NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
20
5
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 11 éve
Broncos #1seed, Vikings+Redskins PO :cool:, rég volt ilyen sikeres utolsó hetem szurkolóként...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Wow.... Gratula.
több mint 11 éve
maaaaajdnem, egy laborban dolgozom analitikusként 😊Ő az új osztályfőnök gondolom tanár 😛 😀TocaNa, szerdán már osztályvezetőként fogok bemenni dolgozni 😊JSanyoMit melózol? GRAFI
több mint 11 éve
Ő az új osztályfőnök gondolom tanár 😛 😀Na, szerdán már osztályvezetőként fogok bemenni dolgozni 😊JSanyoMit melózol? GRAFI
több mint 11 éve
Na, szerdán már osztályvezetőként fogok bemenni dolgozni 😊JSanyoMit melózol?
több mint 11 éve
"olyan mint a székely közmondás-gyűjtemény, bárhol fel lehet ütni!" 😊A mondások atyja te vagy, Sanyó, ne tagadd. 😀szabaInnen már csak egy apró lépés választja el a dakota közmondásoktól... 😀kaszo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
az azért messze van, de többször jelezték már, hogy életmód-tanácsadóra tudom inni magam 😀A mondások atyja te vagy, Sanyó, ne tagadd. 😀szabaInnen már csak egy apró lépés választja el a dakota közmondásoktól... 😀kaszo
és mielőtt megkérditek, nem ittam 😊
több mint 11 éve
A mondások atyja te vagy, Sanyó, ne tagadd. 😀szabaInnen már csak egy apró lépés választja el a dakota közmondásoktól... 😀
több mint 11 éve
szaba
10 547
A mondások atyja te vagy, Sanyó, ne tagadd. 😀
több mint 11 éve
vagy ahogy egy másik mondás tartja, házhoz jöttél lófaszért 😊Nekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Má' mindegy.. Ha nem a csajokat nézed buzi vagy, ha a csajokat perverz mert rokon, ha a gyerekeket pedofil, szóval ebből már nem jössz ki jól... 😛 😀 😀 apeszos
Például a feleségem fiú unokatestvérének barátnője miben rokonom nekem?Bazzani
több mint 11 éve
Sajnállak ha neked ambivalens érzés az ha előtted van egy jó nő és ránézel 😀 Ahogy barátnőm mondja minden férfi ,férfiből van , szóval amíg a tettek mezejére nem lép semmi perverz nincs benne szerintem 😀Legalább hagy beszélje ki.Nem kárhoztatlak, mert emberből vagy, csak a párbeszédek elnyúlása végett írtam, amit. 😀szabaMajd látod, ha egyszer összejössz egy csajjal akinek a tesójáról kiderül, hogy egy bombázó. Nem egy haverom járt így. De ha ez akkora dolog hát akkor biztos ez az én legnagyobb perverzióm évi kétszer.BazzaniNekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Hát, azért te is érzed, hogy meredek pálya ez. 😀szaba
Nem lehet könnyű ilyen ambivalens érzésekkel nyugovóra térni évről évre.
Én drukkolok Bazzaninak, hogy sikerüljön felébresztenie magában az alvó oroszlánt, és a a vágyak kusza erdejéből kilépjen a tettek tiszta mezejére.
Sobri Jóska
Basszus most Bazzát szívatjuk akkor visszavonom egy perverz apuka vagy menjél inkább kurvázni mert az jobban illik... 😀
több mint 11 éve
Legalább hagy beszélje ki.Nem kárhoztatlak, mert emberből vagy, csak a párbeszédek elnyúlása végett írtam, amit. 😀szabaMajd látod, ha egyszer összejössz egy csajjal akinek a tesójáról kiderül, hogy egy bombázó. Nem egy haverom járt így. De ha ez akkora dolog hát akkor biztos ez az én legnagyobb perverzióm évi kétszer.BazzaniNekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Hát, azért te is érzed, hogy meredek pálya ez. 😀szaba
Nem lehet könnyű ilyen ambivalens érzésekkel nyugovóra térni évről évre.
Én drukkolok Bazzaninak, hogy sikerüljön felébresztenie magában az alvó oroszlánt, és a a vágyak kusza erdejéből kilépjen a tettek tiszta mezejére.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Nem kárhoztatlak, mert emberből vagy, csak a párbeszédek elnyúlása végett írtam, amit. 😀Majd látod, ha egyszer összejössz egy csajjal akinek a tesójáról kiderül, hogy egy bombázó. Nem egy haverom járt így. De ha ez akkora dolog hát akkor biztos ez az én legnagyobb perverzióm évi kétszer.BazzaniNekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Hát, azért te is érzed, hogy meredek pálya ez. 😀szaba
több mint 11 éve
Majd látod, ha egyszer összejössz egy csajjal akinek a tesójáról kiderül, hogy egy bombázó. Nem egy haverom járt így. De ha ez akkora dolog hát akkor biztos ez az én legnagyobb perverzióm évi kétszer.Nekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Hát, azért te is érzed, hogy meredek pálya ez. 😀szaba
több mint 11 éve
Inkább vagyok perverz rokonnéző, mint pedofil vagy buzi. 😊Nekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Má' mindegy.. Ha nem a csajokat nézed buzi vagy, ha a csajokat perverz mert rokon, ha a gyerekeket pedofil, szóval ebből már nem jössz ki jól... 😛 😀 😀 apeszos
több mint 11 éve
Így van. Ha szeretnéd helyrehozni a dolgokat, menj el kurvázni 😉 😊Nekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Má' mindegy.. Ha nem a csajokat nézed buzi vagy, ha a csajokat perverz mert rokon, ha a gyerekeket pedofil, szóval ebből már nem jössz ki jól... 😛 😀 😀 apeszos
Do your job
több mint 11 éve
Nekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Má' mindegy.. Ha nem a csajokat nézed buzi vagy, ha a csajokat perverz mert rokon, ha a gyerekeket pedofil, szóval ebből már nem jössz ki jól... 😛 😀 😀
több mint 11 éve
szaba
10 547
Nekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Hát, azért te is érzed, hogy meredek pálya ez. 😀
több mint 11 éve
Nekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Például a feleségem fiú unokatestvérének barátnője miben rokonom nekem?
több mint 11 éve
Ácsi. Félreértés van. Én nem a gyerekeket stírölöm, hanem az anyukákat.De Bazzani, ezek nem nők, ezek rokonok.
A gyerekeket(2-5évesek vannak a családban) csak szépen elnézegetem ahogy aranyosan játszanak. Az anyukák csak plusz látnivalók akikekt ki sem tud kerülni a szemem.
Szerintem semmi perverz nincs abban ha egy énkorú megnéz egy nála nem sokkal fiatalabb nőt.Bazzani
több mint 11 éve
Ácsi. Félreértés van. Én nem a gyerekeket stírölöm, hanem az anyukákat.A gyerekeket(2-5évesek vannak a családban) csak szépen elnézegetem ahogy aranyosan játszanak. Az anyukák csak plusz látnivalók akikekt ki sem tud kerülni a szemem.
Szerintem semmi perverz nincs abban ha egy énkorú megnéz egy nála nem sokkal fiatalabb nőt.
több mint 11 éve
Amire te gondolsz az a párosodás.Kurva sok gyereked lehet szetszorva az orzagban / vilagban akkor 😊 . Mar legalabbis ha nem tevedek hogy a szexet mire talaltak ki 😊TocaSzerintem nincs olyan hetero férfi aki ne nézne meg egy csinos csajt.Mi meg elmondtuk, hogy nem a szexért fizetünk.
De ennek semmi köze ahhoz, hogy fizetsz egy nőnek a szexért.
Én abban a vitában is elmondtam, hogy nem ítélem el aki prostihoz jár, csak én nem teszem. De szerintem zárjuk le ezt főleg ebben a topikban.Bazzani
Hanem azért, hogy utána nyugodtan hazamehessünk, és arról szóljon a szex, amire kitalálták, mindenféle folytatás nélkül.
Valamint szerintem perverzebb dolog a feleség rokonait stírölni, mint elmenni egy szolgáltatóhoz, szóval, van benned potenciál, csak ne félj kiaknázni.Sobri Jóska
A szexet azért teremtette isten, már ha belefér egy mindenható a világképedbe, hogy ösztönözzön arra, hogy párosodj és sokasodj.
Ha nem lenne élvezetes, mi másért tennéd?
Hogy a gyerekeidet Bazzanihoz hasonló perverz férjek stíröljék családi összejöveteleken?
Kötve hiszem.
Sírnék, ha egyetlen fiam azért vetne véget önkezével életének, mert rájött, hogy nem is ő az egyetlen.Aztán kiderülne, hogy nem vagyok egyedül. Sobri Fetamás 😀JC6És a vicc, hogy előbb ölném meg magam azért, hogy a testvéred vagyok minthogy sobri az apám 😀fetomy