Make Love
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Másfél hónap múlva esedékes háromnapos rockfesztiválra jegyek megvéve, VÉGRE bulizok egy normálisabbat három év után. #beiszunkosztbebűnözünk
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Félek, hogy ezt csak álmodom?Néha, nagy ritkán, a valóság, szebb, mint az álmok.
Köszönöm Istenem!
13 éve szurkolok az Elfnek, de ilyen győzelmet, ááááá. 😀
Voltak csodás győzelmek, 4-1 az angolok, 4-0 az argentínok ellen, és voltak nagyon fájóak, 0-2 az olaszok ellen,
0-1 2-szer a spanyolok ellen.
Ez a generáció megérdemli, hogy győzzön.
több mint 11 éve
Sör, fény, dög meleg, AM, VOLT FESZTIVÁL
több mint 11 éve
Holnaptól új, normális munka, remélhetőleg hosszú távra 😀Hajrá!
www.youtube.com/watch?v=acObg_szX7sRataxes
több mint 11 éve
Holnaptól új, normális munka, remélhetőleg hosszú távra 😀www.youtube.com/watch?v=acObg_szX7s
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
A kisebbik lányom először pisilt bilibe. A gyerekes apukák tudják, hogy ez milyen nagy dolog, a többieknek meg nem ér röhögni, ez komoly dolog...... 😊csi77grat!
mi is most tartunk a szoktatásnál. a pisi már megy a vécébe, de a kakihoz még fel kell adni a pelenkát... ja, nekünk fiú 😊
több mint 11 éve
A kisebbik lányom először pisilt bilibe. A gyerekes apukák tudják, hogy ez milyen nagy dolog, a többieknek meg nem ér röhögni, ez komoly dolog...... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Mindkettő meglesz ma úgy érzem Fuckyeahhh :cool:vagy az alkoholbaJSanyoVárunk a Make Love topicba szerda este 😀 Kitartás és sok sikert!dcsicsakÁllamvizsga (Y)dcsicsakGratulálok!!!!! Nekem jövőhét szerdán lesz xdDouble B
több mint 11 éve
vagy az alkoholbaVárunk a Make Love topicba szerda este 😀 Kitartás és sok sikert!dcsicsakÁllamvizsga (Y)dcsicsakGratulálok!!!!! Nekem jövőhét szerdán lesz xdDouble B
több mint 11 éve
Várunk a Make Love topicba szerda este 😀 Kitartás és sok sikert!Államvizsga (Y)dcsicsakGratulálok!!!!! Nekem jövőhét szerdán lesz xdDouble B
több mint 11 éve
Államvizsga (Y)dcsicsakGratulálok!!!!! Nekem jövőhét szerdán lesz xd
több mint 11 éve
Államvizsga (Y)
több mint 11 éve
MEGVAN A RÓMAI JOG SZIGORLAT!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
Bosznia-Montenegro túra, 6 nap motorral, haverokkal. Hegyek, tenger, napsütés, jó kaják, príma utak, olcsó benzin. :cool:
több mint 11 éve
Hónapok óta várjuk, de végre megérkezett!Aztán pár év és vehetek is egyet. :cool:
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Első fizetés :cool: 😍dcsicsakAkkor szombaton elfogadok 1-2 söröcskét 😀
több mint 11 éve
rövid időn belül már a harmadik BB-s memét "értem meg", csak érdemes volt ledarálni a sorozatot 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Első fizetés :cool: 😍
több mint 11 éve
sikeres vizsga, és ma van a születésnapom. este meghajlítjuk a teret.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
mea culpa, ez a rész még nincs felújítva 😀😀😀😀 nemá bazmeg, ilyen nincs 😀 elvileg igen, ez is fel van újítva. még szerencse, hogy arra pont nem járok 😀Dexxter Tailorennyibazze 😀😀😀DJSanyo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!