Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem hiszem hogy beválna. Először is nem lehet húzni az időt😊 Nem lenne olyan, hogy a kapus véd és a hosszabb úton kerüli meg a kaput a labdáért😊SIpetyaha ez lenne a legnagyobb ellenérv a támadóidő bevezetése mellett, akkor sztem már holnap lenne 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem hogy beválna. Először is nem lehet húzni az időt😊 Nem lenne olyan, hogy a kapus véd és a hosszabb úton kerüli meg a kaput a labdáért😊
több mint 13 éve
én akkor is tennék egy próbát egy meccsen, hogyan működne, természetesen úgy, hogy ha a kapusról kipattan, és visszakerül, akkor újraindulna a támadóidő. Ha a kosárban ezt meg lehet csinálni, akkor itt próbaként miért nem lehetne? 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meg a legegyszerűbb az lenne, ha gyorsindításokból szereznénk a gólokat, amikor a fal még nem állt fel. Az már rég rossz ha passzív van. A másik meg, hogy úgy kell játszani, hogy a bíróknak esélyt sem szabad adni.
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Valóban szubjektív tud lenni, de az is igaz, hogy ezzel nem nagyon szoktak csalni. Faultokkal, lépésekkel sokkal inkább. (tapasztalat :/ ) Nagyon látszik egy csapat játékán ha passzív és általában fel is teszik a kezüket a játékvezetők.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mert próbálnak kapura törni. Sokkal durvább lenne az, ha lépéshibát, kétszerindulást stb.-t nem fújnának be. Nem úgy, mint Nyíregyházán, ahol a hazaiaknak 5-öt lehet lépni labdával...passzív? miért, ez nagyon szubjektív tud lenni, hogy mi fér még bele... van, amikor egy csapatnál már kb. 1 perce ott a labda, és még akkor sincs passzív..Hurkade pont ez az, annyira könnyű így elcsalni meccseket, hogy az hihetetlenHurkaEz az utolsó dolog, amivel a bírók csalni szoktak, ha nagyon akarnak...SIpetya
több mint 13 éve
passzív? miért, ez nagyon szubjektív tud lenni, hogy mi fér még bele... van, amikor egy csapatnál már kb. 1 perce ott a labda, és még akkor sincs passzív..Ez az utolsó dolog, amivel a bírók csalni szoktak, ha nagyon akarnak...SIpetyaJók voltak a srácok, egyetértek azzal, hogy lehetett volna hozni a meccset nem csak x-re, csak nagyon sok volt a technikai hiba és a lerohanások sem jöttek össze úgy ahogy kéne. Ettől függetlenül nagyot küzdöttünk és pénteken verni kell a Lengyeleket.de pont ez az, annyira könnyű így elcsalni meccseket, hogy az hihetetlenHurka
A támadóidőhöz hozzászólván, én aki szinte minden nap űzöm ezt a sportot, nem igazán tudnék még figyelni a támadóidőre is. Persze lehet, hogy egy idő után bele lehetne tanulni és meg lehetne szokni, de én nem támogatnám. Igazából le van írva a szabálykönyvbe, hogy mikor teszik fel a bírok a kezüket és miután feltették hány passz engedélyezett. Tehát elméletileg így kéne eljárniuk. Aztán, ki hogy fújja a meccseket...Gabesz92
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez az utolsó dolog, amivel a bírók csalni szoktak, ha nagyon akarnak...Jók voltak a srácok, egyetértek azzal, hogy lehetett volna hozni a meccset nem csak x-re, csak nagyon sok volt a technikai hiba és a lerohanások sem jöttek össze úgy ahogy kéne. Ettől függetlenül nagyot küzdöttünk és pénteken verni kell a Lengyeleket.de pont ez az, annyira könnyű így elcsalni meccseket, hogy az hihetetlenHurka
A támadóidőhöz hozzászólván, én aki szinte minden nap űzöm ezt a sportot, nem igazán tudnék még figyelni a támadóidőre is. Persze lehet, hogy egy idő után bele lehetne tanulni és meg lehetne szokni, de én nem támogatnám. Igazából le van írva a szabálykönyvbe, hogy mikor teszik fel a bírok a kezüket és miután feltették hány passz engedélyezett. Tehát elméletileg így kéne eljárniuk. Aztán, ki hogy fújja a meccseket...Gabesz92
több mint 13 éve
Jók voltak a srácok, egyetértek azzal, hogy lehetett volna hozni a meccset nem csak x-re, csak nagyon sok volt a technikai hiba és a lerohanások sem jöttek össze úgy ahogy kéne. Ettől függetlenül nagyot küzdöttünk és pénteken verni kell a Lengyeleket.de pont ez az, annyira könnyű így elcsalni meccseket, hogy az hihetetlen
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Jók voltak a srácok, egyetértek azzal, hogy lehetett volna hozni a meccset nem csak x-re, csak nagyon sok volt a technikai hiba és a lerohanások sem jöttek össze úgy ahogy kéne. Ettől függetlenül nagyot küzdöttünk és pénteken verni kell a Lengyeleket. A támadóidőhöz hozzászólván, én aki szinte minden nap űzöm ezt a sportot, nem igazán tudnék még figyelni a támadóidőre is. Persze lehet, hogy egy idő után bele lehetne tanulni és meg lehetne szokni, de én nem támogatnám. Igazából le van írva a szabálykönyvbe, hogy mikor teszik fel a bírok a kezüket és miután feltették hány passz engedélyezett. Tehát elméletileg így kéne eljárniuk. Aztán, ki hogy fújja a meccseket...
több mint 13 éve
mikor felteszik a kezüket a bírók, még passzolhatnak a spanyolok 2-őt...Magyar NB1ben van hogy még 8-at passzolhatnak...
szerintetek nem kéne bevezetni a támadóidőt itt is ugyanúgy, mint a kosárban? mert sztem egyértelműen be kéneHurka
több mint 13 éve
ezt a meccset simán ki lehetett volna hozni x-re, mert semmivel sem voltak jobbak a spanyolokLékai nagyon jó, viszont amit Gulyás csinált a 2. félidőben.. ennyi technikai hibával mondjuk nem is lehet pontot szerezni..
az is vicces, hogy 25-23-nál, mikor felteszik a kezüket a bírók, még passzolhatnak a spanyolok 2-őt...
szerintetek nem kéne bevezetni a támadóidőt itt is ugyanúgy, mint a kosárban? mert sztem egyértelműen be kéne
több mint 13 éve
Így van megköszönhetjük a Norvégoknak az biztos. Nem volt igazán tétje a meccsnek, de azért küzdöttek, hajtottak a srácok.A félidő még rendben volt, de a 2. félidőben bedaráltak minket a spanyolok.
Azt nem értem, hogy ebbe a spanyol válogatottba hova kellene Nagy Laci. Látva Romero-t is aki alig kap perceket mégis kurva jó volt, meg a többiek is klasszisok kezdve a beállóstól-kapusig.
De pénteken meg kell szerezni a 7. helyet a lengyelek ellen!
Hajrá Magyarok!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Rambo lett a Man of match a németek ellen, beszarás. 😀 De nagyon király arcok a norvégok, hogy ezt behúzták nekünk. 😊
több mint 13 éve
miért, ha x lesz például a miénk, akkor a franciáknak fontos lesz az a meccsBízzunk a franciákban, hogy veretlenül akarják megnyerni 😊PálcaSpanyolok éjszaka ünnepeltek, úgyhogy hátha...PálcaÉs az izlandiak is? 😊Rajna
azért nem mindegy nekik sem, hogy a dánokkal vagy a svédekkel játszanak
több mint 13 éve
Bízzunk a franciákban, hogy veretlenül akarják megnyerni 😊És az izlandiak is? 😊RajnaJah, csak ezzel fene se számolt. Mondjuk a magyar-francia győzelmi kombó elég valószínátlen, de örüljünk.RajnaSpanyolok éjszaka ünnepeltek, úgyhogy hátha...Pálca
több mint 13 éve
Bízom benne, hogy a spanyoloknál lesz vki aki érzi a vesztét, hogy Nagy Laci odamenne és felhergeli a többieket, hogy baszki én spanyol vagyok vigyük már ki az olimpiára a magyarokat is, hogy ez a barcelonai gyerek nehogy ide jöjjön és kitúrjon engem 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
És az izlandiak is? 😊Jah, csak ezzel fene se számolt. Mondjuk a magyar-francia győzelmi kombó elég valószínátlen, de örüljünk.RajnaSpanyolok éjszaka ünnepeltek, úgyhogy hátha...Pálca
több mint 13 éve
Jah, csak ezzel fene se számolt. Mondjuk a magyar-francia győzelmi kombó elég valószínátlen, de örüljünk.RajnaSpanyolok éjszaka ünnepeltek, úgyhogy hátha...
több mint 13 éve
Jah, csak ezzel fene se számolt. Mondjuk a magyar-francia győzelmi kombó elég valószínátlen, de örüljünk.
több mint 13 éve
viszont akkor meg teljesen jól jött a német győzelem az izlandiak ellen, mert így van esély arra, hogy az 5. helyért játszhassunk18 perc van hátra, Norvégia 5el öli a NémeteketEgyenes ági olimpiát az aranyérem ér. Viszont a selejtezőtornára az első hét jut be (sanszosan a nyolcadik is). De a legjobb lenne az ötödik helyért játszani. Az valsz a hármas tornát jelentené ami mondjuk így reálisan a vb-4., Chile/Grönland és Japán részvételével zajlana rajtunk kívül, itt kéne első kettőbe kerülni Londonhoz, ami nagyon egyszerűnek tűnik. Az egyes és a kettes torna sajna három-három európait fog tartalmazni.Rajna
így pedig legrosszabb esetben csoport 4.ek leszünk
Ilyenkor mi van? 7.hely ér még egyenes ági olimpiát?Habi
több mint 13 éve
Nem, sajnos még van egy selejtező, ahogy nézem az se lesz egyszerű: http://www.kezi.hu/cikk.php?opid=264&opmid=265&cikkid=687718 perc van hátra, Norvégia 5el öli a Németeketigen, de vszeg a 8. is majd, mivel az európai bajnok vszeg az első 7-ből fog kikerülni, ami egyenes kvalifikáció szintén, szal a 8. is olimpiai helyet fog érniHurka
szerk.:lassú...
több mint 13 éve
18 perc van hátra, Norvégia 5el öli a NémeteketEgyenes ági olimpiát az aranyérem ér. Viszont a selejtezőtornára az első hét jut be (sanszosan a nyolcadik is). De a legjobb lenne az ötödik helyért játszani. Az valsz a hármas tornát jelentené ami mondjuk így reálisan a vb-4., Chile/Grönland és Japán részvételével zajlana rajtunk kívül, itt kéne első kettőbe kerülni Londonhoz, ami nagyon egyszerűnek tűnik. Az egyes és a kettes torna sajna három-három európait fog tartalmazni.
több mint 13 éve
18 perc van hátra, Norvégia 5el öli a Németeketigen, de vszeg a 8. is majd, mivel az európai bajnok vszeg az első 7-ből fog kikerülni, ami egyenes kvalifikáció szintén, szal a 8. is olimpiai helyet fog érni