NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
nahát akkor mostantól bármikor jöhetnek az ufók, fekete lyukak, maják, démonok, meteorok.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
De legalább a diákokat győzelemre vezette, és nem lesz tandíj.Sobri Jóskaleszámítva néhány szakot...
több mint 11 éve
szaba
10 547
Nekem már jött. Be van kapcsolva a Sobri szűrőm, de ezt a hsz-ed valahogy mégis láttam.Ma volt az utolsó napom idén a munkában, holnaptól év végéig (vagy a világ végéig, amelyik előbb jön 😊) szabadságon vagyok 😊Black_AdderAmilyen peches vagy, tényleg jön a világvége. 😊Sobri Jóska
több mint 11 éve
Ma volt az utolsó napom idén a munkában, holnaptól év végéig (vagy a világ végéig, amelyik előbb jön 😊) szabadságon vagyok 😊Black_AdderAmilyen peches vagy, tényleg jön a világvége. 😊
több mint 11 éve
Ma volt az utolsó napom idén a munkában, holnaptól év végéig (vagy a világ végéig, amelyik előbb jön 😊) szabadságon vagyok 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
De legalább a diákokat győzelemre vezette, és nem lesz tandíj.
több mint 11 éve
Faszom már itt is ezt kell olvasnom...😀
Amúgy grat 😀Toca
Köszi! Hetedjére csak meglett az a fáken beugró. 😀
több mint 11 éve
Tisztelt Kollegam!On a 2012. december 18-ai Szoftvertechnologia vizsgan
32 pontot ert el, ezzel az erdemjegye kozepes (3).
EZAAAAAAZ! 😊
több mint 11 éve
Hazaérsz melóból átfázva, fáradtan, tele bajjal.Egy jó meleg fürdő után egy félóra szundi a kanapén. Imádom.
több mint 11 éve
Szépen végigdörzsöltem fogkefével a fullcapemet, most olyan tiszta, mintha új lenne.Kis ráfordítás, nagy öröm.
több mint 11 éve
fakkjea, 8 perccel a határidő előtt el tudtam küldeni a teljes portfóliómat 😀Én 300 oldal és 400 000 karakter alatt nem fogadnám el, de hát ízlés kérdése 😛
szakdogával együtt a feltöltött word doksik összesen: 282 oldal, 378 479 karakter 😀kaszo
Amúgy grat 😀
több mint 11 éve
fakkjea, 8 perccel a határidő előtt el tudtam küldeni a teljes portfóliómat 😀szakdogával együtt a feltöltött word doksik összesen: 282 oldal, 378 479 karakter 😀
több mint 11 éve
London,tv-m nincs viszont live247 előfizetésem és ezáltal amerikai foci van :love:
több mint 11 éve
1. Okosba'.és az h állt meg 85-be? kamionról leesett v mi? csak mert használtan is 100+k csak a készülék... 😊Divatsamsung galaxy sIIIbriareosmilyen telefon?davemayerkb 85 k-t, de ebben benne van tok, sd kártya, mindenbriareosbaszki úgy örülök az új telefonomnak, mint kisgyerek a cukornak 😊 letörölhetetlen vigyorbriareosNa mennyit basztál el arra a szarra? 😀catattack
2. Pl. Vodafone Red csomagra váltva asszem még ennyi sincs.
több mint 11 éve
és az h állt meg 85-be? kamionról leesett v mi? csak mert használtan is 100+k csak a készülék... 😊samsung galaxy sIIIbriareosmilyen telefon?davemayerkb 85 k-t, de ebben benne van tok, sd kártya, mindenbriareosbaszki úgy örülök az új telefonomnak, mint kisgyerek a cukornak 😊 letörölhetetlen vigyorbriareosNa mennyit basztál el arra a szarra? 😀catattack
|
több mint 11 éve
Badminton Stockholm Open,Wilson Junior Tour
U15 egyéniben fiam 3.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
samsung galaxy sIIImilyen telefon?davemayerkb 85 k-t, de ebben benne van tok, sd kártya, mindenbriareosbaszki úgy örülök az új telefonomnak, mint kisgyerek a cukornak 😊 letörölhetetlen vigyorbriareosNa mennyit basztál el arra a szarra? 😀catattack
több mint 11 éve
milyen telefon?kb 85 k-t, de ebben benne van tok, sd kártya, mindenbriareosbaszki úgy örülök az új telefonomnak, mint kisgyerek a cukornak 😊 letörölhetetlen vigyorbriareosNa mennyit basztál el arra a szarra? 😀catattack
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
catattack
3 520
Akkor ennek most már kénytelen vagy örülni! 😀kb 85 k-t, de ebben benne van tok, sd kártya, mindenbriareosbaszki úgy örülök az új telefonomnak, mint kisgyerek a cukornak 😊 letörölhetetlen vigyorbriareosNa mennyit basztál el arra a szarra? 😀catattack
több mint 11 éve
kb 85 k-t, de ebben benne van tok, sd kártya, mindenbaszki úgy örülök az új telefonomnak, mint kisgyerek a cukornak 😊 letörölhetetlen vigyorbriareosNa mennyit basztál el arra a szarra? 😀catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
baszki úgy örülök az új telefonomnak, mint kisgyerek a cukornak 😊 letörölhetetlen vigyorbriareosNa mennyit basztál el arra a szarra? 😀
több mint 11 éve
baszki úgy örülök az új telefonomnak, mint kisgyerek a cukornak 😊 letörölhetetlen vigyor
több mint 11 éve
catattack
3 520
Wáááááááááááááááááá megvan a grafika megajánlott ötös 😀Csak nem ez ihlette?
Fraps letöltése - 3 perc
Windows Movie Maker - 0 perc
Szám berakása alá - 1 perc
Videó render és feltöltés - 1 perc
Megajánlott ötös - felbecsülhetetlen 😀
tenorx