NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 11 éve
Van egy kidolgozott tételkiválasztó technikám, mindig ez alapján húzok, és eddig mindig bevált. Az hagyján hogy eddig a 0 tanulásos szóbeliken 4/4 az arány, mert eddig mindig azt az egyet húztam amelyiket tudtam, de azt hogy ez a 41 tételes számvitel szigorlaton is bejön, azt már álmomban sem mertem gondolni! Minden esetre köszönöm Istenem, szerintem a te kezed inkább benne van a dologban! 😊 😊 kaszo neked meg grat!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Megkaptam a négyest természetvédelem 3-ból. megérte hajnalba kelni. fákjeee 😀
több mint 11 éve
Tegnap leállamvizsgáztam masterképzésen \o/
több mint 11 éve
az alap, előre szóltak, hogy nyáron mind3 szedi a cókmókját, de azon a hídon még ráérünk átkelni.Lekéstetek a remek lehetőségről, már nem keresek szobatársat.Höripontosabban most várni kell az érdeklődőknek 2-3 hónapot 😛 😀kaszo
több mint 11 éve
höhőőőööö, s mennyivel nagyobb móka lyukat pisilni rá😀Én inkább a bikinis csajokat lesem, dehát ha a hóemberre izgulsz... 😀Asbeeviszont a hóaszzonyon tetszőlegesen lehet likat vágni...sutianap
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Lekéstetek a remek lehetőségről, már nem keresek szobatársat.HöriVége a kétségekkel teli, gyötrelmes napoknak. Végre megnyugodhat mindenki. Kérem oszoljanak nincs itt semmi látnivaló 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Legalább emos?Manapság az már nem menő...😀TocaLekéstetek a remek lehetőségről, már nem keresek szobatársat.HöriLegalább csaj?😛Vrijbloed
több mint 11 éve
Manapság az már nem menő...😀Lekéstetek a remek lehetőségről, már nem keresek szobatársat.HöriLegalább csaj?😛Vrijbloed
több mint 11 éve
Lekéstetek a remek lehetőségről, már nem keresek szobatársat.HöriLegalább csaj?😛
több mint 11 éve
Megjött az AP Mezen jippiáéó!
több mint 11 éve
Lekéstetek a remek lehetőségről, már nem keresek szobatársat.Höripontosabban most várni kell az érdeklődőknek 2-3 hónapot 😛 😀
több mint 11 éve
Ökológia én így szeretlek 😀
több mint 11 éve
Én inkább a bikinis csajokat lesem, dehát ha a hóemberre izgulsz... 😀Asbeeviszont a hóaszzonyon tetszőlegesen lehet likat vágni...sutianap
Olyan hideg vagy ma drágám...Én inkább a bikinis csajokat lesem, dehát ha a hóemberre izgulsz... 😀Asbeeviszont a hóaszzonyon tetszőlegesen lehet likat vágni...sutianap
több mint 11 éve
Én inkább a bikinis csajokat lesem, dehát ha a hóemberre izgulsz... 😀Asbeeviszont a hóaszzonyon tetszőlegesen lehet likat vágni...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Én inkább a bikinis csajokat lesem, dehát ha a hóemberre izgulsz... 😀AsbeeTiszteld a másik perverzícióját.
több mint 11 éve
Én inkább a bikinis csajokat lesem, dehát ha a hóemberre izgulsz... 😀
több mint 11 éve
Én imádom a hideget, a telet, a havazást, és mindent ami ezzel jár.több mint 11 éve
Lehet, hogy én lakok rossz helyen de tegnap alig kezdődött el a havazás és Pécsen már járt a szóróautó sőt tolóval is találkoztam. Pakson dettó és reggelre a járdáról is el volt tolva Bobcattel a hó. És mindezt azért, hogy ne csak szidjuk őket...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Ez is népszerűsíti a sportot, ergo jó, hogy van. Bulvár diszkréten (szerk: néha nem csak diszkréten) a lap, de sok dolog jó benne. Én is olvasom. Nem kell "ügynek" tekinteni, de aki akarja olvassa. Nekem bejött, másnak nem. Családom több tagja is lapozgatja, aki, mondjuk interneten nfl oldalakra nem keresne rá.Nyíregyházán 😊
(meg különben is hol néznétek a nyiregyházi pompom lányokat máshol?😊)diverdoc
több mint 11 éve
Ez is népszerűsíti a sportot, ergo jó, hogy van. Bulvár diszkréten (szerk: néha nem csak diszkréten) a lap, de sok dolog jó benne. Én is olvasom. Nem kell "ügynek" tekinteni, de aki akarja olvassa. Nekem bejött, másnak nem. Családom több tagja is lapozgatja, aki, mondjuk interneten nfl oldalakra nem keresne rá.Most a Wolwes lányok vannak benne.
(meg különben is hol néznétek a nyiregyházi pompom lányokat máshol? 😊)diverdoc
több mint 11 éve
JJ irigy mert nem kap belőle sem részesedést, sem külön rovatot. Hat éve fórumozik itt, de még mindig nem ismeritek eléggé 😂
több mint 11 éve
Ez is népszerűsíti a sportot, ergo jó, hogy van. Bulvár diszkréten a lap, de sok dolog jó benn. Én is olvasom. Nem kell "ügynek" tekinteni, de aki akarja olvassa. Nekem bejött, másnak nem. Családom több tagja is lapozgatja, aki, mondjuk interneten nfl oldalakra nem keresne rá.diverdocNem tekintam ügynek, csak örülök annak, hogy van mit olvasgatnom hagyományos módon.A régi Profootballmagazinokat is elő szoktam venni.
több mint 11 éve
Ez is népszerűsíti a sportot, ergo jó, hogy van. Bulvár diszkréten (szerk: néha nem csak diszkréten) a lap, de sok dolog jó benne. Én is olvasom. Nem kell "ügynek" tekinteni, de aki akarja olvassa. Nekem bejött, másnak nem. Családom több tagja is lapozgatja, aki, mondjuk interneten nfl oldalakra nem keresne rá.(meg különben is hol néznétek a nyiregyházi pompom lányokat máshol? 😊)
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Nekem is van ilyen ismerősöm, de én személy szerint nem tartom támogatnivaló "ügynek" egy képes újság létezését az internet korában, pláne egy olyan oldalon reklámozva a dolgot, ahol mi ingyen írunk az amfocirólTudom, hogy halálra van ítélve a print, a cd, meg a többi régi dolog, de attól még lehet jó.
Különösen a "nyerj belépőt a londoni nfl meccsre" kampányuk zavar, sokan előfizetnek csak azért rá, hogy legyen vajmi esélyük megnyerni a 25-ből kihozható jegy+repjegy kombót... (meg 25 a szállás)jjncaa