Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
most olvastam csak a rumorokat, hogy Coach K és a Lakers. na az lenne világra szóló undormány...haromtZsák a foltját.
BUTLER!!!!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
gsn
3 548
"Nothing brings this country together like Duke getting beaten down on national TV. Twitter is a thing of beauty right now."😂
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
csak nekem ment el az ncaa.com-os stream? 77-63-tól mutatja valamiért...közben Butler is blowout, remélem, hogy a Floridát is kiütik majd
több mint 13 éve
úúú, Horne mekkorát szabott Singleren 😀 hatalmas meccs
több mint 13 éve
de legalább ti megmondtátok előre 😊 mint tavalyHöriMint minden évben.. 😉
Azért mert tizenikszévente nyertek egyet, nem kéne minden évben No 1 seedet kapnotok 😛
De legalább tökös az öreg polák, kint hagyta a varrómestert a parketten.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Áh, képzelen szegényke. Esc is, Petya is... egy embert nem tudnak kizárni a palánk alól..Singler böcsületeset játszik, neki respect... de a többi fehér magas ember kevés az idei tourney-hez.sztem Esc se rossz játékos egyébként, de akkor is, bődületeset játszik eddig a Zona a 2. félidőbenHurka
Irving meg túlértékelt.. legalábbi ma (és eddig a madness alatt) semmit nem mutat nekem, ami alapján szívesen vinném lottery pickként.
NBA játékos lesz? Igen.
Ennyire nagy állatkirály? Sztem nem..Igor
Meg persze fizikálisan se tudják felvenni még Hillel v. van Horne-nal sem a versenyt, nemhogy Williams-szel.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Singler böcsületeset játszik, neki respect... de a többi fehér magas ember kevés az idei tourney-hez.sztem Esc se rossz játékos egyébként, de akkor is, bődületeset játszik eddig a Zona a 2. félidőben
Irving meg túlértékelt.. legalábbi ma (és eddig a madness alatt) semmit nem mutat nekem, ami alapján szívesen vinném lottery pickként.
NBA játékos lesz? Igen.
Ennyire nagy állatkirály? Sztem nem..Igor
több mint 13 éve
Singler böcsületeset játszik, neki respect... de a többi fehér magas ember kevés az idei tourney-hez.Irving meg túlértékelt.. legalábbi ma (és eddig a madness alatt) semmit nem mutat nekem, ami alapján szívesen vinném lottery pickként.
NBA játékos lesz? Igen.
Ennyire nagy állatkirály? Sztem nem..
több mint 13 éve
ha kettőzik Williamst, akkor is van olyan jó csapat a Zona, hogy meg tudják oldani
több mint 13 éve
rögtön le kéne lőni, aki fekete, és a Dukera megy
több mint 13 éve
Kyle Fogg? 😛Williams fantasztikus játékos lesz, ráadásul a UConn gyengébb is festékben náluk, a Dukenál meg ott van Plumlee, ellene sokszor nem tud mit kezdeniHurkaszerencsére nem Williams a legjobb játékos a pályán 😉Höri
több mint 13 éve
Williams fantasztikus játékos lesz, ráadásul a UConn gyengébb is festékben náluk, a Dukenál meg ott van Plumlee, ellene sokszor nem tud mit kezdeniHurkaszerencsére nem Williams a legjobb játékos a pályán 😉
több mint 13 éve
Williams fantasztikus játékos lesz, ráadásul a UConn gyengébb is festékben náluk, a Dukenál meg ott van Plumlee, ellene sokszor nem tud mit kezdeni
több mint 13 éve
itt nincsenek jöttmentek. minden fehér zsidó 😛most kell utoljára megnéznem a sok menekült biológiai zsákutcát.HöriÉs ezt egy Duke-fan mondja... WTF???? :/ :rolleyes:Igor
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most olvastam csak a rumorokat, hogy Coach K és a Lakers. na az lenne világra szóló undormány...
több mint 13 éve
most kell utoljára megnéznem a sok menekült biológiai zsákutcát.HöriÉs ezt egy Duke-fan mondja... WTF???? :/ :rolleyes:
több mint 13 éve
nagyon bízok a Butlerben, hogy most kell utoljára megnéznem a sok menekült biológiai zsákutcát.Ez egyértelmű... és Jimmer is elhomálykodta a végét.Na ennyi volt... ez a Final Four is szar lesz 😕Igorjobb csapat a FloridaHöri
Az, hogy egy ilyen Tyus féle nímandnak van majdnem 20 pattanója, sokat mond mindkét csapatról. (ezért hiányzott Davies, a második hétvégéről..)
Talán a Butler, I guess...Igor
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nímand bazmeg 😛TÁÁÁÁÁÁJUSZ!!
Elite 8 baby!
több mint 13 éve
Ez egyértelmű... és Jimmer is elhomálykodta a végét.Na ennyi volt... ez a Final Four is szar lesz 😕Igorjobb csapat a FloridaHöri
Az, hogy egy ilyen Tyus féle nímandnak van majdnem 20 pattanója, sokat mond mindkét csapatról. (ezért hiányzott Davies, a második hétvégéről..)
Talán a Butler, I guess...
több mint 13 éve
Na ennyi volt... ez a Final Four is szar lesz 😕Igorjobb csapat a Florida
több mint 13 éve
Na ennyi volt... ez a Final Four is szar lesz 😕