NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
NBA
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Én is így érzek a tradel kapcsolatban.Brooks sokáig volt sérült, és ezalatt Lowry átvette a helyét. Szóval nem azért cserélték el mert balfasz hanem mert feleslegessé vált.Hát kissé túlzás ez az ár szvsz Brooks ügyes játékos, de ink a shoot first PG-k közül való mindemellé nincs 90 kg.empty taxiErre szoktam én azt mondani, hogy ha olyan nagy truváj lenne, akkor egyrészt nem küldték volna el, másrészt a Rockets nem ott tartana, ahol. füligjimmy
Viszont a Suns valóban érdekes, hogy odanyomta érte Dragicsot, így egyértelmű, hogy a Rockets felé billen a szememben a trade, a draftpicktől függetlenül.Höri
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kíváncsi vagyok mennyivel állna a Heat ha nem lenne állandóan az a kurva 3. negyed. bár a mai vereségben nem gyengén közrejátszott a cserék (2 pont összesen) és Bosh (18/1 FG) nagyszerű teljesítménye is...
több mint 14 éve
Brooks sokáig volt sérült, és ezalatt Lowry átvette a helyét. Szóval nem azért cserélték el mert balfasz hanem mert feleslegessé vált.Erre szoktam én azt mondani, hogy ha olyan nagy truváj lenne, akkor egyrészt nem küldték volna el, másrészt a Rockets nem ott tartana, ahol. füligjimmyValaki megmondaná mi a fenének kellett a Nash utódnak tartott Dragicot a Suns elcserélnie (+ egy 1.köröst)? Brooks tényleg megért ennyit, vagy csak ez csak a szokásos baromkodás a Phoenixi vezetés részéről?iktriadHát kissé túlzás ez az ár szvsz Brooks ügyes játékos, de ink a shoot first PG-k közül való mindemellé nincs 90 kg.empty taxi
Viszont a Suns valóban érdekes, hogy odanyomta érte Dragicsot, így egyértelmű, hogy a Rockets felé billen a szememben a trade, a draftpicktől függetlenül.
több mint 14 éve
Erre szoktam én azt mondani, hogy ha olyan nagy truváj lenne, akkor egyrészt nem küldték volna el, másrészt a Rockets nem ott tartana, ahol.Valaki megmondaná mi a fenének kellett a Nash utódnak tartott Dragicot a Suns elcserélnie (+ egy 1.köröst)? Brooks tényleg megért ennyit, vagy csak ez csak a szokásos baromkodás a Phoenixi vezetés részéről?iktriadHát kissé túlzás ez az ár szvsz Brooks ügyes játékos, de ink a shoot first PG-k közül való mindemellé nincs 90 kg.empty taxi
Ha egy kivásárolt játékost valaki majd leigazol (különösen, ha a Heat), akkor lesznek sokan elájulva. Holott ezeknek a játékosoknak azért fizetnek egy vagyont, hogy húzzanak már a picsába, többen vannak nélkülük.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
gondolom az új szerzemények ma az Orlando ellen még nem fognak játszani
több mint 14 éve
Valaki megmondaná mi a fenének kellett a Nash utódnak tartott Dragicot a Suns elcserélnie (+ egy 1.köröst)? Brooks tényleg megért ennyit, vagy csak ez csak a szokásos baromkodás a Phoenixi vezetés részéről?iktriadHát kissé túlzás ez az ár szvsz Brooks ügyes játékos, de ink a shoot first PG-k közül való mindemellé nincs 90 kg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Valaki megmondaná mi a fenének kellett a Nash utódnak tartott Dragicot a Suns elcserélnie (+ egy 1.köröst)? Brooks tényleg megért ennyit, vagy csak ez csak a szokásos baromkodás a Phoenixi vezetés részéről?
több mint 14 éve
aki látta. valóban volt "Who needs Melo?" skandálás a Pepsiben? 😀haromtMár a múltkor is volt, amikor a Memphis ellen mentünk vagy 30 ponttal. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
aki látta. valóban volt "Who needs Melo?" skandálás a Pepsiben? 😀
több mint 14 éve
Alig várom, hogy megnézhessem a meccset. Az írásos beszámolók alapján deng betakarta a Királyt, arról persze nincsenek videók. Az utolsó percben egy belemenés után a Király megkapja még a plusz egyet. Azt hála istennek mutatják, amikor a végén dobott egy akkora rigót, hogy a Madártani Intézetből is odatelefonáltak. A Király táncolt, a Király zsákolt, a Király fejéről leverték a koronát.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Ellenben Gallo, aki rockstar 😛 faszért kellett elcserélni, még mindig ideges vagyokHöriNem csak te vagy kurvaideges 😊
Remélem ott legalább rendesen kihasználják.
több mint 14 éve
Most olvasom, hogy érkezett még Marquis Daniels (who?) is a Kingshez, merthogy egyébként a fizetési padló alatt lenne a Kings.Szvsz az egyik legjobban védekező SF a ligában.
Ez de tré...Mikey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Ma reggel amit elkaptam a SportCenterből az megölt. Bíztam a Celticsben idén nagyon, hogy villantanak még egyet. De ezek a cserék :/ Nem nagyon tetszik. Az OKC viszont elég jó lesz.
több mint 14 éve
Most olvasom, hogy érkezett még Marquis Daniels (who?) is a Kingshez, merthogy egyébként a fizetési padló alatt lenne a Kings.Ez de tré...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
az espn-n honlapján mindenkinek ajánlom a here today, gone tomorrow című összefoglalót 😀 csak a borítót nézze meg mindenki. Perkins beszarás 😀
több mint 14 éve
Celtics kiosztva, 16-0-s run az utolsó négy percben. 😀én tudtam, hogy Chandlert imádni fogod, pár hónapja be is írtam a topikba, hogy őt alig ismerik (el), de ha a kedvenc gárdába kerül, akkor hírtelen mindenkinek a szívéhez nő.
Vadbarmok vagyunk, ez a paraszt Chandler nagyon jó volt. Gallinari blokkolt hármat, de a dobásai nem jöttek be. Mindenkit teljesen feldobott, hogy végre nincs itt a köcsög. Senki nem is gondolná, hogy mennyire erős ez a csapat így valójában. 😛
Bővebben itt értékeltem a meccset:
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=586538TheMileHighCity
szorgalmas katona, aki nem kérdez vissza és nincsenek nagy igényei.
Ellenben Gallo, aki rockstar 😛 faszért kellett elcserélni, még mindig ideges vagyok
több mint 14 éve
Celtics kiosztva, 16-0-s run az utolsó négy percben. 😀Vadbarmok vagyunk, ez a paraszt Chandler nagyon jó volt. Gallinari blokkolt hármat, de a dobásai nem jöttek be. Mindenkit teljesen feldobott, hogy végre nincs itt a köcsög. Senki nem is gondolná, hogy mennyire erős ez a csapat így valójában. 😛
Bővebben itt értékeltem a meccset:
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=586538
több mint 14 éve
Kicsit elsiklottam felette, de Batteir minek kell a Grizzliesbe? Kell valaki, akivel lehet nosztagiázni a régi szép vancuveri időkről? A Houston oldaláról: a lejárójáért ennyit tudtak kapni? Egy Haseem Thabet? És akkor Arizát miért cseréltk el? Mindenesetre nagyon sokan seggre vannak esve a Rockets GM-től, hogy milyen frankón csinálja a dolgait, csak épp eredmény nincs. Kedvenc bikáim 120 pontot szoptak a Raptorstól, aztán 90 alatt tartották a Heat-et. Jó, inkább egy nagycsapatot verjél meg, és kapjál ki egy kicsitől, ami senkit se érdekel, de célszerűbb lenne odafigyelni minden meccsre. Oké, elég a fikából. A Bulls hazai pályán majdhogynem legyőzhetetlen! Nagyon fontos lenne a 2. helyet megcsípni.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
nem szeretem ezt a fejetlenséget, ami utolsó nap szokott lenniösszegzés: http://www.thebowse.com/2011/02/nba-trade-deadline-summary-live/
több mint 14 éve
Nem volt még:Thunder trade for Nazr Mohammed
Thunder get:
• C Nazr Mohammed
Bobcats get:
• F D.J. White
• G Morris Peterson
több mint 14 éve
Mivel Gallo marad -> megvan a nyugati csapatom (kivéve amikor a Knicks-sel játszanak)
több mint 14 éve
ott van rose. ennyi elég neki 😊a.kacsaAz oké, de ha még egyszer a töküres Deng/Bogans/Korver (korver, bazzeg, a liga legjobb tripladobója volt, amíg le nem igazoltuk) a sarokból egy tiszta triplát a gyűrű szélére hajít, megmarom a tökeimet. Most arra vár mindenki, ki lesz kivásárolva. Addig is jóccakát.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
ott van rose. ennyi elég neki 😊
több mint 14 éve
És ezek az emberek szakmájuk csúcsát képviselik. Röhej. Sajnálom, hogy a bulls nem tudott cseréni, van 3 millió a (jelenlegi) sapka alatt, igaz jövőre lejár néhány szerződés, van pick dögivel, szóval a drafton még egy cserét nyélbe lehet ütni. Idén ezzel főzünk. Azért egy jobb rotáció is segítene (Thib egészen remek edző, de ez időnként röhej), Boganst én nem is játszatnám.troy murphy jamison trade meg bebukott, mert nme sikerült időben megállapodni... 😀a.kacsaEz is 😀
O.J. Mayo was headed to Pacers in a last minute deal but the trade was nullified after it was revealed that it was submitted after the deadline.
szaba
- Abe Simpson
több mint 14 éve
milyen jó egy ilyen után visszamenni a csapathoz akinek nem sikerült eladni téged. sok kedvem lenne hozzá 😀a.kacsaMayo sztem pont leszarja mondjuk. Remélem McBob azért nem bojkottál.