Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
Wow, te aztán tudsz párhuzamot vonni, nagyszerű hasonlat volttyúk vagy a tojás.Amadeus91imádom ezt a "mai fiatalság" témát, de inkább a "mai szülők" témát hoznám fel, mert a gyerekek nem maguktól lesznek ám olyanok, amilyenek (hanem a csúnyagonosz médiától, tudom). az meg az előző generáció ugye..Szobi22Nem a mai szülők hibája,h ogy rossz szülők, hanem a mai nagyszülőké hogy a mai szülők rossz szülők. Sőt, igazából a dédszülők baszták el, hogy a nagyszülőket hagyták elkanászodni! Sőt...Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
tyúk vagy a tojás.imádom ezt a "mai fiatalság" témát, de inkább a "mai szülők" témát hoznám fel, mert a gyerekek nem maguktól lesznek ám olyanok, amilyenek (hanem a csúnyagonosz médiától, tudom). az meg az előző generáció ugye..Szobi22Nem a mai szülők hibája,h ogy rossz szülők, hanem a mai nagyszülőké hogy a mai szülők rossz szülők. Sőt, igazából a dédszülők baszták el, hogy a nagyszülőket hagyták elkanászodni! Sőt...Höri
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
imádom ezt a "mai fiatalság" témát, de inkább a "mai szülők" témát hoznám fel, mert a gyerekek nem maguktól lesznek ám olyanok, amilyenek (hanem a csúnyagonosz médiától, tudom). az meg az előző generáció ugye..Szobi22Nem a mai szülők hibája,h ogy rossz szülők, hanem a mai nagyszülőké hogy a mai szülők rossz szülők. Sőt, igazából a dédszülők baszták el, hogy a nagyszülőket hagyták elkanászodni! Sőt...
több mint 12 éve
imádom ezt a "mai fiatalság" témát, de inkább a "mai szülők" témát hoznám fel, mert a gyerekek nem maguktól lesznek ám olyanok, amilyenek (hanem a csúnyagonosz médiától, tudom). az meg az előző generáció ugye..Szobi22A "mai fiatalság" és a "tegnapi szülők", ők tehetnek mindenről. 😀
Nekem az egyetlen aggodalmam a jónő- randanő összefonódások, mert az nem akar kimenni a divatból, majd azt hozhat haza akinek adok vízumot, az alhat ott, aki megnézte velem legalább kétszer a halottembert, és egyszersem szunnyadt bele. Minden egyébre ott a pálinka, megtanultam ám a nyikhajkezelést Forráskúton-Zsombón, na mi van öcsém majd ha én fekszek és te ülsz főtehecc egy kérdést. 😀sutianapJesszusom, attól az agyam felforrt mindig. Ez valami törvény náluk.
Nálam zenei teszttel fog párosulni a pálinka. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szobival értek egyet, én is hasonló körökben mozgok (tekintve, hogy 18 vagyok 😀), leginkább a szülőktől függ a dolog, nem nagyon ismerek olyat aki normális nevelés mellett is elzüllik, szal annyira nem kell aggódni 😉
több mint 12 éve
33 és fél éves vagyok. Amire a lányomnak nőkinézetű barátnői lesznek én már 50 leszek. Viszont nyalthajú, emómajmokat már hamarabb is hazahozhat...BazzaniNo tessék, addigra úgyselesz emo, ha úgyis nyer a lájonsz, akkor már ebben a témában is feljavulhatnál 😊 . Nekem az egyetlen aggodalmam a jónő- randanő összefonódások, mert az nem akar kimenni a divatból, majd azt hozhat haza akinek adok vízumot, az alhat ott, aki megnézte velem legalább kétszer a halottembert, és egyszersem szunnyadt bele. Minden egyébre ott a pálinka, megtanultam ám a nyikhajkezelést Forráskúton-Zsombón, na mi van öcsém majd ha én fekszek és te ülsz főtehecc egy kérdést. 😀
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Egyetlen esélye a gyereknek, hogy Lions és Újpest fan vagy legalább ezt hazudja. 😊elég sok hasonló korú lányt ismerek, akik normális neveltetést kaptak, azokból normális ember is lett.
Amúgy ma voltam cipőt venni Szegeden az Árkádban. Sikerült képet kapnom némiképp a 14-16 éves lányok viselkedéséről. Kurvának öltözve, ribancként viselkedve, iskolaidőben, tiszteletlenül. Nehéz feladat lesz úgy nevelni a lányomat, hogy ne ilyen legyen. De ezt inkább a gyűlölködősbe kellene írni...
És akkor majd hazaállít egy nyalthajú, lógógatyájú, nagyképű kisköcsöggel...
Bazzani
imádom ezt a "mai fiatalság" témát, de inkább a "mai szülők" témát hoznám fel, mert a gyerekek nem maguktól lesznek ám olyanok, amilyenek (hanem a csúnyagonosz médiától, tudom). az meg az előző generáció ugye..
több mint 12 éve
33 és fél éves vagyok. Amire a lányomnak nőkinézetű barátnői lesznek én már 50 leszek. Viszont nyalthajú, emómajmokat már hamarabb is hazahozhat...
több mint 12 éve
ultrasliberi.hu/?p=21627 ennyi!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
addigra mán annyi idős leszek, hogy mint vizuális élményt tudom megélni 😉és újraforgatják az American Beauty-t vagy mi lesz? 😛jjncaaEgyetlen esélye a gyereknek, hogy Lions és Újpest fan vagy legalább ezt hazudja. 😊nézd a jó oldalát lesz egy szakajtó barátnője, s azokat hazacipeli...sutianap
Amúgy ma voltam cipőt venni Szegeden az Árkádban. Sikerült képet kapnom némiképp a 14-16 éves lányok viselkedéséről. Kurvának öltözve, ribancként viselkedve, iskolaidőben, tiszteletlenül. Nehéz feladat lesz úgy nevelni a lányomat, hogy ne ilyen legyen. De ezt inkább a gyűlölködősbe kellene írni...
Bazzani
több mint 12 éve
és újraforgatják az American Beauty-t vagy mi lesz? 😛Egyetlen esélye a gyereknek, hogy Lions és Újpest fan vagy legalább ezt hazudja. 😊nézd a jó oldalát lesz egy szakajtó barátnője, s azokat hazacipeli...sutianap
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hát ez nálam nem jött be...Egyetlen esélye a gyereknek, hogy Lions és Újpest fan vagy legalább ezt hazudja. 😊nézd a jó oldalát lesz egy szakajtó barátnője, s azokat hazacipeli...sutianap
Bazzani
több mint 12 éve
Egyetlen esélye a gyereknek, hogy Lions és Újpest fan vagy legalább ezt hazudja. 😊nézd a jó oldalát lesz egy szakajtó barátnője, s azokat hazacipeli...
Bazzani
több mint 12 éve
Én meg 30 de mindenki 23-nak néz. Ja nem dicsekszünk? 😊 Egyébként én is nehezen dolgozom fel őket.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Én meg 20 és nem Pesten élek, de hasonlóan érzek.Egyetlen esélye a gyereknek, hogy Lions és Újpest fan vagy legalább ezt hazudja. 😊én 28 vagyok és Pesten élek de a mai fiatalok (12-18) totál kiakasztanak...davemayer
Bazzani
több mint 12 éve
Egyetlen esélye a gyereknek, hogy Lions és Újpest fan vagy legalább ezt hazudja. 😊én 28 vagyok és Pesten élek de a mai fiatalok (12-18) totál kiakasztanak...
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Egyetlen esélye a gyereknek, hogy Lions és Újpest fan vagy legalább ezt hazudja. 😊aki issza a sörödet, és a Te fürdőköpenyedben kapcsolgatja a TV-det. Az fog a legkevésbé zavarni, hogy előtte megcsinálta a lányodat. 😀
Bazzani
(Nekem kettő van.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Egyetlen esélye a gyereknek, hogy Lions és Újpest fan vagy legalább ezt hazudja. 😊Amúgy ma voltam cipőt venni Szegeden az Árkádban. Sikerült képet kapnom némiképp a 14-16 éves lányok viselkedéséről. Kurvának öltözve, ribancként viselkedve, iskolaidőben, tiszteletlenül. Nehéz feladat lesz úgy nevelni a lányomat, hogy ne ilyen legyen. De ezt inkább a gyűlölködősbe kellene írni...
több mint 12 éve
Lehet, hogy Lions fan... 😀Na fasza! 14 évem van, hogy kigyúrjam magam!Gratulálok ha jól értem.
Ezt legalább Bazzaninak érteni kellene! 😀catattack
Én januártól kezdek edzeni, de valami harcművészet sem fog ártani.
Már így is kivagyok valami Zalán nevű gyerektől, a lányom állandóan őt emlegeti a bölcsiből. 😊
Bazzani
Amúgy én kung-fuzok, azt tudom ajánlani, ha van nálatok, nekem beválik a kondival együtt.
több mint 12 éve
kicsit korán kezdi nem? bár a mai világba... 😊Na fasza! 14 évem van, hogy kigyúrjam magam!Gratulálok ha jól értem.
Már így is kivagyok valami Zalán nevű gyerektől, a lányom állandóan őt emlegeti a bölcsiből. 😊
Bazzani
|
több mint 12 éve
Na fasza! 14 évem van, hogy kigyúrjam magam!Gratulálok ha jól értem.
több mint 12 éve
Max respect, gratulálok!apeszosKöszönöm
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Hétvégén volt U15 válogatott tollaslabdatorna 6 válogatottal. Magyarország 2. lett. Kisebbik fiam játszotta a fiú egyes pályát, és ő lett a torna legtehetségesebb játékosa a szövetségi kapitányok szavazatai alapján! 😊 😊Max respect, gratulálok!
diverdoc
több mint 12 éve
Hétvégén volt U15 válogatott tollaslabdatorna 6 válogatottal. Magyarország 2. lett. Kisebbik fiam játszotta a fiú egyes pályát, és ő lett a torna legtehetségesebb játékosa a szövetségi kapitányok szavazatai alapján! 😊 😊"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Esettanulmányi versenyen bejutottunk az elődöntőbe, ami már Karlsruhéban lesz. Onnan meg csak egy (nagy) lépés a müncheni döntő 😊