Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha szar kedvem van (meg amúgy is), lemegyek az uszodába úszni egy órát, és mindig jobb kedvem van utána. Most is. 😀
több mint 12 éve
A héten voltam ügyet intézni a Raiffeisenben, és ha már ott voltam, mellékesem rákérdeztem a nőcinél, hogy mi a helyzet a devizahitelünk után eddig jogosulatlanul levont konverziós díjat visszatérítésével. Ugyebár emiatt büntette meg őket nemrég a PSZÁF és visszafizetésre kötelezték őket. A nőci ködösített össze-vissza, hogy az csak határozat, meg nem ért vele egyet a bank, stb. Holott a bíróság jogerős ítéletet hozott, amiban imondta, hogy október 31-ig vissza kell utalni mindenkinek a törvény életbelépése óta levont összeget. Ma reggel kaptam az sms-t, hogy visszautalták. 😊 Legalább jól indult a nap, ha már dolgozni kell menni.
több mint 12 éve
Gyönyörű a tenger és egy hét múlva megint víz alattIlyenkor bírlak irigyelni...
diverdoc
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Gyönyörű a tenger és egy hét múlva megint víz alatt.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
hahh, elmúlt a köszvényem, és mindez gyógyszer nélkül, zsiványk-ra örülök
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
😀 Persze, és most éppen nincs mit ennem. 😀Ösztöndíj, végre. 😀VrijbloedFogadok 1 óra alatt elittad, elkurváztad 😛 😀Asbee
Sőt, holnap igyekszem kibulizni,hogy még több legyen, mert elszámolták a kreditet. 😀
több mint 12 éve
Ösztöndíj, végre. 😀VrijbloedFogadok 1 óra alatt elittad, elkurváztad 😛 😀
több mint 12 éve
Ösztöndíj, végre. 😀
több mint 12 éve
Én inkább emberséget mondanék.Elgondolkodtam, hogy egy ilyen 21 képből álló sorozatban miért van 6 fotó állatmentésről, ahol a jótevők közelebb álltak a Darwin-díjhoz, mint az "emberiességhez"
Az ilyenek mindig megérintenek.
Ha már faith in humanity: www.buzzfeed.com/expresident/pictures-that-will-restore-your-faith-in-humanity
Érdemes elgondolkodni.süti
Igen, f@sz vagyok
jjncaa
több mint 12 éve
Mondjuk a 3-as sorozat, ahol majdnem meghal a hülye, hogy kiementsen egy bárányt, ha nem sikerült volna valóban simán Darwin-díjas momentum lehetett volna.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Gondolom, mert az állatok ártatlanabbak. Meglátsz egy embert és rögtön tulajdonságokat aggatsz rá! Pl. ezek között is volt amely hidegen hagyott pont ezért.
több mint 12 éve
Elgondolkodtam, hogy egy ilyen 21 képből álló sorozatban miért van 6 fotó állatmentésről, ahol a jótevők közelebb álltak a Darwin-díjhoz, mint az "emberiességhez"
Ha már faith in humanity: www.buzzfeed.com/expresident/pictures-that-will-restore-your-faith-in-humanity
Igen, f@sz vagyok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mindig van mit javulni. Köszi, ez nekem is kellett.
több mint 12 éve
Érdemes elgondolkodni.
több mint 12 éve
most hívott a haver hogy van-e kedvem este kézilabda meccsre menni valaki helyett...
Veszprém - Kiel !!!
nem sokat gondolkodtam... !! 😊
több mint 12 éve
Én anno E ligás voltam.Serie FHörimesterhármassal debütáltam a jatebajnokságban.Melyik liga?empty taxi
sajna nekem mindig csak egyéni sikerek jutnak, most is kikaptunk 5-3-ra.Höri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Serie Fmesterhármassal debütáltam a jatebajnokságban.Melyik liga?empty taxi
több mint 12 éve
mesterhármassal debütáltam a jatebajnokságban.Melyik liga?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
mesterhármassal debütáltam a jatebajnokságban.sajna nekem mindig csak egyéni sikerek jutnak, most is kikaptunk 5-3-ra.
több mint 12 éve
tegnap egy kis balesetben totálkáros lett a tv-nk,+ a set top box is, de utóbbit szó nélkül cserélték ki a
szervízben! pedig fostam hogy ránk vernek valami nagyobb összeget!
persze a tv már egy másik történet sajnos...
több mint 12 éve
Pesten rengeteg kis közértben, éjjel-nappaliban van már Dr.Pepper, fél literes műanyagpalackos is, és 0.33-as fémdobozos is.pl match üzletek, több boltjukban is láttam már, mondjuk árat nem néztem
Random 3 helyből egyben biztos van.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Nah tenor qpa-t nyert ergo jovore rendez, kene egy bowl.hu csapat szívatni 😛 😀TocaTegnap eltörtem a lábujjam, és még mindig be vagyok baszva. De a 80 liter bor nagyon korán elfogyott. 😀
több mint 12 éve
a vanilias kolara fekudnenek ra inkabb ekkora hevvel.Viszont az nem is 0.33 liter.
azt is lehet kapni legalabb annyi helyen mint peppert, igaz csak dobozost es ilyen 350-400 ftert. h szopnanak le.Fake
0.355 😊