Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
5 év dohányzás után, most már 2 hónapja nem gyújtottam rá. Még egy olyan elkúrt hétvégén sem, amikor kikapott a USC, a Roma és a Patriots is. HabiHatalmas plussssssz. Maradjon így, kívánom. Gratula
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Holnap indul a QPA végre!
több mint 12 éve
5 év dohányzás után, most már 2 hónapja nem gyújtottam rá. Még egy olyan elkúrt hétvégén sem, amikor kikapott a USC, a Roma és a Patriots is.
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Azért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊Szobi22Mi a tavalyi egyik közös meccsnézésen jártunk így, bementünk a tömött helyre, jeleztük hogy meccset néznénk, amire a főnök egy pillanat alatt felállíttatta a plazmához legközelebbi boxban lévő társaságot, pedig az asztalukon még ott virított a frissen rendelt pia.
És ez nem törzshely volt, akkor jártunk ott először 😊
több mint 12 éve
igen, ez nekem is eszembe jutott 😊. de okosan csinálják, ki volt írva az asztalra, hogy foglalt.Azért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊Szobi22Embereink pedig beírhatnák ugyanezt a gyűlölködjünkbe. 😀Hanni
Asbee: kora délután kezdődött a program a Sas-hegyi bringaparkban, fárasztó az ilyesmi
több mint 12 éve
Azért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊Szobi22Embereink pedig beírhatnák ugyanezt a gyűlölködjünkbe. 😀
több mint 12 éve
ez pénteken este voltAzért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊Szobi22Ahhoz képest elég hamar hazaértél😛Asbee
több mint 12 éve
Azért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊Szobi22Ahhoz képest elég hamar hazaértél😛
több mint 12 éve
Azért az kellemes, amikor megérkezünk a törzshelyünkre (kellemes belvárosi hely), megkérdezzük a tulaj srácot, hogy van-e hely, mire ő bemegy, és a legkirályabb boxból elküldi az ott ülő embereket 😊
több mint 12 éve
bocs, elfelejtettem, hogy ott a Dallas a menőRG3 és az RTL egy mondatban? Ne sértegess te.. te... focista. 😛apeszosA BME Feszt gecijó, az RTL kettőeaglesmcnabb...a Robert Griffin 3Höri
több mint 12 éve
na megindult a hype 😛RG3 és az RTL egy mondatban? Ne sértegess te.. te... focista. 😛apeszosA BME Feszt gecijó, az RTL kettőeaglesmcnabb...a Robert Griffin 3Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
RG3 és az RTL egy mondatban? Ne sértegess te.. te... focista. 😛A BME Feszt gecijó, az RTL kettőeaglesmcnabb...a Robert Griffin 3Höri
több mint 12 éve
A BME Feszt gecijó, az RTL kettőeaglesmcnabb...a Robert Griffin 3
több mint 12 éve
A BME Feszt gecijó, az RTL kettő
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
akkor Te jól meg úsztad, haverom a duplájánál jár...Igen. De csak két évre vettem fel, és kb. ezressel lett drágább a végére, mint az elején. Azért jó megszabadulni tőle.ZolikaAutóhitel utolsó törlesztőrészlete befizetve.frankos volt legalább? 😊Divat
Öröm boldogság! 😊Zolika
|
több mint 12 éve
Zolika
911
Igen. De csak két évre vettem fel, és kb. ezressel lett drágább a végére, mint az elején. Azért jó megszabadulni tőle.Autóhitel utolsó törlesztőrészlete befizetve.frankos volt legalább? 😊Divat
Öröm boldogság! 😊Zolika
több mint 12 éve
Autóhitel utolsó törlesztőrészlete befizetve.frankos volt legalább? 😊
Öröm boldogság! 😊Zolika
|
több mint 12 éve
Kíváló készüléx ez a pár napja beszerzett Xperia Tipo. GRAFIjó hogy mondod, barátnőm éppen egy olyanon gondolkozik
több mint 12 éve
Kíváló készüléx ez a pár napja beszerzett Xperia Tipo.
több mint 12 éve
Hajnalban másfél óra alvás, most bő 2 óra alvás,fáradtság,égő szem...NFL én így szeretlek 😊
több mint 12 éve
bmg
2 681
Addig kell örülni, amíg a tárgyfelvétel számát nem korlátozzák.Tudom hogy koltoi volt 😀 mostantol viccesebb lesz hogy 6 vizsga utan szevasz ... TocaKöltői kérdés volt 😊 De ennyi erővel egyszerűbb lenne, ha csak simán nem basznák meg minden tárgyból az emberek 2/3-át...nálunk az volt a vizsgakurzus, h normális keresztfélév csak nincs előadás meg gyakorlat, és csak aláírással leehet felvenni.Mert ez a BME. Örülj neki hogy aláírásod 3 évig érvényes és egyéltalán van vizsgakurzus.Toca
Gondolom te akkor így még pont felveheted a rá épülő tárgyakat, h nálunk miiért nem volt ilyen...?Black_Adder
Viszont pozitívum, h nincs, pontosabban, h eddig nem volt tárgyfelvétel/vizsgajelentkezés limit...Black_Adder
Akkor lennének bajok...
több mint 12 éve
Tudom hogy koltoi volt 😀 mostantol viccesebb lesz hogy 6 vizsga utan szevasz ...Költői kérdés volt 😊 De ennyi erővel egyszerűbb lenne, ha csak simán nem basznák meg minden tárgyból az emberek 2/3-át...nálunk az volt a vizsgakurzus, h normális keresztfélév csak nincs előadás meg gyakorlat, és csak aláírással leehet felvenni.Mert ez a BME. Örülj neki hogy aláírásod 3 évig érvényes és egyéltalán van vizsgakurzus.Toca
Gondolom te akkor így még pont felveheted a rá épülő tárgyakat, h nálunk miiért nem volt ilyen...?Black_Adder
Viszont pozitívum, h nincs, pontosabban, h eddig nem volt tárgyfelvétel/vizsgajelentkezés limit...Black_Adder
több mint 12 éve
Költői kérdés volt 😊 De ennyi erővel egyszerűbb lenne, ha csak simán nem basznák meg minden tárgyból az emberek 2/3-át...nálunk az volt a vizsgakurzus, h normális keresztfélév csak nincs előadás meg gyakorlat, és csak aláírással leehet felvenni.Mert ez a BME. Örülj neki hogy aláírásod 3 évig érvényes és egyéltalán van vizsgakurzus.Toca
Viszont pozitívum, h nincs, pontosabban, h eddig nem volt tárgyfelvétel/vizsgajelentkezés limit...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
nálunk az volt a vizsgakurzus, h normális keresztfélév csak nincs előadás meg gyakorlat, és csak aláírással leehet felvenni.nekünk a vk egy vizsga a félév megkezdése előtt, és ezzel is elmegy egy tárgyfelvétel. viszont keresztfélév itt nincs semmiből.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!