NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 836
50
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
NBA
33 feliratkozó
több mint 3 éve
mit teszel rajta helyre?meg kell hagyni, jól néz ki ez a szürke Nets mez...jó kis meccs, félidőben 2 ponttal mennek Chicago-banÉn nem szoktam bírózni, de ez kissé csúnyára sikeredett. DeMart meg valóban helyre kell tenni fejben, mert nagyon kell a csapatnak.
a 3. negyedben viszont szétvédekezték a Bullst...ehhez jöttek a pocsékabbnál pocsékabb dobások és a szintén szürkében lévő játékvezetés...tényleg mintha egy csapatban lettek volna...úgyhogy a nagyobb sztárok ezzel meg is nyerik. DeRozan megint szenved csak...lehet kevesebbet kellene kiabálni, hogy MVP
Klaci79
Gergőke
világ életében ilyen volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
meg kell hagyni, jól néz ki ez a szürke Nets mez...jó kis meccs, félidőben 2 ponttal mennek Chicago-banÉn nem szoktam bírózni, de ez kissé csúnyára sikeredett. DeMart meg valóban helyre kell tenni fejben, mert nagyon kell a csapatnak.
a 3. negyedben viszont szétvédekezték a Bullst...ehhez jöttek a pocsékabbnál pocsékabb dobások és a szintén szürkében lévő játékvezetés...tényleg mintha egy csapatban lettek volna...úgyhogy a nagyobb sztárok ezzel meg is nyerik. DeRozan megint szenved csak...lehet kevesebbet kellene kiabálni, hogy MVP
Klaci79
több mint 3 éve
meg kell hagyni, jól néz ki ez a szürke Nets mez...jó kis meccs, félidőben 2 ponttal mennek Chicago-bana 3. negyedben viszont szétvédekezték a Bullst...ehhez jöttek a pocsékabbnál pocsékabb dobások és a szintén szürkében lévő játékvezetés...tényleg mintha egy csapatban lettek volna...úgyhogy a nagyobb sztárok ezzel meg is nyerik. DeRozan megint szenved csak...lehet kevesebbet kellene kiabálni, hogy MVP
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
De jó lenne, ha ma valahogy el tudnánk kapni a Brooklynt.Igen én is néztem, hát nem lesz sétagalopp! Mondjuk azt hittem idáig is kitarthat a W-széria, de semmi baj, mert a pofonok mindíg kellenek, hogy ne tévezd szem elől a célt!A bikák mészároltak. 😃 Kellett is nagyon, mert az elkövetkező 4 meccsből 3 az Nets, Warriors, Memphis lesz.Remélem ma megcsapjuk a Pistonst. 😃Hú, de nagyon!!!🤗
Gergőke
nagir
Gergőke
nagir
több mint 3 éve
lényegében nft szal én kihagytamAzt láttam én is, de azóta valamennyire csillapodott a hype azért kérdeztemBohóckodik valaki itt az nba-s topshot-al?bazska már rég csinált róla videót
Érdekes, hogy mennyivel gyorsabban reagál ez a liga minden trendre mint a többi (nfl-es elviekben csak nyáron indul)
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
több mint 3 éve
Azt láttam én is, de azóta valamennyire csillapodott a hype azért kérdeztemBohóckodik valaki itt az nba-s topshot-al?bazska már rég csinált róla videót
Érdekes, hogy mennyivel gyorsabban reagál ez a liga minden trendre mint a többi (nfl-es elviekben csak nyáron indul)
FLZOLI
Negritis
több mint 3 éve
Bohóckodik valaki itt az nba-s topshot-al?bazska már rég csinált róla videót
FLZOLI
több mint 3 éve
Igen én is néztem, hát nem lesz sétagalopp! Mondjuk azt hittem idáig is kitarthat a W-széria, de semmi baj, mert a pofonok mindíg kellenek, hogy ne tévezd szem elől a célt!A bikák mészároltak. 😃 Kellett is nagyon, mert az elkövetkező 4 meccsből 3 az Nets, Warriors, Memphis lesz.Remélem ma megcsapjuk a Pistonst. 😃Hú, de nagyon!!!🤗
Gergőke
nagir
Gergőke

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Bohóckodik valaki itt az nba-s topshot-al? Érdekes, hogy mennyivel gyorsabban reagál ez a liga minden trendre mint a többi (nfl-es elviekben csak nyáron indul)
több mint 3 éve
A bikák mészároltak. 😃 Kellett is nagyon, mert az elkövetkező 4 meccsből 3 az Nets, Warriors, Memphis lesz.Remélem ma megcsapjuk a Pistonst. 😃Hú, de nagyon!!!🤗
Gergőke
nagir
több mint 3 éve
Fogalmam sincs, èn azt sem ismerem csak gondoltam èrdekelhet itt nèmelyeket. Nem vagyok nagy Kobe fan, amellett, hogy elismerem, csak mivel Eagles drukker volt újra ès újra bele futok a Twitter oldalon vele kapcsolatos dolgokba. Így került ez is elèm 🙂Nem tudom magyarul megjelenik-e majd:És mennyiben lesz vajon több, mint Lazenby könyve?
Congrats to colleague @MikeSielski on the publication of his new Kobe Bryant book! No doubt it’s as meticulous as all his work. Buy one!
— Jeff McLane (@Jeff_McLane) January 12, 2022
(Or you can borrow my free copy.)
Kidding, Mike! https://t.co/OnoOQDlFGr
dande
slowmotion
több mint 3 éve
Remélem ma megcsapjuk a Pistonst. 😃Hú, de nagyon!!!🤗
Gergőke

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Nem tudom magyarul megjelenik-e majd:És mennyiben lesz vajon több, mint Lazenby könyve?
Congrats to colleague @MikeSielski on the publication of his new Kobe Bryant book! No doubt it’s as meticulous as all his work. Buy one!
dande
több mint 3 éve
Nem tudom magyarul megjelenik-e majd:Congrats to colleague @MikeSielski on the publication of his new Kobe Bryant book! No doubt it’s as meticulous as all his work. Buy one!
több mint 3 éve
Remélem ma megcsapjuk a Pistonst. 😃
több mint 3 éve
Az a fránya tűsarok ... 😀Kristina Pink és a leszúrt rittberger:Bravúr álló helyből ekkorát borulni.
youtu.be/APGex9QuyOI
empty taxi
Matthew99
több mint 3 éve
Kristina Pink és a leszúrt rittberger:Bravúr álló helyből ekkorát borulni.
youtu.be/APGex9QuyOI
empty taxi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Kristina Pink és a leszúrt rittberger:youtu.be/APGex9QuyOI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Persze szar dolog kikapni, de valahol nem bánom, hogy megszakadt a sorozatunk.
több mint 3 éve
Meghatódva néztem a bemutatásnál, őrjöngtem a zsákolásnál, tapsoltam a 2. félidei három pontosoknál. Örülök, hogy visszatértél Klay, szép győzelemmel ráadásul!
több mint 3 éve
Klay is backyoutu.be/3Dyy8lfmq-M
youtu.be/XLDJPNdAmLo
youtu.be/W2ie3d8x3F8
több mint 3 éve
JA. WOW. pic.twitter.com/hQs7UaKYkg
— Bleacher Report (@BleacherReport) January 10, 2022

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Viszont hajnalban Klay Thompson return élőben, kevés játékost bírok jobban nála, remelem, vissza tud térni ténylegesen a korábbi formájahoz.Akkor csak rosszkor kapcsoltam oda mindig.vmi bejatszas volt meg reklam meg nba action.Mi lett a sport1es nba meccsel?A Clippers Hawksnak vége van ha arra gondolsz.
YoungZeeZee
tenorx
Koszi😀
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 417
Akkor csak rosszkor kapcsoltam oda mindig.vmi bejatszas volt meg reklam meg nba action.Mi lett a sport1es nba meccsel?A Clippers Hawksnak vége van ha arra gondolsz.
YoungZeeZee
tenorx
Koszi😀
több mint 3 éve
Mi lett a sport1es nba meccsel?A Clippers Hawksnak vége van ha arra gondolsz.
YoungZeeZee