NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
17
5
2:20, Arena4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
valami rs-t intezhetnel😃😃Az RSQ3 400LE abban csak soros 5 henger van de odabasz! Neked ha akarod elintézem! | a tesztvezetést |Na jó, nagy duzzogva... 😁Itt max 3.0V6 benzin (450LE) motorban tudok segíteni, náluk az megy... Amúgy is csak a Q3 a menő itt de az baszottul!! 😛Gyorsan dobjatok már még össze nekem egy S4 kombit plz 😊😜Audiban dolgozom és lemondták a mai napot pedig 4/4, eddig. Plusz a Leiterem annyit mondott hétfőn össze ülnek a nagyok!!!Amúgy elképesztően nagy a kavarodas a Boschban, Merci, Audi gyárban.Audiban dolgozom, nem érzékelem, hogy nálunk kavarodás lenne. Ez a hét is éppúgy ment le, mint a többi, azt leszámítva, hogy csütörtökön olyan jót ment a sor, mint még sose.
Coolearie
tüsi91
nagir
warr_b
nagir
warr_b
nagir
több mint 4 éve
Az RSQ3 400LE abban csak soros 5 henger van de odabasz! Neked ha akarod elintézem! | a tesztvezetést |Na jó, nagy duzzogva... 😁Itt max 3.0V6 benzin (450LE) motorban tudok segíteni, náluk az megy... Amúgy is csak a Q3 a menő itt de az baszottul!! 😛Gyorsan dobjatok már még össze nekem egy S4 kombit plz 😊😜Audiban dolgozom és lemondták a mai napot pedig 4/4, eddig. Plusz a Leiterem annyit mondott hétfőn össze ülnek a nagyok!!!Amúgy elképesztően nagy a kavarodas a Boschban, Merci, Audi gyárban.Audiban dolgozom, nem érzékelem, hogy nálunk kavarodás lenne. Ez a hét is éppúgy ment le, mint a többi, azt leszámítva, hogy csütörtökön olyan jót ment a sor, mint még sose.
Coolearie
tüsi91
nagir
warr_b
nagir
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
index.hu/techtud/2020/03/14/koronavirusteszt_maganlabor_mintavetel/Nemzeti Népegészségügyi Központ Légúti Vírusok Nemzeti Referencia Laborja.
nagir
Beszarok.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Na jó, nagy duzzogva... 😁Itt max 3.0V6 benzin (450LE) motorban tudok segíteni, náluk az megy... Amúgy is csak a Q3 a menő itt de az baszottul!! 😛Gyorsan dobjatok már még össze nekem egy S4 kombit plz 😊😜Audiban dolgozom és lemondták a mai napot pedig 4/4, eddig. Plusz a Leiterem annyit mondott hétfőn össze ülnek a nagyok!!!Amúgy elképesztően nagy a kavarodas a Boschban, Merci, Audi gyárban.Audiban dolgozom, nem érzékelem, hogy nálunk kavarodás lenne. Ez a hét is éppúgy ment le, mint a többi, azt leszámítva, hogy csütörtökön olyan jót ment a sor, mint még sose.
Coolearie
tüsi91
nagir
warr_b
nagir
több mint 4 éve
index.hu/techtud/2020/03/14/koronavirusteszt_maganlabor_mintavetel/
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Itt max 3.0V6 benzin (450LE) motorban tudok segíteni, náluk az megy... Amúgy is csak a Q3 a menő itt de az baszottul!! 😛Gyorsan dobjatok már még össze nekem egy S4 kombit plz 😊😜Audiban dolgozom és lemondták a mai napot pedig 4/4, eddig. Plusz a Leiterem annyit mondott hétfőn össze ülnek a nagyok!!!Amúgy elképesztően nagy a kavarodas a Boschban, Merci, Audi gyárban.Audiban dolgozom, nem érzékelem, hogy nálunk kavarodás lenne. Ez a hét is éppúgy ment le, mint a többi, azt leszámítva, hogy csütörtökön olyan jót ment a sor, mint még sose.
Coolearie
tüsi91
nagir
warr_b
több mint 4 éve
Gyorsan dobjatok már még össze nekem egy S4 kombit plz 😊😜Audiban dolgozom és lemondták a mai napot pedig 4/4, eddig. Plusz a Leiterem annyit mondott hétfőn össze ülnek a nagyok!!!Amúgy elképesztően nagy a kavarodas a Boschban, Merci, Audi gyárban.Audiban dolgozom, nem érzékelem, hogy nálunk kavarodás lenne. Ez a hét is éppúgy ment le, mint a többi, azt leszámítva, hogy csütörtökön olyan jót ment a sor, mint még sose.
Coolearie
tüsi91
nagir
több mint 4 éve
Audiban dolgozom és lemondták a mai napot pedig 4/4, eddig. Plusz a Leiterem annyit mondott hétfőn össze ülnek a nagyok!!!Amúgy elképesztően nagy a kavarodas a Boschban, Merci, Audi gyárban.Audiban dolgozom, nem érzékelem, hogy nálunk kavarodás lenne. Ez a hét is éppúgy ment le, mint a többi, azt leszámítva, hogy csütörtökön olyan jót ment a sor, mint még sose.
Coolearie
tüsi91
több mint 4 éve
Svédország elesett... 😆index.hu/kulfold/2020/03/14/koronavirus_svedorszag_leall_a_szeles_koru_tesztelessel_es_a_szamok_kozlesevel/
több mint 4 éve
Gorcsev
500
Lehet hogy volt már, de szerintem jó írás.medium.com/@szofimolnar/koronav%C3%ADrus-mi%C3%A9rt-kell-azonnal-tenn%C3%BCnk-valamit-8d74091a7b21
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
Hendrix
1 555
Epp ellenkezoleg, jol elvan. 200 korul eladta a hazat, ott toredek aron vett egy olyan birtokot hogy beszaras. Sertestenyesztessel foglalkozik, elsosorban az olaszokhoz es a spanyolokhoz visznek arut. AMG S Coupeval jar, azt mondja neha olyan falvakon megy at hogy a pirosnal nem mer megallni, mert megeszik kocsival egyutt.Azóta nem is hallasz felőle, mi? 😀Isten ments. Egy ismerosom koltozott Nogradba Budarol, mondtam neki hogy oda mar utlevel kell.Ez a tavoktatas azert erdekes, most igy elkepzeltem ahogy Nogradba a ciganytelepen ezt eloadjak...Földi vagy te is?
Hendrix
LoveSobri
Hendrix
LoveSobri
Szerintem amugy rajta maradt valami LSD tripen, de nem vagyunk egyformak. (hala az Istennek)
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
a korábban linkelt youtube csatornát nézve:1 hete:
ma:
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk nem segít a világvége hangulaton az sem, hogy holnap 15-e lesz. 😀Bár... csütörtökön LIDL-ben voltam és akk még volt minden, de volt olyan rész, ahova bevásárlókocsival meg sem kíséreltem bemenni és az összes kassza ment folyamatosan...
több mint 4 éve
dunakeszi tesco-ban (vagyis a göd-iben 😀) voltam11kor kifosztva a tesco húspult 😀Solymaron sincs mar semmi. En csak a hetvegere akartam kajanak valot, de nincs gyorsfagyasztott termek semmi, csomagolt hus sem, konzervsem. Egyedul pizza es virsli van, elobbihez kb hozza sem nyultak az emberek, telr van vele a huto. Egy fele hus maradt, gyorsfagyasztott hamburgerpogacsa. 😀
asszem ma hagymásbab lesz kolozsvári szalonnával 😀
Negritis
Meg ilyen gordon bleu es tarsai sincs. Es ez negybol negy bolt tapasztalata, nincs kivetel. Egeszen felelmetes. Ha karanten lesz, a boltba kimehetsz, de hat hiaba, mert total ures lesz.
Stez
hétközben sikerült vennem 4 adag húst amit lefagyasztottam de ahhoz most nem nyúlnék
jah itt is kb csak a hamburger pogácsa volt, de arra még nem vetemedek 😀 (bár lehet holnap kipróbálom)
tegnap nem voltam de előtte fel volt töltve naponta
van egy hentes pult, de az elég fos úgyhogy onnan inkább nem vennék semmit
jah igen, a konzervek itt is lefosztva, babot akartam hogy amit ma felhasználok legyen pótolva
nem lesz 😀
több mint 4 éve
11kor kifosztva a tesco húspult 😀Solymaron sincs mar semmi. En csak a hetvegere akartam kajanak valot, de nincs gyorsfagyasztott termek semmi, csomagolt hus sem, konzervsem. Egyedul pizza es virsli van, elobbihez kb hozza sem nyultak az emberek, telr van vele a huto. Egy fele hus maradt, gyorsfagyasztott hamburgerpogacsa. 😀
asszem ma hagymásbab lesz kolozsvári szalonnával 😀
Negritis
Meg ilyen gordon bleu es tarsai sincs. Es ez negybol negy bolt tapasztalata, nincs kivetel. Egeszen felelmetes. Ha karanten lesz, a boltba kimehetsz, de hat hiaba, mert total ures lesz.
több mint 4 éve
Mondjuk az igenyes helyen ha kohogsz vagy beteg vagy, nem engednek kiszallitani, illetve a futar nem talalkozhat kozvetlenul a kajaval, mert azt durvan becsomagoljak, foleg most. Illetve gumikesztyuben, maszkban es folyamatos kezfertotlenitessel dolgozhatnak csak. En ebben perpill nem latom a problemat, de persze ugy indulok neki, ahogy leirtam, hogy ezeket az intezkedeseket minimum betartjak. Mert ha nem es valaki felnyomja oket, akkor bezarhatjak a boltot, ebben a helyzetben nem usszak meg. Es amennyire panik van sokaknal, most tutira fel is nyomjak oket az elso adando alkalomnal.igen? valóban kurva jó dolog, hogy a hurutos köhögéssel operáló futár kivisz naponta 100 adag kaját.leghülyébb ötlet ever, épp ezeket kellene most propagálnihvg.hu/kkv/20200314_Mit_tehetunk_ha_nem_akarunk_bemenni_a_munkahelyunkremondjuk elsők között kéne leállítani a netpincért és társait, mert a futárok tökéletes vírushordozók.
a márciust még csak-csak megoldja mindenki szabadságolással és a mínuszórák eltoltásával, de áprilistól lesz majd durván érezhető a hatás akkor is, ha esetleg megússzuk a komolyabb pandémiát
vendéglátós nem lennék most, az biztos... pláne hogy ott nagyjából mindenki feketén dolgozik
r.baggio
Amadeus
r.baggio
Amadeus
több mint 4 éve
11kor kifosztva a tesco húspult 😀asszem ma hagymásbab lesz kolozsvári szalonnával 😀
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 898
igen? valóban kurva jó dolog, hogy a hurutos köhögéssel operáló futár kivisz naponta 100 adag kaját.leghülyébb ötlet ever, épp ezeket kellene most propagálnihvg.hu/kkv/20200314_Mit_tehetunk_ha_nem_akarunk_bemenni_a_munkahelyunkremondjuk elsők között kéne leállítani a netpincért és társait, mert a futárok tökéletes vírushordozók.
a márciust még csak-csak megoldja mindenki szabadságolással és a mínuszórák eltoltásával, de áprilistól lesz majd durván érezhető a hatás akkor is, ha esetleg megússzuk a komolyabb pandémiát
vendéglátós nem lennék most, az biztos... pláne hogy ott nagyjából mindenki feketén dolgozik
r.baggio
Amadeus
r.baggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Jaja, jópár étterem döntött úgy h mostantól van kiszállítás, akik eddig kategórikusan zárkóztak el ettől.Pont futárokat toboroznak, kaszálni fognak (legalábbis rövid távon, amíg van alapanyag meg aki elkészítse).leghülyébb ötlet ever, épp ezeket kellene most propagálnihvg.hu/kkv/20200314_Mit_tehetunk_ha_nem_akarunk_bemenni_a_munkahelyunkremondjuk elsők között kéne leállítani a netpincért és társait, mert a futárok tökéletes vírushordozók.
r.baggio
Amadeus
r.baggio
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Pont futárokat toboroznak, kaszálni fognak (legalábbis rövid távon, amíg van alapanyag meg aki elkészítse).leghülyébb ötlet ever, épp ezeket kellene most propagálnihvg.hu/kkv/20200314_Mit_tehetunk_ha_nem_akarunk_bemenni_a_munkahelyunkremondjuk elsők között kéne leállítani a netpincért és társait, mert a futárok tökéletes vírushordozók.
r.baggio
Amadeus
r.baggio
több mint 4 éve
leghülyébb ötlet ever, épp ezeket kellene most propagálnihvg.hu/kkv/20200314_Mit_tehetunk_ha_nem_akarunk_bemenni_a_munkahelyunkremondjuk elsők között kéne leállítani a netpincért és társait, mert a futárok tökéletes vírushordozók.
r.baggio
Amadeus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 898
hvg.hu/kkv/20200314_Mit_tehetunk_ha_nem_akarunk_bemenni_a_munkahelyunkremondjuk elsők között kéne leállítani a netpincért és társait, mert a futárok tökéletes vírushordozók.
r.baggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
En siman varom. Majd rendelek online, de a futar nem tudja kihozni Solymarra. 😀Csodálkozom, hogy még sehol nem volt rendkívüli koronavírus-leárazás, csak amíg a készlet tartSzerintem akinek van esze, az elmegy inkabb moziba helyette. Mindenki a Cinema Citybe!Vegre, ismet NB I. Az lesz a vicces, hogy szerintem nem emelkedik majd a tv nezoik szama jelentosen, jo nagy blama lesz ez a resze, rajonnek, hogy tenyleg nem erdekli a kutyat sem az embeegy.Szerintem pont, hogy emelkedni fog (nyilván nem Barátok közt szintre), és még büszkén is fogja emlegetni az MLSZ meg a baráti média.
Stez
Kampman
Stez
Kampman
több mint 4 éve
Eleg durván ki lett mondva aki ezzel reklámoz / visszaél azt büntetik.Csodálkozom, hogy még sehol nem volt rendkívüli koronavírus-leárazás, csak amíg a készlet tartSzerintem akinek van esze, az elmegy inkabb moziba helyette. Mindenki a Cinema Citybe!Vegre, ismet NB I. Az lesz a vicces, hogy szerintem nem emelkedik majd a tv nezoik szama jelentosen, jo nagy blama lesz ez a resze, rajonnek, hogy tenyleg nem erdekli a kutyat sem az embeegy.Szerintem pont, hogy emelkedni fog (nyilván nem Barátok közt szintre), és még büszkén is fogja emlegetni az MLSZ meg a baráti média.
Stez
Kampman
Stez
Kampman