Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem nagyon ünnepeltem sose ezeket a "jubileumokat", de most hogy elveszett a HSZ-aim kb. 80%-a, megengedek egy ilyet magamnak.őőőő, amúgy mi is történt a hozzászólásokkal? Mert ahogy nézem nekem is eltűnt a nagyrésze 😕
1000 !!!!!! 😀 GRAFI
több mint 12 éve
Nem nagyon ünnepeltem sose ezeket a "jubileumokat", de most hogy elveszett a HSZ-aim kb. 80%-a, megengedek egy ilyet magamnak. 1000 !!!!!! 😀
több mint 12 éve
Annyira nem jó egyébként, eddig 21 mega volt a maximum amivel tudtam lefele tölteni, de akkor lemez túlterheltség és visszanyomta 10re 😀
több mint 12 éve
Csak egy napra...Bazze, megjött a gigabit az SCHba 😀Mehetsz a p.csába! Csak egy hétre megtapasztalnám...catattack
tenorx
több mint 12 éve
catattack
3 520
Bazze, megjött a gigabit az SCHba 😀Mehetsz a p.csába! Csak egy hétre megtapasztalnám...
tenorx
több mint 12 éve
fb-n megláttam, hogy linkelték neked a telekom szerverest, hát mindjárt sírva fakadok 😕 😀kristofÉs mindez asszem 5000 egy félévre 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fb-n megláttam, hogy linkelték neked a telekom szerverest, hát mindjárt sírva fakadok 😕 😀
több mint 12 éve
úgyse bírják a laptopvinyók 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bazze, megjött a gigabit az SCHba 😀tenorx
több mint 12 éve
Gólyatábor immár harmadszor, és még mindig jó 😊tenorxCsak a sok hülye gólya ne baszná el mindig 😀
több mint 12 éve
Gólyatábor immár harmadszor, és még mindig jó 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
4000!(mondjuk kissé déjà vu érzésem van 😛)
több mint 12 éve
Úgy érzem, meg kell köszönnöm a Debreceni emberek kedvességét. Köszönöm.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
remélem Farky sige kicsinek bizonyul 😊
több mint 12 éve
😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Abban a bizonyos hangban még sosem csalódtam. 😀SÖR! (L)(L)Stez(férfi)ember legjobb barátja 😊Dub
több mint 12 éve
az első színes kép a Marsról 😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Haverom szóhasználatát használva némelyik már "túl van tuningolva". Jobban is kinézhetnének...Azért van köztük olyan is, amelyiket inkább rúgnám, mint dugnám 😀AsbeeMegosztok veled egy nagy titkot! Minél idősebb vagy, annál kevésbé válogatós!
Én mindet! Mi bajom lehet?catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Azért van köztük olyan is, amelyiket inkább rúgnám, mint dugnám 😀AsbeeMegosztok veled egy nagy titkot! Minél idősebb vagy, annál kevésbé válogatós!
Én mindet! Mi bajom lehet?
több mint 12 éve
Azért van köztük olyan is, amelyiket inkább rúgnám, mint dugnám 😀www.bromygod.com/2012/07/31/self-shot-tuesday-is-always-awesome/Jááj! Ilyet többet ne, mert rám jön az érzés, hogy meg kell csinálni mindet!
jihá gabtsi
catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
www.bromygod.com/2012/07/31/self-shot-tuesday-is-always-awesome/Jááj! Ilyet többet ne, mert rám jön az érzés, hogy meg kell csinálni mindet!
jihá gabtsi