NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Make Love

27 feliratkozó

több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ahogy a mondás tartja, a vérfertőzés azért jó, mert családban marad 😊JSanyo
Mindig is tudtam, hogy lelked mélyén egy mocskos alak vagy, végre erre fény is derült. 😀szaba
nem véletlenül kezdtem úgy, hogy "ahogy a mondás tartja" 😀

több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Aztán kiderülne, hogy nem vagyok egyedül. Sobri Fetamás 😀JC6
És a vicc, hogy előbb ölném meg magam azért, hogy a testvéred vagyok minthogy sobri az apám 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Aztán kiderülne, hogy nem vagyok egyedül. Sobri Fetamás 😀
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Most mondanám, hogy lehet te is az vagy, de nem mondok én ilyen csúnyát 😛
Egyébként nincs itt min vitázni. Sobri a gyakorlatban perverz Bazzani meg gondolatban 😉
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jó, hát ember legyen a talpán, aki ki bírja kerülni a tekintetével a csinos csajokat, legyen kapcsolatban, vagy éljen házasságban, de az még nem jelenti azt, hogy megcsalná a párját. Én, amikor egyedül járok - kelek és messziről látom, hogy "eh, ott azért nem egy csúnya lány jön" azért próbálom kikerülni, főleg a tekintettemmel. Mivel nem csak a szívemmel, de a szemeimmel is hűséget fogadtam a kedvesemnek.

Vajon Sobrinak van gyereke? 😀
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Szerintem nincs olyan hetero férfi aki ne nézne meg egy csinos csajt.
De ennek semmi köze ahhoz, hogy fizetsz egy nőnek a szexért.
Én abban a vitában is elmondtam, hogy nem ítélem el aki prostihoz jár, csak én nem teszem. De szerintem zárjuk le ezt főleg ebben a topikban.Bazzani
Mi meg elmondtuk, hogy nem a szexért fizetünk.
Hanem azért, hogy utána nyugodtan hazamehessünk, és arról szóljon a szex, amire kitalálták, mindenféle folytatás nélkül.

Valamint szerintem perverzebb dolog a feleség rokonait stírölni, mint elmenni egy szolgáltatóhoz, szóval, van benned potenciál, csak ne félj kiaknázni.Sobri Jóska
Kurva sok gyereked lehet szetszorva az orzagban / vilagban akkor 😊 . Mar legalabbis ha nem tevedek hogy a szexet mire talaltak ki 😊
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Ma is tanultam valamit.
Perverzebb dolog megnézni egy nőt, mint pénzt adni egy olyannak akiből 5 perce húzta ki valaki a farkát.
Mellesleg, hogy tudok nem rájuk nézni? Elkapom a fejem ha a látómezőmbe kerülnek? Basszus 5en vannak, nehéz lesz.

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Én abban a vitában is elmondtam, hogy nem ítélem el aki prostihoz jár, csak én nem teszem. De szerintem zárjuk le ezt főleg ebben a topikban.Bazzani
Mi meg elmondtuk, hogy nem a szexért fizetünk.
Hanem azért, hogy utána nyugodtan hazamehessünk, és arról szóljon a szex, amire kitalálták, mindenféle folytatás nélkül.

Valamint szerintem perverzebb dolog a feleség rokonait stírölni, mint elmenni egy szolgáltatóhoz, szóval, van benned potenciál, csak ne félj kiaknázni.

több mint 11 éve
Én abban a vitában is elmondtam, hogy nem ítélem el aki prostihoz jár, csak én nem teszem. De szerintem zárjuk le ezt főleg ebben a topikban.

több mint 11 éve
catattack 3 520
Ja persze a kurvázás meg ez tökugyanaz. 😊
Bazzani
Nem érzed, hogy ez kicsit ellentmondásos?
Minek nézegeted őket? Elképzeled, hogy milyen lenne velük? Vagy mi?
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Tényleg véletlen volt. 😊
Mondjuk egy dolog miatt bánom. A nejem rokonságában van 5db 10/10es 18-30 év közötti csaj. Én szépen félrehúzodok ilyenkor, majszolom a bejglit és elnézegetem ................. a gyerekeket ahogy játszanak. 😊Bazzani
szóval kurvázni gáz, de a fiatal rokonokat kukkolni nem 😀briareos
ahogy a mondás tartja, a vérfertőzés azért jó, mert családban marad 😊JSanyo
Mindig is tudtam, hogy lelked mélyén egy mocskos alak vagy, végre erre fény is derült. 😀
több mint 11 éve
Ja persze a kurvázás meg ez tökugyanaz. 😊
És igen, ez Vásárhelyen van.
Amúgy mind a párjával vagy a férjével jön.
A nyári fürdőruhás partyk jobbak. 😊

több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Tényleg véletlen volt. 😊
Mondjuk egy dolog miatt bánom. A nejem rokonságában van 5db 10/10es 18-30 év közötti csaj. Én szépen félrehúzodok ilyenkor, majszolom a bejglit és elnézegetem ................. a gyerekeket ahogy játszanak. 😊Bazzani
ahogy a mondás tartja, a vérfertőzés azért jó, mert családban marad 😊

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Tényleg véletlen volt. 😊
Ez Hódmezőn van? 😀
több mint 11 éve
catattack 3 520
Tényleg véletlen volt. 😊
Hát ja...
Feleséged mit szól hozzá? Gondolom tud róla... 😀
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Tényleg véletlen volt. 😊
szóval kurvázni gáz, de a fiatal rokonokat kukkolni nem 😀

több mint 11 éve
Tényleg véletlen volt. 😊
Mondjuk egy dolog miatt bánom. A nejem rokonságában van 5db 10/10es 18-30 év közötti csaj. Én szépen félrehúzodok ilyenkor, majszolom a bejglit és elnézegetem ................. a gyerekeket ahogy játszanak. 😊

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Elkúrtuk a dátumot és egy nappal hamarabb mentünk feleségem mamájáékhoz Karácsonyozni. Elkerültük a család nagyrészét és sokkal jobb volt így az egész. Bazzani
biztos véletlen volt? 😀

|
több mint 11 éve
Elkúrtuk a dátumot és egy nappal hamarabb mentünk feleségem mamájáékhoz Karácsonyozni. Elkerültük a család nagyrészét és sokkal jobb volt így az egész.

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Az utóbbi elképesztő rohanós hetek után (amit úgy egyébként élveztem) borzasztó jól esik most egy kis nyugalom, semmittevés, és hogy a családommal vagyok 😊Szobi22
Én is tökéletesen így vagyok ezzel. 😀

Faterral tegnap belga apátsági söröket ittunk (kapott egy párat. 😀), végre sakkoztam is, ma meg uncsim 4 hónapos kisfiát tarthattam az ölemben. 😀
több mint 11 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Az utóbbi elképesztő rohanós hetek után (amit úgy egyébként élveztem) borzasztó jól esik most egy kis nyugalom, semmittevés, és hogy a családommal vagyok 😊

több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Uuuuuhhh. Tegnap este 9-kor rakták fel neptunba az idei félévem legfontosabb vizsgájának eredményét.

Ma szóltak, hogy tegnap felrakták, én 6 után már úgy voltam vele, hogy majd csak Karácsony után lesz eredmény...

És valahogyan átmentem. 😀 Nem tudom hogy, mert éreztem, hogy igen karcsú a dolog, de valahogy mégis megvan. Boldog Karácsonyt nekem! 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Boldog Világvégét kívánok minden kedves fórumozónak, és aki túléli, annak Kellemes karácsonyt!