Make Love
27 feliratkozó
több mint 11 éve
Korábban már említettem, akit esetleg érdekel szakértő táplálkozási tanácsadás, az nyugodtan írjon (nem én, barátnőm, diplomás dietetikus, elég komoly tapasztalattal), mert azért itt rendesen vannak tévhitek, amikor feljön ez a téma a fórumon. (pl.: 6 óra utáni nem evés, stb.)
több mint 11 éve
Én eszem este is, de próbálok egészségesen étkezni, vöröshúsokat csak nagyon ritkán tolok meg úgy egyáltalán húst keveset, kenyeret is ilyen teljes kiőrlésűt, az alkoholfogyasztást is visszaszorítom, sok zöldség/gyümölcs, joghurt, sok folyadék, magvak, stb.Meg úszni járok még, mondjuk ezt nem viszem túlzásba, hetente párszor 1 km mellúszás (kb. 35-40 perc). Az ilyen monoton sportok közül (értsd. ami nem játék is egyben, pl. soccer/foci) egyedül az úszást viselem el mert nem lehet benne megizzadni 😊 Ja meg visszafogottan súlyzózgatok is, de szigorúan kicsinyítőképzővel 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nekem a futás + 5óra után csak müzli kombó jött be.Januártól folytatom egy kis izmosítással, most Karácsonyig tunyulok csak a kajával vigyázok.
több mint 11 éve
Én meg felszedtem 10-et. Így végre kinézek valahogy 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Én meg most kezdtem folytatni a nyár elején abbahagyott slankítókúrámat 😊 Akkor 8 kilótól szabadultam meg, még úgy 15-20-tól kéne... Talán következő nyárra összejön 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Én szándékosan adtam le 15 kilót.Sokkal jobban érzem magam és a ruháim is rámjönnek.
Mondjuk vagy százan megkérdezték, hogy milyen betegségem van...
több mint 11 éve
szaba
10 547
Ha az autó is járt hozza, szerintem megérte.a leépülés megvolt pár éve, amikor a 88 kg szálkás izom átalakult 105 kiló, 45 éves auditulaj testté 😀briareos-15 kiló.Elég az a semmit tevés a leépüléshez. Én is így járok, ha nem edzek. Egy-két hónap alatt visszafogyok 3-4 kilót, pedig eszek rendesen akkor is.szaba
bár az h semmit nem csináltam h ez megtörténjen, lehet a gyűkölködőbe mehetne 😀briareos
több mint 11 éve
a leépülés megvolt pár éve, amikor a 88 kg szálkás izom átalakult 105 kiló, 45 éves auditulaj testté 😀-15 kiló.Elég az a semmit tevés a leépüléshez. Én is így járok, ha nem edzek. Egy-két hónap alatt visszafogyok 3-4 kilót, pedig eszek rendesen akkor is.szaba
bár az h semmit nem csináltam h ez megtörténjen, lehet a gyűkölködőbe mehetne 😀briareos
több mint 11 éve
szaba
10 547
-15 kiló.Elég az a semmit tevés a leépüléshez. Én is így járok, ha nem edzek. Egy-két hónap alatt visszafogyok 3-4 kilót, pedig eszek rendesen akkor is.
több mint 11 éve
-15 kiló.bár az h semmit nem csináltam h ez megtörténjen, lehet a gyűkölködőbe mehetne 😀
több mint 11 éve
Télapóittasdagattamájahóacipőjebűzlikaszájarákkrákkvégbélrákrajtapirosanorák.Kapegy láda sört, aki megtanítja a gyereknek, s aztán főveszi ahogy visszaénekli a helyi szakàllbetyárnak!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Pont a napokban hallgattam néhányszor pár számukat nosztalgiázásképp 😀
több mint 11 éve
Néhány Prosectura koncert után csak az a csontom nem fájt ami nem is volt.😊
több mint 11 éve
alap műveltség 😊Prosectura?és- "a lelkem mélyén lepke vagyok, iciripiciri pillangóóóóóóóóóóóó"sutianapa hernyó sokkal menőbb. egész nap nem csinálsz semmit, megrágsz 1-2 levelet aztán alszol tovább. nem baszogat senki.HöriMi az a karma?diverdocA sorsod. Ha szereted Tebow-t akkor ember, ha nem akkor hernyó leszel a következő életedben. 😛apeszos
Bazzani
több mint 11 éve
Prosectura?és- "a lelkem mélyén lepke vagyok, iciripiciri pillangóóóóóóóóóóóó"sutianapa hernyó sokkal menőbb. egész nap nem csinálsz semmit, megrágsz 1-2 levelet aztán alszol tovább. nem baszogat senki.HöriMi az a karma?diverdocA sorsod. Ha szereted Tebow-t akkor ember, ha nem akkor hernyó leszel a következő életedben. 😛apeszos
Bazzani
több mint 11 éve
Prosectura?és- "a lelkem mélyén lepke vagyok, iciripiciri pillangóóóóóóóóóóóó"sutianapa hernyó sokkal menőbb. egész nap nem csinálsz semmit, megrágsz 1-2 levelet aztán alszol tovább. nem baszogat senki.HöriMi az a karma?diverdocA sorsod. Ha szereted Tebow-t akkor ember, ha nem akkor hernyó leszel a következő életedben. 😛apeszos
több mint 11 éve
Igazából sokat nem tudsz veszteni 😀 ha rendes hernyó vagy, eszegeted a levelet aztán kibelez egy madárka, akkor két pillanat és máris lehet, hogy Tebow-fanként éledsz újjá.HöriEz aztán a karrier 😂
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Nem lehetne inkább újra hernyó? 😀Igazából sokat nem tudsz veszteni 😀 ha rendes hernyó vagy, eszegeted a levelet aztán kibelez egy madárka, akkor két pillanat és máris lehet, hogy Tebow-fanként éledsz újjá.HöriJa, mert a madarak meg közben fotoszintetizálnak 😀Matthew99a hernyó sokkal menőbb. egész nap nem csinálsz semmit, megrágsz 1-2 levelet aztán alszol tovább. nem baszogat senki.HöriMi az a karma?diverdocA sorsod. Ha szereted Tebow-t akkor ember, ha nem akkor hernyó leszel a következő életedben. 😛apeszos
több mint 11 éve
Igazából sokat nem tudsz veszteni 😀 ha rendes hernyó vagy, eszegeted a levelet aztán kibelez egy madárka, akkor két pillanat és máris lehet, hogy Tebow-fanként éledsz újjá.Ja, mert a madarak meg közben fotoszintetizálnak 😀Matthew99a hernyó sokkal menőbb. egész nap nem csinálsz semmit, megrágsz 1-2 levelet aztán alszol tovább. nem baszogat senki.HöriMi az a karma?diverdocA sorsod. Ha szereted Tebow-t akkor ember, ha nem akkor hernyó leszel a következő életedben. 😛apeszos
több mint 11 éve
És permetezni sem szoktak.. 😀 😀Ja, mert a madarak meg közben fotoszintetizálnak 😀Matthew99a hernyó sokkal menőbb. egész nap nem csinálsz semmit, megrágsz 1-2 levelet aztán alszol tovább. nem baszogat senki.HöriMi az a karma?diverdocA sorsod. Ha szereted Tebow-t akkor ember, ha nem akkor hernyó leszel a következő életedben. 😛apeszos
és- "a lelkem mélyén lepke vagyok, iciripiciri pillangóóóóóóóóóóóó"sutianapMondta a cserebogár.. 😛
több mint 11 éve
Ja, mert a madarak meg közben fotoszintetizálnak 😀a hernyó sokkal menőbb. egész nap nem csinálsz semmit, megrágsz 1-2 levelet aztán alszol tovább. nem baszogat senki.HöriMi az a karma?diverdocA sorsod. Ha szereted Tebow-t akkor ember, ha nem akkor hernyó leszel a következő életedben. 😛apeszos
több mint 11 éve
és- "a lelkem mélyén lepke vagyok, iciripiciri pillangóóóóóóóóóóóó"a hernyó sokkal menőbb. egész nap nem csinálsz semmit, megrágsz 1-2 levelet aztán alszol tovább. nem baszogat senki.HöriMi az a karma?diverdocA sorsod. Ha szereted Tebow-t akkor ember, ha nem akkor hernyó leszel a következő életedben. 😛apeszos
több mint 11 éve
a hernyó sokkal menőbb. egész nap nem csinálsz semmit, megrágsz 1-2 levelet aztán alszol tovább. nem baszogat senki.Mi az a karma?diverdocA sorsod. Ha szereted Tebow-t akkor ember, ha nem akkor hernyó leszel a következő életedben. 😛apeszos
több mint 11 éve
Ha titokban tartod megúszhatod.. 😀Az Tebow-tól és Sobritól függ.. 😛 Ha kiátkozzák az egyházból akkor csak hernyó.. Bár nem tudom melyik nagyobb bünti.. 😀 😀apeszosHát ha tudnák mekkora hitetlen vagyok... 😊Matthew99
több mint 11 éve
Az Tebow-tól és Sobritól függ.. 😛 Ha kiátkozzák az egyházból akkor csak hernyó.. Bár nem tudom melyik nagyobb bünti.. 😀 😀apeszosHát ha tudnák mekkora hitetlen vagyok... 😊