Koncertek, fesztiválok
7 feliratkozó
13 órája
Jaja, láttam, ezt néztem.Itt megtudod nézni:nem gondoltam volna, hogy látni fogom valaha is élőben a Metallicát, de örülök, hogy tegnap sikerült ezt megcáfolniJó dolgod volt, Creeping Death-szel kezdtek, mint anno '10-ben 😊
törölt kristof
Akkor a jegy 13.500 forint volt.
Holnap nemtom mi lesz, de azt mondják, hogy ugyanez a setlist volt a frankfurti koncerten is.
Lúdas Solymi
www.setlist.fm/search?artist=3bd680c8&tour=3dff98b
kijo
Talán egy-két szám eltérés volt a kettő között.
Még a Levi's stadium volt ugyanez.
www.setlist.fm/setlist/metallica/2025/levis-stadium-santa-clara-ca-2b53d8da.html
Ijj, ha ezt tudtam volna, lehet az elsőre megyek, de azért ez se lenne egy gyenge setlist a From, Ride, Ktulu hármassal.
Azért a Whiplash mellé még betennék majd az összes Kill 'Em All számot, na az ütne.
De vagy a Hit the Lights vagy a Motorbreath jöhetne még.
14 órája
Itt megtudod nézni:nem gondoltam volna, hogy látni fogom valaha is élőben a Metallicát, de örülök, hogy tegnap sikerült ezt megcáfolniJó dolgod volt, Creeping Death-szel kezdtek, mint anno '10-ben 😊
törölt kristof
Holnap nemtom mi lesz, de azt mondják, hogy ugyanez a setlist volt a frankfurti koncerten is.
Lúdas Solymi
www.setlist.fm/search?artist=3bd680c8&tour=3dff98b
16 órája
A Márhívót többen ismerik mint a Totális Metált. Remélem szól nekik valaki.nem gondoltam volna, hogy látni fogom valaha is élőben a Metallicát, de örülök, hogy tegnap sikerült ezt megcáfolniJó dolgod volt, Creeping Death-szel kezdtek, mint anno '10-ben 😊
törölt kristof
Lúdas Solymi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
18 órája
nem gondoltam volna, hogy látni fogom valaha is élőben a Metallicát, de örülök, hogy tegnap sikerült ezt megcáfolniJó dolgod volt, Creeping Death-szel kezdtek, mint anno '10-ben 😊
törölt kristof
1 napja
Fogantatás még lehetÉn nem tudok róla😛Most vasárnap kistestvér?nem gondoltam volna, hogy látni fogom valaha is élőben a Metallicát, de örülök, hogy tegnap sikerült ezt megcáfolniÉn szombaton megyek. 8 évvel ezelőtti extrán emlékezetes volt, az Arénából szaladtam a szülőszobára, másnap hajnalra született meg a gyerek.😊
törölt kristof
zavi27
szaba
zavi27
Poloska vagyok.
1 napja
Én nem tudok róla😛Most vasárnap kistestvér?nem gondoltam volna, hogy látni fogom valaha is élőben a Metallicát, de örülök, hogy tegnap sikerült ezt megcáfolniÉn szombaton megyek. 8 évvel ezelőtti extrán emlékezetes volt, az Arénából szaladtam a szülőszobára, másnap hajnalra született meg a gyerek.😊
törölt kristof
zavi27
szaba
1 napja
Paksi Endre support.nem gondoltam volna, hogy látni fogom valaha is élőben a Metallicát, de örülök, hogy tegnap sikerült ezt megcáfolniA Pokolgép szám mókás volt...
törölt kristof
Lehet szombatra is lesz valami meglepetés...
gyurczi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
nem gondoltam volna, hogy látni fogom valaha is élőben a Metallicát, de örülök, hogy tegnap sikerült ezt megcáfolniA Pokolgép szám mókás volt...
törölt kristof
Lehet szombatra is lesz valami meglepetés...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 napja
Most vasárnap kistestvér?nem gondoltam volna, hogy látni fogom valaha is élőben a Metallicát, de örülök, hogy tegnap sikerült ezt megcáfolniÉn szombaton megyek. 8 évvel ezelőtti extrán emlékezetes volt, az Arénából szaladtam a szülőszobára, másnap hajnalra született meg a gyerek.😊
törölt kristof
zavi27
1 napja
nem gondoltam volna, hogy látni fogom valaha is élőben a Metallicát, de örülök, hogy tegnap sikerült ezt megcáfolniÉn szombaton megyek. 8 évvel ezelőtti extrán emlékezetes volt, az Arénából szaladtam a szülőszobára, másnap hajnalra született meg a gyerek.😊
törölt kristof
1 napja
Egész Zugló évek óta ingyen hallgatja/ha akarja ha nem ✌️😂✌️
1 napja
nem gondoltam volna, hogy látni fogom valaha is élőben a Metallicát, de örülök, hogy tegnap sikerült ezt megcáfolni
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 napja
Kizárólag a romák tudják mi a valódi metál, minden más csak alumínium vagy plasztik.Minden metál rock, de nem minden rock metál.mondjuk el kéne dönteni, hogy rock vagy metal 😊www.facebook.com/share/r/1BFts4Km6r/?mibextid=wwXIfrslayer, pantera, soad sehol. annyit is ér ez a lista
ozibozi
fake.id
NB2
Dzsokijuing
2 napja
És mindenből lehet metált csinálni 🙂Minden metál rock, de nem minden rock metál.mondjuk el kéne dönteni, hogy rock vagy metal 😊www.facebook.com/share/r/1BFts4Km6r/?mibextid=wwXIfrslayer, pantera, soad sehol. annyit is ér ez a lista
ozibozi
fake.id
NB2
Dzsokijuing

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 napja
Minden metál rock, de nem minden rock metál.mondjuk el kéne dönteni, hogy rock vagy metal 😊www.facebook.com/share/r/1BFts4Km6r/?mibextid=wwXIfrslayer, pantera, soad sehol. annyit is ér ez a lista
ozibozi
fake.id
NB2
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 napja
mondjuk el kéne dönteni, hogy rock vagy metal 😊www.facebook.com/share/r/1BFts4Km6r/?mibextid=wwXIfrslayer, pantera, soad sehol. annyit is ér ez a lista
ozibozi
fake.id
3 napja
www.facebook.com/share/r/1BFts4Km6r/?mibextid=wwXIfrslayer, pantera, soad sehol. annyit is ér ez a lista
ozibozi
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
3 napja
7 napja
Ne felejtsétek, ma megkezdődött a nyári koncertszezon, Rock am Ring elkezdte 3 napos közvetítést német Magentatv-n, 2 színpadról, este 23 órától Linkin Park. Jó szórakozást!www.magentamusik.de/rock-am-ring-2026
Jövőre Blink182 Rock am Ringen, na itt az ideje pesti koncertnek.
Szerkesztette: Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
8 napja
Basszus, a Pontoon-on idén mindig gatya a hangosítás, vagy csak a mai 6363on fogtuk ezt ki?6363 cool.
Előző években semmi panasz nem volt rá.
Bár idénre a budi is fizetős lett.
zacknorb
Pontoon fos.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
8 napja
Basszus, a Pontoon-on idén mindig gatya a hangosítás, vagy csak a mai 6363on fogtuk ezt ki?Előző években semmi panasz nem volt rá.
Bár idénre a budi is fizetős lett.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Augusztus 30, White Buffalo a Dürerben, fck yeah!!!
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
4 hónapja
Akinek még üres a holnap estéje: a Turbinában a csodálatos Kibaszott Emberek és a nemkülönben bámulatos Siketfajd lép fel.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
4 hónapja
YoungZeeZee
9 808
Hopp, Redman az Akvában!a 26os ev eros hiphopban.
akvariumklub.hu/programok/redman/
bogjosi
itt vannak osszegyujtve infokkal
hiphopaddicts.userweb.hu/phpBB3/viewforum.php?f=12&sid=2e0403dc88c6bebfecb1dd2b6b78f86e
4 hónapja
Hopp, Redman az Akvában!akvariumklub.hu/programok/redman/
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!