NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Make Love

27 feliratkozó

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
kéne egy k*rvás topik is, Sobri kérésére. itt osztályozná őket, meg beszámolókat írna...
😀JC6
Egy külön Sobri topic kéne

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ha már gyúrás
a fehérje bevitelről kérdeznék, annyit tudok, hogy edzés után gyors felszívódású fehérjét kell bevinni, én a reggeli, napközbeni és esti fogyasztásra lennék kiváncsi, hogy ott milyen kell, lassú vagy gyors?

És egy testrészre heti egy edzés bőven elég, akinek ez nem látszik meg, akkor szarul csinálja a gyakorlatokat.
(kivétel a has, de ott elég minden más nap, minden nap hülyeség csinálni tudtommal)
Én ilyen bontásban csinálom a gyakorlatokat (egy profi testépítő tanácsára): mell-hát, bicepsz-tricepsz, váll-láb
És fejlődök is szépen tőle.

Tényleg kéne gyúrós topik. 😀

több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
beléptem az android világába én is, mégpedig: Samsung Galaxy S Advance...tetszetős a kicsike, bár még csak ismerkedünk! 😊Divat
Kollegám is most cserélte le a Defyt erre. Neki nagyon bejött. Ahogy megnézegettem, nekem is. 😊 Jól lement az ára.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
kéne egy k*rvás topik is, Sobri kérésére. itt osztályozná őket, meg beszámolókat írna...
😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Srácok, kéne egy gyúrós topik megint, mert itt szanaszét van flémelve már a topik.szaba
nagyon régen még anno kérdeztem erről Hörit, hogy miért nincs, azt mondta nincs rá igény itt.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Srácok, kéne egy gyúrós topik megint, mert itt szanaszét van flémelve már a topik.szaba
és ez nem tölt el örömmel? csak h te se offolj 😀briareos
Én ezt örömömben írtam, annyira szeretem a gyúrást.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Informatika topik is kéne szerintem eléggé, ha már a kérdések bármiről felének ez a témája. 😊

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
és ez nem tölt el örömmel? csak h te se offolj 😀

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Srácok, kéne egy gyúrós topik megint, mert itt szanaszét van flémelve már a topik.
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
beléptem az android világába én is, mégpedig: Samsung Galaxy S Advance...tetszetős a kicsike, bár még csak ismerkedünk! 😊

|
több mint 11 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Hányszor kapom meg a teremben hogy láb-fétisem van mert ha tehetném minden nap guggolnék,csinálnám a merev lábas felhúzást,kitörést és társait. Így marad a heti 1,de az a hét fénypontja 😊
Egyébként osztom amit mondasz Bria,sosincs olyan gondom lábazásnál mint pl mellezésnél hogy várnom kell a padra 😀

több mint 11 éve
én egy kezdő, vagy korábban gyúró majd több év kihagyás után újra lejáró helyében hosszabb ideig biztos olyan edzést csinálnék, ahol egy nap keretén belül az egész testet megdolgoznám, izomcsoportonként maximum két gyakorlattal.

A személyes tapasztalatom az, hogy amikor kezdők egyből szétbontott tervvel kezdenek, nagyon hamar kialakulnak preferenciák,elsunnyogják a számukra kellemetlen, vagy fárasztó gyakorlatokat, (ilyenkor szokott mindig "elfelejtődni pl a lábazás"). Az elejének szerintem inkább arról kell szólnia, hogy testileg, technikailag, és mentálisan is felkészüljön az ember a gyúrásra. Majd ha a test izomzata felkészült arra, hogy komolyabban is lehessen dolgozni vele, akkor aztán mehet a szétbontott edzés, rövidebb edzésidővel, intenzívebben, több gyakorlattal stb.briareos
jogos, de erre azt tudom mondani csak, hogy annak akinek nincs kitartása, annak mind1 milyen edzéstervet raknak össze.

több mint 11 éve
én egy kezdő, vagy korábban gyúró majd több év kihagyás után újra lejáró helyében hosszabb ideig biztos olyan edzést csinálnék, ahol egy nap keretén belül az egész testet megdolgoznám, izomcsoportonként maximum két gyakorlattal.

A személyes tapasztalatom az, hogy amikor kezdők egyből szétbontott tervvel kezdenek, nagyon hamar kialakulnak preferenciák,elsunnyogják a számukra kellemetlen, vagy fárasztó gyakorlatokat, (ilyenkor szokott mindig "elfelejtődni pl a lábazás"). Az elejének szerintem inkább arról kell szólnia, hogy testileg, technikailag, és mentálisan is felkészüljön az ember a gyúrásra. Majd ha a test izomzata felkészült arra, hogy komolyabban is lehessen dolgozni vele, akkor aztán mehet a szétbontott edzés, rövidebb edzésidővel, intenzívebben, több gyakorlattal stb.

több mint 11 éve
igen, kezdőnek az izomcsoportokra szétbontott edzés nagyon jó, bravó 😊

warning: the above post contains sarcasmbriareos
ha vannak jelen profi testépítők, akkor én kérek elnézést.

btw: olyat még nem hallottam, hogy valaki úgy edzene jól, hogy összevissza mindenre egy nap.Amadeus91
ki mondta, hogy össze vissza?briareos
csak, hogy mondod, hogy az izomcsoportokra való bontás a kezdőknek való.Amadeus91
nem, azt mondtam hogy pont nem való kezdőknek.briareos
jó, akkor egy kezdő mit csináljon?Amadeus91
gyúrja szét magát. én se bontom szét, pedig csak félig vagyok kezdő. járok heti kétszer mell, hát, kar azt szevasz.Double B
minek?!

több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!

btw: olyat még nem hallottam, hogy valaki úgy edzene jól, hogy összevissza mindenre egy nap.Amadeus91
csak, hogy mondod, hogy az izomcsoportokra való bontás a kezdőknek való.Amadeus91
jó, akkor egy kezdő mit csináljon?Amadeus91
gyúrja szét magát. én se bontom szét, pedig csak félig vagyok kezdő. járok heti kétszer mell, hát, kar azt szevasz.
több mint 11 éve

jó, akkor egy kezdő mit csináljon?

több mint 11 éve

nem, azt mondtam hogy pont nem való kezdőknek.

több mint 11 éve

csak, hogy mondod, hogy az izomcsoportokra való bontás a kezdőknek való.

több mint 11 éve

ki mondta, hogy össze vissza?

több mint 11 éve

ha vannak jelen profi testépítők, akkor én kérek elnézést.Amadeus91
ez nem testépítőség kérdése, csupán józan ész kell hozzá.

több mint 11 éve

btw: olyat még nem hallottam, hogy valaki úgy edzene jól, hogy összevissza mindenre egy nap.

több mint 11 éve

warning: the above post contains sarcasm

több mint 11 éve
hha pedig a heti 3-4 nem elég, az azt jelenti, hogy nem edzel eleget, nem edzel kellő intenzitással... az izmoknak kell a pihenőidő, szedsz legalább valami izületvédőt?jjncaa
Szerintem attól függ az edzésszám, mi a célGogo
ha az a cél, h keveset fejlődjön, és kikészítse a testét, akkor korrekt a heti 6 alkalombriareos
bőven elég a 3-4
1.nap: mell+tricepsz mellre a 3 nyomás(; sima, 45, negatív) meg a már megdolgozott tricepszre két gyakorlat (lenyomás+ hátsó fekvő ízlés szerint pumpálni)
2. nap: hát+bicepsz, a hát elég nagy izomcsoport, elbír 4 gyakorlatot, én személy szerint hátnál a saját súlyommal való edzést preferálom; húzodszkodás szűken és szélesen, evezés (vagy felhúzás övvel) illetve súllyal a tarkómon homorítás (ízlés kérdése ez is, de brutál az alsó hátnak)+ mivel a bicepsz dolgozik a hát gyakorlatoknál, arra is elég 2 gyakorlat, a teljesen alap pumpáló bicepsz - Frédi Béni - meg egy kalapácsolás a hosszantinak.
3. nap váll+vádli: vállra mindig kétkezes csuklyával kezdek, mert az nagy súllyal elég komoly megterhelés, aztán hátulról nyomás/Arnold meg a "Sieg Heil" gyakorlat a végén (enyhén hajlított, szinte nyújtott kézzel kis súllyal) vádli igazából attól függ mi áll a teremben rendelkezésre, én az erőkeret ft. steppad combot szeretem. Fogsz 1 széket, beállítod úgy, hogy a keret rúdja pont a térdedtől a csípőd felé legyen egy kicsit - combodon - aláteszel a lábadnak 2 padot, hogy a sarkad ne a földön legyen és legyen helye mozogni, aztán pakolhatod a súlyokat. Gyors és hatékony, nem terheli a gerincet. Előtte állva vádliztam keretben, 120 kilónál már jelezte a hátam a 15-20. ismétlés közt, hogy beszabehu. (61 kilósan) Igazából azért a vállal tolom/tam a vádlit, mert pont jó levezetés meg máskor úgysincs hozzá türelmem.
4. nap (ha mész) guggolás. Bőven elég 4 sorozat, szabályosan, övvel mindennel.

minden izomcsoportra elég heti 1 edzés, többnek nincs értelme. Cucc szedéshez meg, előbb legyen meg a rendes szilárd kaja ha az nem elég akkor jöhet a fehérje/tömegnövelő/olyan laktózosoknak mint én az amino, tojásfehérje. Creatin igény szerint (Foszfátot ne, mert arra elég sokan allergiásak).
felszerelés: öv!!!!! kurva fontos, kesztyű (szintén fontos, hogy jó minőségű legyen), púder por legtöbb helyen van. Csuklóra heveder csuklyához, húzodszkodáshoz szintén jó, ha van. (nem csúszkál a kezed, csak a kívánt célizomzatnak kell lényegében dolgozni)

hasazás minden nap mehet, abból sosem elég.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
akkor elnézésedet kérem.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ha az a cél, h keveset fejlődjön, és kikészítse a testét, akkor korrekt a heti 6 alkalombriareos
akkor jó úton haladok.
pl. ha nem hasazok péntek kivételével minden nap legalább fél órát akkor kurva gyengének érzem magam, ezért inkább csinálom! Emellett saját testsúllyal tolódzkodok, húzódzkodok, ez így kb 1 óra. ezekkel együtt van meg a 6 nap/hét. (Nyilván nem vagyok akkora hülye hogy ugyanarra az izomcsoportra edzek egymás utáni napokon.) Ha ezektől kikészítem a testem, akkor nem ajánlok senkinek komolyabb fizikai munkát, mert hamar kikészítik a testüket. 😊
pl. heti kétszer nyomok csak fekve ami nyilván bőven elég, de ha nem mozgok minden nap, úgy érzem hogy kezdhetem az elejéről az egészet.
JC6: tényleg nem írtam le 8milliószor hogy nincs kajára pénzem, te meg jössz itt a lenmagolajjal, a zabpehyellyel, a csirkemellel 😀 Koliban lakok, havi 10ből zihertuti nem jönne ki nekem ez az étrend azt hiszem .Ha napi 3ezrem lenne kajára ennék én minden lófaszt abonettkenyértől elkezdve zabpehyleig meg csirkemellig, de amíg nincs addig azt eszek amit fater felpakol, persze ezt mind jó sok kenyérrel napi 5 alkalommal legalább, (húst minden nap eszek, de ez jószerint kolbász vagy valami más disznóhús+ tojás minden nap+ túró, e mellé ami van, étrendben kb. ennyit tudok és akarok hozzátenni a dologhoz.)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!