Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
index.hu/techtud/2020/03/13/maganlaborban_is_vegeznek_koronavirus-tesztet/Az lesz a ciki, amikor beindulnak a privát tesztek, és megjelennek a valós számok.Nem lesz szerintem privat teszt, nincs ra modszer, legalabbis szerintem meg egy ideig biztosan.
Nomac
Stez
van
több mint 4 éve
- JC6
6 953
Operatív törzs, mekkora FAKE
több mint 4 éve
Az lesz a ciki, amikor beindulnak a privát tesztek, és megjelennek a valós számok.Nem lesz szerintem privat teszt, nincs ra modszer, legalabbis szerintem meg egy ideig biztosan.
Nomac
több mint 4 éve
Az lesz a ciki, amikor beindulnak a privát tesztek, és megjelennek a valós számok.
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Na, Ildikó röviden megkérdezte, nem kéne több embert tesztelni/karanténba rakni? Nem, mert így döntöttek az okosok, minden fasza. 700 teszt.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 898
Beszélnek de mégse, full bullshit ez a tájékoztató,felolvassák a híreket a netről.Alkalmatlan.
Ha meg kapnak egy keresztkérdést akkor terelnek.
Kenny
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Most akkor kurva nagy vagy kibaszott nagy a BAJ???
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Most úgy őszintén vártatok bármi mást ezzel kapcsolatban? 😀
több mint 4 éve
Beszélnek de mégse, full bullshit ez a tájékoztató,felolvassák a híreket a netről.Ha meg kapnak egy keresztkérdést akkor terelnek.
több mint 4 éve
Most felolvassa a napihíreket ? 😀
több mint 4 éve
Ezredes Úr konkrétan nem beszél semmiről ez mekkora GÁZ már!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Most amugy tenyleg semmirol nem szol ez a sajttaj? Szokasos rizsa, aminek kb az elso nap el kell haagoznia, aztan csokolom.
több mint 4 éve
Azert bizzunk benne hogy nem azert all a sajttaj, mert a muftik utkozben elkaptak a virust. ☹️Egymást kapták el... 😉
Stez
Nincs konszenzus az tuti!
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
A Bundesliga is megadta magát, már csak a mennyeiben lesznek meccsek a hétvégén...nálunk gyakorolják a zárt kapus meccseket általánosságban is
iktriad
több mint 4 éve
A Bundesliga is megadta magát, már csak a mennyeiben lesznek meccsek a hétvégén...Mennyei mindenek felett. A neveben is ott van.
iktriad
több mint 4 éve
A Bundesliga is megadta magát, már csak a mennyeiben lesznek meccsek a hétvégén...
több mint 4 éve
Azert bizzunk benne hogy nem azert all a sajttaj, mert a muftik utkozben elkaptak a virust. ☹️
több mint 4 éve
Komolyan nem értem én sem...Amúgy ha ez tényleg így van, és a reakciók miatt változtatnak meg egy ekkora horderejű döntést akkor totálisan alkalmatlanok a helyzet kezelésére.Ez egy win-win szituáció lenne, nem is értem...a drasztikus lépésekből csak jól jöhetnek ki. Ha bejön, akkor mi vagyunk a királyok, ha nem...akkor ők megtették amit tudtak.
Plusz még tök hülyék is, ugyanis ha most meglépnének drasztikus dolgokat és amiatt nem eszkalálódna a szitu, mekkora aduász lenne a kezükben a következő választásokra, hogy na gyerekek mi ezt is királyul megoldottuk.
roberto23
Nomac
De amúgy látom a karantén pletyka elveszítette pánikkeltés/bullshit jellegét, csak tegnap volt az. 😀
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
elvileg kiment mindenkinek az info, aztán viszakoztakén a belügyből hallottam hasonlót.igazságügy minisztériumamúgy elvileg 2kor akarták bejelenteni Pest lezárását, csak befostak arra ahogy reagáltak a pletykáraes ez az info honnan?
Negritis
ZoliMP
Negritis
Valamit biztos van a dologban,kérdés mikor lépik meg ezt.
Kenny
szóval nem meglepő hogy máshol is volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20200313/zsiday-kemenyen-kiosztotta-a-politikusokat-a-koronavirus-kezelese-miatt-419311Ezt vajon meghallja valaki akinek címezték???
Szerkesztette: nagir
több mint 4 éve
én a belügyből hallottam hasonlót.igazságügy minisztériumamúgy elvileg 2kor akarták bejelenteni Pest lezárását, csak befostak arra ahogy reagáltak a pletykáraes ez az info honnan?
Negritis
ZoliMP
Negritis
Valamit biztos van a dologban,kérdés mikor lépik meg ezt.
több mint 4 éve
Amúgy ha ez tényleg így van, és a reakciók miatt változtatnak meg egy ekkora horderejű döntést akkor totálisan alkalmatlanok a helyzet kezelésére.Ez egy win-win szituáció lenne, nem is értem...a drasztikus lépésekből csak jól jöhetnek ki. Ha bejön, akkor mi vagyunk a királyok, ha nem...akkor ők megtették amit tudtak.
Plusz még tök hülyék is, ugyanis ha most meglépnének drasztikus dolgokat és amiatt nem eszkalálódna a szitu, mekkora aduász lenne a kezükben a következő választásokra, hogy na gyerekek mi ezt is királyul megoldottuk.
roberto23
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Sajttaj van, de nincs sajttaj.Nyugi, már nézzük a tévét. Nógrádi- M I G R Á C I Ó- Kósa megvolt, mindjárt jön Cecília.
Stez
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Sajttaj van, de nincs sajttaj.elég sokat késnek 4 órás kezdéshez képest
Stez