Make Love
28 feliratkozó
több mint 13 éve
nálam mindig a szürkék nyertek...😀 😀 nosztalgia... az én gyerekkoromban ennyi volt:Mi meg olyan szegények voltunk, hogyha nem fiúnak születem, nem is lett volna mivel játszanom. 😐
4.bp.blogspot.com/_uyzjF4a8Lmw/TEArtYhUpXI/AAAAAAAAAEA/NuFsh8_r95Y/s1600/football.jpgapeszos
Egyébként a legjobbak:
Két "hadsereg" egymással szembe állítva, dobókockára nyilak festése, és kész volt az egész napos program. 😊süti
több mint 13 éve
A Lola-t elhagytam belőle, de pakli legnagyobb része máig meg van 😊
Ami mindent vitt.laccoo74
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
😀 😀 nosztalgia... az én gyerekkoromban ennyi volt:Mi meg olyan szegények voltunk, hogyha nem fiúnak születem, nem is lett volna mivel játszanom. 😐
4.bp.blogspot.com/_uyzjF4a8Lmw/TEArtYhUpXI/AAAAAAAAAEA/NuFsh8_r95Y/s1600/football.jpgapeszos
Egyébként a legjobbak:

Két "hadsereg" egymással szembe állítva, dobókockára nyilak festése, és kész volt az egész napos program. 😊
több mint 13 éve
vagy csak: Remélem nincsrajtbugyi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Én cicámnak hívtam magamban.Ízlések és pofonok.Pataki Ági/Nem rokona a legnagyobbnak/,Bíró Ica, de ki a harmadik?laccoo74
Nálam inkább ők:
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Ízlések és pofonok.Pataki Ági/Nem rokona a legnagyobbnak/,Bíró Ica, de ki a harmadik?
Nálam inkább ők:
Sobri Jóska
több mint 13 éve
nálunk nyomkodta mindenki.Tamagocsim és tetriszem nem volt sajnos, sosem 😕nálunk első csak lányoknak volt... 😀Asbee
Amadeus91
több mint 13 éve
Tamagocsim és tetriszem nem volt sajnos, sosem 😕nálunk első csak lányoknak volt... 😀
Amadeus91
több mint 13 éve

Telelóf. Nosztalgia, efjuhság neverending, most szójjatok briának meg sobrinak!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
ha már nosztalgia:jaj mennyi mindenem volt innen 😀 Kosaraskártya gyűjtemény, kiskatona army (szürke Wehrmacht ofkorsz), hungarocel repülő, Cartoon Network angolul, kirakatban néztem a világítós cipőt, vicckönyvekkel jártunk suliba, tini nindzsák... hatalmas.
deyell
Tamagocsim és tetriszem nem volt sajnos, sosem 😕
Szega.
több mint 13 éve
Én is ezzel kezdtem 1996-ban.A jó öreg 198-as. Földhöz verhetted, autóval átmehettél rajta mindent bírt. 😀kittliMMMS
több mint 13 éve
Életem első mobilja, a Nokia 3210-es. 7 évesen kaptam, mikor cukorbeteg lettem.
több mint 13 éve
A jó öreg 198-as. Földhöz verhetted, autóval átmehettél rajta mindent bírt. 😀MMMS
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Az volt a jó telefon amin volt Space Impact!
több mint 13 éve
t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRztZxr9qz5p8Sq6k9DLwUtpAZg92hlSUfKW8b4YGUqtOMx8C8LNekem ugyanez volt, ált isk ballagásra kaptam. Azt nem tudom működik-e, mert két évvel később ellopták 😀
A mai napig működik amúgy, pedig idén 10 éves. 😀Vrijbloed
több mint 13 éve

Ő is működik, de már csak egy fél órát bír kb az akkumulátora... 😀 '97
Nokia 1611
több mint 13 éve
t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRztZxr9qz5p8Sq6k9DLwUtpAZg92hlSUfKW8b4YGUqtOMx8C8LA mai napig működik amúgy, pedig idén 10 éves. 😀
több mint 13 éve
Ugyanilyenem volt, csak sötétebb színűben 😀 Ah micsoda nosztaliga
Ime a masina 😊 amugy nagyon szerettemCowboykarcsi

Sobri Jóska