Kosárlabda

16 feliratkozó

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 579 — Vikings fan
valaki tud egy linket a Sy-Marq meccshez ? Elment az enyém 😕
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Valakinek a női tornához nincs streamje? Kentucky-Delaware főleg 😊
Egy ilyet találtam,csakhát elég szemcsés

www.onlinetvlivestream.com/view/196/ESPN-Live-Stream-online-watch-now-streaming-free.html

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Steve Alford to UCLA 😊
kééész

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 644 — Amerikai sportok rajongója
Bepótolva a tegnapi digis meccseket:
Oregont nagyon sajnáltam, nagyon kedveltem őket az egész Madness alatt, de nem tudtak mit kezdeni Smith-el, és Dienggel. Siiva megint nem volt sehol.
Syracuse viszont nagyon jól játszott, elképesztő amit összevédekeztek, megérdemelték, Indiana csak szenvedett végig. Duke-nak jól összecsalták a 2. félidőt, de mondjuk aki kb 14 percig nem tud mezőnygőlt dobni, nem is érdemel továbbjutást. Nem volt nagyszám meccs. Lopakodós, lesajnált Marquette meg simán ütötte a Miami-t, meglepődtem.
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 644 — Amerikai sportok rajongója
A digi1 szombaton és vasárnap egy-egy meccset ad, mindkétszer a program második találkozóját (Wichita State-Ohio State és Louisville-Duke). Ma 21:30-tól Syracuse-Marquette, holnap az óraátállítás miatt 20:20-tól Florida-Michiganjjncaa
Én úgy tudom ma kettőt ad, OSU meccs élőben éjféltől, utána felvételrőla Syracuse meccs is.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jó meccs lesz ez a Louisville-Duke, csak a bírókat féltem, hogy nehogy széthasadjon a lelkük, mert nem fognak tudni mindkettőnek egyszerre fújni.Schleck
nem tom mit vagy úgy oda a Lúvill meccs miatt. Ha az Oregon nem tudja lefizetni a bírót, csak magukat okolhatják a vereségért.Höri
Nyilván nem emiatt kaptunk ki, de hogy végig a Cardinals fele húzott a bírók keze az szerintem egyértelmű.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jó meccs lesz ez a Louisville-Duke, csak a bírókat féltem, hogy nehogy széthasadjon a lelkük, mert nem fognak tudni mindkettőnek egyszerre fújni.Schleck
nem tom mit vagy úgy oda a Lúvill meccs miatt. Ha az Oregon nem tudja lefizetni a bírót, csak magukat okolhatják a vereségért.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jó meccs lesz ez a Louisville-Duke, csak a bírókat féltem, hogy nehogy széthasadjon a lelkük, mert nem fognak tudni mindkettőnek egyszerre fújni.

több mint 13 éve
A digi1 szombaton és vasárnap egy-egy meccset ad, mindkétszer a program második találkozóját (Wichita State-Ohio State és Louisville-Duke). Ma 21:30-tól Syracuse-Marquette, holnap az óraátállítás miatt 20:20-tól Florida-Michigan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
a Dukenak sikerült simán, az FGCUnak nehezen se 😕

Florida - Michigan, Duke - Louisville vasárnap

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 422 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A FGCU eddig ott folytatja, ahol a múlt héten abbahagyták. 😊
több mint 13 éve
15-4! #fgcu

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Ez igazi MM meccs volt, jó színvonal, choking, heroics, minden, ami kell.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 934 — Patriots fan
"Gratulálok" annak az edzőnek/irányítónak, aki a legjobb dobójának az utolsó 7 percben egyszer adja oda a labdát. Az NBA gyerekek csapata teljesen megérdemelten jutott a 8 közé.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
fasszopók!

több mint 13 éve
szevasz Kansas, sok sikert McLemore az NBA-ben! 😊 😛

---
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 422 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rohadt Big Ten.
több mint 13 éve
Trey gyógyszere elgurult, így nehéz lesz a Kansas számára.

több mint 13 éve
Ilyen chockerkedést amit a Jayhawks bemutatott a 2. félidő végén csak női kézimeccseken szoktam látni.
több mint 13 éve
féltem, hogy jön a végén egy jajsólyom kettes, de innen már be kell húznia a mííísigennek 😊

---
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 955 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
bazmeg, honnan jött vissza a Michigan 😮 és mekkora triplával! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
A rohadt életbe.
több mint 13 éve
Az mekkora range 😀

több mint 13 éve
Végre McLemore úgy játszik, mint egy Top 5 pick várományos! 😊iktriad
Én mondtam néhány napja, hogy simán Top3, sőt nálam egyelőre 1/1 😉gdavid
Múlt héten nem játszott 1. körös formában. Szerencsére ma úgy döntött, hogy elkezd játszani.iktriad
Volt zsinórban 3 gyenge meccse, ez tény, de láttam jó pár meccsen év közben és tudom, hogy mit tud. Csak szólok, hogy a mainál is többre képes, sokkal többre.

több mint 13 éve
Végre McLemore úgy játszik, mint egy Top 5 pick várományos! 😊iktriad
Én mondtam néhány napja, hogy simán Top3, sőt nálam egyelőre 1/1 😉gdavid
Múlt héten nem játszott 1. körös formában. Szerencsére ma úgy döntött, hogy elkezd játszani.iktriad
örülök neki, ha szép lesz a búcsúja 😊jjncaa
Ha profinak áll, Bill Selfnek a teljes kezdő ötöst pótolnia kell jövőre. 😕