WWE, UFC, MMA és box
7 feliratkozó
14 perce
Hát... nem hordta volna ki lábon Kokó azt a meccset. Chacónt is úgy választották ki, hogy ne legyen kiemelkedő ütőereje, aztán mi lett belőle...engem meg a koko nasim hamed elmaradt meccs szomorit elNektek beárnyékolja-e Jones karrierjét hogy kerüli itt a végén Aspinall-t, vagy sem?A végén nagy hangsúly van, engem sokkal jobban zavar, hogy a Prime Mayweather szart a Prime Pacquiaotól.
Eazzy
KeyG
YoungZeeZee
3 órája
JéBé
7 021
Mi lett? A fidesz vonal?Engem a Checon meccs szomorított el. Bár látva mi lett Kokoból emberileg már nem.engem meg a koko nasim hamed elmaradt meccs szomorit elNektek beárnyékolja-e Jones karrierjét hogy kerüli itt a végén Aspinall-t, vagy sem?A végén nagy hangsúly van, engem sokkal jobban zavar, hogy a Prime Mayweather szart a Prime Pacquiaotól.
Eazzy
KeyG
YoungZeeZee
Toca
3 órája
Engem a Checon meccs szomorított el. Bár látva mi lett Kokoból emberileg már nem.engem meg a koko nasim hamed elmaradt meccs szomorit elNektek beárnyékolja-e Jones karrierjét hogy kerüli itt a végén Aspinall-t, vagy sem?A végén nagy hangsúly van, engem sokkal jobban zavar, hogy a Prime Mayweather szart a Prime Pacquiaotól.
Eazzy
KeyG
YoungZeeZee
4 órája
YoungZeeZee
8 539
engem meg a koko nasim hamed elmaradt meccs szomorit elNektek beárnyékolja-e Jones karrierjét hogy kerüli itt a végén Aspinall-t, vagy sem?A végén nagy hangsúly van, engem sokkal jobban zavar, hogy a Prime Mayweather szart a Prime Pacquiaotól.
Eazzy
KeyG
4 órája
KeyG
9 423
Nektek beárnyékolja-e Jones karrierjét hogy kerüli itt a végén Aspinall-t, vagy sem?A végén nagy hangsúly van, engem sokkal jobban zavar, hogy a Prime Mayweather szart a Prime Pacquiaotól.
Eazzy
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 órája
Nektek beárnyékolja-e Jones karrierjét hogy kerüli itt a végén Aspinall-t, vagy sem?
Don't talk the walk, Walk the talk!
5 órája
KeyG
9 423
Mindkettő túl öreg volt sajnos, semmi más nem döntött.A hétvégére egy Tyson és Miocic győzelmet kérek, remélek, szorítok.Nem adta be.
KeyG
Toca
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 órája
A hétvégére egy Tyson és Miocic győzelmet kérek, remélek, szorítok.Nem adta be.
KeyG
17 órája
Klaci79
22 197
Na ez nem szép dolog...focizni is járok és ott kapus vagyok 😀Örülök, kitartást hozzá. Én jártam boxolni több évig, utána jártam thai-boxra is, de sokkal több idő kell ezeknél a sportoknál, hogy elérj egy olyan szintet aminél már élvezni is tudod a sok edzés eredményét. Pl focizni mki beállhat már az első edzésen, max aki nagyon béna azt a kapuba küldik vagy a gyúrás(ami most a divat)😀 de boxnál nem fognak beküldeni a ringbe, komoly kesztyűzésre sem 2 hét után ...amúgy nagyon király sport, de nem egyszerű. Legyen így, h Paul miatt most visszatér a rivaldafénbye..de ismerek most is magyar válogatott boxolókat, hát nem úgy tűnik, h könnyű lesz ez az út, sőt, nagyon sz.r a helyzet.Én már több mint két hete járok...ha nem is feltétlen csak a sztárbox miatt, de kár lenne elvitatni ennek inspiráló hatását. És jelen helyzetben még az egyik fociedzésemet is feladtam a box miatt, de azzal sincs bajom, ha valaki csak belekostól, inkább ezt csinálja. Nem tudom, hogy az ilyen sztárban sztár meg mittudoménmilyen páros műsoroknak milyen hozzáadott értéke van a társadalom számára. Lehet ezek az emberek pont két héttel többet mozognak/sportolnak, mint ezek nélkül a boxgálák nélkül tennék.BTW egyik ismerosom meselte hogy Sztarbox ota kb megteltek a box klubbok Budapesten. Szoval a kozvetett sporterteke igen is nagy ezeknek.Lehet, de a 90+%-a jobb esetben jár majd 2 hétig. A box nem olyan mint a gyúrás, hogy beveszek egy marék szert, meg bicóra rámegyek, aztán két hét után lehet menőzni..😅 lábmunka, megfelelő kondi, állandóan fent a kezek stb..az alapok begyakorlásához is rengeteg idő kell(ene)
JéBé
Pep71
Klaci79
Pep71
Speciel nekem most heti 4 edzésem van 45 évesen 2 foci 2 box.
Nekem nem az a célom, hogy a ringben bizonyítsak, bár nálunk lehet kesztyűzni. Két srác akikkel járok, szintén most kezdték el pár hónapja és ők azért kesztyűznek egymással, persze edzői felügyelet mellett. Maga a sport az edzőteremben nekem bőven elég, iszonyat jó mozgások, ömlik rólam az izzadság és tényleg érzem, hogy tanulok 1-2 dolgot (ki tudja mikor lehet hasznos).
Sajnos azt elhiszem, hogy a sportolóknak, akik ezt komolyan csinálják nem egyszerű, de nekem csak az a lényeg, hogy mozogjanak kicsit az emberek és ne a tv előtt töltsék a szabad óráikat.
17 órája
bogjosi
1 481
2 boxszal kapcsolatos hozzászólás között felhívnám a figyelmet, hogy hajnalban UFC 309 Jon Jones - Miocic meccsel!!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
18 órája
Pep71
2 561
Örülök, kitartást hozzá. Én jártam boxolni több évig, utána jártam thai-boxra is, de sokkal több idő kell ezeknél a sportoknál, hogy elérj egy olyan szintet aminél már élvezni is tudod a sok edzés eredményét. Pl focizni mki beállhat már az első edzésen, max aki nagyon béna azt a kapuba küldik vagy a gyúrás(ami most a divat)😀 de boxnál nem fognak beküldeni a ringbe, komoly kesztyűzésre sem 2 hét után ...amúgy nagyon király sport, de nem egyszerű. Legyen így, h Paul miatt most visszatér a rivaldafénbye..de ismerek most is magyar válogatott boxolókat, hát nem úgy tűnik, h könnyű lesz ez az út, sőt, nagyon sz.r a helyzet.Én már több mint két hete járok...ha nem is feltétlen csak a sztárbox miatt, de kár lenne elvitatni ennek inspiráló hatását. És jelen helyzetben még az egyik fociedzésemet is feladtam a box miatt, de azzal sincs bajom, ha valaki csak belekostól, inkább ezt csinálja. Nem tudom, hogy az ilyen sztárban sztár meg mittudoménmilyen páros műsoroknak milyen hozzáadott értéke van a társadalom számára. Lehet ezek az emberek pont két héttel többet mozognak/sportolnak, mint ezek nélkül a boxgálák nélkül tennék.BTW egyik ismerosom meselte hogy Sztarbox ota kb megteltek a box klubbok Budapesten. Szoval a kozvetett sporterteke igen is nagy ezeknek.Lehet, de a 90+%-a jobb esetben jár majd 2 hétig. A box nem olyan mint a gyúrás, hogy beveszek egy marék szert, meg bicóra rámegyek, aztán két hét után lehet menőzni..😅 lábmunka, megfelelő kondi, állandóan fent a kezek stb..az alapok begyakorlásához is rengeteg idő kell(ene)
JéBé
Pep71
Klaci79
18 órája
Klaci79
22 197
Én már több mint két hete járok...ha nem is feltétlen csak a sztárbox miatt, de kár lenne elvitatni ennek inspiráló hatását. És jelen helyzetben még az egyik fociedzésemet is feladtam a box miatt, de azzal sincs bajom, ha valaki csak belekostól, inkább ezt csinálja. Nem tudom, hogy az ilyen sztárban sztár meg mittudoménmilyen páros műsoroknak milyen hozzáadott értéke van a társadalom számára. Lehet ezek az emberek pont két héttel többet mozognak/sportolnak, mint ezek nélkül a boxgálák nélkül tennék.BTW egyik ismerosom meselte hogy Sztarbox ota kb megteltek a box klubbok Budapesten. Szoval a kozvetett sporterteke igen is nagy ezeknek.Lehet, de a 90+%-a jobb esetben jár majd 2 hétig. A box nem olyan mint a gyúrás, hogy beveszek egy marék szert, meg bicóra rámegyek, aztán két hét után lehet menőzni..😅 lábmunka, megfelelő kondi, állandóan fent a kezek stb..az alapok begyakorlásához is rengeteg idő kell(ene)
JéBé
Pep71
Szerkesztette: Klaci79
19 órája
Jughead
5 187
Egy haldokló sportág kapott óriási médiafigyelmet. Ahogy Jébé is írta még a szaros sztárboxnak is óriási hatása van.Jake Paul ezekkel az eventekkel többet tesz a sportágért, mint a sportág vezetői az elmúlt 10-15 évben.Turki Alalshikh többet tett már eddig is, mint amit ez a majomparádé valaha álmaiban szeretne. az csak az emberek mérhetetlen sötétségét dícséri, hogy ebből annyit keres palika, mint a baltikum gdpje
Jughead
fake.id
19 órája
fake.id
13
Jake Paul ezekkel az eventekkel többet tesz a sportágért, mint a sportág vezetői az elmúlt 10-15 évben.Turki Alalshikh többet tett már eddig is, mint amit ez a majomparádé valaha álmaiban szeretne. az csak az emberek mérhetetlen sötétségét dícséri, hogy ebből annyit keres palika, mint a baltikum gdpje
Jughead
19 órája
Pep71
2 561
BTW egyik ismerosom meselte hogy Sztarbox ota kb megteltek a box klubbok Budapesten. Szoval a kozvetett sporterteke igen is nagy ezeknek.Lehet, de a 90+%-a jobb esetben jár majd 2 hétig. A box nem olyan mint a gyúrás, hogy beveszek egy marék szert, meg bicóra rámegyek, aztán két hét után lehet menőzni..😅 lábmunka, megfelelő kondi, állandóan fent a kezek stb..az alapok begyakorlásához is rengeteg idő kell(ene)
JéBé
19 órája
fake.id
13
BTW egyik ismerosom meselte hogy Sztarbox ota kb megteltek a box klubbok Budapesten. Szoval a kozvetett sporterteke igen is nagy ezeknek.és hányan maradnak ezek a divatok 2 hónapnál vagy az első benyelt sallernál tovább?
JéBé
amúgy mókás, itt megy egy Jake paul faszfejkedés után a posztmodern miatti sírdogálás a topikban, mindjárt megnézem mekkora reakciót váltott ki a bivol-beterbiev, az utolsó tank, bud vagy inoue meccs. van egy tippem xd
Szerkesztette: fake.id
19 órája
JéBé
7 021
BTW egyik ismerosom meselte hogy Sztarbox ota kb megteltek a box klubbok Budapesten. Szoval a kozvetett sporterteke igen is nagy ezeknek.
20 órája
Nekem 1-2 szer beakadt a két főmeccs alatt de semmi vészes.
Este tanulsága: a szőke ringcsajnak király mellei vannak
Kúrfürst briareos
real winner in the tyson vs jake paul fight pic.twitter.com/gPAWsS1T9S
— FearBuck (@FearedBuck) November 16, 2024
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
20 órája
szaba
10 530
Én felkeltem éjszaka megnézni, aztán mivel baromi hosszú volt a felvezetés, inkább reggel néztem meg. Pedig rohadt régen nem néztem boxot. Nem mondom, hogy jó küzdelem volt, de ennek ellenére mérsékelten élveztem azért.Én ezt teljes mértékben elvitatom. A sportot és a szórakoztatást bizonyos mértékig lehet, sőt már kell is keresztezni. Azonban itt hozzáadott sportértéket nem lehetett találni, legfeljebb bulvár tipegést, kirakatban villongást. És ahogy amerikai ismerőseimtől is hallom, sajnálják az elpazarolt időt és pénzt.
Kifejezetten gratulálok annak aki az ötletet adta, a két sportolónak (vagy nem az de nincs jelentősége) a netflixnek, és az egész produkciónak. Nem tudom bírálni az egészet, egy remek produkció volt, amire 70-80k ember a helyszínen nem olcsón nézett meg.
Klaci79
20 órája
Jughead
5 187
Jake Paul ezekkel az eventekkel többet tesz a sportágért, mint a sportág vezetői az elmúlt 10-15 évben.
21 órája
Klaci79
22 197
Én felkeltem éjszaka megnézni, aztán mivel baromi hosszú volt a felvezetés, inkább reggel néztem meg. Pedig rohadt régen nem néztem boxot. Nem mondom, hogy jó küzdelem volt, de ennek ellenére mérsékelten élveztem azért. Kifejezetten gratulálok annak aki az ötletet adta, a két sportolónak (vagy nem az de nincs jelentősége) a netflixnek, és az egész produkciónak. Nem tudom bírálni az egészet, egy remek produkció volt, amire 70-80k ember a helyszínen nem olcsón nézett meg.
1 napja
szaba
10 530
A posztmodern elérte a sportvilágot is. Egy dolgot tehetünk ellene, ha nem fogyasztjuk a mocskát.Azért Tank, Fury, Usyk még megy pl. És Usyk nagyon jó. Kiemelkedő.mondjuk nem is tudok hirtelen joshua-n kívül boxolót mondani. A kétezres években ment volna vagy 10.Hát ha a minőség földbe gyalulása nem kártékony, akkor valóban nem csinál semmi rosszat.Gondolkodjanak el a promoterek miert van ez. Epitsenek fel karaktereket ok is, Dana White meg gondolkodjon el miert lehet 10x annyi penzt keresni youtuberek ellen mint szamozott galan cimmeccsen.
Eazzy
JéBé
peach
De tény hogy nem ugyanaz.
Rápillantottam a low lights-ra, hát baze már zero reflex, 60 éves a csóka, nevetséges, hogy mosod le magadról azt hogy vénemberekkel boxolsz egyedül?
Egy vele korú ellen ki is kapott aki félamatőr.
Pedig Jake már inkább boxoló, nyomja a szereket az edzést évek óta profi körülmények között…nem értem hogyan érzi ezeket eredménynek boxban…
Eazzy
1 napja
JéBé
7 021
Szerintem egyaltalan nem erzi, csak business. Pankracio koritest behozta a profinak alcazott celeb boxba. Jol tejelo hibrid ez.Azért Tank, Fury, Usyk még megy pl. És Usyk nagyon jó. Kiemelkedő.mondjuk nem is tudok hirtelen joshua-n kívül boxolót mondani. A kétezres években ment volna vagy 10.Hát ha a minőség földbe gyalulása nem kártékony, akkor valóban nem csinál semmi rosszat.Gondolkodjanak el a promoterek miert van ez. Epitsenek fel karaktereket ok is, Dana White meg gondolkodjon el miert lehet 10x annyi penzt keresni youtuberek ellen mint szamozott galan cimmeccsen.
Eazzy
JéBé
peach
De tény hogy nem ugyanaz.
Rápillantottam a low lights-ra, hát baze már zero reflex, 60 éves a csóka, nevetséges, hogy mosod le magadról azt hogy vénemberekkel boxolsz egyedül?
Egy vele korú ellen ki is kapott aki félamatőr.
Pedig Jake már inkább boxoló, nyomja a szereket az edzést évek óta profi körülmények között…nem értem hogyan érzi ezeket eredménynek boxban…
Eazzy