Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
ozibozi
17 193
Ott kiabálta a boltban 2 dolgozó, hallottuk sokan. Mondjuk az nem baj ha előre megcsinálják a papírjaikat a vidékieknek, mert itt már csak az időpont a kérdéses. Ezek úgyis csak mennek mindig vlk után. Le kellett volna fotóznom a nyomtatványt a kezében és utólag otthon kinagyítani. Későn kapcsoltam. 😕
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Bementem sörért a mogyoródi lidl be, és akkor hozták a formanyomtatványokat a dolgozóknak hogy bejöhessenek dolgozni amennyiben erre szükség lesz. A dolgozók olyan jól kezelték hogy ordibálva pánikolva közölték, hogy basznak ők rá, nem fognak bejönni, csak ha több pénzt kapnak. Az hogy ez a Németországban most bevezetett kijárási tilalomhoz kapcsolódhat az nem igazán fordult meg a fejükben. Szóval vlm lesz, ha már kijöttek a formanyomtatványok.Én ma már ezért kikaptam, vigyázz mit írogatsz... 😛 😀
ozibozi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
ozibozi
17 193
Texasban sor áll a fegyverboltok előtt.... Imádom 😁😂Magyarországon eladták szinte azösszes nem engedélyköteles gumi lövedékes és gázfegyvert is pikk-pakk. Az eastern sem akar lemaradni.
Chargers LT
több mint 4 éve
Mondjuk attól az államtól nem is vártam volna mást
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Texasban sor áll a fegyverboltok előtt.... Imádom 😁😂
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Ki mit erez? Lesz ma egyaltalan bejelentese OVnak?Nem, minden rendben, van elég mindenből IS.
Vrij6
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Mikey
18 753
index.hu/belfold/2020/03/20/13_eves_diak_koronavirus_fertozott_tesz_hiany_karanten/index.hu/belfold/2020/03/20/szent_laszlo_korhaz_dolgozo_koronavirus-fertozodes/
Ezt többet bénázva akkor se lehetne, ha úgy akarnák.
(Bocs ha vótmá.)
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
Ki mit erez? Lesz ma egyaltalan bejelentese OVnak?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Olaszok: 5985 új eset, 627 halott 😕Joeg... 23-25re varjak a tetozest nagyjabol.... Embertelen mi megy ott...
Nomac
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Olaszok: 5985 új eset, 627 halott 😕Szépen növöget...
Nomac
több mint 4 éve
Igazad van, ez még rondábbá teszi az egészet, hogy csak ilyen kevesen épületek fel.Olaszok: 5985 új eset, 627 halott 😕689 recovery
Nomac
Negritis
több mint 4 éve
Olaszok: 5985 új eset, 627 halott 😕689 recovery
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Olaszok: 5985 új eset, 627 halott 😕
több mint 4 éve
még jó h csomó börcucc meg a régi felszerelésem is megvan otthon már gyártam a ruhát.kétlem h annyira szabályos lenne.A végére lesz itt még a Sun Tzu féle Art of war is...Rules of Acquisition No.10. Greed is eternal.Sejtettem... amúgy is terveztük fizetni, kérdés hogy lehet majd, eddig mindig fiókban személyesen intéztük...lényegében olcsóbb fizetni, ha tudod, mint a moratórium.Basszák meg mind, mindenesetre 😊A bejelentett hiteltörlesztési moratóriumra a bankok sorra jelentik be, hogy a kiesett időszakra kamatot fognak felszámolni...hát ugye a pénzhasználat díja a kamat... az állambácsi meg erős tippem szerint nem akarta állni a dolgot. Valakinek ki kell fizetni és nem a részvényes lesz az.
warr_b
Amadeus
Amúgy ha akarom, fizethetem tovább, nem? És akkor nem változik semmi.
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
warr_b
inkább mad max
briareos
9ker enyém.
kezdetnek...
több mint 4 éve
kétlem h annyira szabályos lenne.A végére lesz itt még a Sun Tzu féle Art of war is...Rules of Acquisition No.10. Greed is eternal.Sejtettem... amúgy is terveztük fizetni, kérdés hogy lehet majd, eddig mindig fiókban személyesen intéztük...lényegében olcsóbb fizetni, ha tudod, mint a moratórium.Basszák meg mind, mindenesetre 😊A bejelentett hiteltörlesztési moratóriumra a bankok sorra jelentik be, hogy a kiesett időszakra kamatot fognak felszámolni...hát ugye a pénzhasználat díja a kamat... az állambácsi meg erős tippem szerint nem akarta állni a dolgot. Valakinek ki kell fizetni és nem a részvényes lesz az.
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
warr_b
inkább mad max
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2020/03/20/koronavirus-szent-laszlo-korhaz-nover-pozitiv-teszt/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
A végére lesz itt még a Sun Tzu féle Art of war is...Rules of Acquisition No.10. Greed is eternal.Sejtettem... amúgy is terveztük fizetni, kérdés hogy lehet majd, eddig mindig fiókban személyesen intéztük...lényegében olcsóbb fizetni, ha tudod, mint a moratórium.Basszák meg mind, mindenesetre 😊A bejelentett hiteltörlesztési moratóriumra a bankok sorra jelentik be, hogy a kiesett időszakra kamatot fognak felszámolni...hát ugye a pénzhasználat díja a kamat... az állambácsi meg erős tippem szerint nem akarta állni a dolgot. Valakinek ki kell fizetni és nem a részvényes lesz az.
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 913
Rules of Acquisition No.10. Greed is eternal.Sejtettem... amúgy is terveztük fizetni, kérdés hogy lehet majd, eddig mindig fiókban személyesen intéztük...lényegében olcsóbb fizetni, ha tudod, mint a moratórium.Basszák meg mind, mindenesetre 😊A bejelentett hiteltörlesztési moratóriumra a bankok sorra jelentik be, hogy a kiesett időszakra kamatot fognak felszámolni...hát ugye a pénzhasználat díja a kamat... az állambácsi meg erős tippem szerint nem akarta állni a dolgot. Valakinek ki kell fizetni és nem a részvényes lesz az.
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
warr_b
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Sejtettem... amúgy is terveztük fizetni, kérdés hogy lehet majd, eddig mindig fiókban személyesen intéztük...lényegében olcsóbb fizetni, ha tudod, mint a moratórium.Basszák meg mind, mindenesetre 😊A bejelentett hiteltörlesztési moratóriumra a bankok sorra jelentik be, hogy a kiesett időszakra kamatot fognak felszámolni...hát ugye a pénzhasználat díja a kamat... az állambácsi meg erős tippem szerint nem akarta állni a dolgot. Valakinek ki kell fizetni és nem a részvényes lesz az.
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 913
lényegében olcsóbb fizetni, ha tudod, mint a moratórium.Basszák meg mind, mindenesetre 😊A bejelentett hiteltörlesztési moratóriumra a bankok sorra jelentik be, hogy a kiesett időszakra kamatot fognak felszámolni...hát ugye a pénzhasználat díja a kamat... az állambácsi meg erős tippem szerint nem akarta állni a dolgot. Valakinek ki kell fizetni és nem a részvényes lesz az.
warr_b
Amadeus
warr_b
több mint 4 éve
mkbnál igen sztem többinél is majd csak lesz vmi nyilatkozat amit ha clickyesezel akkor BAUBasszák meg mind, mindenesetre 😊A bejelentett hiteltörlesztési moratóriumra a bankok sorra jelentik be, hogy a kiesett időszakra kamatot fognak felszámolni...hát ugye a pénzhasználat díja a kamat... az állambácsi meg erős tippem szerint nem akarta állni a dolgot. Valakinek ki kell fizetni és nem a részvényes lesz az.
warr_b
Amadeus
warr_b
több mint 4 éve
Basszák meg mind, mindenesetre 😊A bejelentett hiteltörlesztési moratóriumra a bankok sorra jelentik be, hogy a kiesett időszakra kamatot fognak felszámolni...hát ugye a pénzhasználat díja a kamat... az állambácsi meg erős tippem szerint nem akarta állni a dolgot. Valakinek ki kell fizetni és nem a részvényes lesz az.
warr_b
Amadeus
több mint 4 éve
és ez megintcsak avval függ össze sztem h aránylag üres legyen belváros. ha ingyenes lenne a parkolás mindenki elhozná céges mélygarázsból stb a kocsit és lebaszná akár tilosba mert ah most úgyse nézi senki) az meg szopó lehet ha épp minden perc számit h időben vigyék ki mucikát a mentőhöz."A főpolgármester a közterületi parkolókat nem kívánja ingyenessé tenni."mert kevesebb autó áll az utakon, helyette mélygarázsban, megkönnyitve mentőknek a ki-be pakolást.index.hu/belfold/2020/03/20/5000_ingyenes_parkolo_nyilik_budapesten/És ez miért is jó?
warr_b
r.baggio
azért nem kell mindenben a szart keresni
briareos
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 913
A bejelentett hiteltörlesztési moratóriumra a bankok sorra jelentik be, hogy a kiesett időszakra kamatot fognak felszámolni...hát ugye a pénzhasználat díja a kamat... az állambácsi meg erős tippem szerint nem akarta állni a dolgot. Valakinek ki kell fizetni és nem a részvényes lesz az.
warr_b
több mint 4 éve
Bementem sörért a mogyoródi lidl be, és akkor hozták a formanyomtatványokat a dolgozóknak hogy bejöhessenek dolgozni amennyiben erre szükség lesz. A dolgozók olyan jól kezelték hogy ordibálva pánikolva közölték, hogy basznak ők rá, nem fognak bejönni, csak ha több pénzt kapnak. Az hogy ez a Németországban most bevezetett kijárási tilalomhoz kapcsolódhat az nem igazán fordult meg a fejükben. Szóval vlm lesz, ha már kijöttek a formanyomtatványok.amugy sztem alapból ilyenkor járna a veszélyességi pótlék, nem?
ozibozi