Make Love

28 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
micsoda bomba milfet engedtem előre ma azt ajtóban...
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
hát az lesz egy bruttó párezer sör azt hiszem 😀
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
stílszerűen 1000-et kéne 😉fetomy
Akkor mindenki a vendégem 😊
Matthew99
jó, megdumáltál 😊

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 303 — Invisible man
10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnka
And the 12th man has arrived! 😀
Rataxes
Nekem meg elsőként a Triple Crown (1000 hsz, 1000 karma, 1000 respect). Nem tudom mit nyertem de örülök neki 😊Matthew99
1, max. 8 sört.JSanyo
stílszerűen 1000-et kéne 😉fetomy
Akkor mindenki a vendégem 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnka
Rataxes
Nekem meg elsőként a Triple Crown (1000 hsz, 1000 karma, 1000 respect). Nem tudom mit nyertem de örülök neki 😊Matthew99
1, max. 8 sört.JSanyo
stílszerűen 1000-et kéne 😉
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Rataxes
1, max. 8 sört.

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Rataxes
Pedig Te még a kislányom gesztenyés piskótáját sem fikázod 😊 Sig mester az én elismerésem eddig is Tied volt, eztán is így lesz 😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Meg a pöcsöm se kukázna a Balaton partján a kempingeknél.😊laccoo74
Bezzeg a mi időnkben... még a szemét is tiszta volt! 😀
kaszo
Nem volt tisztább, sőt!A Balatonra akkor járó német turisták kicsit szabadjára engedték magukat, de a gyűjtőszenvedély nagy úr.Nekünk, anno még egy nyugati autót látni is nagy szó volt.Emlékszem itt Kbarcikán az első ilyen autó egy 1-es Golf volt, és mindenki a csodájára járt.
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 303 — Invisible man
Rataxes
Nekem meg elsőként a Triple Crown (1000 hsz, 1000 karma, 1000 respect). Nem tudom mit nyertem de örülök neki 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Meg a pöcsöm se kukázna a Balaton partján a kempingeknél.😊laccoo74
Bezzeg a mi időnkben... még a szemét is tiszta volt! 😀
több mint 13 éve

Csak eszembe jutott, hogy kölyök koromban mennyire fanatikusan gyűjtöttük a haverokkal a sörös dobozokat.Ment a cserélgetés ezerrel, versenyeztünk, kinek van több, szebb stb.Kamionos, külföldön dolgozó ismerős nagy megbecsülésnek örvendett.Aztán egy nap meguntam a törölgetésüket/kb 200 darab volt akkor/, és ment a kukába az egész.Ma már nem lenne varázsa az egész gyűjtősdinek, mert egy közepes szupermarketből is percek alatt összejönne egy gyűjtemény.Meg a pöcsöm se kukázna a Balaton partján a kempingeknél.😊
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 229 — Eagles fan

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
10 éves kislányom életének első önálló süteménye, és nekem sütötte!
diverdoc
Ezt mifelénk odaégett pirítósnak hívják 😛 | csak viccelek, no offense 😀 |

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
10 éves kislányom életének első önálló süteménye, és nekem sütötte!

több mint 13 éve
Én itt lakom 10 km-re Tatabányán, de még nem is hallottam róla hogy van ilyen lehetőség.
Rataxes
Pont ezért írtam, mert sokszor a csodás, szép dolgokat a környezetünkben sem ismerjük.

több mint 13 éve
Én itt lakom 10 km-re Tatabányán, de még nem is hallottam róla hogy van ilyen lehetőség.

több mint 13 éve
Magyarország is tartogat csodákat!
Tegnap Tatán a Fényes forrásnál voltunk a kisebb fiammal és 5 pécsi búvártársammal, egy 6x -os tájvédelmi területen. 20000 l/min vízhozamú karsztforrásrendszer és környékén csodás élővilágát néztük meg. Egy helyi búvárcsapat próbálja rendben tartani a területet. 10-re értünk oda, egy tájbemutató előadás után bejártuk a tórendszert a madár és növényvilág csodás volt. Majd ezután a megmerültük a legnagyobb tavat, ahol a vízalatti forrássok, a növények hihetetlen nagy élményét láttuk.22 fokos a víz, a feltörő forrástorkolatokban 25. Hihetetlen, hogy a helyenként, még havas táj mellett tél közepén Magyarországon csodás nyíltvizi merülést lehet csinálni. A merülés utáni 15 perc az neccesen cidris volt a 2 fokban, de a pálesz csodát tesz ilyenkor. Ezután egy iszogatás, kajálás és 4-kor irány haza. A napi program 5000 Ft volt. Két mozizás áráért benne volt a rántotthusos, rablóhusos, kovászosubis, parasztkenyeres, sütis ebéd sörrel, borral, pálinkával üdítővel, a merülés, az idegenvezetés. Nem csak búvároknak, mindenkinek ajánlom a helyet (mondjuk a viz felett tavasz, koranyár a legyszebb) Hihetetlen jó napunk volt, hihetetlen élményekkel. A helyi búvárok csináltak egy videot, mi is ezt láttuk (4,5 percnél kezdődik a "lávaszerú" vízalatti hőforrások képe)
 www.facebook.com/video/embed?video_id=211942685508555

több mint 13 éve

Szűkebb hazám, Borsod egyik büszkesége
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
újabb First in, Last out hét.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 176 — je suis poloska
Kitörés 60. lófasz sem volt 😀 de azért a térdem remélem 100%-os lesz fórumfocin 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
"Erre való az internet"

indavideo.hu/video/Erre_valo_az_internet

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
 retronom.hu/files/images/donald.preview.jpg
Szerintem, ezt már kapni sem lehet.Remélem, nem zavarok senkit a nosztalgiázással, ha unjátok szóljatok, és vége.laccoo74
Pfff. 😀 Na meg a Turbo rágó... 😀
Múltkor meg munkatársam hozott be cukrot, amit vagy 5 évesen láttam utoljára. 😀
több mint 13 éve

Szerintem, ezt már kapni sem lehet.Remélem, nem zavarok senkit a nosztalgiázással, ha unjátok szóljatok, és vége.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Egyébként a legjobbak:

Két "hadsereg" egymással szembe állítva, dobókockára nyilak festése, és kész volt az egész napos program. 😊süti
óriási csaták mentek!
magnókazetta tokra kifeszített befőttesgumival akér 3 méterről is
le lehetett szedni őket még a fotel lába mögül is... 😊
több mint 13 éve
Az én kicsi fiam NFL blogot indított! Bár természetesen sok a copypaste, fordítás stb, de pofás kis oldal. És terjeszti az igét, hisz a társai ezt legalább el fogják olvasni. (bár offseasonra időzítés nem szerencsés)Pl. HOF rendszeres rovatot is indított (kérésemre az első bemutatott Joe papa). Büszke vagyok rá.
 boogie97.blog.hu/