Make Love
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Holnap. Sziget. Korn.
több mint 11 éve
múltkor Kaposváron jártamban meglepően tapasztaltam, hogy a zebrákhoz kitettek kis képeket, amik arról tájékoztatják a biciGliseket, hogy a járművet tolva szabályos átkelni a zebrán.nohát, pedig én azt hittem, az összes pénz az elkerülőre meg a szökőkutakra ment el... 😊
több mint 11 éve
Jövőhéten még meló, aztán utána egy hét pihi, istenem, de várom már...
több mint 11 éve
a szülő és számítógép/internet kapcsolata szerintem egy külön topikot érne 😀 😀Köszönöm, hogy nem csak nekem kell ilyen világ-megrendítő problémákkal foglalkoznom 😀persze, én szenvedek, hogy utána már anyám is nyugodtan mahjongozhasson 😊JSanyomegjött az új otthoni pc, egy szívroham (win7 licenc nem volt meg elsőre) meg egy idegösszeomlás (szájbab...tt router) után vígan elvan 😊JSanyoIlyenek nélkül nem is lehet nyugodtan gépezni 😀dugo1993
Sokan tudnak felidegeíteni, de anyunak olyan tehetsége van, amelyiket még senki sem tudott megközelíteni 😊 De azért szeretem, mégis csak családtag 😀vandeminek
Nekem ma kurva jó napom volt. Minden vevő cukibogár, hazafelé bringázás (jó ez a molbubi cucc amúgy ,csak nehéz 😀), és még kaptam költőpénzt is a másfél hét múlva megtörténő három napos lealjasodásra. Fuck yeah.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Köszönöm, hogy nem csak nekem kell ilyen világ-megrendítő problémákkal foglalkoznom 😀persze, én szenvedek, hogy utána már anyám is nyugodtan mahjongozhasson 😊JSanyomegjött az új otthoni pc, egy szívroham (win7 licenc nem volt meg elsőre) meg egy idegösszeomlás (szájbab...tt router) után vígan elvan 😊JSanyoIlyenek nélkül nem is lehet nyugodtan gépezni 😀dugo1993
Sokan tudnak felidegeíteni, de anyunak olyan tehetsége van, amelyiket még senki sem tudott megközelíteni 😊 De azért szeretem, mégis csak családtag 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Az enyém is mindig azt tolja 😀😀 és természetesen nálunk is én szerelek 😀persze, én szenvedek, hogy utána már anyám is nyugodtan mahjongozhasson 😊JSanyomegjött az új otthoni pc, egy szívroham (win7 licenc nem volt meg elsőre) meg egy idegösszeomlás (szájbab...tt router) után vígan elvan 😊JSanyoIlyenek nélkül nem is lehet nyugodtan gépezni 😀dugo1993
több mint 11 éve
persze, én szenvedek, hogy utána már anyám is nyugodtan mahjongozhasson 😊megjött az új otthoni pc, egy szívroham (win7 licenc nem volt meg elsőre) meg egy idegösszeomlás (szájbab...tt router) után vígan elvan 😊JSanyoIlyenek nélkül nem is lehet nyugodtan gépezni 😀dugo1993
több mint 11 éve
megjött az új otthoni pc, egy szívroham (win7 licenc nem volt meg elsőre) meg egy idegösszeomlás (szájbab...tt router) után vígan elvan 😊JSanyoIlyenek nélkül nem is lehet nyugodtan gépezni 😀
több mint 11 éve
megjött az új otthoni pc, egy szívroham (win7 licenc nem volt meg elsőre) meg egy idegösszeomlás (szájbab...tt router) után vígan elvan 😊
több mint 11 éve
Rég volt 😉Xperia S kijelző csere pipa 😍dugo1993Nem emlékszem előzményre a Gyűlölködjünk topikból 😊Matthew99
több mint 11 éve
Xperia S kijelző csere pipa 😍dugo1993Nem emlékszem előzményre a Gyűlölködjünk topikból 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
ha esik az eső minek rövidujjú póló? csak fölöslegesen áztatodeaglesmcnabbolyan kellemetlen érzés, amikor kimegy az ember az utcára félmeztelenül, és mindenhonnan paparazzik kattintgatnak
több mint 11 éve
ha esik az eső minek rövidujjú póló? csak fölöslegesen áztatod
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Adja papucs, rövidnadrág, rövidujjú kombóban átgyalogolni a szomszédos kisboltba szakadó esőben hajnal 6-kor 😀tenorxAmennyiben az éjszaka még égeti az agyadat....
több mint 11 éve
Adja papucs, rövidnadrág, rövidujjú kombóban átgyalogolni a szomszédos kisboltba szakadó esőben hajnal 6-kor 😀tenorxAz éhség nagy úr?!
több mint 11 éve
Adja papucs, rövidnadrág, rövidujjú kombóban átgyalogolni a szomszédos kisboltba szakadó esőben hajnal 6-kor 😀
több mint 11 éve
17 júliusi ügyeletem után mától nyaralás!!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Sziget napijegy. Az élet apró örömei.
több mint 11 éve
3 év és 3 hónap után eljöttem életem első munkahelyéről. A vége felé már olyan állapotok uralkodtak, hogy mély megnyugvással tölt el ez a tény. 😊MikeyNa lehet hogy a fórum végigkísérheti a karriered, emlékszem amikor felvettek azt is beírtad 😀 sok sikert az új munkához majd 😊
több mint 11 éve
3 év és 3 hónap után eljöttem életem első munkahelyéről. A vége felé már olyan állapotok uralkodtak, hogy mély megnyugvással tölt el ez a tény. 😊Mikeyna igen, nálunk már 2-3 hónap után is örül, aki "szabadul", 4-5 évnél régebben egyedül az igazgató és családja van ott... 😊 én másfél évnél tartok jelenleg, szerencsére a kollégák a lehető legjobbak (bár fogynak...), csak a vezetőséget kéne egy az egyben cserélni
több mint 11 éve
3 év és 3 hónap után eljöttem életem első munkahelyéről. A vége felé már olyan állapotok uralkodtak, hogy mély megnyugvással tölt el ez a tény. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
catattack
3 520
Dicsőség? Egy szaros győzelem a kevés közül... végre bejött egy tipped! Örülj neki és kortyolgasd a sörömet!lemondtal a dicsosegrol feluton te baromarcu ! es te kulonben se ugass nekem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MMMStolem megkaphatod a rekeszed :-PMMMSKöhöm...catattack