NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Make Love

27 feliratkozó

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
én küzdősport mellett is lejártam. Az atletikus izomzatra gondolsz és nem a puklikra?Amadeus91
Ja... Mondjuk... 😊catattack
kondizással is fel lehet szedni, edzéstől függ.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
catattack 3 520
én küzdősport mellett is lejártam. Az atletikus izomzatra gondolsz és nem a puklikra?Amadeus91
Ja... Mondjuk... 😊
több mint 11 éve
catattack 3 520
Nagyon régen jártam kondizni és fél év után elég szépen kezdtem alakulni...
Viszont amikor küzdőre jártam ott nem volt látványos a fejlődés. Az erőt éreztem, csak vizuálisan nem mutatkozott!
több mint 11 éve
mit értesz bunyós izomzat alatt?Amadeus91
Hát a küzdősportos izmokat...catattack
én küzdősport mellett is lejártam. Az atletikus izomzatra gondolsz és nem a puklikra?

több mint 11 éve
catattack 3 520
mit értesz bunyós izomzat alatt?Amadeus91
Hát a küzdősportos izmokat...
több mint 11 éve
Annyit dumáltatok a kondiról, hogy elkezdtem gondolkozni rajta. Egész életembe küzdősportokat részesítettem előnybe a konditeremmel szemben.
Valaki el tudná mondani, hogy alapvetően mi a különbség a két módon szerezhető izomzat között, ha egyáltalán van...
Az én felfogásom szerint a "bunyós" izomzat sokkal használhatóbb az életben, viszont a kondis meg szebb...
Nyilván itt csak amatőr edzésről beszélek, mert hát a profi harcosok elég jól néznek ki.
Remélem érthető ez a katyvasz! 😀 catattack
mit értesz bunyós izomzat alatt?

több mint 11 éve
catattack 3 520
Annyit dumáltatok a kondiról, hogy elkezdtem gondolkozni rajta. Egész életembe küzdősportokat részesítettem előnybe a konditeremmel szemben.
Valaki el tudná mondani, hogy alapvetően mi a különbség a két módon szerezhető izomzat között, ha egyáltalán van...
Az én felfogásom szerint a "bunyós" izomzat sokkal használhatóbb az életben, viszont a kondis meg szebb...
Nyilván itt csak amatőr edzésről beszélek, mert hát a profi harcosok elég jól néznek ki.
Remélem érthető ez a katyvasz! 😀
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Most az ilyen syntol olajos pojácákat miért kell? Közük nincs a testépítéshez.Joco
a koxra ugyanúgy kell edzeni. Nem attól lesz ilyen amorf karja, hogy benyomja és magától kinő.Amadeus91
hagyjál már... nyomjad egy hónapig a kreatin+napozim+anapolon kombót, aztán még a füleden is izmos leszeljjncaa
zéró edzéssel? megnézném...attól h vki koxol, még ugyanúgy edzenie kell hozzá, ahogy Mozart is mondja.Divat
Lehet nem zérő edzéssel,de hogy kox nélkül soha nem nézne így ki az 100%. Kevesebb munka van benne mint kox az biztos 😊
Toca
és még több pénz... 😀

|
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Most az ilyen syntol olajos pojácákat miért kell? Közük nincs a testépítéshez.Joco
a koxra ugyanúgy kell edzeni. Nem attól lesz ilyen amorf karja, hogy benyomja és magától kinő.Amadeus91
hagyjál már... nyomjad egy hónapig a kreatin+napozim+anapolon kombót, aztán még a füleden is izmos leszeljjncaa
zéró edzéssel? megnézném...attól h vki koxol, még ugyanúgy edzenie kell hozzá, ahogy Mozart is mondja.Divat
Lehet nem zérő edzéssel,de hogy kox nélkül soha nem nézne így ki az 100%. Kevesebb munka van benne mint kox az biztos 😊
több mint 11 éve
Tisztázzunk le valamit: a syntol olaj nem kox hanem ahogy nevében is benne van: olaj azaz nem izom!
De ha nekem nem hisztek hogy nem kox akkor:
 testepitek.hu/tomegnoveles/dopping/137-synthol-olajat-az-izmokbaJoco
hijj az a videó. Azt a kurva.

több mint 11 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
nyilván emelgetni kell hozzá a súlyokat, de a képen látható úriemberek mell-bicepsz edzése kórháznyi mennyiségű szteroiddal megtámogatva nem kitartás és erő, hanem inkább szabadidő és józan ész kérdése...jjncaa
Az ilyen ember inkább bohóc mint sem sportoló. És a legdurvább hogy a tv-ben is úgy híresztelik be az ilyen férgeket hogy " a világ legnagyobb bicepszű TESTÉPÍTŐJE ". WTF???

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Tisztázzunk le valamit: a syntol olaj nem kox hanem ahogy nevében is benne van: olaj azaz nem izom!
 testepitek.hu/tomegnoveles/dopping/137-synthol-olajat-az-izmokbaJoco
wow, erről eddig még én se hallottam, perpill mondjuk jól elszórakoztatom magam koxos fórumok olvasgatásával, hihetetlenek az emberek...
 bodysport.hu/smf/index.php?topic=1387.30

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
 testepitek.hu/tomegnoveles/dopping/137-synthol-olajat-az-izmokba

több mint 11 éve
hagyjál már... nyomjad egy hónapig a (kreatin+)danabol+napozim+anapolon kombót, aztán még a füleden is izmos leszeljjncaa
nyilván emelgetni kell hozzá a súlyokat, de a képen látható úriemberek mell-bicepsz edzése kórháznyi mennyiségű szteroiddal megtámogatva nem kitartás és erő, hanem inkább szabadidő és józan ész kérdése...jjncaa
megnézem én azt aki ennyi mindent egyszerre tol és nem köt ki a föld alatt záros határidőn belül. Írd még hozzá a metiltesztoszteront is, instant májelégtelenség.

több mint 11 éve
hagyjál már... nyomjad egy hónapig a (kreatin+)danabol+napozim+anapolon kombót, aztán még a füleden is izmos leszeljjncaa
nyilván emelgetni kell hozzá a súlyokat, de a képen látható úriemberek mell-bicepsz edzése kórháznyi mennyiségű szteroiddal megtámogatva nem kitartás és erő, hanem inkább szabadidő és józan ész kérdése...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
zéró edzéssel? megnézném...attól h vki koxol, még ugyanúgy edzenie kell hozzá, ahogy Mozart is mondja.

|
több mint 11 éve
hagyjál már... nyomjad egy hónapig a (kreatin+)danabol+napozim+anapolon kombót, aztán még a füleden is izmos leszel

---
több mint 11 éve
a koxra ugyanúgy kell edzeni. Nem attól lesz ilyen amorf karja, hogy benyomja és magától kinő.

több mint 11 éve
Most az ilyen syntol olajos pojácákat miért kell? Közük nincs a testépítéshez.

több mint 11 éve

MD-ben volt régen Greg Valentino rovat (lehet most is van még), hát nem 100-s a pali.

több mint 11 éve
ha már gyúrás
a fehérje bevitelről kérdeznék, annyit tudok, hogy edzés után gyors felszívódású fehérjét kell bevinni, én a reggeli, napközbeni és esti fogyasztásra lennék kiváncsi, hogy ott milyen kell, lassú vagy gyors?

És egy testrészre heti egy edzés bőven elég, akinek ez nem látszik meg, akkor szarul csinálja a gyakorlatokat.
(kivétel a has, de ott elég minden más nap, minden nap hülyeség csinálni tudtommal)
Én ilyen bontásban csinálom a gyakorlatokat (egy profi testépítő tanácsára): mell-hát, bicepsz-tricepsz, váll-láb
És fejlődök is szépen tőle.

Tényleg kéne gyúrós topik. 😀Newman
Azon a szinten amin mi vagyunk nap közben szerintem nem kell külön költeni fehérjére,legyen edzés utánra egy jobb (tejsavó) aztán nap közben pedig inkább szilárd étel formájában bevinni a kívánt fehérjét. Ahogy Amadeus is mondta,éjjelre a lassú felszívódás a jó (kazein),sokági tartózkodik a gyomorban és folyamatos aminosav áramlást biztosít. De én már erre sem veszek külön,megveszem a zsírszegény túrót,este belapátolok belőle 250gr-ot aztán jóéjszakát.
Jól mondtad egyébként heti egy bőven elég,én mondjuk a láb napra sosem teszek mást mert nem bírnám (vádli,feszítő,hajlító na meg még haza is kell érni 😊 ).

több mint 11 éve
ha már gyúrás
a fehérje bevitelről kérdeznék, annyit tudok, hogy edzés után gyors felszívódású fehérjét kell bevinni, én a reggeli, napközbeni és esti fogyasztásra lennék kiváncsi, hogy ott milyen kell, lassú vagy gyors?

És egy testrészre heti egy edzés bőven elég, akinek ez nem látszik meg, akkor szarul csinálja a gyakorlatokat.
(kivétel a has, de ott elég minden más nap, minden nap hülyeség csinálni tudtommal)
Én ilyen bontásban csinálom a gyakorlatokat (egy profi testépítő tanácsára): mell-hát, bicepsz-tricepsz, váll-láb
És fejlődök is szépen tőle.

Tényleg kéne gyúrós topik. 😀Newman
éjjelre mindenképpen lassú.

több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Srácok, kéne egy gyúrós topik megint, mert itt szanaszét van flémelve már a topik.szaba
Informatika topik is kéne szerintem eléggé, ha már a kérdések bármiről felének ez a témája. 😊Schleck
Azt már felvetettem, és arra is az volt a válasz hogy fölösleges, úgyhogy gyorsan megyek is és postolok egyet a Horgászat topicba. 😀
több mint 11 éve
beléptem az android világába én is, mégpedig: Samsung Galaxy S Advance...tetszetős a kicsike, bár még csak ismerkedünk! 😊Divat
Kollegám is most cserélte le a Defyt erre. Neki nagyon bejött. Ahogy megnézegettem, nekem is. 😊 Jól lement az ára. GRAFI
jaja durva, 70k-ról 47k(nekünk 40 lett aranytárskártyával)...eléggé bestbuy most, igaz 2év "hűséggel" jár! ZTE Grand X is jó áron van most, de ez intel proci miatt még nem annyira ajánlott még...

|
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 438 — #NoStress
kéne egy k*rvás topik is, Sobri kérésére. itt osztályozná őket, meg beszámolókat írna...
😀JC6
Egy külön Sobri topic kéneAsbee
Mondjuk meg is érdemelném. 😊