Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 547
Tényleg sittre mész? 😀Köszi Bébé!Na fasza! 14 évem van, hogy kigyúrjam magam!gondolom akkor grat 😀
Ezt legalább Bazzaninak érteni kellene! 😀catattack
de akkor majd így toljad 😀
www.youtube.com/watch?v=IvGFghtDSDUBébé
Tudtam, hogy az Isten egyszer "megbüntet" mindazért, amit a nők ellen elkövettem...catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Köszi Bébé!Na fasza! 14 évem van, hogy kigyúrjam magam!gondolom akkor grat 😀
www.youtube.com/watch?v=IvGFghtDSDUBébé
Tudtam, hogy az Isten egyszer "megbüntet" mindazért, amit a nők ellen elkövettem...
több mint 12 éve
Na fasza! 14 évem van, hogy kigyúrjam magam!gondolom akkor grat 😀
www.youtube.com/watch?v=IvGFghtDSDU
több mint 12 éve
3.5 meccs alatt 12 góllal zártam a jate bajnokságot, igaz ma megint kikaptunk 6-3-ra, pedig 2-0 volt ide. Tavasszal ha első perctől fent leszek a pályán, csak a gólkirályi cím elfogadható. meg a mérleget is illene feltornázni legalább 50%-ra. mondjuk a csuklóm annyira nem méklávolta a mai eseményt, és a tenyeremen is kevesebb a bőr mint délután 6-kor volt, de holtszezonban talán meggyógyul.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Na fasza! 14 évem van, hogy kigyúrjam magam!Ezt legalább Bazzaninak érteni kellene! 😀
több mint 12 éve
Vizuális típus lévén arra jutottam, hogy jobb téged messziről irigyelni. 😀 Szeretem, ha a cápáktól legalább egy üvegfal elválaszt 😛Ja, és köszi. Nagy élmény lehetett.
több mint 12 éve
Na akkor:Ez egy mélydéli safari volt. Búvár safari azt jelenti, hogy egy hajón élünk, napi 4 merüléssel. Azért mélydél, mert a Ráktérítőig lemegy a hajó (nemzetvédelmi terület, csak külön engedéllyel merülhető, ráadásul Szudánnal határvitás necces övezet). Ennek a társaságnak és hajónak ez volt az első ilyen safarija, kvázi próba út volt.
Charter fapad Hurghadaig, majd egy szétfingott busszal 4 órás út Marsa Alam alá egy kikötőbe. Egyiptomban a vezetés külön szám, kész életveszély. Világítást nem használnak és mindenki szeret a szembe sávban menni. A déli safarik jellemzője, hogy cápás merülések is vannak. Búváréknál ez a non plus ultra. Rögtön első napon brutál cápás napunk volt. Ocáni fehéruszonyúakkal (oceanic white tip), vagy más néven longimanusokkal merültünk. Korábban dajka, selymes és szirticápát már láttam, de ez vmi alapjaiban más volt. Eléggé cápabuzi vagyok és mindig erre vártam. Igazán testközelben figyelni ezeket a gyönyörű dögöket. Hát még sok is volt a jóból. Mint a videon is látszik néha ránk fordultak, az uszony kontakt is megvolt többször. Egy kettővel még tudjuk tartani a szemkontaktot, de amikor már 10-12 köröz körülötted az már para. Szar is belém fagyott néha. A másik jellegű merülések a világ legcsodálatosabb élővilágű tengerének csodáival voltak tele. Napoleon halak, gömbhalak, íjhalak, tonhalak, barracudák, sügérek, bohochalak, murénák, teknősök, gyönyörű korallok. Tényleg mintha akváriumban úszna az ember! Hajnali 5-kor kelés 5:30-kor az első merülés, utolsó 9-kor este (éjszakai élet is más), 3,5-4 óra víz alatt naponta. Brutál nitrogen terhelés és fizikai fáradtság. Közben Zodiakkal delfincsorda közelében snorizás, gyönyörű pajkos jószágokkal úszni fenomenális.Szokásos egyiptomi nyügök (kiönt a szar a kabinban, ellopja az arab a telefont stb) 5 nap 20 merülés után 4 óra buszoszás (4 óra halálfélem, cápa kutya fasza az egyitomi buszoshoz képest), fapados becsekkolás, hajnali 3-kor érkezés. Fizikailag kipurcanva, de egy életre szóló élménnyel gazdagodva.
Röviden ennyi.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Csatlakozom!
több mint 12 éve
Igy van, nyomd be az egyéb sportokhoz
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
jaja, szerintem többen is szívesen irigykednénk egy hosszabb beszámolón 😊Dehogynem jojjon csak aztan legalabb hozzacsapom a bakancslistamhoz 😊Igen az volt. Majd összeszedem magam és PM írok pár sort, itt nem untatom a népetdiverdocÉletem egyik legnagyobb élményén vagyok túl!állati nagyon 😊
www.youtube.com/watch?v=uYCnGhaNFlE&feature=plcpdiverdoc
a videón kívül szívesen olvasnék egy élménybeszámolót is, valami fantasztikus lehetett ezt élőben látni 😊Double B
Akit nem erdekel attekeri 😛Toca
több mint 12 éve
Dehogynem jojjon csak aztan legalabb hozzacsapom a bakancslistamhoz 😊Igen az volt. Majd összeszedem magam és PM írok pár sort, itt nem untatom a népetdiverdocÉletem egyik legnagyobb élményén vagyok túl!állati nagyon 😊
a videón kívül szívesen olvasnék egy élménybeszámolót is, valami fantasztikus lehetett ezt élőben látni 😊Double B
Akit nem erdekel attekeri 😛
több mint 12 éve
Igen az volt. Majd összeszedem magam és PM írok pár sort, itt nem untatom a népetÉletem egyik legnagyobb élményén vagyok túl!állati nagyon 😊
több mint 12 éve
csak ha pénzzel várják a partonMiért, téged már nem?😀VrijbloedHát hogy jó kedvre derít az úszás, arra gondoltam. 😀szaba? 😀 VrijbloedHa szar kedvem van (meg amúgy is), lemegyek az uszodába úszni egy órát, és mindig jobb kedvem van utána. Most is. 😀VrijbloedKemény állat vagy. 😀szaba
több mint 12 éve
Életem egyik legnagyobb élményén vagyok túl!állati nagyon 😊
a videón kívül szívesen olvasnék egy élménybeszámolót is, valami fantasztikus lehetett ezt élőben látni 😊
több mint 12 éve
Miért, téged már nem?😀Hát hogy jó kedvre derít az úszás, arra gondoltam. 😀szaba? 😀 VrijbloedHa szar kedvem van (meg amúgy is), lemegyek az uszodába úszni egy órát, és mindig jobb kedvem van utána. Most is. 😀VrijbloedKemény állat vagy. 😀szaba
több mint 12 éve
szaba
10 547
Hát hogy jó kedvre derít az úszás, arra gondoltam. 😀? 😀 VrijbloedHa szar kedvem van (meg amúgy is), lemegyek az uszodába úszni egy órát, és mindig jobb kedvem van utána. Most is. 😀VrijbloedKemény állat vagy. 😀szaba
több mint 12 éve
Életem egyik legnagyobb élményén vagyok túl!Irigyellek, nagyon komoly 😊 A zene meg 😀 ász
több mint 12 éve
Életem egyik legnagyobb élményén vagyok túl!www.youtube.com/watch?v=uYCnGhaNFlE&feature=plcp
több mint 12 éve
? 😀Ha szar kedvem van (meg amúgy is), lemegyek az uszodába úszni egy órát, és mindig jobb kedvem van utána. Most is. 😀VrijbloedKemény állat vagy. 😀szaba
több mint 12 éve
szaba
10 547
Ha szar kedvem van (meg amúgy is), lemegyek az uszodába úszni egy órát, és mindig jobb kedvem van utána. Most is. 😀VrijbloedKemény állat vagy. 😀
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Láttam egy Packers felsőt is,de kb 5 évesekre való 😕Turiban vettem 2 atom jó felsőt + egy alsót,az alsóban lapult 5 font is 😀 Szeressem az angol turikat 😊JoeyPorterLegjobb fogásom egy olasz válogatott melegítőalsó volt, aminek zsebében volt 2 marék szotya is.Höri
több mint 12 éve
Turiban vettem 2 atom jó felsőt + egy alsót,az alsóban lapult 5 font is 😀 Szeressem az angol turikat 😊JoeyPorterLegjobb fogásom egy olasz válogatott melegítőalsó volt, aminek zsebében volt 2 marék szotya is.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Turiban vettem 2 atom jó felsőt + egy alsót,az alsóban lapult 5 font is 😀 Szeressem az angol turikat 😊
több mint 12 éve
Mikey
18 751
Az egyetlen "dolog", amiről nem csak a dühöngőbe tudok írni:Kimi Räikkönen wins!!
több mint 12 éve
Ha szar kedvem van (meg amúgy is), lemegyek az uszodába úszni egy órát, és mindig jobb kedvem van utána. Most is. 😀