NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
ezt hallgassátok 😊http://www.youtube.com/watch?v=szfOmc5jzd8
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Az ukrán srác nem volt rossz. Ha Williams nem lesz ilyen marha a második félidőben, ezt simán hozni kell a Zonának..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
na, most tényleg kezdődik a chokerkedés..
több mint 13 éve
az előző perc nagyon Hamilton-time volt 😀
több mint 13 éve
Buckeyes gála, de rossz nézni.nagyon jól játszanak, de ennyire jól nem fognak még egyszer dobni
a 2. félidőt kár lejátszaniHöri
több mint 13 éve
akkor a UCLA-t miért tették Floridába? 😛Hogy a csóró egyetemeknek ne kelljen sokat utazni.JakehomerÉs a fuckeyes is Clevelandban játszik. Sőt a Florida is Tampa-ban. Minden évben előfordul el.haromtés miért? mintha úgy véletlenszerűen tennék a csapatokat oda...Hurka
nevetséges
több mint 13 éve
Hogy a csóró egyetemeknek ne kelljen sokat utazni.és miért? mintha úgy véletlenszerűen tennék a csapatokat oda...Hurkaén nem nézem, vagyis belenéztem 1 percig, de majdnem el is hánytam magam 😛És a fuckeyes is Clevelandban játszik. Sőt a Florida is Tampa-ban. Minden évben előfordul el.haromt
mondjuk ez a legalja, hogy a NC és a Duke is Charlotteban játszhat, milyen szánalmas ez?Hurka
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
és miért? mintha úgy véletlenszerűen tennék a csapatokat oda...én nem nézem, vagyis belenéztem 1 percig, de majdnem el is hánytam magam 😛És a fuckeyes is Clevelandban játszik. Sőt a Florida is Tampa-ban. Minden évben előfordul el.haromt
mondjuk ez a legalja, hogy a NC és a Duke is Charlotteban játszhat, milyen szánalmas ez?Hurka
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én nem nézem, vagyis belenéztem 1 percig, de majdnem el is hánytam magam 😛És a fuckeyes is Clevelandban játszik. Sőt a Florida is Tampa-ban. Minden évben előfordul el.
több mint 13 éve
abban pedig gondolom mindenki egyetért hogy most szopjon ki a bucks 😀Jocialap, hajrá patriots 😀
több mint 13 éve
abban pedig gondolom mindenki egyetért hogy most szopjon ki a bucks 😀
több mint 13 éve
szép volt fiúk,így ki lehet kapni.jövőre még jobbak leszünk és akkor remélem visszavágunk :cool:
több mint 13 éve
nem lettem Duke és NC fan ma sem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Annyira, de annyira utálom ezt a Dukeot, hogy az elmondhatatlan... mekkora mák már megint, remélem kikapnak vagy 50-el legközelebb..
több mint 13 éve
Visszavonom.. egész szimpi ez a Micsi kosárcsapat most. Hardaway Jr-nak meg pláne muszáj szurkolnom.De fociban ettől meg nem változott a véleményem 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
csak 1 pont a különbség, szal go Michigan! (úú, ez durván néz ki itt, de csak ebben a 2 percben)
több mint 13 éve
én nem nézem, vagyis belenéztem 1 percig, de majdnem el is hánytam magam 😛csalás nélkül nem tudunk nyerni, most mit akadsz ezen fel folyamatosan ?
több mint 13 éve
én nem nézem, vagyis belenéztem 1 percig, de majdnem el is hánytam magam 😛 mondjuk ez a legalja, hogy a NC és a Duke is Charlotteban játszhat, milyen szánalmas ez?
több mint 13 éve
akkor minek nézitek egyáltalán?
több mint 13 éve
Durvát mondok, de most Go Duke. A Michigant semmilyen sportágban, senki ellen nem támogatomharomtAhogy Höri írta két éve: tömegverekedés -> mindkét csapatot DQ-zzák.
Erre várok..
Aztán melegítek a GMU Upset Special 2.0-ra