Make Love

28 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
és igent mondott!!!! 😍csebi

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem...
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 906 — Lucas Scott
gratula fater!
azért meccsnézésekre jöhetsz majd? 😊yooker
jó, hogy sőt ő küld... legalább nem otthon nézem, és kiabálok 😀 már várom is a szezonnyitót lassan el kellene kezdeni szervezni...
köszi!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Aztán már egyáltalán nem!
Ahogy annak idején Bohus mondta:
Az a jó a házasságban, hogy akkor is b@szogatnak, amikor nem akarod!
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
gratula fater!
azért meccsnézésekre jöhetsz majd? 😊yooker
Először még igen. Aztán egyre ritkábban... 😛
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
gratula fater!
azért meccsnézésekre jöhetsz majd? 😊
több mint 12 éve
azt kédezted elmegyünke vásárni? 😊

de gratulasutianap
ilyet sosem kérdeznék...köszi!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
2 év és könyörögsz, hogy tegyék át ezt a hszt-t a gyűlölködőbe 😉

De most gratulálok 😊atapapa
2 évig úgy néz ki még lagzi sem lesz, szóval adjunk még ennek időt 😀 mondjuk még 2 évet 😀 köszi

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
azt kédezted elmegyünke vásárni? 😊

de gratula

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 413 — #neverpunt
2 év és könyörögsz, hogy tegyék át ezt a hszt-t a gyűlölködőbe 😉

De most gratulálok 😊

több mint 12 éve
és igent mondott!!!! 😍

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 365 — #NoStress
bezzeg a Vazingtoniak egytől-egyik jóérzésűek 😉sutianap
Ha slowmotion rézbőrű fan lenne Őket írtam volna 😀Rataxes
Mindenkiaz, titokban, ErGéNyargajjGida! 😀sutianap
mondjuk engem tényleg nem izgat Bob the Turd. amúgy is vége a mézesheteknek, neki meg kijár egy sophomore slump.slowmotion
Mér' idén is lesz hálaadás napi pulyka Romonak? A tavalyi eléggé a torkán akadt.. 😛apeszos
+1 Gusztávnak.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 417 — Cowboys fan
mondjuk engem tényleg nem izgat Bob the Turd. amúgy is vége a mézesheteknek, neki meg kijár egy sophomore slump.slowmotion
Mér' idén is lesz hálaadás napi pulyka Romonak? A tavalyi eléggé a torkán akadt.. 😛apeszos
idénre a Raiderst szerkesztettük be, talán őket azért még sikerült lenyomni 😊 ha meg nem, akkor mozgalmat szervezünk, hogy pulyka helyett csirkét vágjanak hálaadáskor az ámerikaiak.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Mér' idén is lesz hálaadás napi pulyka Romonak? A tavalyi eléggé a torkán akadt.. 😛
több mint 12 éve
mondjuk engem tényleg nem izgat Bob the Turd. amúgy is vége a mézesheteknek, neki meg kijár egy sophomore slump.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Mindenkiaz, titokban, ErGéNyargajjGida! 😀

több mint 12 éve
Jó kérdés, írtam volna hogy jóérzésű Cowboys drukker nem hirdeti a csapatszimpátiáját (az olyasmi mint a melegfelvonulás 😊 ), de aztán rájöttem hogy jóérzésű Cowboys drukker valószínűleg nem is létezik 😛Rataxes
aha. de létezik. én például egész jól éreztem magam tavaly, amikor kétszer is lenyomtunk Titeket 😊
Télapó egyébként üdvözöl. és azt üzeni, még mindig nem meg Philadelphiába, és dugjátok fel magatoknak a mikuláscsomagot 😉
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 229 — Eagles fan
Ha slowmotion rézbőrű fan lenne Őket írtam volna 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Jó kérdés, írtam volna hogy jóérzésű Cowboys drukker nem hirdeti a csapatszimpátiáját (az olyasmi mint a melegfelvonulás 😊 ), de aztán rájöttem hogy jóérzésű Cowboys drukker nem is létezik 😛Rataxes
bezzeg a Vazingtoniak egytől-egyik jóérzésűek 😉

több mint 12 éve
Jó kérdés, írtam volna hogy jóérzésű Cowboys drukker nem hirdeti a csapatszimpátiáját (az olyasmi mint a melegfelvonulás 😊 ), de aztán rájöttem hogy jóérzésű Cowboys drukker valószínűleg nem is létezik 😛

több mint 12 éve
Az utóbbi két év tényleg nem volt könnyű, de legalább felvehetem a kedvenc csapatom mezét anélkül hogy le kelljen köpnöm magam 😊Rataxes
miért, egyébként ki nem veheti fel?
több mint 12 éve
jippííí! éljen a SPAR, meg a legújabb matricagyűjtős akciójuk! 😊slowmotion
Megkérnék egy admint hogy ezt a - nyilvánvalóan rossz helyre került - hsz-t a valós Gyűlölködjünk topikba való helyére tegye át 😀Matthew99
dehogy gyűlölködjünk, az csak akkor lenne, ha az album nem telne be. de ilyen problémánk már nincs, mióta spar van hozzánk a legközelebb. különben is, tegnap is lementem vásárolni, csak a pelenkák ára után meglett az album 10 százaléka 😊slowmotion
Ja de majd az utolsó 10 darabért vért izzadsz a különböző cserélős oldalakon vagy/meg beveted az egész családod, hogy vadásszák le neked mikor azok mindegyikéből mindössze 3 limitált Garfield szőrrel kiegészített készült. De akkor már hiába írsz a Gyűlölködjünkbe, csak megvető pillantásokat fogsz kapni 😀Matthew99
röhögni fogsz, de a spar újra felitalálta a matrica-cserebere intézményét, szóval lehet, hogy a gyűlölködjünk topicba továbbra is csak a genetikai hulladékokkal és szervdonorokkal kapcsolatos meglátásaim fognak kerülni 😊
több mint 12 éve
Az utóbbi két év tényleg nem volt könnyű, de legalább felvehetem a kedvenc csapatom mezét anélkül hogy le kelljen köpnöm magam 😊

több mint 12 éve
Matrica csere-bere, majd a Boltos topikban?😊laccoo74
kányésnáslowmotion
Remélem azért leiratkoznom nem kell majd 😊Rataxes
majd figyelünk a lelkivilágodra, jó? amúgy sem lehet egyszerű az életed Eagles drukkerként 😛
több mint 12 éve
Matrica csere-bere, majd a Boltos topikban?😊laccoo74
kányésnáslowmotion
Remélem azért leiratkoznom nem kell majd 😊

több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 303 — Invisible man
jippííí! éljen a SPAR, meg a legújabb matricagyűjtős akciójuk! 😊slowmotion
Megkérnék egy admint hogy ezt a - nyilvánvalóan rossz helyre került - hsz-t a valós Gyűlölködjünk topikba való helyére tegye át 😀Matthew99
dehogy gyűlölködjünk, az csak akkor lenne, ha az album nem telne be. de ilyen problémánk már nincs, mióta spar van hozzánk a legközelebb. különben is, tegnap is lementem vásárolni, csak a pelenkák ára után meglett az album 10 százaléka 😊slowmotion
Ja de majd az utolsó 10 darabért vért izzadsz a különböző cserélős oldalakon vagy/meg beveted az egész családod, hogy vadásszák le neked mikor azok mindegyikéből mindössze 3 limitált Garfield szőrrel kiegészített készült. De akkor már hiába írsz a Gyűlölködjünkbe, csak megvető pillantásokat fogsz kapni 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.