NBA
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Miért nem? Erre a két emberre dinasztiát tudna felépíteni a Mavs.nah az sztem nem működne, legalábbis a mai NBA-benelvileg Mike B marad a bucksnálDoncic-Giannis 2021, és akkor a görög nem kell első számú ember legyen 😊
ezek barmok, remélem odaviszik Paul-t és bebuknak Giannis meg lelép mondjuk a Spursbe Pop keze alá
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
nah az sztem nem működne, legalábbis a mai NBA-benelvileg Mike B marad a bucksnálDoncic-Giannis 2021, és akkor a görög nem kell első számú ember legyen 😊
ezek barmok, remélem odaviszik Paul-t és bebuknak Giannis meg lelép mondjuk a Spursbe Pop keze alá
Negritis
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
elvileg Mike B marad a bucksnálDoncic-Giannis 2021, és akkor a görög nem kell első számú ember legyen 😊
Negritis
több mint 5 éve
elvileg Mike B marad a bucksnálezek barmok, remélem odaviszik Paul-t és bebuknak Giannis meg lelép mondjuk a Spursbe Pop keze alá
több mint 5 éve
nah a 7. meccset nézni kell 😀és a lakers meccset is tudom nézni most
több mint 5 éve
Siakam és FVV is borzasztó volt, de sikerült a Raptorsnak, nem semmi meccs volt.A Miami boldogan nézte, ahogy a kezdők 50+ percet játszottak és még jön egy Game 7.
több mint 5 éve
Dort se no 3 ember, viszont fasza 3D lehet belőleBilly Donovan kuka, sztem túlteljesítettek de itt jó lenne robbantaniA német max extra töltelék kéne legyen, véletlenül sem 1-2 ember.
CP3, Adams, Gallo ... mehet nyugodtan
Schröder-Shai-Dort elég jó alap lehet hosszútávon
Negritis
FLZOLI
Schröder pedig ideális 6. ember
kell még 1 sztár a draftról és behúzni 1et free agencyn
több mint 5 éve
Billy Donovan kuka, sztem túlteljesítettek de itt jó lenne robbantaniA német max extra töltelék kéne legyen, véletlenül sem 1-2 ember.
CP3, Adams, Gallo ... mehet nyugodtan
Negritis
több mint 5 éve
Billy Donovan kuka, sztem túlteljesítettek de itt jó lenne robbantaniCP3, Adams, Gallo ... mehet nyugodtan
több mint 5 éve
Tartok tőle a Houstonnak több esély nem lesz, a Lakers ellen már vékony a pad...1 játékos (Green) szerzett pontot a Rocketsből a padról...valóban soványka!
dande
több mint 5 éve
Tartok tőle a Houstonnak több esély nem lesz, a Lakers ellen már vékony a pad...
több mint 5 éve
James mit jatszott te joeg, siman peak meg a csavo.
több mint 5 éve
Rondo baby... 😊
több mint 5 éve
jah, csak ez kb a semmiből jöttoh Marquiff Morris ezt honnan húzta elő?Ideje összeszednie magát, mert a tesó jóval stabilabb az utóbbi időben!
Negritis
Stoki
több mint 5 éve
oh Marquiff Morris ezt honnan húzta elő?Ideje összeszednie magát, mert a tesó jóval stabilabb az utóbbi időben!
Negritis
több mint 5 éve
dawyd728
4 147
Most is Malone inkább lehozta Portert -1nél a 4.-ben és Millsappel mentünk tovább. A védekezés nem sokat javult, hiába hülyeségeket lenyestük, cserébe a támadásban nem maradt tűzerő. Teljesen Jokic 1-1-re hagyatkozhattunk. Csinált hülyeségeket az utolsó negyedben MPJ, de ennek a padoztatásnak nem most lett volna itt az ideje. Persze, ha a triplák beesnek a végén elbírta volna a csapat.. Elhiszem, h Porter fejlődése szempontjából fontos, h érezze mi a helyes és mi a helytelen. Hosszútávon látom az értelmét. Csak egy keleti 2. kör szoros 4. negyede talán van olyan fontos, h nem lőjük magunkat lábon.Jobb csapat a Clippers. Főleg ilyenkor fájó ilyen végjátékot nézni. Simán benne van, h nem lesz több szoros meccsünk a szériában.
több mint 5 éve
Most nem azért de Westbrook mindig is abból volt sztár, hogy egy athletic freak. Nem azért mert olyan kosár IQ-ja vagy skill setje van. Lehetett gondolni már amikor kiderült hogy jön Houstonba hogy azon kívül hogy joban van Hardennel, sok más értelme nem lesz ennek a movenak.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Westrbook basszus amennyire szeretem annyira szar. Szerencssetlen Hardenen valami atok ul akarmilyen sztart hoznak melle itt fixen gyenge lesz.
több mint 5 éve
Vicces lesz, ha Giannis nélkül vergődi vissza magát a Bucks 😊Az is, hogy Middleton a 2nd option.
FLZOLI
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
oh Marquiff Morris ezt honnan húzta elő?
több mint 5 éve
ez mi a fasz h Middleton-t duplázzák a többiek meg állnak mint egy darab fasz?!
több mint 5 éve
amúgy durva hogy mennyire kuka ma a Heat padja
több mint 5 éve
Vicces lesz, ha Giannis nélkül vergődi vissza magát a Bucks 😊rengeteg ilyen eset van, hogy 1-1 adott meccsen ha kiveszed a napot a naprendszer csapatból akkor jobban játszanak
FLZOLI
egyrészt ugye "next man up", másérszt az ellenfél csapatának nincs ideje lereagálni hogy akkor most kire és hogyan kéne fókuszálni és milyen playek johetnek
youtu.be/cALezV_Fwi0
több mint 5 éve
Vicces lesz, ha Giannis nélkül vergődi vissza magát a Bucks 😊