NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem mindenki zsidó.
több mint 11 éve
akkor eagles is zsidó?JC6zsidó csapatot szeret tehát igen
több mint 11 éve
PLÁGIUM!sutianapUgyan miért ne főzhetnének?Viszont nem főzhetnek belőle pálinkát 😉sutianapAmúgy nem szeretem a sárgadinnyét, de amit hoztak Izraelből unokatesómék... Hát az maga volt a tökély. Tényleg teljesen más íze van az ott termő gyümölcsöknek és zöldségeknek. szabaHát a kiválasztott népnek nyilván finomabb gyümölcsök jutnak 😊fetomy
Sobri Jóska
több mint 11 éve
PLÁGIUM!Ugyan miért ne főzhetnének?Viszont nem főzhetnek belőle pálinkát 😉sutianapAmúgy nem szeretem a sárgadinnyét, de amit hoztak Izraelből unokatesómék... Hát az maga volt a tökély. Tényleg teljesen más íze van az ott termő gyümölcsöknek és zöldségeknek. szabaHát a kiválasztott népnek nyilván finomabb gyümölcsök jutnak 😊fetomy
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ugyan miért ne főzhetnének?Viszont nem főzhetnek belőle pálinkát 😉sutianapAmúgy nem szeretem a sárgadinnyét, de amit hoztak Izraelből unokatesómék... Hát az maga volt a tökély. Tényleg teljesen más íze van az ott termő gyümölcsöknek és zöldségeknek. szabaHát a kiválasztott népnek nyilván finomabb gyümölcsök jutnak 😊fetomy
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
akkor eagles is zsidó?
több mint 11 éve
megoldják azt okosba 😊 pl. mikor jönnek MTK meccset nézniViszont nem főzhetnek belőle pálinkát 😉sutianapAmúgy nem szeretem a sárgadinnyét, de amit hoztak Izraelből unokatesómék... Hát az maga volt a tökély. Tényleg teljesen más íze van az ott termő gyümölcsöknek és zöldségeknek. szabaHát a kiválasztott népnek nyilván finomabb gyümölcsök jutnak 😊fetomy
több mint 11 éve
Viszont nem főzhetnek belőle pálinkát 😉Amúgy nem szeretem a sárgadinnyét, de amit hoztak Izraelből unokatesómék... Hát az maga volt a tökély. Tényleg teljesen más íze van az ott termő gyümölcsöknek és zöldségeknek. szabaHát a kiválasztott népnek nyilván finomabb gyümölcsök jutnak 😊fetomy
több mint 11 éve
Amúgy nem szeretem a sárgadinnyét, de amit hoztak Izraelből unokatesómék... Hát az maga volt a tökély. Tényleg teljesen más íze van az ott termő gyümölcsöknek és zöldségeknek. szabaHát a kiválasztott népnek nyilván finomabb gyümölcsök jutnak 😊
több mint 11 éve
szaba
10 547
Amúgy nem szeretem a sárgadinnyét, de amit hoztak Izraelből unokatesómék... Hát az maga volt a tökély. Tényleg teljesen más íze van az ott termő gyümölcsöknek és zöldségeknek.
több mint 11 éve
Nehogy úgy járj, mint Woody Allen a Fogd a pénzt és fuss!-ban, hogy az elfogyasztott anyagok hatására egy rövid időre rabbivá változol.Majd amikor elveszted az eszméleted Habi, még a farkincádból is lenyiszálnak egy darabot. Valszeg, ha nem halsz bele a gyümölcsök okozta fájdalomba, a körülmetéléssel bizonyíthatod, hogy közülük való vagy s így megtarthatod az állásod 😀JC6kicsit furcsáltam is, hogy 2013tól MTK-s mezben kell dolgozni járni...Habi
több mint 11 éve
Majd amikor elveszted az eszméleted Habi, még a farkincádból is lenyiszálnak egy darabot. Valszeg, ha nem halsz bele a gyümölcsök okozta fájdalomba, a körülmetéléssel bizonyíthatod, hogy közülük való vagy s így megtarthatod az állásod 😀JC6kicsit furcsáltam is, hogy 2013tól MTK-s mezben kell dolgozni járni...
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Majd amikor elveszted az eszméleted Habi, még a farkincádból is lenyiszálnak egy darabot. Valszeg, ha nem halsz bele a gyümölcsök okozta fájdalomba, a körülmetéléssel bizonyíthatod, hogy közülük való vagy s így megtarthatod az állásod 😀JC6Feltéve ha megfelelő szögben áll a pajesza 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Majd amikor elveszted az eszméleted Habi, még a farkincádból is lenyiszálnak egy darabot. Valszeg, ha nem halsz bele a gyümölcsök okozta fájdalomba, a körülmetéléssel bizonyíthatod, hogy közülük való vagy s így megtarthatod az állásod 😀
több mint 11 éve
kellőképpen beparáztattatok 😀HabiNeked már mindegy, te kis zsidóbérenc 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Piszkos zsidók, biztos méreggel telített gyümölcsöket adtak, hogy aztán elfoglalják a megüresedett állásokat a cégben, majd a csodás magyar földünket és így tovább 😀
több mint 11 éve
várjuk meg azt az egy hetet az amőbás dizentériával 😉Izraeli partnerünktől kaptunk így évkezdésre rengeteg gyümölgyöt amit szétosztottunk. Narancsot, grapefruitot, vérnarancsot, mangót, olyan gyümölcsöket is amikről még nem is hallottam. Soha életemben nem ettem még ilyen finom gyümölcsöket. Nem is lehet összehasonlítani a hazaival...HabiTéged is megvettek a zsidók 😀Toca
több mint 11 éve
Izraeli partnerünktől kaptunk így évkezdésre rengeteg gyümölgyöt amit szétosztottunk. Narancsot, grapefruitot, vérnarancsot, mangót, olyan gyümölcsöket is amikről még nem is hallottam. Soha életemben nem ettem még ilyen finom gyümölcsöket. Nem is lehet összehasonlítani a hazaival...HabiTéged is megvettek a zsidók 😀
több mint 11 éve
ott minden héten háború van, nem szüret...lehetne minden héten 😀HabiIzraeli partnerünktől kaptunk így évkezdésre rengeteg gyümölgyöt amit szétosztottunk. Narancsot, grapefruitot, vérnarancsot, mangót, olyan gyümölcsöket is amikről még nem is hallottam. Soha életemben nem ettem még ilyen finom gyümölcsöket. Nem is lehet összehasonlítani a hazaival...Habiakkor ez volt a "beetetés" 😛davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
lehetne minden héten 😀Izraeli partnerünktől kaptunk így évkezdésre rengeteg gyümölgyöt amit szétosztottunk. Narancsot, grapefruitot, vérnarancsot, mangót, olyan gyümölcsöket is amikről még nem is hallottam. Soha életemben nem ettem még ilyen finom gyümölcsöket. Nem is lehet összehasonlítani a hazaival...Habiakkor ez volt a "beetetés" 😛davemayer
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Izraeli partnerünktől kaptunk így évkezdésre rengeteg gyümölgyöt amit szétosztottunk. Narancsot, grapefruitot, vérnarancsot, mangót, olyan gyümölcsöket is amikről még nem is hallottam. Soha életemben nem ettem még ilyen finom gyümölcsöket. Nem is lehet összehasonlítani a hazaival...Habiakkor ez volt a "beetetés" 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Izraeli partnerünktől kaptunk így évkezdésre rengeteg gyümölgyöt amit szétosztottunk. Narancsot, grapefruitot, vérnarancsot, mangót, olyan gyümölcsöket is amikről még nem is hallottam. Soha életemben nem ettem még ilyen finom gyümölcsöket. Nem is lehet összehasonlítani a hazaival...
JT Daniels fan