. Látva Romero-t is aki alig kap perceket mégis kurva jó volt, meg a többiek is klasszisok kezdve a beállóstól-kapusig.

De pénteken meg kell szerezni a 7. helyet a lengyelek ellen!

Hajrá Magyarok!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Rambo lett a Man of match a németek ellen, beszarás. 😀 De nagyon király arcok a norvégok, hogy ezt behúzták nekünk. 😊

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
btw Vujin vezeti a góllövőlistát

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Spanyolok éjszaka ünnepeltek, úgyhogy hátha...Pálca
És az izlandiak is? 😊Rajna
Bízzunk a franciákban, hogy veretlenül akarják megnyerni 😊Pálca
miért, ha x lesz például a miénk, akkor a franciáknak fontos lesz az a meccs
azért nem mindegy nekik sem, hogy a dánokkal vagy a svédekkel játszanak
több mint 13 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 328 — Vikings fan
Jah, csak ezzel fene se számolt. Mondjuk a magyar-francia győzelmi kombó elég valószínátlen, de örüljünk.Rajna
És az izlandiak is? 😊Rajna
Bízzunk a franciákban, hogy veretlenül akarják megnyerni 😊
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Bízom benne, hogy a spanyoloknál lesz vki aki érzi a vesztét, hogy Nagy Laci odamenne és felhergeli a többieket, hogy baszki én spanyol vagyok vigyük már ki az olimpiára a magyarokat is, hogy ez a barcelonai gyerek nehogy ide jöjjön és kitúrjon engem 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Jah, csak ezzel fene se számolt. Mondjuk a magyar-francia győzelmi kombó elég valószínátlen, de örüljünk.Rajna
És az izlandiak is? 😊

több mint 13 éve
Spanyolok éjszaka ünnepeltek, úgyhogy hátha...
több mint 13 éve
Jah, csak ezzel fene se számolt. Mondjuk a magyar-francia győzelmi kombó elég valószínátlen, de örüljünk.

több mint 13 éve
18 perc van hátra, Norvégia 5el öli a Németeket
így pedig legrosszabb esetben csoport 4.ek leszünk
Ilyenkor mi van? 7.hely ér még egyenes ági olimpiát?Habi
Egyenes ági olimpiát az aranyérem ér. Viszont a selejtezőtornára az első hét jut be (sanszosan a nyolcadik is). De a legjobb lenne az ötödik helyért játszani. Az valsz a hármas tornát jelentené ami mondjuk így reálisan a vb-4., Chile/Grönland és Japán részvételével zajlana rajtunk kívül, itt kéne első kettőbe kerülni Londonhoz, ami nagyon egyszerűnek tűnik. Az egyes és a kettes torna sajna három-három európait fog tartalmazni.Rajna
viszont akkor meg teljesen jól jött a német győzelem az izlandiak ellen, mert így van esély arra, hogy az 5. helyért játszhassunk
több mint 13 éve
igen, de vszeg a 8. is majd, mivel az európai bajnok vszeg az első 7-ből fog kikerülni, ami egyenes kvalifikáció szintén, szal a 8. is olimpiai helyet fog érniHurka
Nem, sajnos még van egy selejtező, ahogy nézem az se lesz egyszerű: http://www.kezi.hu/cikk.php?opid=264&opmid=265&cikkid=6877

szerk.:lassú...
több mint 13 éve
Egyenes ági olimpiát az aranyérem ér. Viszont a selejtezőtornára az első hét jut be (sanszosan a nyolcadik is). De a legjobb lenne az ötödik helyért játszani. Az valsz a hármas tornát jelentené ami mondjuk így reálisan a vb-4., Chile/Grönland és Japán részvételével zajlana rajtunk kívül, itt kéne első kettőbe kerülni Londonhoz, ami nagyon egyszerűnek tűnik. Az egyes és a kettes torna sajna három-három európait fog tartalmazni.

több mint 13 éve
igen, de vszeg a 8. is majd, mivel az európai bajnok vszeg az első 7-ből fog kikerülni, ami egyenes kvalifikáció szintén, szal a 8. is olimpiai helyet fog érni
  Felkapott fórum témák