NBA
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Hát úgy tűnik tényleg LA párharc lesz Nyugaton. Harden nudli, ha nem tol egy monster meccset következőre simán kizúgnak 5 meccsen.
több mint 5 éve
ennyire elfáradt a rockets a 7 meccs után?elég enerváltak, a Lakers meg mindenre megy mintha muszáj volna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Hardennel amúgy mi van? 3 lerohanást is elég tatásan oldott meg ahelyett hogy rendesen támadja a gyűrűt
több mint 5 éve
akit nem érdekel a meccs erre vethet egy pillantást esetlegwww.youtube.com/watch?v=RcrqoxuAZ7A
90's és 00's összeállítás is van
több mint 5 éve
mcgee helyett morris kezdett, hoppá
több mint 5 éve
mit értesz működés alatt? a dinasztia az nem 1-2 bajnoki cím hanem inkább 4+De ettől még működne.james és wade is jobb volt labda nélkül, meg klasszikus playmakingben mint GiannisEzt mondták a Wade-LeBron Miamira is. És működött.mert egyrészt 1 labda van, másrészt Giannis off the ball nem tűnik elég jónak nyilván fejleszthető lenneMiért nem? Erre a két emberre dinasztiát tudna felépíteni a Mavs.nah az sztem nem működne, legalábbis a mai NBA-benelvileg Mike B marad a bucksnálDoncic-Giannis 2021, és akkor a görög nem kell első számú ember legyen 😊
ezek barmok, remélem odaviszik Paul-t és bebuknak Giannis meg lelép mondjuk a Spursbe Pop keze alá
Negritis
FLZOLI
Negritis
Jughead
mind2 inkább központja lenne a támadásnak és mind2 a gyűrű támadásában tűnik kiemelkedőnek
Negritis
Sobri Jóska
abban a miamiban Bosh sokszor játszott 4est úgy hogy Andersen vagy Haslem ott mellette
ma már azok a felállások szerintem nem működnének
egy pick'n'roll esetén egyből lehet menni védeni luka-t és kevésbé kell a görögöt figyelni mert "max" a gyűrűre tör
nem is beszélve arról hogy Porzival mi lesz? én se vagyok nagy rajongója főleg a sérülései miatt, de jelenleg megvan a kezdő tandem és fitben szerintem a KP-Luka jobb mint a Giannis-Luka
Negritis
A mai NBA-ben is.
Sobri Jóska
és nem biztos hogy akár 2 összejönne nekik
több mint 5 éve
De ettől még működne.james és wade is jobb volt labda nélkül, meg klasszikus playmakingben mint GiannisEzt mondták a Wade-LeBron Miamira is. És működött.mert egyrészt 1 labda van, másrészt Giannis off the ball nem tűnik elég jónak nyilván fejleszthető lenneMiért nem? Erre a két emberre dinasztiát tudna felépíteni a Mavs.nah az sztem nem működne, legalábbis a mai NBA-benelvileg Mike B marad a bucksnálDoncic-Giannis 2021, és akkor a görög nem kell első számú ember legyen 😊
ezek barmok, remélem odaviszik Paul-t és bebuknak Giannis meg lelép mondjuk a Spursbe Pop keze alá
Negritis
FLZOLI
Negritis
Jughead
mind2 inkább központja lenne a támadásnak és mind2 a gyűrű támadásában tűnik kiemelkedőnek
Negritis
Sobri Jóska
abban a miamiban Bosh sokszor játszott 4est úgy hogy Andersen vagy Haslem ott mellette
egy pick'n'roll esetén egyből lehet menni védeni luka-t és kevésbé kell a görögöt figyelni mert "max" a gyűrűre tör
nem is beszélve arról hogy Porzival mi lesz? én se vagyok nagy rajongója főleg a sérülései miatt, de jelenleg megvan a kezdő tandem és fitben szerintem a KP-Luka jobb mint a Giannis-Luka
Negritis
A mai NBA-ben is.
több mint 5 éve
Amúgy Butler előtt le a kalappal, szépen tolja eddig.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
james és wade is jobb volt labda nélkül, meg klasszikus playmakingben mint GiannisEzt mondták a Wade-LeBron Miamira is. És működött.mert egyrészt 1 labda van, másrészt Giannis off the ball nem tűnik elég jónak nyilván fejleszthető lenneMiért nem? Erre a két emberre dinasztiát tudna felépíteni a Mavs.nah az sztem nem működne, legalábbis a mai NBA-benelvileg Mike B marad a bucksnálDoncic-Giannis 2021, és akkor a görög nem kell első számú ember legyen 😊
Negritis
FLZOLI
Negritis
Jughead
Negritis
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ezt mondták a Wade-LeBron Miamira is. És működött.mert egyrészt 1 labda van, másrészt Giannis off the ball nem tűnik elég jónak nyilván fejleszthető lenneMiért nem? Erre a két emberre dinasztiát tudna felépíteni a Mavs.nah az sztem nem működne, legalábbis a mai NBA-benelvileg Mike B marad a bucksnálDoncic-Giannis 2021, és akkor a görög nem kell első számú ember legyen 😊
Negritis
FLZOLI
Negritis
Jughead
Negritis
több mint 5 éve
mert egyrészt 1 labda van, másrészt Giannis off the ball nem tűnik elég jónak nyilván fejleszthető lenneMiért nem? Erre a két emberre dinasztiát tudna felépíteni a Mavs.nah az sztem nem működne, legalábbis a mai NBA-benelvileg Mike B marad a bucksnálDoncic-Giannis 2021, és akkor a görög nem kell első számú ember legyen 😊
Negritis
FLZOLI
Negritis
Jughead
több mint 5 éve
Miért nem? Erre a két emberre dinasztiát tudna felépíteni a Mavs.nah az sztem nem működne, legalábbis a mai NBA-benelvileg Mike B marad a bucksnálDoncic-Giannis 2021, és akkor a görög nem kell első számú ember legyen 😊
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
nah az sztem nem működne, legalábbis a mai NBA-benelvileg Mike B marad a bucksnálDoncic-Giannis 2021, és akkor a görög nem kell első számú ember legyen 😊
Negritis
FLZOLI
több mint 5 éve
elvileg Mike B marad a bucksnálDoncic-Giannis 2021, és akkor a görög nem kell első számú ember legyen 😊
Negritis
több mint 5 éve
elvileg Mike B marad a bucksnálezek barmok, remélem odaviszik Paul-t és bebuknak Giannis meg lelép mondjuk a Spursbe Pop keze alá
több mint 5 éve
nah a 7. meccset nézni kell 😀és a lakers meccset is tudom nézni most
több mint 5 éve
Siakam és FVV is borzasztó volt, de sikerült a Raptorsnak, nem semmi meccs volt.A Miami boldogan nézte, ahogy a kezdők 50+ percet játszottak és még jön egy Game 7.
több mint 5 éve
Dort se no 3 ember, viszont fasza 3D lehet belőleBilly Donovan kuka, sztem túlteljesítettek de itt jó lenne robbantaniA német max extra töltelék kéne legyen, véletlenül sem 1-2 ember.
CP3, Adams, Gallo ... mehet nyugodtan
Schröder-Shai-Dort elég jó alap lehet hosszútávon
Negritis
FLZOLI
Schröder pedig ideális 6. ember
kell még 1 sztár a draftról és behúzni 1et free agencyn
több mint 5 éve
Billy Donovan kuka, sztem túlteljesítettek de itt jó lenne robbantaniA német max extra töltelék kéne legyen, véletlenül sem 1-2 ember.
CP3, Adams, Gallo ... mehet nyugodtan
Negritis
több mint 5 éve
Billy Donovan kuka, sztem túlteljesítettek de itt jó lenne robbantaniCP3, Adams, Gallo ... mehet nyugodtan
több mint 5 éve
Tartok tőle a Houstonnak több esély nem lesz, a Lakers ellen már vékony a pad...1 játékos (Green) szerzett pontot a Rocketsből a padról...valóban soványka!
dande
több mint 5 éve
Tartok tőle a Houstonnak több esély nem lesz, a Lakers ellen már vékony a pad...
több mint 5 éve
James mit jatszott te joeg, siman peak meg a csavo.
több mint 5 éve
Rondo baby... 😊
több mint 5 éve
jah, csak ez kb a semmiből jöttoh Marquiff Morris ezt honnan húzta elő?Ideje összeszednie magát, mert a tesó jóval stabilabb az utóbbi időben!
Negritis
Stoki