NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 11 éve
nem véletlenül kezdtem úgy, hogy "ahogy a mondás tartja" 😀ahogy a mondás tartja, a vérfertőzés azért jó, mert családban marad 😊JSanyoMindig is tudtam, hogy lelked mélyén egy mocskos alak vagy, végre erre fény is derült. 😀szaba
több mint 11 éve
Aztán kiderülne, hogy nem vagyok egyedül. Sobri Fetamás 😀JC6És a vicc, hogy előbb ölném meg magam azért, hogy a testvéred vagyok minthogy sobri az apám 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Aztán kiderülne, hogy nem vagyok egyedül. Sobri Fetamás 😀
több mint 11 éve
Most mondanám, hogy lehet te is az vagy, de nem mondok én ilyen csúnyát 😛Egyébként nincs itt min vitázni. Sobri a gyakorlatban perverz Bazzani meg gondolatban 😉
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jó, hát ember legyen a talpán, aki ki bírja kerülni a tekintetével a csinos csajokat, legyen kapcsolatban, vagy éljen házasságban, de az még nem jelenti azt, hogy megcsalná a párját. Én, amikor egyedül járok - kelek és messziről látom, hogy "eh, ott azért nem egy csúnya lány jön" azért próbálom kikerülni, főleg a tekintettemmel. Mivel nem csak a szívemmel, de a szemeimmel is hűséget fogadtam a kedvesemnek.Vajon Sobrinak van gyereke? 😀
több mint 11 éve
Kurva sok gyereked lehet szetszorva az orzagban / vilagban akkor 😊 . Mar legalabbis ha nem tevedek hogy a szexet mire talaltak ki 😊Szerintem nincs olyan hetero férfi aki ne nézne meg egy csinos csajt.Mi meg elmondtuk, hogy nem a szexért fizetünk.
De ennek semmi köze ahhoz, hogy fizetsz egy nőnek a szexért.
Én abban a vitában is elmondtam, hogy nem ítélem el aki prostihoz jár, csak én nem teszem. De szerintem zárjuk le ezt főleg ebben a topikban.Bazzani
Hanem azért, hogy utána nyugodtan hazamehessünk, és arról szóljon a szex, amire kitalálták, mindenféle folytatás nélkül.
Valamint szerintem perverzebb dolog a feleség rokonait stírölni, mint elmenni egy szolgáltatóhoz, szóval, van benned potenciál, csak ne félj kiaknázni.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Ma is tanultam valamit.Perverzebb dolog megnézni egy nőt, mint pénzt adni egy olyannak akiből 5 perce húzta ki valaki a farkát.
Mellesleg, hogy tudok nem rájuk nézni? Elkapom a fejem ha a látómezőmbe kerülnek? Basszus 5en vannak, nehéz lesz.
több mint 11 éve
Szerintem nincs olyan hetero férfi aki ne nézne meg egy csinos csajt.Mi meg elmondtuk, hogy nem a szexért fizetünk.
De ennek semmi köze ahhoz, hogy fizetsz egy nőnek a szexért.
Én abban a vitában is elmondtam, hogy nem ítélem el aki prostihoz jár, csak én nem teszem. De szerintem zárjuk le ezt főleg ebben a topikban.Bazzani
Hanem azért, hogy utána nyugodtan hazamehessünk, és arról szóljon a szex, amire kitalálták, mindenféle folytatás nélkül.
Valamint szerintem perverzebb dolog a feleség rokonait stírölni, mint elmenni egy szolgáltatóhoz, szóval, van benned potenciál, csak ne félj kiaknázni.
több mint 11 éve
Szerintem nincs olyan hetero férfi aki ne nézne meg egy csinos csajt.De ennek semmi köze ahhoz, hogy fizetsz egy nőnek a szexért.
Én abban a vitában is elmondtam, hogy nem ítélem el aki prostihoz jár, csak én nem teszem. De szerintem zárjuk le ezt főleg ebben a topikban.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Ja persze a kurvázás meg ez tökugyanaz. 😊Nem érzed, hogy ez kicsit ellentmondásos?
Bazzani
Minek nézegeted őket? Elképzeled, hogy milyen lenne velük? Vagy mi?
több mint 11 éve
szaba
10 547
Mindig is tudtam, hogy lelked mélyén egy mocskos alak vagy, végre erre fény is derült. 😀ahogy a mondás tartja, a vérfertőzés azért jó, mert családban marad 😊JSanyoTényleg véletlen volt. 😊szóval kurvázni gáz, de a fiatal rokonokat kukkolni nem 😀briareos
Mondjuk egy dolog miatt bánom. A nejem rokonságában van 5db 10/10es 18-30 év közötti csaj. Én szépen félrehúzodok ilyenkor, majszolom a bejglit és elnézegetem ................. a gyerekeket ahogy játszanak. 😊Bazzani
több mint 11 éve
Ja persze a kurvázás meg ez tökugyanaz. 😊És igen, ez Vásárhelyen van.
Amúgy mind a párjával vagy a férjével jön.
A nyári fürdőruhás partyk jobbak. 😊
több mint 11 éve
ahogy a mondás tartja, a vérfertőzés azért jó, mert családban marad 😊Tényleg véletlen volt. 😊szóval kurvázni gáz, de a fiatal rokonokat kukkolni nem 😀briareos
Mondjuk egy dolog miatt bánom. A nejem rokonságában van 5db 10/10es 18-30 év közötti csaj. Én szépen félrehúzodok ilyenkor, majszolom a bejglit és elnézegetem ................. a gyerekeket ahogy játszanak. 😊Bazzani
több mint 11 éve
szaba
10 547
Tényleg véletlen volt. 😊Ez Hódmezőn van? 😀
több mint 11 éve
catattack
3 520
Hát ja...Tényleg véletlen volt. 😊szóval kurvázni gáz, de a fiatal rokonokat kukkolni nem 😀briareos
Feleséged mit szól hozzá? Gondolom tud róla... 😀
több mint 11 éve
Tényleg véletlen volt. 😊szóval kurvázni gáz, de a fiatal rokonokat kukkolni nem 😀
több mint 11 éve
Tényleg véletlen volt. 😊Mondjuk egy dolog miatt bánom. A nejem rokonságában van 5db 10/10es 18-30 év közötti csaj. Én szépen félrehúzodok ilyenkor, majszolom a bejglit és elnézegetem ................. a gyerekeket ahogy játszanak. 😊
több mint 11 éve
Elkúrtuk a dátumot és egy nappal hamarabb mentünk feleségem mamájáékhoz Karácsonyozni. Elkerültük a család nagyrészét és sokkal jobb volt így az egész. Bazzanibiztos véletlen volt? 😀
|
több mint 11 éve
Elkúrtuk a dátumot és egy nappal hamarabb mentünk feleségem mamájáékhoz Karácsonyozni. Elkerültük a család nagyrészét és sokkal jobb volt így az egész.
több mint 11 éve
Az utóbbi elképesztő rohanós hetek után (amit úgy egyébként élveztem) borzasztó jól esik most egy kis nyugalom, semmittevés, és hogy a családommal vagyok 😊Szobi22Én is tökéletesen így vagyok ezzel. 😀
Faterral tegnap belga apátsági söröket ittunk (kapott egy párat. 😀), végre sakkoztam is, ma meg uncsim 4 hónapos kisfiát tarthattam az ölemben. 😀
több mint 11 éve
Az utóbbi elképesztő rohanós hetek után (amit úgy egyébként élveztem) borzasztó jól esik most egy kis nyugalom, semmittevés, és hogy a családommal vagyok 😊
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Uuuuuhhh. Tegnap este 9-kor rakták fel neptunba az idei félévem legfontosabb vizsgájának eredményét.Ma szóltak, hogy tegnap felrakták, én 6 után már úgy voltam vele, hogy majd csak Karácsony után lesz eredmény...
És valahogyan átmentem. 😀 Nem tudom hogy, mert éreztem, hogy igen karcsú a dolog, de valahogy mégis megvan. Boldog Karácsonyt nekem! 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
Boldog Világvégét kívánok minden kedves fórumozónak, és aki túléli, annak Kellemes karácsonyt!