Make Love
27 feliratkozó
több mint 11 éve
Én itt lakom 10 km-re Tatabányán, de még nem is hallottam róla hogy van ilyen lehetőség.Pont ezért írtam, mert sokszor a csodás, szép dolgokat a környezetünkben sem ismerjük.
Rataxes
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Én itt lakom 10 km-re Tatabányán, de még nem is hallottam róla hogy van ilyen lehetőség.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Magyarország is tartogat csodákat!Tegnap Tatán a Fényes forrásnál voltunk a kisebb fiammal és 5 pécsi búvártársammal, egy 6x -os tájvédelmi területen. 20000 l/min vízhozamú karsztforrásrendszer és környékén csodás élővilágát néztük meg. Egy helyi búvárcsapat próbálja rendben tartani a területet. 10-re értünk oda, egy tájbemutató előadás után bejártuk a tórendszert a madár és növényvilág csodás volt. Majd ezután a megmerültük a legnagyobb tavat, ahol a vízalatti forrássok, a növények hihetetlen nagy élményét láttuk.22 fokos a víz, a feltörő forrástorkolatokban 25. Hihetetlen, hogy a helyenként, még havas táj mellett tél közepén Magyarországon csodás nyíltvizi merülést lehet csinálni. A merülés utáni 15 perc az neccesen cidris volt a 2 fokban, de a pálesz csodát tesz ilyenkor. Ezután egy iszogatás, kajálás és 4-kor irány haza. A napi program 5000 Ft volt. Két mozizás áráért benne volt a rántotthusos, rablóhusos, kovászosubis, parasztkenyeres, sütis ebéd sörrel, borral, pálinkával üdítővel, a merülés, az idegenvezetés. Nem csak búvároknak, mindenkinek ajánlom a helyet (mondjuk a viz felett tavasz, koranyár a legyszebb) Hihetetlen jó napunk volt, hihetetlen élményekkel. A helyi búvárok csináltak egy videot, mi is ezt láttuk (4,5 percnél kezdődik a "lávaszerú" vízalatti hőforrások képe)
www.facebook.com/video/embed?video_id=211942685508555
több mint 11 éve
Kitörés 60. lófasz sem volt 😀 de azért a térdem remélem 100%-os lesz fórumfocin 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
"Erre való az internet"indavideo.hu/video/Erre_valo_az_internet
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
retronom.hu/files/images/donald.preview.jpgPfff. 😀 Na meg a Turbo rágó... 😀
Szerintem, ezt már kapni sem lehet.Remélem, nem zavarok senkit a nosztalgiázással, ha unjátok szóljatok, és vége.laccoo74
Múltkor meg munkatársam hozott be cukrot, amit vagy 5 évesen láttam utoljára. 😀
több mint 11 éve
Szerintem, ezt már kapni sem lehet.Remélem, nem zavarok senkit a nosztalgiázással, ha unjátok szóljatok, és vége.
több mint 11 éve
Egyébként a legjobbak:óriási csaták mentek!
Két "hadsereg" egymással szembe állítva, dobókockára nyilak festése, és kész volt az egész napos program. 😊süti
magnókazetta tokra kifeszített befőttesgumival akér 3 méterről is
le lehetett szedni őket még a fotel lába mögül is... 😊
több mint 11 éve
Az én kicsi fiam NFL blogot indított! Bár természetesen sok a copypaste, fordítás stb, de pofás kis oldal. És terjeszti az igét, hisz a társai ezt legalább el fogják olvasni. (bár offseasonra időzítés nem szerencsés)Pl. HOF rendszeres rovatot is indított (kérésemre az első bemutatott Joe papa). Büszke vagyok rá.boogie97.blog.hu/
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 906
nálam mindig a szürkék nyertek...😀 😀 nosztalgia... az én gyerekkoromban ennyi volt:Mi meg olyan szegények voltunk, hogyha nem fiúnak születem, nem is lett volna mivel játszanom. 😐
4.bp.blogspot.com/_uyzjF4a8Lmw/TEArtYhUpXI/AAAAAAAAAEA/NuFsh8_r95Y/s1600/football.jpgapeszos
Egyébként a legjobbak:
Két "hadsereg" egymással szembe állítva, dobókockára nyilak festése, és kész volt az egész napos program. 😊süti
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
A Lola-t elhagytam belőle, de pakli legnagyobb része máig meg van 😊
Ami mindent vitt.laccoo74
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
😀 😀 nosztalgia... az én gyerekkoromban ennyi volt:Mi meg olyan szegények voltunk, hogyha nem fiúnak születem, nem is lett volna mivel játszanom. 😐
4.bp.blogspot.com/_uyzjF4a8Lmw/TEArtYhUpXI/AAAAAAAAAEA/NuFsh8_r95Y/s1600/football.jpgapeszos
Egyébként a legjobbak:
Két "hadsereg" egymással szembe állítva, dobókockára nyilak festése, és kész volt az egész napos program. 😊
több mint 11 éve
vagy csak: Remélem nincsrajtbugyi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Én cicámnak hívtam magamban.Ízlések és pofonok.Pataki Ági/Nem rokona a legnagyobbnak/,Bíró Ica, de ki a harmadik?laccoo74
Nálam inkább ők:
Sobri Jóska
több mint 11 éve
Ízlések és pofonok.Pataki Ági/Nem rokona a legnagyobbnak/,Bíró Ica, de ki a harmadik?
Nálam inkább ők:
Sobri Jóska
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 906
nálunk nyomkodta mindenki.Tamagocsim és tetriszem nem volt sajnos, sosem 😕nálunk első csak lányoknak volt... 😀Asbee
Amadeus91
több mint 11 éve
Tamagocsim és tetriszem nem volt sajnos, sosem 😕nálunk első csak lányoknak volt... 😀
Amadeus91
több mint 11 éve
Telelóf. Nosztalgia, efjuhság neverending, most szójjatok briának meg sobrinak!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 906
ha már nosztalgia:jaj mennyi mindenem volt innen 😀 Kosaraskártya gyűjtemény, kiskatona army (szürke Wehrmacht ofkorsz), hungarocel repülő, Cartoon Network angolul, kirakatban néztem a világítós cipőt, vicckönyvekkel jártunk suliba, tini nindzsák... hatalmas.
deyell
Tamagocsim és tetriszem nem volt sajnos, sosem 😕
Szega.