Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 14 éve
Éljen a magyar betegség újra. Tiszta szégyen...JC6Én ezen már csak röhögni tudok. Egymás után negyedik ilyen kiesés. Az első kettőt még a helyszínen láttam, de azóta már csak a TV-t kapcsolom be röhögni.
több mint 14 éve
Perez hogy lehet ennyire éretlen? Nem lett volna bonyolult megtartani a lasztit és nem őrültségeket bevállalni, és komolyan a legrutinosabb embertől...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Éljen a magyar betegség újra. Tiszta szégyen...
több mint 14 éve
tudjátok valahol neten nézni a meccset?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
S mégis mi alapján?http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-az-ehf-a-himnusz-miatt-eljarast-inditott-a-veszprem-ellen-2122763
több mint 14 éve
Aki esetleg tegnap nem látta, tessék ma megnézni 15:00 SportKlub :cool:
több mint 14 éve
Az NSO-n feltételesben jelent meg, a Pick honlapján kijelentőben. Most én nem tudok spanyolul, meg az eredetit sem láttam, szóval kétes a dolog, de feltételesben is elég gyanús, fenének jut ez eszébe, Mocsai sem nyilatkozta a Madrid emccs után, hogy ez jól jöhet a Leon ellen...Dehogy. Majd valamivel kimagyarázzák, amivel a szövetség letudja az egészet, de közben a hülye is tudja, hogy ez egy kurva nagy vicc.StezÁllítólag nem is kijelentő módban mondta, hanem feltételesben. Hogy HA a Veszprémet kapják, akkor milyen jól jön nekik a tapasztalat.
Aha...😀Bálesz
több mint 14 éve
Dehogy. Majd valamivel kimagyarázzák, amivel a szövetség letudja az egészet, de közben a hülye is tudja, hogy ez egy kurva nagy vicc.StezÁllítólag nem is kijelentő módban mondta, hanem feltételesben. Hogy HA a Veszprémet kapják, akkor milyen jól jön nekik a tapasztalat.
Aha...😀

több mint 14 éve
Hát ez kurva nagy vicc. Remélem oda-vissza megverik őket, bár gondolom bírói segítségre nem lehet majd számítani. Már tavaly is az volt, hogy hiába volt második a Veszprém, a harmadik Hamburg könnyebb ellenfelet kapott. Hát most ugyanez megesett, mert a Kielce meg megkapta a Kopert...Egyébként a Barcát is szivatják, tavaly Veszprém, idén Montpellier. Papírforma szerint Hamburg, Montpellier/Barca, Kiel, Atletico, Veszprém, Kielce, Croatia, Koppenhága legjobb nyolc várható, jó volna drukkolni a Montpellier-nek, mert akkor elképzelhető, hogy nem csoportelsőt kap a Veszprém, ergo a Croatia-Kielce duó is ott lenne a kalapban, ami azért nagy sansz a Final Fourra. Más esetben nem hiszem, hogy sok esély lenne bejutni a négyes döntőbe.
több mint 14 éve
Dehogy. Majd valamivel kimagyarázzák, amivel a szövetség letudja az egészet, de közben a hülye is tudja, hogy ez egy kurva nagy vicc.de ez naon kemény, h hülyéje még el is szólta magát...kiv leszek vizsgálódnak-e majd vmit...DivatNocsak kigondolta volna ...Tocahatalmas nagy szégyenHabi
több mint 14 éve
de ez naon kemény, h hülyéje még el is szólta magát...kiv leszek vizsgálódnak-e majd vmit...hatalmas nagy szégyenHabiÉs "meglepő" módon az lett...BáleszNocsak kigondolta volna ...Toca
|
több mint 14 éve
hatalmas nagy szégyenNocsak kigondolta volna ...TocaHm, ha León-Veszprém leszRajnaÉs "meglepő" módon az lett...Bálesz

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Nocsak kigondolta volna ...Hm, ha León-Veszprém leszRajnaÉs "meglepő" módon az lett...Bálesz
több mint 14 éve
Hm, ha León-Veszprém leszRajnaÉs "meglepő" módon az lett...

több mint 14 éve
Martín Martínez (a León edzője): - Ez már egy tét nélküli meccs volt, de egy olyan csapattal mérkőztünk, amely abból az országból érkezett, amellyel a következő körben találkozunk, így fontos volt a Veszprém elleni csata előtt ez a meccs. Hm, ha León-Veszprém lesz, akkor szerintem az EHF úgy ánblokk lemondhat a picsába, eddig is sok sorsolás bundaszagú volt, de ez mindennek a teteje (azon túl, hogy még szív is vele a Veszprém).
több mint 14 éve
Az volt remek, amikor mondja a riporter: "ahhoz, hogy a Veszprém ne jusson tovább, egy Atletico elleni vereség, illetve Csehov X kell. Valljuk be őszintén, azért az X-re elég kevés esély van (ők már lezsírozták magukban). Erre megnyugodtam. A végén meg jött a para...Az ikszre nyilván kevés esély volt, nem láttam azt a meccset, de nem hiszem, hogy bunda volt, elvégre a a döntetlen lezsírozásának az a kiindulópontja, hogy Atletico-sikert vártak, márpedig ez esetben a győztesnek esélye lett volna harmadiknak lenni és jó eséllyel akár negyeddöntőzni (ha a C csoportból kapnak ellenfelet, de a Croatia és a Koppenhága is verhető). Szóval hülyeség ezen polemizálni, nem hiszem, hogy ott bundával ejtette volna ki magát a Csehov, a Veszprém viszont nagy valószínűséggel valamit hozzátett a pályán kívül a sikeréhez.
Nagy szakértők.JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az volt remek, amikor mondja a riporter: "ahhoz, hogy a Veszprém ne jusson tovább, egy Atletico elleni vereség, illetve Csehov X kell. Valljuk be őszintén, azért az X-re elég kevés esély van (ők már lezsírozták magukban). Erre megnyugodtam. A végén meg jött a para...Nagy szakértők.
több mint 14 éve
Megvették ennyi.HanniÉn is ezt mondanám, csak az nem tiszta, hogy akkor az utolsó támadást miért lőtték be? Simán el lehetett volna lőni az űrbe és vége, azért ez a Vilovszki gól nem volt egyszerű a végén. Én azt tudom elképzelni, hogy megdumálták az ikszet, aztán a Veszprém pofátlanul megnyerte, elvégre a döntetlen kellett a továbbjutáshoz (mivel a Kielce és a Csehov leikszelt). De ez sem tűnik valószínűnek. Furcsa bunda volt ez annyi fix 😊
több mint 14 éve
Megvették ennyi.
több mint 14 éve
hát igen...Hombradossal az élen, amikor Iváncsik lőtt neki egy gólt, amikor kinn állt és nem ment eléggé vissza, egyenessel háttal állt a lövésnek...RajnaJó, hogy nyertünk, azért az Atletico eléggé visszafogta magát, ez a produktum elég vékony továbbra is... de most elvileg egy kötelező áldozat jön, Leon/Sävehof/Schaffhausen/Koper/Metalurg, ebből a Leon a legnehezebb, de őket is illene kiverni.Rajnahát végefelé -5-nél érdekesen visszavettek...mindenesetre kaptunk egy ajándékkört 😊Divat
|
több mint 14 éve
Hombradossal az élen, amikor Iváncsik lőtt neki egy gólt, amikor kinn állt és nem ment eléggé vissza, egyenessel háttal állt a lövésnek...Jó, hogy nyertünk, azért az Atletico eléggé visszafogta magát, ez a produktum elég vékony továbbra is... de most elvileg egy kötelező áldozat jön, Leon/Sävehof/Schaffhausen/Koper/Metalurg, ebből a Leon a legnehezebb, de őket is illene kiverni.Rajnahát végefelé -5-nél érdekesen visszavettek...mindenesetre kaptunk egy ajándékkört 😊Divat
több mint 14 éve
Jó, hogy nyertünk, azért az Atletico eléggé visszafogta magát, ez a produktum elég vékony továbbra is... de most elvileg egy kötelező áldozat jön, Leon/Sävehof/Schaffhausen/Koper/Metalurg, ebből a Leon a legnehezebb, de őket is illene kiverni.Rajnahát végefelé -5-nél érdekesen visszavettek...mindenesetre kaptunk egy ajándékkört 😊
|
több mint 14 éve
Jó, hogy nyertünk, azért az Atletico eléggé visszafogta magát, ez a produktum elég vékony továbbra is... de most elvileg egy kötelező áldozat jön, Leon/Sävehof/Schaffhausen/Koper/Metalurg, ebből a Leon a legnehezebb, de őket is illene kiverni.
több mint 14 éve
az igen, csak elkiabáltuk...de gondolom ez miatt senki se szomorkodik 😀
|
több mint 14 éve
Zsír 😀