Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
kupakok még jól jöhetnek az új világrendbenRossz hírem van, jelenleg a COVID-19 betegségben bizonyított hatóerejű, gyógyszeres, vírus ellenes bombázó terápia nem létezik.És a tonik?!
sutianap
Akkor most hiába vásároltam fel 200 palackot?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
él még egyáltalán?Gondolj bele, o most mit erezhet, hogy nem erintkezhetnek a dolgozoi...Túl sok KOVIDeót néztél ezek szerint... 😊Majd rendelek guminot, hozzateve, hogy no hozza ki, lazmero popsiba, aztan ha nem lazas, indulhat a buli.Bocs, most pótoltam az elmúlt pár órát.Valaki segítsen Stez-nek, minden második hsz-ében prostizik...Hallo varjal, most epp hol prostiztam? 😀
LoveSobri
Stez
Nagy a hiány?
LoveSobri
Stez
FLZOLI
Stez
utolsó amit hallottam h csoro bedigizni a videóit.
több mint 4 éve
Rossz hírem van, jelenleg a COVID-19 betegségben bizonyított hatóerejű, gyógyszeres, vírus ellenes bombázó terápia nem létezik.És a tonik?!
sutianap
Akkor most hiába vásároltam fel 200 palackot?
több mint 4 éve
Gondolj bele, o most mit erezhet, hogy nem erintkezhetnek a dolgozoi...Túl sok KOVIDeót néztél ezek szerint... 😊Majd rendelek guminot, hozzateve, hogy no hozza ki, lazmero popsiba, aztan ha nem lazas, indulhat a buli.Bocs, most pótoltam az elmúlt pár órát.Valaki segítsen Stez-nek, minden második hsz-ében prostizik...Hallo varjal, most epp hol prostiztam? 😀
LoveSobri
Stez
Nagy a hiány?
LoveSobri
Stez
FLZOLI
több mint 4 éve
Túl sok KOVIDeót néztél ezek szerint... 😊Majd rendelek guminot, hozzateve, hogy no hozza ki, lazmero popsiba, aztan ha nem lazas, indulhat a buli.Bocs, most pótoltam az elmúlt pár órát.Valaki segítsen Stez-nek, minden második hsz-ében prostizik...Hallo varjal, most epp hol prostiztam? 😀
LoveSobri
Stez
Nagy a hiány?
LoveSobri
Stez
több mint 4 éve
Szép cameo 😊Los Pollos Hermanos megvan?nalam a subway az ami sehogy se tudom hogyan marad fenn, Szegeden embert nem latni bent es mashol se latom azt mibol is tartja fenn magat.Rip Vapianomár 2 éve haldoklik, túl gyorsan tul nagyra tipik példája
Amadeus
briareos
rokaur
briareos
több mint 4 éve
Majd rendelek guminot, hozzateve, hogy no hozza ki, lazmero popsiba, aztan ha nem lazas, indulhat a buli.Bocs, most pótoltam az elmúlt pár órát.Valaki segítsen Stez-nek, minden második hsz-ében prostizik...Hallo varjal, most epp hol prostiztam? 😀
LoveSobri
Stez
Nagy a hiány?
LoveSobri
több mint 4 éve
adatbazisok.nav.gov.hu/php/egyszaz/tmp/2020-ra_regisztralt_civil_kedvezmenyezettek_20200320.pdfitt van 30e kedvezményezett, akinek lehet adni az 1%-ot, a pécsi sürgősségi is benne van
azt tudni kell, hogy ebből pénz csak novemberben lesz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
m.origo.hu/utazas/20200320-nem-erdekli-a-veszely-a-miami-beachen-strandolokat-kepek.html
több mint 4 éve
ozibozi
17 193
A nyugger az új migráncs. 😉Soros? Migrans?Közvetítsetek, mi az ige? 😊minden fasza, magyarország jobban teljesit, legyenek szivesek ne annyit sétálgani elvtársak
Én továbbra is termelem a gdp-t 😛
warr_b
briareos
csebi
| Csak lassan hogy ne tűnjön fel |
több mint 4 éve
- JC6
6 992
Bocs, most pótoltam az elmúlt pár órát.Valaki segítsen Stez-nek, minden második hsz-ében prostizik...Hallo varjal, most epp hol prostiztam? 😀
LoveSobri
Stez
Nagy a hiány?
több mint 4 éve
Most nem jonnek hazhoz. Majd ha vege a melonak, kirohanok a Mammut ele penzt lobalni, az segit a helyzeten.otthon?Valaki segítsen Stez-nek, minden második hsz-ében prostizik...Hallo varjal, most epp hol prostiztam? 😀
LoveSobri
Stez
Negritis
több mint 4 éve
fóti út?otthon?Valaki segítsen Stez-nek, minden második hsz-ében prostizik...Hallo varjal, most epp hol prostiztam? 😀
LoveSobri
Stez
Negritis
több mint 4 éve
Vitya a héten megnézette az Akció csoportokkal Sly Trilógiáját A Feláldozhatókat, hogy megértsék a cél, szentesíti az eszközt... 😉
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
ozibozi
17 193
hvg.hu/tudomany/20200320_koronavirus_jarvany_fertozes_tunetPedig itt tuti fosik az is, aki nem mondja.
most már fosás is
Amadeus
több mint 4 éve
otthon?Valaki segítsen Stez-nek, minden második hsz-ében prostizik...Hallo varjal, most epp hol prostiztam? 😀
LoveSobri
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Los Pollos Hermanos megvan?nalam a subway az ami sehogy se tudom hogyan marad fenn, Szegeden embert nem latni bent es mashol se latom azt mibol is tartja fenn magat.Rip Vapianomár 2 éve haldoklik, túl gyorsan tul nagyra tipik példája
Amadeus
briareos
rokaur
több mint 4 éve
Valaki segítsen Stez-nek, minden második hsz-ében prostizik...Hallo varjal, most epp hol prostiztam? 😀
LoveSobri
több mint 4 éve
hvg.hu/tudomany/20200320_koronavirus_jarvany_fertozes_tunetKorabban is ott volt a tunetek kozott.
most már fosás is
Amadeus
több mint 4 éve
- JC6
6 992
Valaki segítsen Stez-nek, minden második hsz-ében prostizik...
több mint 4 éve
rokaur
869
nalam a subway az ami sehogy se tudom hogyan marad fenn, Szegeden embert nem latni bent es mashol se latom azt mibol is tartja fenn magat.Rip Vapianomár 2 éve haldoklik, túl gyorsan tul nagyra tipik példája
Amadeus
briareos
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 912
kíváncsi vagyok, hogy a Bellozzo névre keresztelt másik gasztronómiai merénylet meddig húzza.Rip Vapianomár 2 éve haldoklik, túl gyorsan tul nagyra tipik példája
Amadeus
briareos
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Rip Vapianomár 2 éve haldoklik, túl gyorsan tul nagyra tipik példája
Amadeus
több mint 4 éve
LÉTREJÖTT A GYŐRI SEGÉLYALAPÉN ide is küldtem pénzt,mert ugye Győrben élek, meg Ajkára + SBO... Az Audis fizuból fussa! 😉
A szívtelen focira nem, jótékony célra szívesen ad
GYŐR+ 2020.03.20. 13:57
A szívtelen focira közpénzt sem, jótékony célra szívesen ad a sajátjából a győri polgármester.
HIRDETÉS
Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere a szívtelen futballt közpénzből sem támogatja, azonban az egészségügyi termékeket gyártó és forgalmazó cége bevételéből a koronavírus elleni győri küzdelem segítésére létrehozott Győri Segélyalap számlájára elsőként utalt át 500 000 forintot.
A gazdasági társaság adományozók a társadalmi szerepvállalásukon túl, a közösség érdekében tett segítő támogatásuk céljából befizetett adomány összegét költségként számolhatják el, ezáltal a társasági adófizetési kötelezettségük csökkenthető.
Számlaszám: 11737007-15466004-13430005
Az alap mindenkori felhasználásáról a Győri Segélyalap Bizottság rendelkezik.
www.gyorplusz.hu/gyor/letrejott-a-gyori-segelyalap/
hden
Dézsinek van vér a Pucájába, pedig Fideszes!
Mesélték, hogy üvöltött a telefonba, amikor Valaki megpróbálta lenyomni Pestről a torkán a focit...
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!