NBA
31 feliratkozó
több mint 2 éve
dawyd728
4 162
National TV games
— Mike Prada. (PRAY-duh) (@MikePradaNBA) August 17, 2023
28: Warriors
27: Lakers
25: Celtics
25: Suns
21: Nuggets
20: Knicks
19: Bucks Mavs
18: 76ers
16: Heat
13: Grizz
12: Clips
11: Kings Spurs
9: Cavs
8: OKC
6: Pels
5: Hawks Nets Wolves
4: Bulls
2: Jazz
1: Hornets Pistons Rockets Pacers Magic Blazers Raps Wiz
NBA TV meccsek nélküli lista.
Wolves nagyon alul van értékelve.
több mint 2 éve
Embiid egyre lejjebb süllyed nálam megítélésben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
dawyd728
4 162
Időközben csendben Embiid is önti az olajat a tűzre. Twitteren mindent, ami a Sixersre és Phillyre utalna a biojában, azt törölte. Egyedül a The Process nickneve maradt.James Harden: “Daryl Morey is a liar and I will never be a part of an organization that he’s a part of. Let me say that again: Daryl Morey is a liar and I will never be a part of an organization that he’s a part of.” pic.twitter.com/AmHJ0WwbF2
— Shams Charania (@ShamsCharania) August 14, 2023
Két ember még ennyire nem érdemelte meg egymást.
dawyd728
több mint 2 éve
dawyd728
4 162
James Harden: “Daryl Morey is a liar and I will never be a part of an organization that he’s a part of. Let me say that again: Daryl Morey is a liar and I will never be a part of an organization that he’s a part of.” pic.twitter.com/AmHJ0WwbF2
— Shams Charania (@ShamsCharania) August 14, 2023
Két ember még ennyire nem érdemelte meg egymást.
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=jxO9KsZPelE
több mint 2 éve
én inkább Adebayohoz hasonlítanám hogy őszinte legyekPersze, h lenne. Ő lenne a szegény ember Rudy Gobertje.amúgy az egész ugye Shaq következménye voltwww.si.com/nba/nuggets/news/nba-champion-reacts-to-dwight-howards-controversial-nikola-jokic-commentsDwight Howard és Kendrick Perkins a prototípusai annak a kornak, akik miatt fordulhatott elő, h majdnem teljesen eltűntek az elmúlt 10 évben a magasemberek a po záró fázisából. A fitnesz nélküli izomagyak váltak a követendő példává, akik nem voltak képesek hatékonyan adaptálódni a tripla és spacing forradalom jelentette kihívásokhoz. Lekergethetővé váltak a nulla támadókésségük okán. Na most pont ő beszél, az az ember, akit ma g ligából is eltanácsolnának? Pont, h az ő korszakuk jelenti az nba leggyengébb magasember korszakát az elmúlt 75 évben. Örüljön annak ő és Howard is, h annak ellenére amilyen silány magasember felhozatala volt akkoriban, legalább a kor legjobbja végül felkerült az nba top75-ös listájára.
Perk megint okos
Negritis, a vajda
dawyd728
viszont a prime Dwightnak bőven lenne helye a ligában
az emberek hajlamosak elfelejteni hogy védekezésben milyen szintű szörny volt
nála a gond az volt hogy támadásban teljesen eszkötelen volt
Perkins hátul okés volt elől 0
és még van pár ilyen kutyaütő
Negritis, a vajda
dawyd728
csak jobb védekeztéssel és még gyengébb dobással
több mint 2 éve
dawyd728
4 162
Persze, h lenne. Ő lenne a szegény ember Rudy Gobertje.amúgy az egész ugye Shaq következménye voltwww.si.com/nba/nuggets/news/nba-champion-reacts-to-dwight-howards-controversial-nikola-jokic-commentsDwight Howard és Kendrick Perkins a prototípusai annak a kornak, akik miatt fordulhatott elő, h majdnem teljesen eltűntek az elmúlt 10 évben a magasemberek a po záró fázisából. A fitnesz nélküli izomagyak váltak a követendő példává, akik nem voltak képesek hatékonyan adaptálódni a tripla és spacing forradalom jelentette kihívásokhoz. Lekergethetővé váltak a nulla támadókésségük okán. Na most pont ő beszél, az az ember, akit ma g ligából is eltanácsolnának? Pont, h az ő korszakuk jelenti az nba leggyengébb magasember korszakát az elmúlt 75 évben. Örüljön annak ő és Howard is, h annak ellenére amilyen silány magasember felhozatala volt akkoriban, legalább a kor legjobbja végül felkerült az nba top75-ös listájára.
Perk megint okos
Negritis, a vajda
dawyd728
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
amúgy az egész ugye Shaq következménye voltwww.si.com/nba/nuggets/news/nba-champion-reacts-to-dwight-howards-controversial-nikola-jokic-commentsDwight Howard és Kendrick Perkins a prototípusai annak a kornak, akik miatt fordulhatott elő, h majdnem teljesen eltűntek az elmúlt 10 évben a magasemberek a po záró fázisából. A fitnesz nélküli izomagyak váltak a követendő példává, akik nem voltak képesek hatékonyan adaptálódni a tripla és spacing forradalom jelentette kihívásokhoz. Lekergethetővé váltak a nulla támadókésségük okán. Na most pont ő beszél, az az ember, akit ma g ligából is eltanácsolnának? Pont, h az ő korszakuk jelenti az nba leggyengébb magasember korszakát az elmúlt 75 évben. Örüljön annak ő és Howard is, h annak ellenére amilyen silány magasember felhozatala volt akkoriban, legalább a kor legjobbja végül felkerült az nba top75-ös listájára.
Perk megint okos
Negritis, a vajda
dawyd728
több mint 2 éve
dawyd728
4 162
www.si.com/nba/nuggets/news/nba-champion-reacts-to-dwight-howards-controversial-nikola-jokic-commentsDwight Howard és Kendrick Perkins a prototípusai annak a kornak, akik miatt fordulhatott elő, h majdnem teljesen eltűntek az elmúlt 10 évben a magasemberek a po záró fázisából. A finesz nélküli izomagyak váltak a követendő példává, akik nem voltak képesek hatékonyan adaptálódni a tripla és spacing forradalom jelentette kihívásokhoz. Lekergethetővé váltak a nulla támadókésségük okán. Na most pont ő beszél, az az ember, akit ma g ligából is eltanácsolnának? Pont, h az ő korszakuk jelenti az nba leggyengébb magasember korszakát az elmúlt 75 évben. Örüljön annak ő és Howard is, h annak ellenére amilyen silány magasember felhozatala volt akkoriban, legalább a kor legjobbja végül felkerült az nba top75-ös listájára.
Perk megint okos
Negritis, a vajda
Szerkesztette: dawyd728
több mint 2 éve
www.si.com/nba/nuggets/news/nba-champion-reacts-to-dwight-howards-controversial-nikola-jokic-commentsPerk megint okos
több mint 2 éve
Jordant sajnos sosem láttam élőben játszani a korom miatt, de a számai döntőkben eléggé ezt mondatják igen. 😁Egyébként én is 1-3 gondolkodtam a hármas csapatot két ok miatt választottam ami a támadás oldalt illeti, ott 1-5-ig 2,5 ember képes játszani posztokon.meg nyilván jordan ellen nem fogad az ember 😀
A másik, hogy az 1-es csapattal elfogult vagyok, mert az all time kedvencem Kevin Garnett ott van.
KeyG
Negritis, a vajda
A nagy szívfájdalmam egyébként a Bad Boys Pistons időszakának kimaradása.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Egyébként én is 1-3 gondolkodtam a hármas csapatot két ok miatt választottam ami a támadás oldalt illeti, ott 1-5-ig 2,5 ember képes játszani posztokon.meg nyilván jordan ellen nem fogad az ember 😀
A másik, hogy az 1-es csapattal elfogult vagyok, mert az all time kedvencem Kevin Garnett ott van.
KeyG
több mint 2 éve
Egyébként én is 1-3 gondolkodtam a hármas csapatot két ok miatt választottam ami a támadás oldalt illeti, ott 1-5-ig 2,5 ember képes játszani posztokon. A másik, hogy az 1-es csapattal elfogult vagyok, mert az all time kedvencem Kevin Garnett ott van.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
T1 or T3
Egy 12 meccses Tournamenten melyik Teamnek lenne a legtöbb W-je? Nálam 3
KeyG
Szerintem amúgy simán a T1-nek.
Messze legerősebb D lineup amelyért, hogy erős az Offense!
több mint 2 éve
AI és JS sztem nem passzolna egymáshoz, sőt JS és LBJ sem fér meg így az a csapat nem működne annyiraráadásul floor space sincs
hasonló gondom van a 4essel is hogy Wade-Malone és Hakeem túlságosan középre fókuszálná a dolgokat
marad az 1es és a 3as, ahol a védekezési lukak miatt mondom az 1est
Jokic-Nowo-MJ túl sok problémát jelent hátul
több mint 2 éve
Josh Hart finalizing 4-year, $81 million extension with Knicks
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok mikor dől a Lillard domino, all-starig csak nem húzzák már el.Ayton kétlem hogy most mozdítható, plane nem ilyen emberekért.
Dagi Harden, Ayton, Kat mind mind ott van, hogy meghúzzák a ravaszt végre, de a vb végéig gondolom már senki sem dolgozik érdemben
FLZOLI
Szerkesztette: Toca
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok mikor dől a Lillard domino, all-starig csak nem húzzák már el.Dagi Harden, Ayton, Kat mind mind ott van, hogy meghúzzák a ravaszt végre, de a vb végéig gondolom már senki sem dolgozik érdemben
több mint 2 éve
Steph meg énekesi babérokra IS (golf mellett) tör az offseason-ban...kis Paramore collab 😊 ...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
youtu.be/8qwDJ1WediY
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 534
Rubio szünetet tart pályafutásában.Megertem.
32 éves, 18 év profi karrier után.
dawyd728
Sztem ha nem is megy vissza nem fog ehen halni
több mint 2 éve
dawyd728
4 162
Rubio szünetet tart pályafutásában.32 éves, 18 év profi karrier után.
több mint 2 éve
Los Angeles Lakers forward Anthony Davis has agreed to a three-year, $186 million maximum contract extension, tying him to the franchise through 2028 for a total of $270 million, Klutch Sports CEO Rich Paul told ESPN on Friday.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=iWaSfZeDXCc