Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Egyébként közvetítés alatt szóbajött Krivo. Ő tényleg miért nem volt még bő keretben sem? Átálltunk hazafi-módba vagy mi? 😀RajnaMert egy öreg puhos szar 😂
több mint 13 éve
hát ez nagy meccs volt. most néztem az ismétlést. le a kalappal testtömegkilogramm Lajos előtt a meccselésért.Még mindig balkezes.
ifj. Mocsai mit keres még itt? költői kérdéspetey
Egyébként közvetítés alatt szóbajött Krivo. Ő tényleg miért nem volt még bő keretben sem? Átálltunk hazafi-módba vagy mi? 😀
több mint 13 éve
hát ez nagy meccs volt. most néztem az ismétlést. le a kalappal testtömegkilogramm Lajos előtt a meccselésért.ifj. Mocsai mit keres még itt? költői kérdés
több mint 13 éve
Nyertek a szamurájok, fene se érti ezt a csoportot... ha a brazilok megütnék Izlandot totál egál lenne, ez nem fog bekövetkezni 😀
több mint 13 éve
Fantasztikus győzelmet arattunk ma, Lajos szuper érzékkel meccselt a cserékkel! Amit az uccsó 15 percben védekezésben nyújtottunk, élen Miklerrel az nagyon nagy volt! Pedig az elején (0-6) illetve az eltékozolt kettős emberelőnynél nem hittem volna hogy nyerünk! Hajrá fiúk!!
több mint 13 éve
Nagyon jó meccs volt.Nem csak az NFL-ben, hanem a kézi VB-n is Suuuuuh a legjobb védő. 😀
több mint 13 éve
IHF honlapján néztétek már a statokat, ott szokott lenni általában. Csak most kurva lassú a netem, nem tudom megnézni!BruceTegnap ott se volt, pedig az tényleg korrekt volt az elmúlt két vb-n. Keretek sehol.
A szövetségről meg amúgy annyit, hogy Karabaticot nem tiltották el. Boo 😛
több mint 13 éve
IHF honlapján néztétek már a statokat, ott szokott lenni általában. Csak most kurva lassú a netem, nem tudom megnézni!
több mint 13 éve
Tegnap még nem voltak felrakva a statok. lassúak mint a szar.Rajnaén ma már néztem pl. a német meccs statjait, onnan írtam, hogy Roggisch nem kapott egy 2 perceset sem
több mint 13 éve
Tegnap még nem voltak felrakva a statok. lassúak mint a szar. És még a statok is elég nénák. Ammellett, hogy nincs lebontva, hogy ki honnan lőtt, pl. Vilovszkit beírták kapusnak 😀
több mint 13 éve
ott van a csoportok mellett, hogy Group Matches 😛STATOKmég jó h teljesen új vagyok a neten és még nem kerestem ott.briareosakkor csak szimplán béna vagy, mert itt van 😛
http://www.handball2011.com/scheduleHurka
nem SCHEDULE
kösz a semmit 😛briareos
több mint 13 éve
18-21-ről 25-22 OMG ez igen, nincs itt semmiféle facepalm 😂davemayerha az egész meccset nézed, végig az 😊 az elején mi, ezt Mocsai nagyon jól össze is foglalta a nyilatkozatában, a norvégok pedig az előny fokozatos leadásáért és végül a vereségért 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hm. azt hittem hogy ő valami kirgiz honosított. Annyira nem ismeremcsak 1 nemmagyar van a keretben így már ez az egy győzelem is hatalmas bravúr.haromtKi nem magyar? Schuch itthon született és csak az anyja mongol.Rajna
Mellesleg pont úgy néz ki mint a Kovács Sanyi 😛
több mint 13 éve
Szörnyűrosszak voltak a norvégok szerencsére, de nagyon örülök ennek a győzelemnek! 😊Rosszak voltak hálisten tényleg. Erevik volt jó közülük meg esetnként Myrhol, Kjelling többet tud és Tvedten is, Lundról nem is beszélve. Nálunk mondjuk kb. Zubai meg Császár volt tényleg jó meg Mikler persze, de a végén a védekezés király lett.
Ahhoz képest, hogy a meccs előtt azt mondták, hogy japántól jobban félnek. 😂F.Schleck
több mint 13 éve
Nyertünk ez a lényeg. 😀 A stat meg csak megjelenik valahol.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Szörnyűrosszak voltak a norvégok szerencsére, de nagyon örülök ennek a győzelemnek! 😊Ahhoz képest, hogy a meccs előtt azt mondták, hogy japántól jobban félnek. 😂
több mint 13 éve
csak 1 nemmagyar van a keretben így már ez az egy győzelem is hatalmas bravúr.haromtKi nem magyar? Schuch itthon született és csak az anyja mongol.
több mint 13 éve
Mekkora siker, az Alba-Olaj meccs után odakapcsolok egál a meccs és utána simán nyerünk 😀Mikler mit művelt ezt a meccset meg kell néznem egészben is
Végre győzelem és meg van az első!!!
Szép volt Fiúk!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Egyszer fogadok a magyarok ellen akkor is nyerünk... jellemző.Gabesz92Meg is érdemled, ennyi hazafiasság nincs benned? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
csak 1 nemmagyar van a keretben így már ez az egy győzelem is hatalmas bravúr.
több mint 13 éve
Hatalmas győzelem! Le a kalappal a védekezés előtt, Mikler és Császár nagyon kellett.De. Hogy a tökömbe lehet két leindítást kapni az utolsó 3 percen belül +3, +2nél?! Hogy lőheti el Nagy Kornél +2nél, 40 mp-cel a vége előtt, amikor a bírók még nem jeleznek passzívot? Ezt 10ből 9szer megszívtuk volna, remélhetőleg tanulunk belőle.
Kulcs meccs volt, lehet kicsit pihenni.
több mint 13 éve
nehogy most elhigyjék a srácok h tényleg jókbriareosA tegnapi után a braziloktól gáz lenne kikapni. Japánnal ne vicceljünk. A sógorok ellen lehet ez egyedül faktor, de ott sajna tényleg.
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Egyszer fogadok a magyarok ellen akkor is nyerünk... jellemző. Na nem baj, ez esetben annyira nem bánom 😊
több mint 13 éve
Lol 😀 negyedóra kézilabdával meccset nyertünk egy alapvetően jobb csapat ellen 😀 hát innentől már csak a győzelem az elfogadható az alapcsoportban. Akkor meg lenne két pontunk a középdöntőben, ami pöpec.