Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Csongrád megyében nincs fertőzött - csak én tudok négyről. A 2-es korházat meg kiürítették suttyomban, állítólag ott lesz a szegedi karantén központ.ez olyan mint a chernobyl sorozatban:
Amúgy nemvágom viktor hogy a faszba ennyire punci, kb azok súghatnak neki akik leeskenst is javasolták.
peach
"nem robbant fel, ott van nézd emg"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mondták a sajtótájékoztatón is, hogy lehet majd kapni tesztet csak még nincs.Aham. Biztos ok nelkul tunt el a fbos iras is a tesztrol.Dehogy buknak.Kizart, hogy a kormany ezt hagyni fogja. Ha kiderul, hogy stikliznek, megbuknak ezzel.index.hu/techtud/2020/03/13/maganlaborban_is_vegeznek_koronavirus-tesztet/Az lesz a ciki, amikor beindulnak a privát tesztek, és megjelennek a valós számok.Nem lesz szerintem privat teszt, nincs ra modszer, legalabbis szerintem meg egy ideig biztosan.
Nomac
Stez
Nomac
Stez
Amadeus
Stez
több mint 4 éve
Csongrád megyében nincs fertőzött - csak én tudok négyről. A 2-es korházat meg kiürítették suttyomban, állítólag ott lesz a szegedi karantén központ.Amúgy nemvágom viktor hogy a faszba ennyire punci, kb azok súghatnak neki akik leeskenst is javasolták.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Azinternetnemfelejt:Aham. Biztos ok nelkul tunt el a fbos iras is a tesztrol.Dehogy buknak.Kizart, hogy a kormany ezt hagyni fogja. Ha kiderul, hogy stikliznek, megbuknak ezzel.index.hu/techtud/2020/03/13/maganlaborban_is_vegeznek_koronavirus-tesztet/Az lesz a ciki, amikor beindulnak a privát tesztek, és megjelennek a valós számok.Nem lesz szerintem privat teszt, nincs ra modszer, legalabbis szerintem meg egy ideig biztosan.
Nomac
Stez
Nomac
Stez
Amadeus
Stez
mfor.hu/cikkek/makro/itt-lehet-maganuton-korona-virus-tesztet-vegeztetni.html?fbclid=IwAR067-URi2VA4IZ-dFKJ44MySjtYKh1Z7sLlHEf_EjG9NofW6ozluRi3Ssw
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 898
Migráns.Aham. Biztos ok nelkul tunt el a fbos iras is a tesztrol.Dehogy buknak.Kizart, hogy a kormany ezt hagyni fogja. Ha kiderul, hogy stikliznek, megbuknak ezzel.index.hu/techtud/2020/03/13/maganlaborban_is_vegeznek_koronavirus-tesztet/Az lesz a ciki, amikor beindulnak a privát tesztek, és megjelennek a valós számok.Nem lesz szerintem privat teszt, nincs ra modszer, legalabbis szerintem meg egy ideig biztosan.
Nomac
Stez
Nomac
Stez
Amadeus
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Aham. Biztos ok nelkul tunt el a fbos iras is a tesztrol.Dehogy buknak.Kizart, hogy a kormany ezt hagyni fogja. Ha kiderul, hogy stikliznek, megbuknak ezzel.index.hu/techtud/2020/03/13/maganlaborban_is_vegeznek_koronavirus-tesztet/Az lesz a ciki, amikor beindulnak a privát tesztek, és megjelennek a valós számok.Nem lesz szerintem privat teszt, nincs ra modszer, legalabbis szerintem meg egy ideig biztosan.
Nomac
Stez
Nomac
Stez
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 898
Csórikámék az IM-ben...Senki nem fogja ezt név szerint beírni, de nagyjából biztosra vehetedHetfotol Pestet zarjak, nekem ez a friss.Kitol?
Stez
Vrij6
r.baggio
több mint 4 éve
Senki nem fogja ezt név szerint beírni, de nagyjából biztosra vehetedHetfotol Pestet zarjak, nekem ez a friss.Kitol?
Stez
Vrij6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 898
Azt tudjátok, hogy miért kell 2 rendőr ehhez? - mert az egyik írni, a másik meg olvasni tud.
több mint 4 éve
Hetfotol Pestet zarjak, nekem ez a friss.Kitol?
Stez
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
nem véletlenül nem jött a kormánytól senki, mivel egyre több a kínos kérdés amire nincs értelmes válasz..ez a 444-s meg a másik aktuális kérdés"ne haragudjon, de en erre most nem tudok onnek valaszolni"
persze erre nincs is válasz, nyilván..
Szesze
Jo embert allitottak oda. 😀
Akkor ki tud?
Stez
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Tiszta kabaré az egész 😀A díszfaszok semmire nem válaszolnak, de ne pánikoljon senki bazmeg.
több mint 4 éve
ez a 444-s meg a másik aktuális kérdés"ne haragudjon, de en erre most nem tudok onnek valaszolni"
persze erre nincs is válasz, nyilván..
Szesze
Jo embert allitottak oda. 😀
Akkor ki tud?
több mint 4 éve
Miért mást vártál?az indexes csaj gyorsan benyomott azért 3 kérdést 😊A harombol szerintem egy kerdes volt oke. Es az egesz sajttajon kb ennyi volt ertelmes, az osszes tobbi nonsense komolytalan kerdes volt, meg komolytalanabb valaszokkal. Puszta rizsa
Szesze
Stez
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
ez a 444-s meg a másik aktuális kérdés persze erre nincs is válasz, nyilván..
több mint 4 éve
na végre rákérdeztek a videóra
több mint 4 éve
az indexes csaj gyorsan benyomott azért 3 kérdést 😊A harombol szerintem egy kerdes volt oke. Es az egesz sajttajon kb ennyi volt ertelmes, az osszes tobbi nonsense komolytalan kerdes volt, meg komolytalanabb valaszokkal. Puszta rizsa
Szesze
több mint 4 éve
az indexes csaj gyorsan benyomott azért 3 kérdést 😊
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 898
Dehogy buknak.Kizart, hogy a kormany ezt hagyni fogja. Ha kiderul, hogy stikliznek, megbuknak ezzel.index.hu/techtud/2020/03/13/maganlaborban_is_vegeznek_koronavirus-tesztet/Az lesz a ciki, amikor beindulnak a privát tesztek, és megjelennek a valós számok.Nem lesz szerintem privat teszt, nincs ra modszer, legalabbis szerintem meg egy ideig biztosan.
Nomac
Stez
Nomac
Stez
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Megy a dadogás rendesen.
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
A királyi tévé bekérdez az álhírek témában 😀Persze jön a pesti lezárás téma, Lakatos úr meg fossa a szót, mert sietnek.
több mint 4 éve
Kizart, hogy a kormany ezt hagyni fogja. Ha kiderul, hogy stikliznek, megbuknak ezzel.index.hu/techtud/2020/03/13/maganlaborban_is_vegeznek_koronavirus-tesztet/Az lesz a ciki, amikor beindulnak a privát tesztek, és megjelennek a valós számok.Nem lesz szerintem privat teszt, nincs ra modszer, legalabbis szerintem meg egy ideig biztosan.
Nomac
Stez
Nomac
több mint 4 éve
index.hu/techtud/2020/03/13/maganlaborban_is_vegeznek_koronavirus-tesztet/Az lesz a ciki, amikor beindulnak a privát tesztek, és megjelennek a valós számok.Nem lesz szerintem privat teszt, nincs ra modszer, legalabbis szerintem meg egy ideig biztosan.
Nomac
Stez